NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
New York Giants - Minnesota Vikings
15
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
12
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 7 éve
Szükségletre reagálni szerintem nem terv. Éhes vagyok, eszek, az nem terv. Ha előtte 3 nappal teszkó kör, és bevásárlólista, az terv. Az én mércém szerint terv utoljára a Kevin White pick volt, azóta csak reagálunk. És azt is nagyon megkérdőjelezhető eredménnyel. Mert ha a Turbómen picket így terveztük, az még rosszabb, mintha véletlenül így alakult volna. Az idei offense igazolások reakciók arra, hogy Sims mesebeli blokkoló és elkapó tudása tényleg csak a mesékben létezik, Shaheen sehol sincs, és jött Burton. Robinson reakció arra, hogy White és Wheaton sehol sincs, és nem is lesz. Coach Neggy, született Kisfaludy-Nagy Annamária reakció arra, hogy Fox már az utolsó 2 denveri évében is szar edző volt, úgyhogy nesze neked újonc irányító, majd egy Reid OC megoldja, mert az a recept az elmúlt három hónapban. Gyorsan kellett egy ötmeccses irányítósuttogó, mert ha Turbómen úgy folytatja, ahol abbahagyta, repül mindenki, mint a Vörös téren a győzelmi zászló. Ha 14 meccset nyertél 3 év alatt. Ha a döntéshozók ugyanazok, akkor mi változna?
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Sok dologgal egyetértek, Coopert minek, Burtont azért durva cashel kínáltuk meg, Burnett nekünk is megért volna ennyit, stb....Cooper visszajött 1 évre, 2.5 millió. Nehéz erre mit mondani. Nyílván annál jobb játékos, mint amit tavaly mutatott, de egy kalap szamócát sem ért. A depthért rinyáltam, megkaptam. ILB, OLB, DL, T, S még mindig nincs.nem t'om bazmeg, gombér pitykéér mennek a veteránok, akik tudnak is, ha akarnak, mi meg szarakodunk ezekkel. Pedig megfogadtam, hogy nem szólok, mert szépet nem tudok, csúnyát meg nem akarok, mert már unalmas. Eric Reid még mindig nem kell senkinek, Honey B. ide nem kellett, majd Callahan, meg Amos. Ez a legendás PFF Top 10 secondary jövőre simán összeomolhat. Fullernak 5 jó meccse volt, Amukanamukarának még ennyi se. Amost sose értettem, mire fel szeretik ennyire, Jackson újoncokhoz képest jól játszott. Persze ha Hicks lesérül, úgyis vége a szezonnak. De majd a támadók hozzák az extrát, feltéve, ha Robinson hozza azt, amit 3 naptári évvel ezelőtt hozott, és nem azt, amit 2 naptári évvel ezelőtt produkált, mert akkor baj van. Baj van akkor is, ha Trey Burton nem az lesz, aminek várják, hanem marad Trey Burton. És feltételezzük, hogy itt leszünk olyan okosak, hogy Gabrielt tudjuk használni, mert ő azért se egy transzendens tehetség. Ezt leszámítva tényleg nem látok hibát. Maximum nagyítóval, de akkor már az tényleg kekeckedés lenne.
tüsi91
füligjimmy
Ami viszont másnak tűnik, mint az elmúlt években, az az, hogy legalább van vmi irány. Semmi nem volt évek óta, ami legalább egy kevés bizakodásra adhatott volna okot. A HC-hire és az, ahogy a buznyát egyértelműen pumpáltuk a kiszemelt helyekre azt mutatja, hogy legalább van terv. Ez nem jelenti azt, hogy innentől fogva ütjük az összes csapatot, de legalább láthatóan próbálkoznak, és ez már most sokkal több, mint az elmúlt években bármi. Aztán vagy jó lesz, vagy nem, de az előző szezon előtt semmi pozitívat nem láttam, most legalább már van valami mozgás.
