Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 185
Nem minden TE passzol győzelemhez erősen hozzájáruló TDt SBn, ezt meg kell fizetni 😛 😀

Sok sikert neki nálatok!
dande
És ezzel kb mindent el is mondtál róla.
Egy 3.számú TE volt nálatok ha jól tudom.
Bazzani
3.számú volt mert Ertz mellett nem volt lehetősége, Celek meg blokkolt.
Egy tökjó atletikus elkapó TE, Shaneennel jó páros lesz ez.
Tetszik amit a Bears csinál az offeneseoldalon most
braxa88
Amúgy is Nagy szereti használni a TE-et, Burton pedig Pederson rendszeréből jön aki ugyancsak a Reid fáról való. Burton szerintem tökéletesen illeni fog Nagy rendszerébe. Amúgy Paul Richardson 5 év 40 milla (20 garantált) ment a Redskinsbe, az ilyen Watkins meg ez után azt mondom Pace kifejezetten jó üzletet csinált Robinsonnal...

több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 175 — Bears & Illinois fan
Én is jobban örültem volna Watkinsnak, de jó lesz Robinson is. Különben is a drafton b@sszunk oda....
A legfontosabb poszton remélem hosszú évekig rendben vagyunk, ha A-Rob beválik, a futójátékkal az O jó lesz.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Nem minden TE passzol győzelemhez erősen hozzájáruló TDt SBn, ezt meg kell fizetni 😛 😀

Sok sikert neki nálatok!
dande
Bazzani
3.számú volt mert Ertz mellett nem volt lehetősége, Celek meg blokkolt.
Egy tökjó atletikus elkapó TE, Shaneennel jó páros lesz ez.
Tetszik amit a Bears csinál az offeneseoldalon most
több mint 7 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
 twitter.com/adamrank/status/973595329663664128
Bocsi.

Burton amúgy inkább ilyen hibrid elkapó-tightend kombó, 235 font csak. Blokkolásban egy jobb DE simán odébbrakja, cserébe elkapásban kiváló. Okosan kell használni.

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Watkinsnak is voltak sérülései, nem is kevés.... Robinson az acl-en kívül hat meccset hagyott ki stress facture miatt, ha jól emlékszem, aztán ennyi. A 17-es szopót leszámítva utoljára 14-ben volt bármilyen dokumentált sérülése, amiért ki kellett hagynia meccset.
Watkins ezzel szemben mindenhol szétment már.... Ő is durva kérdőjel nekem.
MBear
23 éves korára térdszalag-szakadáson kívűl csak egy fáradásos törés. White-ot rúgd ki, mert ő semmi, hozd el Watkinst, mert ő legalább tudja ezt az RPO screen kolidzs faszom dolgokat, oszt 6-8 labdát szezononként hazavisz. Oszt egy csak használható lesz. Szerintetek véletlen, hogy inkább Watkins, mint Albert Wilson? A Rozmár bárkitől kikap a rájátszásban, de azért valamit csak ért hozzá. Marrone is inkább bárki mást tart meg. Az is biztos véletlen.
füligjimmy
Nálunk Marroneék a futást fogják a tavalyinál is jobban erőltetni, ezért is jött Norwell. Ezért nem kellett A-Rob. Az más kérdés, hogy ez a mai NFL-ben mennyire jó ötlet, igaz tavaly nekünk bevált ez a módszer.

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Úgy néz ki Jones megy a Lionsba... Dephtnek maradhatott volna, de kezdő akart lenni valahol...
Tomcsik
Hát az nem lesz nálunk sem.
Bazzani
Korábban olvastam valahol hogy kezdő akar lenni és emiatt veszíthetjük el, így gondoltam ha eligazol akkor valszeg kezdőnek megy. Persze majd kiderül, gondolom ha kiderül mennyit kap abból majd látszik...

több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Úgy néz ki Jones megy a Lionsba... Dephtnek maradhatott volna, de kezdő akart lenni valahol...
Tomcsik
Hát az nem lesz nálunk sem.

több mint 7 éve

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 161 — Így remélem megfelelek nektek.....

