NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
117
15
22:05
RedZone week 16
83
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
44
14
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
7
4
22:25
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 7 éve
Simán match ....Jövőre pite összegért lehet a csapatnál akkor is, ha összehoz 1000+ yardot....
The Bears are who we thought they were.
több mint 7 éve
Most nem az a kerdes hogy matchelheto-e. Nyilvan matchelheto minden ilyen szerzodes. Miert akarna egy jatekosert tobbet fizetni barmelyik csapat mint amennyit er. Azert csak a Saints iratott vele ala szerzodest mert ok adtak neki a legtobbet. Az nekik se jo ha tudjak h Meredith evi 3at er de ok adnak neki egy evi 5oset. Itt arrol beszelunk hogy nekunk elojogunk volt ezzel a jatekossal szemben amit eldobtunk. Foloslegesen. Ennyi erovel el is engedhettuk volna es csak beszallunk a licithaboruba. Vegulis ugyanott kotottunk ki. Csak most nem 4 csapattal versenyzunk hanem azzal aki a tobbi 3 csapatot legyozte. De az ar ugyanaz csak osszesitve van. Itt ez a problema hogy nem hasznaltuk ki azt ami jar nekunk
több mint 7 éve
Fuller esete teljesen mas. Van olyan , hogy a jatekos nem eri meg azt az erteket amit a ftag adna pl 14 milliot de a valoszinu szerzodese se erne el ezt az osszeget amit mastol kapna. Ekkor transitiont raknak ra ami olcsobb es ha matchelik akkor vagy megadjuk vagy nem.(valoszinu nem ha magasabb mint a franchise tag)Mint írtam is a 2. körös tender valóban jobb lett volna. Most nem jött be Pace taktikája, szerintem ő nem gondolta volna hogy az ACL után Meredith kapni fog egy ilyen dealt... Amúgy számomra ez még a matchelhető kategória, de nagyon határeset. Amúgy a garantált rész nem vészes, tehát ha matcheljük is az ajánlatot kitehető lesz ha mégse lenne olyan a térde vagy ilyesmi. Összességében 3-4 millát bukunk így hogy nem a 2. körös tendert tettük rá...
A masik eset amikor a jatekos megeri a tendert akar elso korost akar masodik korost ami most 2.9 millio lett volna. Ilyenkor nyilvan rarakjak mert ki akarna tobbet fizetni a jatekosnak ha olcsobban is megtarthatjuk. Nem arulunk el nagy titkot ha egy Albert Wilson 7milliot keres akkor szimpla kivonasokkal is Meredith fele huz a dolog tehat jobb.
Plusz tenyezo hogy aki serulesbol jon vissza azt annyira nem szeretik a GMek. Aki okos az egy eves “prove it” szerzodest kinal a jatekosnak , hogy megmutathatja hogy o tenyleg megbizhato hosszutavon. Nekunk nem kellett volna megkerdezni se hogy akar e ilyen szerzodest. Mi inkabb hagytuk hogy o kosson maganak egy neki optimalisabbat.
Akkor lett volna ennek ertelme ha minimum 4 eves lenne a szerzodes ahogy Fuller eseteben hogy kockazatot vallalunk hogy elmegy de legalabb ha matcheljuk akkor hosszu tavon a mienk.
Most kaptunk egy kerdojelet 3.6 millioval dragabban mint kellett volna
reps
több mint 7 éve
Fuller esete teljesen mas. Van olyan , hogy a jatekos nem eri meg azt az erteket amit a ftag adna pl 14 milliot de a valoszinu szerzodese se erne el ezt az osszeget amit mastol kapna. Ekkor transitiont raknak ra ami olcsobb es ha matchelik akkor vagy megadjuk vagy nem.(valoszinu nem ha magasabb mint a franchise tag)A masik eset amikor a jatekos megeri a tendert akar elso korost akar masodik korost ami most 2.9 millio lett volna. Ilyenkor nyilvan rarakjak mert ki akarna tobbet fizetni a jatekosnak ha olcsobban is megtarthatjuk. Nem arulunk el nagy titkot ha egy Albert Wilson 7milliot keres akkor szimpla kivonasokkal is Meredith fele huz a dolog tehat jobb.
Plusz tenyezo hogy aki serulesbol jon vissza azt annyira nem szeretik a GMek. Aki okos az egy eves “prove it” szerzodest kinal a jatekosnak , hogy megmutathatja hogy o tenyleg megbizhato hosszutavon. Nekunk nem kellett volna megkerdezni se hogy akar e ilyen szerzodest. Mi inkabb hagytuk hogy o kosson maganak egy neki optimalisabbat.
