NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
117
15
22:05
RedZone week 16
83
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
44
14
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
7
4
22:25
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 7 éve
Ez esetben a 7. héten jön a Shudderwock ide. 😊Teljes menetrendKicsit hearthstone-os a fíling 😁
Kétszer is meg kellett néznem, hogy nem a Marvel twitter oldalán vagyok, hanem a tieteken. Mi ez a képregényes elem nálatok? 😊
iktriad
MBear
több mint 7 éve
Teljes menetrendKicsit hearthstone-os a fíling 😁
Kétszer is meg kellett néznem, hogy nem a Marvel twitter oldalán vagyok, hanem a tieteken. Mi ez a képregényes elem nálatok? 😊
iktriad
The Bears are who we thought they were.
több mint 7 éve
Week 1. Vs Packers a Lambeaun SNF. Centeneráiumi Packers szopkodás, liga darling csapat. Lehet megemlítik majd, hogy a Bears is pályára lép.Egy Packers-Jets stílusosabb lett volna. Nem kell mindig leszopni a csoportban mindenkitől, aztán majd elkezdenek respektálni. Az NFC North Kelemen Annája.
Week 2 hazai MNF vs Seahawks
Hálaadás Detroitban.
Szezonbefejező szokás szerint Minnesotában.
tüsi91
A 13. pártkongresszus óta nem volt itt jó csapat, akkor még Horn Gyula is csak államtitkár volt. Na, kontextusba helyezve.
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Teljes menetrend
több mint 7 éve
Week 1. Vs Packers a Lambeaun SNF. Centeneráiumi Packers szopkodás, liga darling csapat. Lehet megemlítik majd, hogy a Bears is pályára lép.Week 2 hazai MNF vs Seahawks
Hálaadás Detroitban.
Szezonbefejező szokás szerint Minnesotában.
több mint 7 éve
Úgy néz ki Tom Cable álruhába bújt és beépült a Bears stábjába... Rashaad Cowardot át akarjuk képezni G-nak...
több mint 7 éve
Fowler szerintem jó igazolás. Nem lesz Jeffery utódja, de egy jó, használható rotációs játékos. Kedveltem a broncosban, bár megértem, hogy Thomas, Sanders, Henderson és Taylor mellé / mögé nem akartak veterán pénz fizetni már senkinek.A Meredith sztori a két évvel ezelőtti Broncos vs C.J. Anderson történetre hajaz. A Broncos matchelte, de hiba volt nem rárakni azt a 2. kört, mert így jóval drágább lett.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Inman nem kellett, de Fowler igen. frenetikusFowler a jelenlegi helyzetet elnézve simán rosteren lesz. Egyrészt egy 4. elkapó volt a Broncosban, aki 30 elkapást, majd 400 yardot hozott 2017-ben, ami az ottani nihiles QB helyzetet elnézve nem rossz. Másrészt ST-ben alapember volt ott is, sokkal jobb blokkoló WR, mint Joshua, s jobbára slotban játszott. Gabrielt lófütty blokkolásra nem tudod használni. Inman Robinson cseréje lehetne, de szerintem Robinsonhoz hasonló fizikai paraméterekkel rendelkező és hasonló stílusú WR-t fogunk draftolni. Fowlerrel Bellamyt lehetne kipöckölni, s ott van Kevin White, akit csak nem akarunk elfeledni. Nyilván most nincs értelme kirúgni, s kapni fog esélyt nyáron, de augusztus végén ennek a románcnak vége lesz.
ricsiii83
Amikor egy Bennie Fowler kaliberű csávó lesz minőségben az 5. WR, akkor rendben lesz ez a poszt.
több mint 7 éve
Former Broncos' WR Bennie Fowler is signing a one-year deal with the Chicago Bears, per source.Dehogy érzed! 😀
Máris jobban érzem magam...
