Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
Nahát tényleg! 😀 Most már az Isten se mossa le rólam hogy Pats gyűlölő vagyok, pedig nem. Na mindegy. Kicsit megzavart a "zászlófejes" vonal a sztoriban.No offense, de a betűfelismerés fontos dolog ám! 😊Na megint megkaptam asszonytól... Ilyet szól tegnap, drágám te miért égeted magad már megint? Mondom mi van, miért mit csináltam?Hát csak mert 2 napja mást se mondasz csak hogy nem érted hogy kaphattatok ki otthon a szünet után a sárga sisakos ősellenségtől úgy hogy nem játszott az a Rodgers vagy kicsoda. Erre egész héten a Bearses pulcsidba jársz melózni? Mondom de drágám szeretem ezt a pulcsit... Hát akkor még nagyobb hülye vagy. Nem baj karácsonyra kapsz majd egy "zászlófejes" ( asszonynak ez a Pats) pulcsit, most ők a bajnokok ugye? Mondom drágám ez csak London nem Amerika a kutyát sem érdekel... Mire asszony hát meglepődnél ha tudnád mennyi amcsi él itt. Ma az egyik szülőm az oviba ( ovónőként dolgozik) Packers mezben hozta be a gyereket. Mondtam nekik hogy a férjem is nagy NFL rajongó... Kérdezték kinek drukkolok. Asszony mondta hogy nem akarja elárulni 😊 Mire a szülők nekiálltak röhögni... Bears mi? Hát választhattál volna jobb férjet is... Mondtam tudod mit életem meggyőztél, vehetsz egy"zászlófejes" pulcsit karácsonyra 😀Pats szülők!
Tomcsik
Szabolcs_76
tomi-tomi
Ugyanezen kontextusban viszont Packers szülőket önmérsékletre/önvizsgálatra inteném! 😀
több mint 8 éve
No offense, de a betűfelismerés fontos dolog ám! 😊Na megint megkaptam asszonytól... Ilyet szól tegnap, drágám te miért égeted magad már megint? Mondom mi van, miért mit csináltam?Hát csak mert 2 napja mást se mondasz csak hogy nem érted hogy kaphattatok ki otthon a szünet után a sárga sisakos ősellenségtől úgy hogy nem játszott az a Rodgers vagy kicsoda. Erre egész héten a Bearses pulcsidba jársz melózni? Mondom de drágám szeretem ezt a pulcsit... Hát akkor még nagyobb hülye vagy. Nem baj karácsonyra kapsz majd egy "zászlófejes" ( asszonynak ez a Pats) pulcsit, most ők a bajnokok ugye? Mondom drágám ez csak London nem Amerika a kutyát sem érdekel... Mire asszony hát meglepődnél ha tudnád mennyi amcsi él itt. Ma az egyik szülőm az oviba ( ovónőként dolgozik) Packers mezben hozta be a gyereket. Mondtam nekik hogy a férjem is nagy NFL rajongó... Kérdezték kinek drukkolok. Asszony mondta hogy nem akarja elárulni 😊 Mire a szülők nekiálltak röhögni... Bears mi? Hát választhattál volna jobb férjet is... Mondtam tudod mit életem meggyőztél, vehetsz egy"zászlófejes" pulcsit karácsonyra 😀Pats szülők!
Tomcsik
Szabolcs_76
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Van vagy 6 Bears pulcsim, de ez a kedvencem 😀Na megint megkaptam asszonytól... Ilyet szól tegnap, drágám te miért égeted magad már megint? Mondom mi van, miért mit csináltam?Hát csak mert 2 napja mást se mondasz csak hogy nem érted hogy kaphattatok ki otthon a szünet után a sárga sisakos ősellenségtől úgy hogy nem játszott az a Rodgers vagy kicsoda. Erre egész héten a Bearses pulcsidba jársz melózni? Mondom de drágám szeretem ezt a pulcsit... Hát akkor még nagyobb hülye vagy. Nem baj karácsonyra kapsz majd egy "zászlófejes" ( asszonynak ez a Pats) pulcsit, most ők a bajnokok ugye? Mondom drágám ez csak London nem Amerika a kutyát sem érdekel... Mire asszony hát meglepődnél ha tudnád mennyi amcsi él itt. Ma az egyik szülőm az oviba ( ovónőként dolgozik) Packers mezben hozta be a gyereket. Mondtam nekik hogy a férjem is nagy NFL rajongó... Kérdezték kinek drukkolok. Asszony mondta hogy nem akarja elárulni 😊 Mire a szülők nekiálltak röhögni... Bears mi? Hát választhattál volna jobb férjet is... Mondtam tudod mit életem meggyőztél, vehetsz egy"zászlófejes" pulcsit karácsonyra 😀Pats szülők! Ha Browns drukker lennél esetleg egy kis pénzt is ajánlanak? Vagy egy pszichiátert? Mondd a párodnak vegyen inkább még egy Bears pulcsit, és akkor nem jársz ugyanabban egész héten! A "zászlófejes" cuccokat meg csak hagyja ott a sznoboknak! (És még mielőtt megkapom az "ős Patriots fanoktól", akiknek már a dédapja is Brady mezben kapált a szőlőben; no offense!)
