NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
185
23
22:25
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 7 éve
Nálunk van gerenda. 😀Szétszopják a draft classt ez sose jó jel. Tipikus Ryan Pace offseason megannyi nyitott kérdéssel a rosteren. 4 offseason alatt ott tart, hogy nincs bevethető OT a padon - Massie kezdő, kérdőjeles edge rusher depth, sőt kérdőjeles kezdő. Safety depth 0. CB depth kérdőjeles, DL depth kérdőjeles. Az offense tele kérdőjelekkel. Szokás szerint 1-1 sérülsésre vagyunk attól, hogy berakni ne tudjunk senkit a csapatba. Mindezt 4 év tavasz alatt. Ha körbenézünk a liga GM-jei közt azt mondom ezt lehetett volna jobban is csinálni, de Pace alatt innentől ingoványos már a talaj.
Szóval szeptembertől eredmény kell, s az a GM, aki 4 év alatt nem rak össze egy 9-10 győzelmes csapatot úgy, hogy 60-70 milliókat költ az egy olyan GM, aki megérdemli, hogy kirúgják.
Ettől függetlenül Smith, Daniels és Miller is rögtön kezdő lehet. A srác a 4. körben - nevezzük a becenevén Iggy-nek - hatalmas talány, de állítólag nagyon atletikus, tehát Jon Andersont és Timut kapásból kiszoríthatja. Nichols valószínűleg nagyon messze van még a rotációs játékos szintjétől. Fittsnek brutál szezonja volt 2015-ben, azóta hasonló pályát járt be, mint Aaron Lynch. Wims 2014-ben kezdett el focizni, gondolom a route fája és route futása sehol nincs, de a csávó, aki nyeri a jump ballokat, az mindig figyelemreméltó.
Szóval a JBellamy és Kevin White érának remélhetőleg vége, bár gondolomnfőleg utóbbi biztos megkapja az esélyt.
S remélem, hogy Ryan Winslow megveri O`Donnellt. Az is nevetséges, hogy 4 év ilyen inkonzisztens játék után O'Donnell még vissza is lett igazolva.
Ryan Nall pddig emlékeztet engem egy Jordan Howard nevű fazonra.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 7 éve
Ahogy megmondtam, Kush nem lesz kezdő, jön egy guard, és egy projekt wr, mert van helye a rosteren.Ettől teljesen függetlenül, gerendát nem találok. Kötelem már van, de nem tudom hova akasztani.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Megse. A skinsbe megy 😕
több mint 7 éve
Uristen. Simmie Cobbs es Kevin Toliver is alairt mint udfa. Mindkettot 4. Kor korul irtak. Na ez a stealCobbson nagyon meglepődtem, voltak olyan szakik akik még harmadik körre is taksálták. Pace szinte mindig talál valami használhatóbb UDFA-t, lehet idén Cobbs lesz az.
reps
több mint 7 éve
Uristen. Simmie Cobbs es Kevin Toliver is alairt mint udfa. Mindkettot 4. Kor korul irtak. Na ez a steal
több mint 7 éve
4/115 Joel Iyiegbuniwe ILBÁllítólag Kwiatkoskiból OLB-t akar faragni Fangio...Nem értem miért amikor lett volna bennt egész jó OLB projekt. A negyedik körös pick totál homály, de a többi rendben van. Ha nem lett volna ez a negyedik körös Akkir szinte hibátlan lenne ez a draft nállam...
5/146 Bilal Nichols DL
Nehezen értelmezhető az ILB pick, a DL már annál inkább.
tüsi91
több mint 7 éve
6/181 Kylie Fitts OLB, UtahJó játékos lehetne, ha egészséges maradna. Korrekt pick rotációba odaférhet.
több mint 7 éve
Az ILB-ről nem is hallottam a kiválasztása pillanatáig azt hittem rosszul olvasták a okoronkwot vagy ejiofort... DL depth meg kellett és elvileg 5T-ből is tud indulni mivel inkább rusher mint run stuffer.
több mint 7 éve
4/115 Joel Iyiegbuniwe ILB5/146 Bilal Nichols DL
Nehezen értelmezhető az ILB pick, a DL már annál inkább.
több mint 7 éve
Sweat, ha egészséges, sztem jobb a maradéknál, nála durability concern van, az nem vitás, azért csúszott ennyit. Armstrong nálam b-terv.
The Bears are who we thought they were.
több mint 7 éve
Ejiofor kéne vagy Sweat ők lehetnek DE-k is ha kicsit megrövidülünk ott, ami nem lenne meglepő. 6.-ra meg lehet leesik Mata'afa, Bár van 2.-3. körre várt Jamarco Jones OT őt se bánnám hogy legalább valakit tanítsunk ne jövőre kelljen 1. körben RT-t húzni. Maurice Hurst PFF szerint a 3. legjobb játékos a drafton meg embertelen statisztikát rakott össze egyetem alatt. Ha 2évet játszik elit szinten akkor is megér egy 5.-6. kört.
