Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 14 éve
Gratulálok a csapatnak, jobbak voltatok! De!!! Ne ebből a meccsből induljatok ki! Tényleg sokat kapott Ricsiéktől Cutler a meccs alatt, nem is mondom, hogy igazuk volt, de nekem az a véleményem, hogy a Bears gyenge pontja éppen ő. Ez a csapat komolyabb irányítóval megállíthatatlan lenne. Na Rodgersék ellen majd sok minden kiderül!garrett27Nézd senki sem mondja hogy Cutler elit QB, még nincs azon a szinten, többet hibázik az előtte rangsoroltaknál (pl Rodgersnél is) de ha valaki követte az elmúlt 5 évét a Bearsnek az szvsz láthatja hogy az előzőekhez képest ő komoly előrelépés. Egyik előző irányítóval sem állnánk most így. A 2006-os Bearsben sokminden klappolt, gyakorlatilag volt olyan meccs amin a D és a ST fordította meg a meccset pontokban is nem csak field poziciókkal (Cards elleni pl)! Ha akkor lett volna minimum egy közepes irányítónk (Cutler minimum az) akkor a SB-ban a Coltsot is nagyobb küzdelemre késztethettük volna.
Ez a meccs olyan volt megítélésben mint az egész eddigi szezonunk: amikor jók vagyunk akkor csönd vagy sóhajtozás (kb mind a 11 győzelmünk) amikor meg már mindegy és leadjuk az előnyt akkor meg hangos tetszés nyílvánítás (Packers ellen a Lembou-n),
és természetesen így ki kell hozni hogy mekkora mákja is volt tulajdonképpen a győztesnek.
Annak a győztesnek aki az első drivejából 1st down nélkül TD-t csinál és végig maximálisan kontroll alatt tartja a meccset a meccs 4/5-ét annak tutira mákja volt. Ugyan kérem...
Cutlerre visszatérve itt a Bears-táborban az hiszem sokunk véleménye megegyezik abban hogy Cutler ugyan nincs benne a szűkebb elitben az irányítók között (főleg megítélésben és főleg a tavalyi szezon miatt...) de benne van az a potenciál hogy el tud dönteni egy meccset a javunkra és VÉGRE nemcsak a D-en van állandóan a nyomás - ezt a képességét ha tavaly nem is ebben a szezonban szvsz bebizonyította.
Ja és köszönjük a gratuációkat a csapat nevében, sportszerűek voltatok, csak így tovább. A Saints elleni W meg az egyik legnagyobb elménye ennek a szezonnak érzésem szerint, ott mindenki elégedetten állhatott fel a székéből a NO fanoktól eltekintve.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Gratulálok a csapatnak, jobbak voltatok! De!!! Ne ebből a meccsből induljatok ki! Tényleg sokat kapott Ricsiéktől Cutler a meccs alatt, nem is mondom, hogy igazuk volt, de nekem az a véleményem, hogy a Bears gyenge pontja éppen ő. Ez a csapat komolyabb irányítóval megállíthatatlan lenne. Na Rodgersék ellen majd sok minden kiderül!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Megint esélytelenek vagyunk gyakorlatilag, mert csak kihozzák a következtetést, hogy ezen a meccsen is Hasselbeck volt a jobb irányító, mert passzolt 300 yardot, meg 3 TD-t mellé, pedig milyen sokat droppoltak. Cutler meg majdnem dobott egy intet. Namost, ha egy meccs másfél negyede gyakolratilag garbage time, akkor összejöhetnek a szép számok. Tillman két intet hajított el (egyet Mike Williams kezébe, az mekkora volt már 😀 😀 Azon akkor is röhögnék, ha meccset buktunk volna miatta). Jenningstől meg konkrétan a bírók elvettek egy intet, de egye fene. És nálunk csak öt labdát ejtettek el, abból csak kettőt harmadik kísérletnél, szóval itt minden tökéletes volt. 