The Bears are who we thought they were.
több mint 7 éve
Cooper visszajött 1 évre, 2.5 millió. Nehéz erre mit mondani. Nyílván annál jobb játékos, mint amit tavaly mutatott, de egy kalap szamócát sem ért. A depthért rinyáltam, megkaptam. ILB, OLB, DL, T, S még mindig nincs.nem t'om bazmeg, gombér pitykéér mennek a veteránok, akik tudnak is, ha akarnak, mi meg szarakodunk ezekkel. Pedig megfogadtam, hogy nem szólok, mert szépet nem tudok, csúnyát meg nem akarok, mert már unalmas. Eric Reid még mindig nem kell senkinek, Honey B. ide nem kellett, majd Callahan, meg Amos. Ez a legendás PFF Top 10 secondary jövőre simán összeomolhat. Fullernak 5 jó meccse volt, Amukanamukarának még ennyi se. Amost sose értettem, mire fel szeretik ennyire, Jackson újoncokhoz képest jól játszott. Persze ha Hicks lesérül, úgyis vége a szezonnak. De majd a támadók hozzák az extrát, feltéve, ha Robinson hozza azt, amit 3 naptári évvel ezelőtt hozott, és nem azt, amit 2 naptári évvel ezelőtt produkált, mert akkor baj van. Baj van akkor is, ha Trey Burton nem az lesz, aminek várják, hanem marad Trey Burton. És feltételezzük, hogy itt leszünk olyan okosak, hogy Gabrielt tudjuk használni, mert ő azért se egy transzendens tehetség. Ezt leszámítva tényleg nem látok hibát. Maximum nagyítóval, de akkor már az tényleg kekeckedés lenne.
tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Cooper visszajött 1 évre, 2.5 millió. Nehéz erre mit mondani. Nyílván annál jobb játékos, mint amit tavaly mutatott, de egy kalap szamócát sem ért. A depthért rinyáltam, megkaptam. ILB, OLB, DL, T, S még mindig nincs.
több mint 7 éve
McManis 2 évre vissza. Ennek örülök, spec team leader
több mint 7 éve
Elküldték még Lewist is...Is there a reason why Jerrell Freeman hasn’t been officially released from Bears roster? —@chaindawg45
Vhol azt írták, hogy volt release Freeman-nél, de hivatalosan még nem tehetjük ki. (Keresem, hol volt....)
ILB maradt komoly need...
Visszajött Timu - spec. teambe nem volt rossz
MBear
This was also a question that a lot of folks had this week. The Bears have informed Freeman he is not in their plans for 2018. I suspect he remains listed on the team’s official roster because he’s still injured. Freeman was forced to injured reserve after Week 1 last season with a torn pectoral muscle that required surgery. In this case, it’s possible the Bears are waiting for Freeman to pass a physical before terminating his contract. I don’t anticipate you will see him in a Bears uniform again.
több mint 7 éve
A spotrac szerint van még szerény 40 millánk....Jó lenne Goldmant és Amost megkínálni vmi zsével, h jövőre ne kelljen még jobban kesselni....
Rajtuk kívül komolyabb FA Massie, Meredith és Callahan lesz (Grasu, Robertson-Harris, Bellamy és Lynch is, de velük kapcsolatban nem hinném, h ilyen felmerülne)
Meredith-t kerülgeti a Colts ráadásul (pedig őt meg kéne tartani).
Mondjuk örülnék vkinek a draftról, aki jövőre átveszi Massie helyét.
több mint 7 éve
Mert rajta kívül nem is volt....visszajött Acho és jött Lynch, de ezek a srácok max rotációba valók, nem kezdőnek....a legnagyobb lyuk itt van.Floyd OLBÉn is ugy emlékeztem de lentebb irták,hogy nincs OLB még csere sem.
3-4-et játszunk
MBear
Janek
Szerkesztette: MBear
több mint 7 éve
Floyd OLBÉn is ugy emlékeztem de lentebb irták,hogy nincs OLB még csere sem.
3-4-et játszunk
MBear
több mint 7 éve
- Nincs OLB kezdő és mélyítésneksincsenek playák...Floyd minek számít nálatok?
- LBnek van egy Trevethan aki nem bírja végig egészségesen a szezont.. illetve egy Kwiatkoski jó beugró, de még szerintem bem kezdő kaliber.. mögöttük senki
- Fuller Amukamara Callahan kezdő... egyik sem bír ki szezont, hogy minimum 3 meccset ne hadjanak ki...