több mint 7 éve
Akit én nagyon bírnám ma az Duke Ejiofor vagy Maurice Hurst. Ugye ha jól rémlik Hurst szívével volt valami a combine előtt, de aztán tisztázták a dokik...Úgy néz ki ez mégis mindenkit elrettentett, mert előtte 1-2 körbe várták a szakik, negyedik körben már megérné rápróbálni. Ezen kívül nem bánnám Josh Sweat, Hercules Mata'afa vagy Ogdogbia Okoronkwo picket sem...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 7 éve
Eddig is csipáztam ezt a Miller srácot, ebben a levélben és videóban benne van hogy milyen playát nyertünk. Emlékszem pár hónapja NCAA követőben írtam Baggionak hogy de rohadtul elnézném nállunk ezt a srácot...www.theplayerstribune.com/en-us/articles/a-letter-to-nfl-gms-anthony-miller
m.youtube.com/watch?v=pIl5zIAzgMc
több mint 7 éve
James Daniels választásába nem igen lehet belekötni. Én azt remélem, hogy időben eldöntik, hogy ki legyen az LG, ki a center, aztán nem variálunk rajta, de persze gondolom balfaszok leszünk. Ha Long egészséges lesz, - amire nem tenném rá a fél karomat, - akkor ez a támadófal nem nézne ki rosszul. Kush egy jó csere, 2010-ben kb a legjobb falemberünk lett volna, ha elérjük azt, hogy ő a csere, akkor elégedett leszek. Remélem Morgan eléri a bevethető csere szintjét, aztán Grasut ki lehet rúgni. OT persze így sincs bevethető, csak Sowell... Miller választása és az ár, amit adtál az már erősen kérdőjeles. Nem a sráccal van gondom, teszem hozzá. Nagynak van egy elképzelése támadóoldalon, ehhez nagyjából megkapott mindent és mindenkit. Ez így offense fronton elég all-innek néz ki, persze 3 év után Pacenek eredményt kell villantani. Ami biztos, hogy mindhárom srác azonnal bevethető, szóval nem egy Goldman, Floyd féle majd beleerősödik projektek, ez is azt mutatja, hogy idén nincs kecmec.
Na de ma hogyan tovább? Mert lehet unalmas vagyok, de a védelem nem néz ki jól. Ha vesszük pozitivan, hogy Bullard és Robertson-Harris nyugodtan bevethető, akkor is bőven elfér egy DL. Safety backup megint nincs, Bush és Hall semmit nem fejlődtek. S akkor ugye pass rusher. Felőlem bele is duplázhatnánk 4-5. körben, de inkább reális 1 OLB. Houstont azonnal visszahívnám persze. Gondolom futó jön majd, mert egy harmadik számú RB kurvára kell majd.
Dorance Armstrong nálam az a srác, akit behúznék a 4. körben.
több mint 7 éve
2/39 James Daniels C, Iowamobile.twitter.com/LarryMayer/status/990067933190742017
Akkor a kérdés, hogy C lesz-e vagy G. Ami biztos, hogy Grasu egy kalapszar az új stáb szerint is. Igazából tetszik ez a pick, de honnan lesz pass rusher, na jó napot kívánok Mr. Pace.
tüsi91
több mint 7 éve
James Daniels hatalmas steal. Egész nap azon izgultam hogy leesik-e hernandez vagy daniels. Aztán végül meg lett. Nagyobb need volt mint pass rusher. Ne nevettessetek már nem azért jött ide Nagy,Robinson,Gabriel,Burton hogy aztán majd a Trubiskynek 1mp-e se legyen eldobni labdát különben szétverik... Amúgy se lett volna itt nagy rusher. Majd 4. körben húzunk egyet.Miller meg nagy pick de jónak kell legyünk most, nehogy megérje a patsnek a trade.
több mint 7 éve
2019/2. és 2018/4. kör ment a Patsnek.A negyedik körös az mostani, nem 2019-es.
2/51 Anthony Miller WR, Memphis
Ez a pick, de főleg ez a trade nem szól másról, minthogy eredmény kell idén. 3 év alatt Pace nem mutatott fel eredményt, 4 offseason alatt annyit ért el, hogy a roster tele kérdőjelekkel. Miller jó prospect ettől függetlenül.
tüsi91
mobile.twitter.com/ChicagoBears/status/990027989818724353/photo/1
több mint 7 éve
2019/2. és 2018/4. kör ment a Patsnek.2/51 Anthony Miller WR, Memphis
Ez a pick, de főleg ez a trade nem szól másról, minthogy eredmény kell idén. 3 év alatt Pace nem mutatott fel eredményt, 4 offseason alatt annyit ért el, hogy a roster tele kérdőjelekkel. Miller jó prospect ettől függetlenül.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 7 éve
Visszatradeltünk a 2. körbe. Ez kifejezetten tetszik. Anthony Miller egy állat. Egyik nagy kedvencem volt idén. Remekül illik Nagy rendszerébe, gyors, biztos kezű, slotban és szélén is használható. Edge még mindig nem tudom honnan lesz...De ez a pick tökös trade volt és kurva jó húzás...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 7 éve
2/39 James Daniels C, IowaSzerintem C lesz és Whitehair kimegy G-ba, Nem Danielsel van bajom hanem hogy az edge nagyobb need lett volna szerintem.
Akkor a kérdés, hogy C lesz-e vagy G. Ami biztos, hogy Grasu egy kalapszar az új stáb szerint is. Igazából tetszik ez a pick, de honnan lesz pass rusher, na jó napot kívánok Mr. Pace.
tüsi91
több mint 7 éve
2/39 James Daniels C, IowaRengeteg pff secret superstar van még.
tüsi91
több mint 7 éve
2/39 James Daniels C, IowaAkkor a kérdés, hogy C lesz-e vagy G. Ami biztos, hogy Grasu egy kalapszar az új stáb szerint is. Igazából tetszik ez a pick, de honnan lesz pass rusher, na jó napot kívánok Mr. Pace.