😀 Bár akinek van egy csepp esze, és nem azt fújta végig egész szezonban, hogy a BEars milyen szar, és már kezd kurvára ciki lenni az egész, az elismeri, hogy patentek voltunk. 28-0, azt nem a legyek hordták össze, aztán TD-re TD-vel válaszoltunk. C. Harris megütötte a derekát, vissza se ment, remélem semmi komoly, amúgy megint különösebb sérülések nélkül megúszta a csapat a meccset. A védelemnek nem is kellett összetörnie magát, pályán se voltak. A 4. negyedig valami botrányosan sokat volt nálunk a labda. Nagyon jók voltunk.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Nagyon gyönyörű meccs volt, így kell hazai pályán játszani egy PO-meccset. Le a kalappal Cutler előtt, 2 TD+ 2 futott TD+ 0 INT - ha Vick csinálja ORDÍTÁS ha Cutler akkor sajnálkozás...hát b+... :o
Nem a kommentátoroknak kell bizonyítani hanem hozni a meccseket, de amit Olivér levágott ezen a meccsen az szánalmas volt, nem is emlékszem hasonlóan kirívó lehúzásra. Nem kell hogy szeressen egy csapatot, de mivel szakkommentátor az a MINIMUM hogy a mondanivalóját pártatlanul adja elő. Ja és nem a Béérsz nyert, nem is a Biirsz hanem a Bersz ( aki ezt csinálja állandóan - más csapat nevével is- az egy idő után rombolja a közvetítés színvonalát akármennyire is megbocsájtható hiba is).
Amíg kellett mindenki oda tette magát és ami nekem a legszembetűnőbb volt hogy játszva nyertük meg a meccset és nem vért izzadva :cool:
Derbi következik, nyerjen a jobb de ne a G(reen Bay)ators 😛 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Frozee: ne legyen igazad, ez a Bears szerintem rendkívül összeszedett volt, gyakorlatilag végig mi határoztuk meg, hogy mi történik a pályán. Én már csak akkor fogok magam alá vizelni, ha túljutunk a sajtokon és utána pedig nyerjük 85 után végre a SB-t is. Kíváncsi vagyok akkor mit mondanak majd a kommentátorok: Komolyan mondom, ha ezt megcsináljuk és megy a fika továbbra is, akkor megérdemlik, hogy belenyomjuk a fejüket a gyepszőnyegbe.GabezHidd el, azt kívánom neked legyen igazad!
több mint 14 éve
Na ezt beakartam írni még meccs előtt, hogy idén csak az az egy meccs ment el rajta. Bár ott Lovie és Martz is saras volt.Amúgy kövezzetek meg, de a jővő heti meccsel kapcsolatban sajnos az egész éves gondolatom van. Lehet müködik a védelem, de Cutler 50 % os, minden 2. meccsen játszik jól.Az alapszakaszban 11 győzelem: 22 TD/7 INTs, passer rating 105.1.
Tudom a mai győzelem kellett ahhoz hogy jővő héten lefagyjon, megcserélni nem lehetett😊))
Igyekszem örülni annak hogy eddig jutottunk, ősszel nem gondoltam volna.frozee
5 vereség: 1 TD/9 INTs, passer rating 48.2.
És a támadófal nem állt össze, csak a by week után. A Redskins elleni meccs kivételével ő megnyeri nekünk a meccseket, és nem elveszíti.
A közvetítéssel meg ne foglalkozzunk, ahol egy Mészöly Kálmán, aki saját bevallása szerint csak háromszor bundázott dolgozhat, azzal a csatornával nem kell különösebben foglalkozni. Legalább nem kellett streamelni.füligjimmy
Egyébként amikor az offense line önmagukhoz képest jól játszik Cutlernak még rossz meccse nem volt (talán csak a Skins meccs vmennyire). Számomra itt van a kulcs.
