Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 14 éve
norris21 Chicago Bears 204 — egy somogyi cutler
Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és csoport elsőséghez! lényeg, hogy idén meg van a playoff, és én meglepetést is érzek még a mackóinkban! 😊
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 089 — "Grammar maci"
Aki eleve gyenge csapatot lát bennünk az azért lehet amiért tegnap Ricsi is "szidta" Cutlert: nem elég egyenletes a teljesítménye. Néha a csapat is gyenge napot foghat ki (szinte bármelyik) de aki tavaly is követte a csoportot annak szembetűnő a változás, és nemcsak az eredményekben.

Szerintem tavalyhoz képest Cutler idén igazi vezére az O-nek, idén is dobál pickeket(nem annyit és főleg nem olyan kilátástalanul) de amikor kell lehet rajta érezni hogy mentálisan rendben van, a tehetségét meg eddig sem lehetett megkérdőjelezni. Ezt teszi a nyugodt háttér és ha nem azt mondják playhívásnál a fülére hogy oldd meg barátom... 😉

Azt hiszem hogy bárki ellen is játszunk senki nem mehet ellenünk biztosra az NFC-ből úgyhogy ha ki is esünk majd az elején én szoros meccset várok, főleg hogy szinte biztos hogy otthon fogadjuk az egyik WC-ost. Remélem amúgy hogy a Giantset, nem azért mert nem bírom a GB-t(... 😀 ) hanem mert jobb lenne ha visszavághatnánk nekik azért a vereségért + Eli-t tényleg utálom 😛 😂

Nem baj ha lebecsülnek minket, mi sem gondoltuk hogy idén lehet PO, de aki nézte a meccseinket tudja hogy ezt a szezont nem a legyek hordták össze, a 10 győzelemből 3 kivételével (Lions oda-vissza + GB ellen itthon) igazán jó teljesítményt és (főleg tavalyhoz képest!) folyamatos fejlődést tapasztalhattunk.
Nekünk ez már óriási előrelépés, más meg azt gondol a csapatról amit akar amíg megadják a pályán a választ :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Ezt csak nektek 😀
tenorx

több mint 14 éve
Blevi 8 592 — Lions & Cowboys fan
NFC North Champions.anfernee
Ez a PO-ban pld nem sokat fog érni, de mindegy ez az én magánvéleményem. Inkább mennék bárki helyében a Bearshez idegenbe mint Atlantába.Blevi
Igen persze ez így van,csak pont az ilyen perfekt csapatok szoktak kipukkadni a végén,mint a pats a perfekt szezonban...ha ottvagy a playoffban bármi lehetséges,és hidd el sokan nem szeretnének a Bears-el játszani,kérdezd a philly fanokat...ott volt odabaszás.anfernee
Erre próbáltam célozni, nagy teljesítmény és elismerésre méltó, nincs bajom a Bears-el, csak én személy szerint nem látom az erőt, de mondom még egyszer magánvélemény.
Ja és grat a csoportgyőzelemhez, 😊
több mint 14 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Gratulálok a csoportgyőzelemhez.

De ha a Megatron TD...
Na jó csak vicceltem. 😀Bazzani
szépmunka😀

"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 899 — Axel Foley
Gratulálok a csoportgyőzelemhez.

De ha a Megatron TD...
Na jó csak vicceltem. 😀

több mint 14 éve
Ne vegyétek támadásnak, szép ez az eredmény, de én láttam vagy 4x idén a Bearst, nem érzem hogy olyan nagyon odabaszós csapat lenne.Blevi
Ez a PO-ban pld nem sokat fog érni, de mindegy ez az én magánvéleményem. Inkább mennék bárki helyében a Bearshez idegenbe mint Atlantába.Blevi
Igen persze ez így van,csak pont az ilyen perfekt csapatok szoktak kipukkadni a végén,mint a pats a perfekt szezonban...ha ottvagy a playoffban bármi lehetséges,és hidd el sokan nem szeretnének a Bears-el játszani,kérdezd a philly fanokat...ott volt odabaszás.