- Hicksen kívül nincs DE... (RRHarris korrekt csere, Bullard meg reménység(?) marad korrekt csere..
- Long( nem bír ki szezont sérülés nélkül) Whitehair(ha nem Centerként számolnak vele) ott sincs mélyítés... Na most ha te a adott legjobb játékosra mészrá aki barkley de véletlen bent van még Nelson vagy Edmunds... akkor megse érkezik az 1/8 játékosod, de a chicagoiak már rád gyujtoták az irodád
ricsiii83
DE ?
mert rusher hiányt is szokás itt olvasni
több mint 7 éve
Coughlin útjai kifürkészhetetlenek.A-Rob máris próbálja idecsábítani a túlűnk egy órája kitett másik Allent, Hurnst.Amúgy értem én hogy most futni akarunk stb stb... De azért biztos hogy jó ez így hogy elküldik a top2 WR-t???
twitter.com/AllenRobinson/status/976101398663360513
Jól járnátok vele, ha még van hely egy WR-nek. És így az NFC-be kerülne, tehát nagyon ritkán játszana ellenünk.
iktriad
Tomcsik
több mint 7 éve
A-Rob máris próbálja idecsábítani a túlűnk egy órája kitett másik Allent, Hurnst.Amúgy értem én hogy most futni akarunk stb stb... De azért biztos hogy jó ez így hogy elküldik a top2 WR-t???
twitter.com/AllenRobinson/status/976101398663360513
Jól járnátok vele, ha még van hely egy WR-nek. És így az NFC-be kerülne, tehát nagyon ritkán játszana ellenünk.
iktriad
több mint 7 éve
A-Rob máris próbálja idecsábítani a túlűnk egy órája kitett másik Allent, Hurnst.twitter.com/AllenRobinson/status/976101398663360513
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
- Nincs OLB kezdő és mélyítésneksincsenek playák... - LBnek van egy Trevethan aki nem bírja végig egészségesen a szezont.. illetve egy Kwiatkoski jó beugró, de még szerintem bem kezdő kaliber.. mögöttük senki
- Fuller Amukamara Callahan kezdő... egyik sem bír ki szezont, hogy minimum 3 meccset ne hadjanak ki...
- Hicksen kívül nincs DE... (RRHarris korrekt csere, Bullard meg reménység(?) marad korrekt csere..
- Long( nem bír ki szezont sérülés nélkül) Whitehair(ha nem Centerként számolnak vele) ott sincs mélyítés... Na most ha te a adott legjobb játékosra mészrá aki barkley de véletlen bent van még Nelson vagy Edmunds... akkor megse érkezik az 1/8 játékosod, de a chicagoiak már rád gyujtoták az irodád
több mint 7 éve
Félre ne érts, egyértelmű hogy kb. Howardból állt az O az elmúlt 2 évben. Én rohadtul bírom is s gyereket (csak ne nyilatkozzon sokat mert alig érteni mit mond 😀 ) Viszont voltak trade pletykák vele kapcsolatban (Landry ) illetve Twitteren többen is felhozták hogy Nagy nem preferálja Howardot ( persze ez mind pletyka) Szóval csak felvetettem hogy lehetne egy érdekes szitu ha bennt lenne mikor jövünk. Ha vissza nézed amikor belinkeltem a Howard-Landry linket pont én írtam hogy remélem nem igaz és hogy pont az RB poszt ami a legjobban így azt nem kéne basztatni. Én sem örülnék ha Barkleyt húznánk mégha az egy dúrva RB sor is lenne... Én az Edmunds, Chubb, Fitzpatrick, Nelson négyesből bárkit szívesebben látnék...Fel lehet szállni a hype vonatra, de a legjobb emberetek tavaly szerintem Howard volt sőt elmúlt két évben kb biztosan. Tényleg ilyenkor azon gondolkodtok hogy kéne Barkley mert mekkora király. Már lesz 2,5 elit futótok ez mindenképpen egy alapkő.Barkleyról beszélünk nem egy akármilyen RB-ről. Kb. mindenki azt mondja hogy az elmúlt 20 év legnagyobb RB tehetsége. Persze messze nem az RB a legnagyobb needünk, sőt...Ettől még kinézem Paceből hogy behúzza. Főleg hogy állítólag vannak pletykák miszerint Nagy annyira nincs oda Howardért, mert ő az olyan RB-t szereti aki tud elkapni...Azt se tartanám kizártnak hogy esetleg valaki tradelne érte... Persze ez mind hipotézis, lehet hogy a Browns idén nem tradel le és kiviszi 1/4-en, vagy ahogy mondtad is lehet hogy a Tampa, vagy akár a Colts...