több mint 14 éve
Frozee: ne legyen igazad, ez a Bears szerintem rendkívül összeszedett volt, gyakorlatilag végig mi határoztuk meg, hogy mi történik a pályán. Én már csak akkor fogok magam alá vizelni, ha túljutunk a sajtokon és utána pedig nyerjük 85 után végre a SB-t is. Kíváncsi vagyok akkor mit mondanak majd a kommentátorok: Komolyan mondom, ha ezt megcsináljuk és megy a fika továbbra is, akkor megérdemlik, hogy belenyomjuk a fejüket a gyepszőnyegbe.GabezTi lesztek az NFL történetének lexarabb bajnoka! 😛
Főleg, ha Olivér megy Dallasba! 😊
több mint 14 éve
Frozee: ne legyen igazad, ez a Bears szerintem rendkívül összeszedett volt, gyakorlatilag végig mi határoztuk meg, hogy mi történik a pályán. Én már csak akkor fogok magam alá vizelni, ha túljutunk a sajtokon és utána pedig nyerjük 85' után végre a SB-t is. Kíváncsi vagyok akkor mit mondanak majd a kommentátorok: Komolyan mondom, ha ezt megcsináljuk és megy a fika továbbra is, akkor megérdemlik, hogy belenyomjuk a fejüket a gyepszőnyegbe.
több mint 14 éve
Szép volt medvék. Jövőhét azért kemény lesz 😊
több mint 14 éve
Látszik, hogy Ricsiék nemcsak a sasokat "kedvelik" 😊 Amúgy semmi különös nem történt nálatok tavalyhoz képest csak egy MM és egy RM a különbésg (na jó meg egy Peppers) de ennyi úgy tűnik elég gratula, élvezzétek míg lehet mert jövőre most már valóban mi jövünk (legalábbis remélem ha találunk egy épkézláb DC-t) 😛
több mint 14 éve
Attilahawks: Nincs szégyenkezésre okotok, a végére egész jól feljöttetek, jövőre pedig előre látom, hogy okoztok majd még szépen meglepetéseket. Szóval egy év múlva ugyanitt és nektek is sok sikert a jövőre nézve 😊Hát igen. 11 ponttal kikapni a leendő SB győztes otthonában, nem szégyenteli. 😊
Gabez
több mint 14 éve
Amúgy kövezzetek meg, de a jővő heti meccsel kapcsolatban sajnos az egész éves gondolatom van. Lehet müködik a védelem, de Cutler 50 % os, minden 2. meccsen játszik jól.Az alapszakaszban 11 győzelem: 22 TD/7 INTs, passer rating 105.1.
Tudom a mai győzelem kellett ahhoz hogy jővő héten lefagyjon, megcserélni nem lehetett😊))
Igyekszem örülni annak hogy eddig jutottunk, ősszel nem gondoltam volna.frozee
5 vereség: 1 TD/9 INTs, passer rating 48.2.
És a támadófal nem állt össze, csak a by week után. A Redskins elleni meccs kivételével ő megnyeri nekünk a meccseket, és nem elveszíti.
A közvetítéssel meg ne foglalkozzunk, ahol egy Mészöly Kálmán, aki saját bevallása szerint csak háromszor bundázott dolgozhat, azzal a csatornával nem kell különösebben foglalkozni. Legalább nem kellett streamelni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Jól van, látom ti is ugyanúgy láttátok a közvetítést, ahogy én... 😊 Richiékkel nem kicsit lett tele a tököm most. Pedig alapból nincs bajom velük, de amit ma műveltek Cutlerrel... az már túl ment a határon.bevallom, nekem is durva volt a mai első meccs.
A lényeg, hogy amíg volt tét, addig nagyon simán hoztuk a mérkőzést, jövő 7en jön a Packers, majd meglátjuk, bármi megtörténhet!norris21
Olivér egyre kevésbé tetszik
több mint 14 éve
Gratu srácok
több mint 14 éve
Jól van, látom ti is ugyanúgy láttátok a közvetítést, ahogy én... 😊 Richiékkel nem kicsit lett tele a tököm most. Pedig alapból nincs bajom velük, de amit ma műveltek Cutlerrel... az már túl ment a határon.A lényeg, hogy amíg volt tét, addig nagyon simán hoztuk a mérkőzést, jövő 7en jön a Packers, majd meglátjuk, bármi megtörténhet!