Akkor lett volna ennek ertelme ha minimum 4 eves lenne a szerzodes ahogy Fuller eseteben hogy kockazatot vallalunk hogy elmegy de legalabb ha matcheljuk akkor hosszu tavon a mienk.
Most kaptunk egy kerdojelet 3.6 millioval dragabban mint kellett volna
több mint 7 éve
Nyomorék Pace megint jól behúzta magát a csőbe.Miért is? Van 5 napunk matchelni a Saints ajánlatát és fogjuk is ha reálisak az árak...Ahogy Fuller esetében úgy most is Pace hagyta hogy a piac szabja meg Meredith árát. Mondjuk annyiban igazad van hogyha 2.körös tendert rakunk rá akkor 2.9 millába fájt volna és valszeg nem adnak neki ajánlatot, Pace reménykedett hogy az ACL miatt senki nem fog neki sok lóvét adni, megoróbálta. Amúgy 2 év 10 milla amit a Saints adna neki... Határ eset, de matchelhető ( Azt írják 5.2 a garantált ami nem olyan rossz én ezt matchelném)
reps
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 7 éve
Nyomorék Pace megint jól behúzta magát a csőbe.
több mint 7 éve
Ne vicceljünk, ha jön érte egy 1. kör, biztos odaadják. 3 évig szerződés alatt, abból 2 bagó, miert ne őt, mint egy újoncot? De nem fog jönni, ő pedig marad.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Az insiderek nem tudnak semmiről, Rapoport azt mondta Howard marad semmi traderől nem hallani. Lehet az emberek kicsit sokat látnak bele egy instagram fiókba... Remélem ez mind csak pletyka és Howard nem megy sehova...
több mint 7 éve
Egy Leveon Bellért odaadjátok?Nálunk úgyis tele van vele az FO töke. Win- win. Ti kaptok egy off weapont, ő kap nagy lovettát. Mi captől szabadulunk, kapunk egy potens, fiatal, de bizonyított futót és NFC- be küldenénk Bellát😁ha Nagyéknak semmiképp sem kell és az ő rendszerébe Bell fit lenne akkor egy ilyen trade nem is lenne akkora hülyeség. Más kérdés hogy én tuti nem válnék meg Howardtól senki miatt sem, de nem én vok a HC.
Fast Willie
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 7 éve
Egy Leveon Bellért odaadjátok?Nálunk úgyis tele van vele az FO töke. Win- win. Ti kaptok egy off weapont, ő kap nagy lovettát. Mi captől szabadulunk, kapunk egy potens, fiatal, de bizonyított futót és NFC- be küldenénk Bellát😁Nem köszi 😀
Fast Willie
több mint 7 éve
Egy Leveon Bellért odaadjátok?Nálunk úgyis tele van vele az FO töke. Win- win. Ti kaptok egy off weapont, ő kap nagy lovettát. Mi captől szabadulunk, kapunk egy potens, fiatal, de bizonyított futót és NFC- be küldenénk Bellát😁
több mint 7 éve
Howard az első két évében Chicago valaha volt legjobb futóinak rekordjait döntögette meg. Ugye nem kell ecsetelnem hogy HOF futókról beszélünk. Mindezt úgy hogy mindenki rá készült, mindenki tömte a boxot... Ok hogy elkapásban nem a legjobb, de akkor sem árt egy ilyen stílusú futó a csapatba. Nagy baromság lenne eltradelni, nagyon nem lennék boldog tőle...Igen, valószínűleg az övé 😛
Tomcsik
Szerkesztette: Toca
több mint 7 éve
Howard az első két évében Chicago valaha volt legjobb futóinak rekordjait döntögette meg. Ugye nem kell ecsetelnem hogy HOF futókról beszélünk. Mindezt úgy hogy mindenki rá készült, mindenki tömte a boxot... Ok hogy elkapásban nem a legjobb, de akkor sem árt egy ilyen stílusú futó a csapatba. Nagy baromság lenne eltradelni, nagyon nem lennék boldog tőle...
több mint 7 éve
Sajna nem tud elkapni, ez a gond.Ennek ellenére legalább meg kéne próbálni beépíteni, mert egy ilyen játékost baromság trade-elni....