Én csak azt mondtam érdekes szitu lenne ha bennt lenne, szerintem rohadtul illene Nagy rendszerébe és lehet Pace elgondolkodna hogy lehet ki kéne húzni. Amúgy is dúrva lenne egy Howard, Barkley, Cohen trió 😊 Mondjuk én valahogy az Edmunds-Nelson páros valamelyikét érzem...Egy kis kitekintés a draft felé. A nyolcadik helyen is elég jó pozícióban vagyunk. Könnyen lehet hogy az első ötben 4 pick is QB lesz ( CLE,NYG,Jets,Broncos + lehet a Bills megpróbál felmenni) Így szinte biztos hogy a Chubb, Nelson, Fitzpatrick, Barkley négyesből egy bennt lesz...Ezekért a playákért még akár fel is jöhet valaki, sőt még lehet bennt egy ugyancsak attraktív QB is ( Rudolph vagy Jackson) Szóval ha Pace vissza akarja szerezni a harmadik körünk arra is van esély, de ha nincs letrade akkor is jó esélyünk lesz egy igazi impact playára. Kíváncsi lennék mi lenne ha bennt lenne Barkley...Pont nem az RB pozíció ami nektek hiányzik, feltradelni egy RBert meg nagy árat nem hiszem hogy adnak.
Tomcsik
Amúgy szerintem a Tampa kiviszi.
Toca
Tomcsik
És mivan ha Trent Richardson lesz aki a másik legnagyobb tehetség volt az elmúlt 20 évben ?
Toca
több mint 7 éve
Fel lehet szállni a hype vonatra, de a legjobb emberetek tavaly szerintem Howard volt sőt elmúlt két évben kb biztosan. Tényleg ilyenkor azon gondolkodtok hogy kéne Barkley mert mekkora király. Már lesz 2,5 elit futótok ez mindenképpen egy alapkő.Barkleyról beszélünk nem egy akármilyen RB-ről. Kb. mindenki azt mondja hogy az elmúlt 20 év legnagyobb RB tehetsége. Persze messze nem az RB a legnagyobb needünk, sőt...Ettől még kinézem Paceből hogy behúzza. Főleg hogy állítólag vannak pletykák miszerint Nagy annyira nincs oda Howardért, mert ő az olyan RB-t szereti aki tud elkapni...Azt se tartanám kizártnak hogy esetleg valaki tradelne érte... Persze ez mind hipotézis, lehet hogy a Browns idén nem tradel le és kiviszi 1/4-en, vagy ahogy mondtad is lehet hogy a Tampa, vagy akár a Colts...Én csak azt mondtam érdekes szitu lenne ha bennt lenne, szerintem rohadtul illene Nagy rendszerébe és lehet Pace elgondolkodna hogy lehet ki kéne húzni. Amúgy is dúrva lenne egy Howard, Barkley, Cohen trió 😊 Mondjuk én valahogy az Edmunds-Nelson páros valamelyikét érzem...Egy kis kitekintés a draft felé. A nyolcadik helyen is elég jó pozícióban vagyunk. Könnyen lehet hogy az első ötben 4 pick is QB lesz ( CLE,NYG,Jets,Broncos + lehet a Bills megpróbál felmenni) Így szinte biztos hogy a Chubb, Nelson, Fitzpatrick, Barkley négyesből egy bennt lesz...Ezekért a playákért még akár fel is jöhet valaki, sőt még lehet bennt egy ugyancsak attraktív QB is ( Rudolph vagy Jackson) Szóval ha Pace vissza akarja szerezni a harmadik körünk arra is van esély, de ha nincs letrade akkor is jó esélyünk lesz egy igazi impact playára. Kíváncsi lennék mi lenne ha bennt lenne Barkley...Pont nem az RB pozíció ami nektek hiányzik, feltradelni egy RBert meg nagy árat nem hiszem hogy adnak.