több mint 14 éve
Ezt úgy mondják, mintha csereirányítók nem nyertek volna hiperszuper csapatok ellen meccseket. Amiatt meg azt hiszem nem kell magyarázkodni, hogy egyes irányítók térdenrúgják a a futót a handoff közben. Martz pedig mindig ott üti a védelmet, ahol gyengék: ha hiányzik egy corner, akkor ott. Ha egy DE hiányzik, akkor ott. Mekkora mázli. Mert ez nem edzői munka, és nem a játékosok érdeme a taktika kivitelezése. Mázli. Ezúton kérem a ligát, hogy vezessen be vereség-peches vereség - döntetlen - szerencsés győzelem - győzelem kategóriákat. Amúgy a Jets se kért elnézést, hogy Polamalu nem játszott ellenük. Közben már öt hete elkezdődött a sorsolásunk igazán nehéz része, csak közben megnyertük a divíziót. Mark Sanchezfüligjimmy
Ne vegyétek támadásnak, szép ez az eredmény, de én láttam vagy 4x idén a Bearst, nem érzem hogy olyan nagyon odabaszós csapat lenne.Blevi
Ez a PO-ban pld nem sokat fog érni, de mindegy ez az én magánvéleményem. Inkább mennék bárki helyében a Bearshez idegenbe mint Atlantába.
több mint 14 éve
Gil Brandt, NFL.com
As we expected, this is basically the wildest set of playoff scenarios we've seen in recent memory. The Bears really were fortunate to close out the division title last night, because they would have been in trouble in the final two weeks.

No de komolyan....

Viccelsz, bolondozol?! :o
Vak szerencsével nyertünk 10 meccset.... 😀

Jah, Jimmynek összefoglalom a mondókámat: Mark Sanchez.... 😀Bear
Ezt úgy mondják, mintha csereirányítók nem nyertek volna hiperszuper csapatok ellen meccseket. Amiatt meg azt hiszem nem kell magyarázkodni, hogy egyes irányítók térdenrúgják a a futót a handoff közben. Martz pedig mindig ott üti a védelmet, ahol gyengék: ha hiányzik egy corner, akkor ott. Ha egy DE hiányzik, akkor ott. Mekkora mázli. Mert ez nem edzői munka, és nem a játékosok érdeme a taktika kivitelezése. Mázli. Ezúton kérem a ligát, hogy vezessen be vereség-peches vereség - döntetlen - szerencsés győzelem - győzelem kategóriákat. Amúgy a Jets se kért elnézést, hogy Polamalu nem játszott ellenük. Közben már öt hete elkezdődött a sorsolásunk igazán nehéz része, csak közben megnyertük a divíziót. Mark Sanchezfüligjimmy
NFC North Champions.

több mint 14 éve
Gil Brandt, NFL.com
As we expected, this is basically the wildest set of playoff scenarios we've seen in recent memory. The Bears really were fortunate to close out the division title last night, because they would have been in trouble in the final two weeks.

No de komolyan....

Ne vegyétek támadásnak, szép ez az eredmény, de én láttam vagy 4x idén a Bearst, nem érzem hogy olyan nagyon odabaszós csapat lenne.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 536 — Wrath of Khan
Ezt csak nektek 😀
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Gil Brandt, NFL.com

No de komolyan....

Ezt úgy mondják, mintha csereirányítók nem nyertek volna hiperszuper csapatok ellen meccseket. Amiatt meg azt hiszem nem kell magyarázkodni, hogy egyes irányítók térdenrúgják a a futót a handoff közben. Martz pedig mindig ott üti a védelmet, ahol gyengék: ha hiányzik egy corner, akkor ott. Ha egy DE hiányzik, akkor ott. Mekkora mázli. Mert ez nem edzői munka, és nem a játékosok érdeme a taktika kivitelezése. Mázli. Ezúton kérem a ligát, hogy vezessen be vereség-peches vereség - döntetlen - szerencsés győzelem - győzelem kategóriákat. Amúgy a Jets se kért elnézést, hogy Polamalu nem játszott ellenük. Közben már öt hete elkezdődött a sorsolásunk igazán nehéz része, csak közben megnyertük a divíziót. Mark Sanchez

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Sziasztok Bears fanok!