Tomcsik
több mint 7 éve
Former Broncos' WR Bennie Fowler is signing a one-year deal with the Chicago Bears, per source.Máris jobban érzem magam...
több mint 7 éve
Valszeg még nem akarják Kevin White-ot kivágni, több hely meg nincs. Nem a lóvé, a rosterhely, gyerekek. Pénz mindig volt/van/lesz mindenhol. Roster az 53 fő, ha esik, ha fúj.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Van egy home grown talented, elengeded pedig nem került volna olyan sokba, nem tartom jó döntésnek. Ahogy Tüsi is írta elengedted AJ-t, egy éve Meredithet szántad első számú WR-nek aztán 6 millát nem adsz neki, amit egy foshugy Wheatonnak kifizettél??? Ezt most nem értem. Eddig nagyjából tetszett amit Pace csinált, de ezzel most megint elbaszta...
több mint 7 éve
Van ehhez a move-hoz kapcsolódó kiváló szakkifejezés....szakzsargon, ha úgy tetszik:Nem tudom én csak ezt gondolom, mert más értelmes magyarázat nincs erre 20+ misivel a cap-ben, úgy hogy max 7 milliót kellett volna odaadni évente.Elvileg találkozott vele Pace és Nagy is, gondolom elmondta hogy hozzánk akar jönni és nem akarták úgy oda láncolni, kétlem hogy a ti cap helyzetetekkel túl drágának ítélték.Nem tudom, hogy Ryan Pace roster managementje, vagy ez a komment nevetségesebb. Komolyan félelmetes. Ezt egyedül sikerült összehozni?
nemethbence55
tüsi91
nemethbence55
Ostoba gyökér....
Szerkesztette: MBear
több mint 7 éve
Errol pofaztam ha 2.9 millioert nem kell akkor 5ert se fog. Gratulalok az okosoknak akik elhittek h ez a zsenialis okos es mester Pace ordogi terve amivel a liga elott jar...Egy kutya aki ketszer fog ugyanabba a hibaba esni. Mar a 3. Heten nem lesz rendes elkapo garda.
több mint 7 éve
Nem tudom én csak ezt gondolom, mert más értelmes magyarázat nincs erre 20+ misivel a cap-ben, úgy hogy max 7 milliót kellett volna odaadni évente.Elvileg találkozott vele Pace és Nagy is, gondolom elmondta hogy hozzánk akar jönni és nem akarták úgy oda láncolni, kétlem hogy a ti cap helyzetetekkel túl drágának ítélték.Nem tudom, hogy Ryan Pace roster managementje, vagy ez a komment nevetségesebb. Komolyan félelmetes. Ezt egyedül sikerült összehozni?
nemethbence55
tüsi91
több mint 7 éve
Elvileg találkozott vele Pace és Nagy is, gondolom elmondta hogy hozzánk akar jönni és nem akarták úgy oda láncolni, kétlem hogy a ti cap helyzetetekkel túl drágának ítélték.Nem tudom, hogy Ryan Pace roster managementje, vagy ez a komment nevetségesebb. Komolyan félelmetes. Ezt egyedül sikerült összehozni?
nemethbence55
több mint 7 éve
A srác chicagoi....Nem hiszem, h nem otthon akart volna játszani...Idióták....
több mint 7 éve
Elvileg találkozott vele Pace és Nagy is, gondolom elmondta hogy hozzánk akar jönni és nem akarták úgy oda láncolni, kétlem hogy a ti cap helyzetetekkel túl drágának ítélték.
több mint 7 éve
Nyomorek Pace meg mindig. Ez volt az utolso. Elegem van belole, soha tobbet nem fogom vedeni.
több mint 7 éve
Van egy terv, egy terv, amelyben a 2017-ben 1.számúnak szánt elkapód nem ér 5 milliót, egy terv, ahol Alshon Jeffery nem ér évi 14 milliót, de egy ACL-ből felépülő Allen Robinson igen, egy terv ahol Taylor Gabriel évi 6.5 milliót megér, egy terv ahol Markus Wheaton évi 6 milliót megér. Egy terv, ahol Josh Bellamy most ismét fellépett 3. elkapónak, egy terv ahol a Kevin White projekt még mindig fut. Mert 2015 januárjában itt el lett adva egy terv, egy nagy terv, egy remek terv. 14 győzelem, mi lett volna, ha még terv sincs.
Mindenesetre a WR is beugrott a komoly needek közé, felállva tapsolok. De szerencsére van egy terv.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 7 éve
Igy volt de ne remenykedj. Nem ezert nem tendereztuk rendesen hogy ingyen odaadjuk masnak. Akkor a biznisz kozepe volt , mostmar van idonk varni.
több mint 7 éve
Nem lehet hogy azért nincs hír Meredith-ről, mert nem tervezik matchelni? Fuller-nél ha jól emlékszem pár órán belül jött is a hír( lehet tévedek csak így emlékszem).