több mint 14 éve
Amúgy kövezzetek meg, de a jővő heti meccsel kapcsolatban sajnos az egész éves gondolatom van. Lehet müködik a védelem, de Cutler 50 % os, minden 2. meccsen játszik jól.Tudom a mai győzelem kellett ahhoz hogy jővő héten lefagyjon, megcserélni nem lehetett😊))
Igyekszem örülni annak hogy eddig jutottunk, ősszel nem gondoltam volna.
több mint 14 éve
NFC North powaa! Szépen lenyomtátok a Hawksot, azonban jövőhét keményebb lesz! 😀 Most grat!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 14 éve
Attilahawks: Nincs szégyenkezésre okotok, a végére egész jól feljöttetek, jövőre pedig előre látom, hogy okoztok majd még szépen meglepetéseket. Szóval egy év múlva ugyanitt és nektek is sok sikert a jövőre nézve 😊Tüsi, csatlakozni szeretnék hozzád, mert én is majdnem leírtam az előbb: A BEERS egy igen-igen SZAR csapat! mi meg mint ilyen igen-igen SZAR csapat, a jövő héten konferenciadöntőt játszunk megelőzve olyan fantasztikusan jó csapatokat, mint a Vikings, Saints, és még sorolhatnám......
több mint 14 éve
Basszus, hihetetlen ótvar dumájuk volt végig.A vége komment gyakorlatilag az volt hogy a Seattle jobb csapat effektív, de a Bearsnek szerencséje volt és nyert.............😊)))))))))
Az örömömet mondjuk elvenni nem tudták, mert inkább röhögtem rajtuk, de pimaszok voltak😊))))
több mint 14 éve
nyerjetek csak, legalább 1 hétig utána olthatjuk kölcsönösen egymást konqal, utána meg csak én őt 😛HurkaOltsátok egymást nyugodtan, senki nem ítélkezik. Egyvalamire nagyon ügyeljetek, mindig védekezzetek.
Jó szarok voltunk, megtudtuk a szakértőktől. Gyakorlatilag hiba nélkül játszottunk, már ameddig volt tétje a meccsnek. Arról nem feltétlenül a csapat tehet, hogy a tengeri héják minimális ellenállásra sem voltak képesek. Ami engem nemkicsit meglepett. Pass rush hazai pályán továbbra sincs, nem is lesz. De támadóoldalon ebból profitálunk. Amíg Cutlernek ennyi ideje van, addig le van ejtőernyőzve. De ideje lenne kinyitni a playbookot, mert ezeket a játékokat az ellen fejből tudja. Mégis megcsináljuk, ez szép és jó, de ettől kezdve kevés lesz.
Aaron Rodgers
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Ja, amúgy Attilahawks: A maci repülés közben úgy meggolyózta a madaratokat, hogy egy év kell, mire újra repülni tud majd 😊Hát ez van ! 😕
brk: remélem ez lesz az év meccse!Gabez
Azért olyan szomorú nem vagyok, majd jövőre jobban megy.
Jövő héten csomagoljátok be a sajtfejűeket!
több mint 14 éve
Nyílván semmi esélyünk nem lesz egy ilyen kimondhatatlanul fantasztikus Packers ellentüsi91ez a beszéd
több mint 14 éve
Gratulálok!Remélem jövő héten nyertek, majd a Superbowl-on is!
több mint 14 éve
Totál sikeres szezonunk van. Nyílván semmi esélyünk nem lesz egy ilyen kimondhatatlanul fantasztikus Packers ellen, de amit vártunk azt hoztuk. Elvertük a Seahawkst.Martz egyébként kurva sablonos. De tudtam, hogy play action passz lesz Kellen Davisnek. 😀. Amúgy zseni az öreg, tuti a szerződés hosszabbítás neki. Tudtuk, láttuk, megy a futás, akkor olyan nagy baj nincs. Nem kellenek 20-25 yardos futások elég a 3-4-5, de az állandóan, üzembiztosan. Most itt a végén kapjuk a yardokat, meg a pontokat, de kit érdekel. Jólvan azért ennyire nem kelett volna leszarni a végét.
Igen rossz helyről draftolunk. 😛 😂
Ilyen minden szempontból SZAR csapat, mint a Bears.