The Bears are who we thought they were.
több mint 7 éve
Jó lenne, annak tekintetében ,ha megint tudunk 6. körben potens futót draftolni. De max 3. kört adnak érte szerintem és annyit nem biztos, hogy ér a kockázat ha lesérül Cohen akkor egy rookie futó maradna. Azért nem bíznék meccs/30carryt bennyre vagy mizzellre.Igen kurva logikus, hogy az elmúlt két évben egy zsír 0 offensel, Top3-5 -ös futót aki lófaszt nem keres el akartok tradelni, amikor közel egyetlen üde színfoltja volt az Offensnek és lehet idén is ez áll fent.
reps
Mondjuk ha az új rezsimnek nem tetszik akkor ez van, de szerintem totál agyfasz.
több mint 7 éve
Jó lenne, annak tekintetében ,ha megint tudunk 6. körben potens futót draftolni. De max 3. kört adnak érte szerintem és annyit nem biztos, hogy ér a kockázat ha lesérül Cohen akkor egy rookie futó maradna. Azért nem bíznék meccs/30carryt bennyre vagy mizzellre.
több mint 7 éve
Jordan Howard az összes Bearses képét törölte Instagrammrol es arrol spekulál mindenki, hogy el akarjuk tradelni (??)
több mint 7 éve
De legalabb ott a depthed. Hehe
több mint 7 éve
Úgy néz ki visszahozzuk Cunninghamet így nem nagyon tartok attól hogy az első 5 kör valamelyikében RB-t draftolnánk. És azt se feledjük hogy ott van Mizzell is...Semmi nem változott ezzel. Ha van olyan srác, aki tetszik nekik, akkor Benny Cunningham nem lesz akadály. Kb. semmi garantáltat nem kapott, ha úgy van kirúgják keretszűkítéskor.
Tomcsik
Érkezett Earl Watford OL a Cardinalsból. Bal tacklet leszámítva volt már minden. Tom Compton kaliberű játékos. Ideális esetben ő se lesz majd az 53-ban.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 7 éve
Úgy néz ki visszahozzuk Cunninghamet így nem nagyon tartok attól hogy az első 5 kör valamelyikében RB-t draftolnánk. És azt se feledjük hogy ott van Mizzell is...
több mint 7 éve
Most jut eszembe,hogy Meredith és Callahan bármikor aláírhat bárhová. Ha most elköltöttük volna a pénzünket cserékre akkor elvesznek. Cserét bármikor lehet szerezni de minőségi elkapót és slot cbt nem mindig. Akkor csak okos orrnehéz szerződéssel Meredith elvisz 6-7et meg Callahan is 4-5öt. Akkor már képtelenség hogy Goldman és Amos is maradjon.
több mint 7 éve
Már az első Fox év után látszott , hogy innen nem lesz kitörés vele. Viszont szerintem még nem merte kivágni , de hogy nem tudott arról se h Trubit húzzuk akkor gyakorlatilag ezaz év egy kuka volt. Nem tudom mennyire nehéz egy GM-et szerezni úgy általában, de annyi lehetőség nincs h kinevelődjön csak akkor ha a hibái ellenére is megtartod és az tanul is a hibáiból. Szóval én egyáltalán nem cserélném le senki másra.Az pass rusher nagy need ami valószínű ha nem az első körben akkor a másodikban orvosolva lesz annyira , hogy ne csak Lynch legyen az egyetlen potenciál de látod h még egy Acho is garantált 3 millióba került pedig 29 éves és tavaly volt 3 sackje. Ezzel nem tudunk mit kezdeni, ez most egy ilyen év. Ennyire előre nem lehet megjósolni ,hogy Mcphee megint 0 volt, young meg öreg ez várható volt, houston meg szerintem visszajön vet minimummal. De még azt se lehet mondani h legalább lett volna valaki akit túlfizetünk.
több mint 7 éve
Utolsó hozzászólásom a témával kapcsolatban.Fangio egy fos defenseből tehetségek nélkül egy top 10 defenset csinált aztán mindenki izgult h elmegy a packershez és az utóbbi 3 évben ő volt a legjobb az egész franchiseban, amíg minden rohadt addig az ő része jobb lett max stagnált. Egyik cserénél se mondom h kötelezte bármire is de látatlanba nem mondhatod , hogy csak Fangio rossz döntése.Vic Fangio véleménye a védelmet érintő személyes kérdésekben erős súllyal jelen volt az elmúlt 3 évben. Ha bárki is azt gondolja, hogy csak egy báb volt, akkor sajnos téved. Nincs bajom az öreggel. Ezt a top10-es dolgot meg tegyük zárójelbe. Minden valóban lényeges adatban a 10. hely környékén ( +- 2-3 hely) mozgott a védelem. Kivéve a labdaszerzésekben, mert abban konstansan bottom 5. Még 2017-ben is. S az a védelem, amely nem szerez labdát, az nem top10.