Sok sikert neki nálatok!
dande
Bazzani
Még ha yard számokban nem is látszik fontos láncszem volt ő, ezen kívül sokat tett hozzá, benne van a potenciál ezt megmutatta csak Celek s főleg Ertz mögött ez kevésbe jött ki. Az a kérdés az első számú TE szerepet mentálisan miként tudja feldolgozni. Reméljük sikerül. Ha Celek visszavonul lehet h vmivel kevesebbért megpróbáltuk volna megtartani, de ő első ember akart lenni vhol, a posztján a DCon

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve

Sok sikert neki nálatok!
dande

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 161 — Így remélem megfelelek nektek.....

Sok sikert neki nálatok!
több mint 7 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
Cody Parker is itt köthet ki
több mint 7 éve
nekünk marad Albert Wilson.
füligjimmy
őt elhappolta a Phins 😊
empty taxi
Akkor ezek szerint talán megtartjuk Wrightot amit nem bánnék...

több mint 7 éve
Trey Burton érkezhet 4 évre 32 millaert
Klaci79
Azért ez nem picit sok.
Na jó kurva sok.
Bazzani
1 millával több mint amit Simmsnek adtunk... Ő repül és van egy Burton 1 milláért 😊 Így jobban hangzik nem? 😊

több mint 7 éve
Klaci79
Azért ez nem picit sok.
Na jó kurva sok.

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 670
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
nekünk marad Albert Wilson.
füligjimmy
őt elhappolta a Phins 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Watkinsnak is voltak sérülései, nem is kevés.... Robinson az acl-en kívül hat meccset hagyott ki stress facture miatt, ha jól emlékszem, aztán ennyi. A 17-es szopót leszámítva utoljára 14-ben volt bármilyen dokumentált sérülése, amiért ki kellett hagynia meccset.
MBear
23 éves korára térdszalag-szakadáson kívűl csak egy fáradásos törés. White-ot rúgd ki, mert ő semmi, hozd el Watkinst, mert ő legalább tudja ezt az RPO screen kolidzs faszom dolgokat, oszt 6-8 labdát szezononként hazavisz. Oszt egy csak használható lesz. Szerintetek véletlen, hogy inkább Watkins, mint Albert Wilson? A Rozmár bárkitől kikap a rájátszásban, de azért valamit csak ért hozzá. Marrone is inkább bárki mást tart meg. Az is biztos véletlen.

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
davemayer
(Hogy-hogy nincs cicirázós gif még? 😊 )
iktriad
| jimmy Watkinst szerette volna... |
davemayer
A-Rob > Watkins
több mint 7 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
iktriad
davemayer
(Hogy-hogy nincs cicirázós gif még? 😊 )
iktriad
| jimmy Watkinst szerette volna... |

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 7 éve
Jól jártatok A-Robbal. Trubisky komálni fogja.
iktriad
a te "erődet" ismerve most már tuti bomlasztani fogja az öltözőt és állandóan sérült lesz 😊

viccet félretéve köszi, én adok a véleményedre és remélem igazad lesz. Amúgy biztos hogy nektek sikerült őt pótolni, nem fog még visszaütni az hogy elengedtétek?
davemayer
Majd az idő eldönti. Amúgy nem öltözőbomlasztó srác. Jó gyerek. Ha a lába rendben lesz, akkor a secondaryk réme válhat itt belőle. (Hogy-hogy nincs cicirázós gif még? 😊 )
több mint 7 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
iktriad
a te "erődet" ismerve most már tuti bomlasztani fogja az öltözőt és állandóan sérült lesz 😊

viccet félretéve köszi, én adok a véleményedre és remélem igazad lesz. Amúgy biztos hogy nektek sikerült őt pótolni, nem fog még visszaütni az hogy elengedtétek?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 7 éve
több mint 7 éve
MBear Chicago Bears 68

The Bears are who we thought they were.
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Hagyjad. Van egy olyan bug a fórumon, hogy nem látszik amit írok 😊
Matthew99
Kezd el szidni a peccet , egyből észrevesznek majd.
Sixo
vagy írd be hogy tyrod a legnagyobb meg amari, leonard floyd és myles jack, hidd el észreveszem.

Jo dontes Robinson, csak szerintem evi 14 millioert mar megsem jo dontes. Mar ha valoban ennyi lesz. Ennyi penzert en konstans, kiegyensulyozott teljesitmenyt varnek, Robinson meg... Pont a kiegyensulyozatlansag mintapeldanya. Benne van az 1500 yard es a brutalis teljesitmeny, mint ahogy benne van a 800 yard es az is, hogy meccsekre eltunik.
Stez
na látod, ezt ugattam amarinál kb szóról-szóra... 😀

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!