Valamelyikőtök árulja már el, mi ez a Mark Sánchez-ezés? 😊 Mi köze ennek a Woodo-babákhoz? 😛

Danke! 😂Vrijbloed
Bocs, nem hagyhattam ki, látogass el a MNF eredménykövetőbe, és nézd meg Jimmy hozzászólásait...csak így érthető igazán...első és uccsó oldalt ajánlom különösen....Bear
Hmmm, fogjuk rá, hogy értem. 😊 😂
Köszi! 😂
több mint 14 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Sziasztok Bears fanok!

Valamelyikőtök árulja már el, mi ez a Mark Sánchez-ezés? 😊 Mi köze ennek a Woodo-babákhoz? 😛

Danke! 😂Vrijbloed
Bocs, nem hagyhattam ki, látogass el a MNF eredménykövetőbe, és nézd meg Jimmy hozzászólásait...csak így érthető igazán...első és uccsó oldalt ajánlom különösen....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 14 éve
Sziasztok Bears fanok!

Danke! 😂Vrijbloed
Ennek egy magyarázata van: Brett Favre.... 😀 😀 😀 😀 😀Bear
Hmmm, ettől nem lettem okosabb. 😛 😂
Sérüljön le, vagy mi? 😛
több mint 14 éve
Sziasztok Bears fanok!

Danke! 😂Vrijbloed
Ennek egy magyarázata van: Brett Favre.... 😀 😀 😀 😀 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 14 éve
Sziasztok Bears fanok!

Danke! 😂
több mint 14 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
A francért néz le minket mindenki ennyire. Aztán ha mégis elpicsázzuk a Jetset Mark Sanchezzel meg a Packerst akkor az is szerencse lesz? Hülye "szakértők".

több mint 14 éve
Gil Brandt, NFL.com

No de komolyan....

Jah, Jimmynek összefoglalom a mondókámat: Mark Sanchez.... 😀

No.1. Bears
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 089 — "Grammar maci"
Ne, Giants-el ne!!! Lehet, hogy nem lenne horror, de ne. Elég volt Fewellből a 4.hét. Azóta meg Webb kezdő. 😊tüsi91
Mark Sanchez.füligjimmy
Jimmy a woodo-babákat mikor lehet rendelni? 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ne, Giants-el ne!!! Lehet, hogy nem lenne horror, de ne. Elég volt Fewellből a 4.hét. Azóta meg Webb kezdő. 😊tüsi91
Ha már mindenképp játszani kellene az első héten, akkor inkább a Giants, mint zsinórban kétszer a Packers. Hazai pályán, lehiggatva, tizenkét meccs tapasztalatával a zsákban nem ugyanaz lenne a játék képe, sőt. Mark Sanchez.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
grat Hesternek 😊
😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ne, Giants-el ne!!! Lehet, hogy nem lenne horror, de ne. Elég volt Fewellből a 4.hét. Azóta meg Webb kezdő. 😊
több mint 14 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Nekem is 2006-os feelingem van már-már.... Nagyon jó kis meccs volt. Mindenki odatette magát rendesen....

Mindenképpen kéne hozni a hátralévő 2meccset, mert akkor max egál lenne a mérlegünk az Eagles-szel, de mivel őket ütöttük, ezért mienk lenne a 2.kiemelt hely és a pihi... plusz elkerülnék WC-on a Giants-et... bár egy visszavágóra kíváncsi lennék velük szemben... A lényeg, h szezon előtt nem sokan remélték, h PO-ba juthat ez a csapat, de sikerült... 😊

Hester istencsászár! 😊
több mint 14 éve
Harcolni kell kőkeményen a 2 kiemelésért, bár a by weekkel kapcsolatban nekem ambivalensek az érzéseim. De ami alényeg, hogy söpörjük ki a csoportot. Egyelőre a Jets, és ugye Mark Sanchez, futás ellen jobban kell figyelni, Marinellinek ajánlanám a figyelmébe, hogy nem szégyen a cover 3, pláne, ha van benn két TE, meg egy FB. Briggs meg kapja össze magát, de villámgyorsan. De csak ismételni tudom magam, engen nem érdekel, ha zsinórban háromszor kikapunk. Megvan a potenciál ebben a csapatban, hogy erre a védelemre támaszkodva, egy kissé összeszedettebb támadófallal Cutler véghezvigye azt, amit Favre: egy évtizeden keresztül domináljuk a csoportot!

- Abe Simpson