Tomcsik
Toca
Tomcsik
És mivan ha Trent Richardson lesz aki a másik legnagyobb tehetség volt az elmúlt 20 évben ?
több mint 7 éve
Pace általában a legjobb elérhető poszthiányos játékost hozza, így volt Floydal és Trubisky-val is, erősen kétlem, hogy RB-t húzna..Én kifejezetten ideges lennék, ha ilyen baromságra lőné el a picket, tőlem lehet akármekkora talentum, ha nincs előtte fal, ha nincs védelem, akkor nálad lehet az év-százezred RB-je nem mész vele semmire, főként, hogy RB poszton hál isten nem állunk rosszul.Barkleyról beszélünk nem egy akármilyen RB-ről. Kb. mindenki azt mondja hogy az elmúlt 20 év legnagyobb RB tehetsége. Persze messze nem az RB a legnagyobb needünk, sőt...Ettől még kinézem Paceből hogy behúzza. Főleg hogy állítólag vannak pletykák miszerint Nagy annyira nincs oda Howardért, mert ő az olyan RB-t szereti aki tud elkapni...Azt se tartanám kizártnak hogy esetleg valaki tradelne érte... Persze ez mind hipotézis, lehet hogy a Browns idén nem tradel le és kiviszi 1/4-en, vagy ahogy mondtad is lehet hogy a Tampa, vagy akár a Colts...Én csak azt mondtam érdekes szitu lenne ha bennt lenne, szerintem rohadtul illene Nagy rendszerébe és lehet Pace elgondolkodna hogy lehet ki kéne húzni. Amúgy is dúrva lenne egy Howard, Barkley, Cohen trió 😊 Mondjuk én valahogy az Edmunds-Nelson páros valamelyikét érzem...Egy kis kitekintés a draft felé. A nyolcadik helyen is elég jó pozícióban vagyunk. Könnyen lehet hogy az első ötben 4 pick is QB lesz ( CLE,NYG,Jets,Broncos + lehet a Bills megpróbál felmenni) Így szinte biztos hogy a Chubb, Nelson, Fitzpatrick, Barkley négyesből egy bennt lesz...Ezekért a playákért még akár fel is jöhet valaki, sőt még lehet bennt egy ugyancsak attraktív QB is ( Rudolph vagy Jackson) Szóval ha Pace vissza akarja szerezni a harmadik körünk arra is van esély, de ha nincs letrade akkor is jó esélyünk lesz egy igazi impact playára. Kíváncsi lennék mi lenne ha bennt lenne Barkley...Pont nem az RB pozíció ami nektek hiányzik, feltradelni egy RBert meg nagy árat nem hiszem hogy adnak.
Tomcsik
Toca
Tomcsik
Szerkesztette: hpeter93
több mint 7 éve
Barkleyról beszélünk nem egy akármilyen RB-ről. Kb. mindenki azt mondja hogy az elmúlt 20 év legnagyobb RB tehetsége. Persze messze nem az RB a legnagyobb needünk, sőt...Ettől még kinézem Paceből hogy behúzza. Főleg hogy állítólag vannak pletykák miszerint Nagy annyira nincs oda Howardért, mert ő az olyan RB-t szereti aki tud elkapni...Azt se tartanám kizártnak hogy esetleg valaki tradelne érte... Persze ez mind hipotézis, lehet hogy a Browns idén nem tradel le és kiviszi 1/4-en, vagy ahogy mondtad is lehet hogy a Tampa, vagy akár a Colts...Én csak azt mondtam érdekes szitu lenne ha bennt lenne, szerintem rohadtul illene Nagy rendszerébe és lehet Pace elgondolkodna hogy lehet ki kéne húzni. Amúgy is dúrva lenne egy Howard, Barkley, Cohen trió 😊 Mondjuk én valahogy az Edmunds-Nelson páros valamelyikét érzem...Egy kis kitekintés a draft felé. A nyolcadik helyen is elég jó pozícióban vagyunk. Könnyen lehet hogy az első ötben 4 pick is QB lesz ( CLE,NYG,Jets,Broncos + lehet a Bills megpróbál felmenni) Így szinte biztos hogy a Chubb, Nelson, Fitzpatrick, Barkley négyesből egy bennt lesz...Ezekért a playákért még akár fel is jöhet valaki, sőt még lehet bennt egy ugyancsak attraktív QB is ( Rudolph vagy Jackson) Szóval ha Pace vissza akarja szerezni a harmadik körünk arra is van esély, de ha nincs letrade akkor is jó esélyünk lesz egy igazi impact playára. Kíváncsi lennék mi lenne ha bennt lenne Barkley...Pont nem az RB pozíció ami nektek hiányzik, feltradelni egy RBert meg nagy árat nem hiszem hogy adnak.