reps
Bullardról láttam pár egyetemi videót ahol elég komoly playeket csinált és méretei megvannak, a mozdulatok is, five star recuit volt egyetemre. Nem hiszem el , hogy ne tudna 2 év alatt kezdő lenni. De ez megint csak az én optimizmusom, hogy bízok egy rookieban.repsEz 2016-ban helytálló lenne. Csak azóta lement két szezon, s a lőtéri vadászkutyát nem érdekli, hogy milyen volt egyetemen. Én láttam, gondolom Te is láttad azt a 30-31 meccset, amire beöltözött. Én nem láttam sajnos azt a játékost, akit egyetemen. Futás ellen vannak decens játékai, de az a robbanékonyság, ami a Gatorsben jellemezte nem volt meg. Nyilván azt anno is tudtuk, hogy ő egy hosszabb projekt lesz, de az izom növelés nem biztos, hogy jót tett neki. Mitch Unrein tényleg jobban játszott 2017-ben, s ez elég gáz.
Nem megoldás hogy 22+3 ember van a csapatban de mivel nem is ennyien vagyunk ezért nem értem. 1 OT3 , 1 OG2, 1 NT2 ,1 DE 3-4, 1 ILB2(ha Kwi nem elég jó),1 SAF3. Ezek biztosan kellenek. Pontosan 6 pick amiből 3 remélem hogy legalább esélyes a kezdő pozícióra is. Azt a többi 3 helyet meg a CB3(nem nickel) , ILB4 , OLB 4-5-6 pozíciókat könnyen fel lehet tölteni a draft utáni maradék veteránokkal vagy udfa-val. repsÖrülök, hogy azt látod, hogy az OLB nem akkora need, mint ide Lacháza. Szerintem konkrétan a legnagyobb, mert én is bízok Aaron Lynch felemelkedésébe arra a hasznos rotációs játékos szintre (mert ugye több akkor sem volt), aki még anno volt, de erre alapozni egy valamire való franchise nem alapozna. S Sam Acho snapszám emelkedése sem a sikerhez kikövezett út titkos receptje. Szóval kell egy prémium pass rusher, nálam ez a legnagyobb need. Szorosan mögötte a kezdő guard (s Kyle Long vajon felépül?). Aztán szorosan mögöttük egy DE, egy ILB, egy OT, aki jövőre kezd a jobb oldalon, egy S, egy CB, aki jövőre kiüti Coopert (és tán Amukamarat), aztán a Kevin Wright projektet felkéne feledni, szóval egy WR, s mivel tényleg beszélgettünk vagy 10 futóval eleddig, erős a gyanúm, hogy jön valaki 4-5. körből oda is.
Tudta ,hogy fox egy inkompetens telibeszart hózentróger. Most tavaly mit csinált volna... Előkészítette a franchise felemelkedését: Trubiskyt elhozta minden áron, Shaheen, a sok prove it szerződés hogy ne kelljen úgy építeni a franchiset hogy bárki is visszahúzza. Idén eljött a mi időnk. 4 év után újra.reps3 év alatt 14 győzelem. Ez Ryan Pace mérlege., mert a faszi nem most érkezett. Mivel ez egy eredmény orientált sportág mondhatjuk, hogy nem sikeres. Nem tudjuk Accorsiék mennyire voltak benne Fox kinevezésébe, de 3 évig John Fox főnöke Ryan Pace volt. Nem utálom a faszit, de a látszatát is kerüljük el annak, hogy jó munkát végzett eddig. A draftjai tartják egyenlőre pozícióban, mert azok a hagyományokhoz képest valóban jól sikerültek, de minden másban sajnos elmaradt a nem túl magas megugrandó léctől. Szóval szerintem elbaszott 3 évet azzal a szlogennel, hogy stabilizálja a franchiset, meg kultúrát teremt stb. Valahol ez 1, rosszabb helyeken 2 éves sztori.
Patriots-cal történő összehasonlítás újfent egy értelmes dolog.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 7 éve
Ja meg ott van hogy 2 éve senki nem akar idejönni. Gilmorenak évi 2milkával többet adtunk volna mint a pats. De ki az a hülye aki inkább játszik egy qbtlan elkapótlan, főedzőtlen, segédedzőktelen csapatban mint a naaaagy dicsőőő patriótákkal ahol amúgy tuti super bowlt nyersz és a liga legjobb edzője van a közeledbe nap mint nap. 60 milliónál az a pár millió már nem sokat számít. Esélytelen volt nagy neveket idehozni még túlfizetéssel is. Csak a csere játékos pánikra visszatérve a Pats simán behúzza még az 53as keretszűkítésnél is a legjobb játékost és jövőhéten kezdő lesz szezon végén meg már pro bowler úgy hogy közben vet minért játszik. Na ennyi elég is legyen egy évre a Patriotsból.
Szerkesztette: reps