Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 7 éve
3év 42 milláért. szerintem tipikus pace szerződés lesz... nagy a cap space ugy se esz elkoltve mist kap baszott nagy garantaltat jovore meg tenyleg ne adj isten felsul bagoert mehet
több mint 7 éve
Kíváncsian várom a számokat... Őszintén szólva nyilván rizikós, de nem is volt más választásunk, ha labdába akarunk rúgni a csoportban.
Ha évi 14 miller, akkor az reális, kérdés, h mennyi ebből garantált.
The Bears are who we thought they were.
több mint 7 éve
Bocs, nem néztem végig a fórumot. Gondoltam jó friss, ropogós hír, beteszem mer' mér' ne 😀Pedig ilyen felfokozott időszakban nem árt. Még éjjel is pár percen belül valaki berakja nem, hogy ilyen emberi időben.
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Kezd el szidni a peccet , egyből észrevesznek majd.Hagyjad. Van egy olyan bug a fórumon, hogy nem látszik amit írok 😊Segítek. Arra célzott Mettyú, hogy kb 10 centivel lejjebb ő már beírta..Igen.fuzovelkifele.com/2018/03/breaking-allen-robinson-a-bearsbe-igazol/Komoly?
Tiétek Allen Robinson, a Jags WR-je 😀
Matthew99
gordon
Matthew99
több mint 7 éve
Bocs, nem néztem végig a fórumot. Gondoltam jó friss, ropogós hír, beteszem mer' mér' ne 😀Hagyjad. Van egy olyan bug a fórumon, hogy nem látszik amit írok 😊Segítek. Arra célzott Mettyú, hogy kb 10 centivel lejjebb ő már beírta..Igen.fuzovelkifele.com/2018/03/breaking-allen-robinson-a-bearsbe-igazol/Komoly?
Matthew99
gordon
Matthew99
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 7 éve
Hagyjad. Van egy olyan bug a fórumon, hogy nem látszik amit írok 😊Segítek. Arra célzott Mettyú, hogy kb 10 centivel lejjebb ő már beírta..Igen.fuzovelkifele.com/2018/03/breaking-allen-robinson-a-bearsbe-igazol/Komoly?
Matthew99
gordon

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Egy kicsivel hitelesebb forrástól ráadásul.Segítek. Arra célzott Mettyú, hogy kb 10 centivel lejjebb ő már beírta..Igen.fuzovelkifele.com/2018/03/breaking-allen-robinson-a-bearsbe-igazol/Komoly?
Matthew99
gordon
több mint 7 éve
Segítek. Arra célzott Mettyú, hogy kb 10 centivel lejjebb ő már beírta..Igen.fuzovelkifele.com/2018/03/breaking-allen-robinson-a-bearsbe-igazol/Komoly?
Matthew99
több mint 7 éve
Igen.fuzovelkifele.com/2018/03/breaking-allen-robinson-a-bearsbe-igazol/Komoly?
Matthew99
több mint 7 éve
fuzovelkifele.com/2018/03/breaking-allen-robinson-a-bearsbe-igazol/Komoly?

több mint 7 éve
fuzovelkifele.com/2018/03/breaking-allen-robinson-a-bearsbe-igazol/Tiétek Allen Robinson, a Jags WR-je 😀
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/973445212793131008Kösz a gyorsaságot! 😊
Matthew99
Kíváncsian várjuk a számokat! .....(08:06 Josina Anderson a twitteren 3 év 42 millóról beszél....Pace odanyomta a tollat? )
Felkészül Norwell! 😛
Szerkesztette: Gery90
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/973445212793131008

több mint 7 éve
Meredithtől azért nem sajnáltam volna a 2. köröst, de azért nem valószínű, hogy gebasz lesz....Hát én sem, valszeg a sérülése miatt alakult így, de azért így para mert elméletileg elvihetik, reméljük nem fogják. Elvileg Callahant is tenderelik, de neki nem lehet original roundot kapni...
MBear
mobile.twitter.com/adamjahns/status/973250318329892865?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fd-41508147901254010644.ampproject.net%2F1519774160068%2Fframe.html
több mint 7 éve
Meredithtől azért nem sajnáltam volna a 2. köröst, de azért nem valószínű, hogy gebasz lesz....
több mint 7 éve
Jajj...😊Sowell marad, micsoda megkönnyebbülés, a többi csak bónusz 😀As far as now, the offseason went so well.
MBear
empty taxi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Sowell marad, micsoda megkönnyebbülés, a többi csak bónusz 😀As far as now, the offseason went so well.
MBear

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Sowell marad, micsoda megkönnyebbülés, a többi csak bónusz 😀
több mint 7 éve
Kösz, srácok!Tudom, h a söradagomra pályázol, Jimmy... Hát, majd később...
több mint 7 éve
Ettől még lehet, hogy páran meghaltak, de örülönk minden öregnek.Ahogy Picinek írtam, amikor hamvaiből feltámadó főnixmadárként visszatért, azt hittem páran elpatkoltak. De ezek szerint még élsz. JéééééKöszi, Bazza! 😊Köszi, Tüsi! 😊Üdv újra itt! Mi lett a régi felhasználóneveddel?
Slot-ra én gyak. biztosra veszem Wilsont.
Ami még érdekes lesz, hogy a TE-t hogyan oldják meg.
Burtont nézegetjük, ami nem is lenne rossz szerintem megfelelő árért.
Majd összevesznek Meredith-tel, ki passzoljon Trubiskynek az endzone-ban. 😊
MBear
Bazzani
Lövésem nincs, szerintem már az akkori mail-címem sem létezik...
Épp ezért csináltam egy újat, meg azért felismernek még páran. 😊
MBear
füligjimmy
Szevasz Bear 😊.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 7 éve
Ahogy Picinek írtam, amikor hamvaiből feltámadó főnixmadárként visszatért, azt hittem páran elpatkoltak. De ezek szerint még élsz. JéééééKöszi, Bazza! 😊Köszi, Tüsi! 😊Üdv újra itt! Mi lett a régi felhasználóneveddel?
MBear
Bazzani
MBear
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Köszi, Bazza! 😊Köszi, Tüsi! 😊Üdv újra itt! Mi lett a régi felhasználóneveddel?
MBear
Bazzani
több mint 7 éve
Köszi, Tüsi! 😊Üdv újra itt! Mi lett a régi felhasználóneveddel?
MBear
több mint 7 éve
Én is azt gondolom, h Wright rendben lenne, de Wilson Nagy embere, szal nem hiszem, h nem jön.Te-ben kelleni fog még egy veterán szerintem, mert ha Shaheen lesérül, akkor nincs senki...