Tomcsik
Toca
több mint 7 éve
Ha már úgy gondoljátok van egy fr QBtok, akkor most jó eséllyel behúzhatjátok neki a fr LT-t. Ha jól sejtem olyan igazán nektek nincs, pedig nem ártana.nincs, de adtunk neki egy 4/37 milliós szerződést... Amúgy Leno nem jó játékos, de nem is rossz.. LT nem akkora need mint az OLB, DE vagy G/C...
dande
több mint 7 éve
Ha már úgy gondoljátok van egy fr QBtok, akkor most jó eséllyel behúzhatjátok neki a fr LT-t. Ha jól sejtem olyan igazán nektek nincs, pedig nem ártana.
több mint 7 éve
Egy kis kitekintés a draft felé. A nyolcadik helyen is elég jó pozícióban vagyunk. Könnyen lehet hogy az első ötben 4 pick is QB lesz ( CLE,NYG,Jets,Broncos + lehet a Bills megpróbál felmenni) Így szinte biztos hogy a Chubb, Nelson, Fitzpatrick, Barkley négyesből egy bennt lesz...Ezekért a playákért még akár fel is jöhet valaki, sőt még lehet bennt egy ugyancsak attraktív QB is ( Rudolph vagy Jackson) Szóval ha Pace vissza akarja szerezni a harmadik körünk arra is van esély, de ha nincs letrade akkor is jó esélyünk lesz egy igazi impact playára. Kíváncsi lennék mi lenne ha bennt lenne Barkley...Pont nem az RB pozíció ami nektek hiányzik, feltradelni egy RBert meg nagy árat nem hiszem hogy adnak.
Tomcsik
több mint 7 éve
Egy kis kitekintés a draft felé. A nyolcadik helyen is elég jó pozícióban vagyunk. Könnyen lehet hogy az első ötben 4 pick is QB lesz ( CLE,NYG,Jets,Broncos + lehet a Bills megpróbál felmenni) Így szinte biztos hogy a Chubb, Nelson, Fitzpatrick, Barkley négyesből egy bennt lesz...Ezekért a playákért még akár fel is jöhet valaki, sőt még lehet bennt egy ugyancsak attraktív QB is ( Rudolph vagy Jackson) Szóval ha Pace vissza akarja szerezni a harmadik körünk arra is van esély, de ha nincs letrade akkor is jó esélyünk lesz egy igazi impact playára. Kíváncsi lennék mi lenne ha bennt lenne Barkley...
több mint 7 éve
Azt mondja Leming, hogy Freeman nem lett kirúgva. S a hivatalos oldalt megnézve valóban nincs ott a tranzakcióknál a neve. Ez azért furcsa, mert Scheftertől kezdve mindenki lehozta, de a franchise valóban nem.Hoppá!
A másik amiért furcsa, hogy egy 2x cuccal megbukott játékos nem igen szokott rosteren maradni itt. Mindenesetre ha marad Freeman, akkor nem oly égető need az ILB.
tüsi91
Hatalmas meglepetés lenne. Én ezt nem is vettem figyelembe...de ezek szerint mindannyian elmentünk mellette. Más a disznó fekvése valóban,ha marad!
Akkor tényleg rámehetnénk erre Quenton Nelson-ra. Kíváncsian várom a fejleményeket.