Tomcsik
Szabolcs_76
több mint 8 éve
Na megint megkaptam asszonytól... Ilyet szól tegnap, drágám te miért égeted magad már megint? Mondom mi van, miért mit csináltam?Hát csak mert 2 napja mást se mondasz csak hogy nem érted hogy kaphattatok ki otthon a szünet után a sárga sisakos ősellenségtől úgy hogy nem játszott az a Rodgers vagy kicsoda. Erre egész héten a Bearses pulcsidba jársz melózni? Mondom de drágám szeretem ezt a pulcsit... Hát akkor még nagyobb hülye vagy. Nem baj karácsonyra kapsz majd egy "zászlófejes" ( asszonynak ez a Pats) pulcsit, most ők a bajnokok ugye? Mondom drágám ez csak London nem Amerika a kutyát sem érdekel... Mire asszony hát meglepődnél ha tudnád mennyi amcsi él itt. Ma az egyik szülőm az oviba ( ovónőként dolgozik) Packers mezben hozta be a gyereket. Mondtam nekik hogy a férjem is nagy NFL rajongó... Kérdezték kinek drukkolok. Asszony mondta hogy nem akarja elárulni 😊 Mire a szülők nekiálltak röhögni... Bears mi? Hát választhattál volna jobb férjet is... Mondtam tudod mit életem meggyőztél, vehetsz egy"zászlófejes" pulcsit karácsonyra 😀Pats szülők! Ha Browns drukker lennél esetleg egy kis pénzt is ajánlanak? Vagy egy pszichiátert? Mondd a párodnak vegyen inkább még egy Bears pulcsit, és akkor nem jársz ugyanabban egész héten! A "zászlófejes" cuccokat meg csak hagyja ott a sznoboknak! (És még mielőtt megkapom az "ős Patriots fanoktól", akiknek már a dédapja is Brady mezben kapált a szőlőben; no offense!)
Tomcsik
több mint 8 éve
Na megint megkaptam asszonytól... Ilyet szól tegnap, drágám te miért égeted magad már megint? Mondom mi van, miért mit csináltam?Hát csak mert 2 napja mást se mondasz csak hogy nem érted hogy kaphattatok ki otthon a szünet után a sárga sisakos ősellenségtől úgy hogy nem játszott az a Rodgers vagy kicsoda. Erre egész héten a Bearses pulcsidba jársz melózni? Mondom de drágám szeretem ezt a pulcsit... Hát akkor még nagyobb hülye vagy. Nem baj karácsonyra kapsz majd egy "zászlófejes" ( asszonynak ez a Pats) pulcsit, most ők a bajnokok ugye? Mondom drágám ez csak London nem Amerika a kutyát sem érdekel... Mire asszony hát meglepődnél ha tudnád mennyi amcsi él itt. Ma az egyik szülőm az oviba ( ovónőként dolgozik) Packers mezben hozta be a gyereket. Mondtam nekik hogy a férjem is nagy NFL rajongó... Kérdezték kinek drukkolok. Asszony mondta hogy nem akarja elárulni 😊 Mire a szülők nekiálltak röhögni... Bears mi? Hát választhattál volna jobb férjet is... Mondtam tudod mit életem meggyőztél, vehetsz egy"zászlófejes" pulcsit karácsonyra 😀
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 8 éve
még mindig jobb mint a Lovie-féle "fuss-fuss-kerüld el a sacket" amin volt egy szamárfül "hátha Hester visszaviszi"Fun Fact: Fox bye week-ek utani merlege 0-3. Kerdem en, min kell itt meg gondolkodni. Bar felvetodik akkor a kerdes. Ki lenne ev vegeig helyette. Loggains vagy Fangio? Tehat en nem varok valtozast januarig. Mert most ugyse talalunk senkit. Hazon belul pedig senkire se lehet rabizni a feladatot.Év közben nem szokásunk kirúgdalni az edzőket így szerintem erre csak év végén fog sor kerülni. Ami engem jobban érdekel hogy Pace is megy -e Foxival karöltve vagy ő kap-e még egy esélyt? Amúgy tök vicces olvastam hogy Loggains meg Fox milyen boldog volt hogy Inman milyen hamar betanulta a playbookot.. Elképzelem ahogy Innan ül egy 2 oldalas papírral a kezében...1st down segíts Howardnak blokkolni az A gapben...2nd down segíts a futás blokkolásban B gapben... Ekkor Inman megnézi hogy nem-e véletlenül az O line sémákat kapta-e meg... De nem az bizony a WR playbook... Ok 3rd down esetleges passz játék!!!! Megtalálhatnak a labdával, légyszi fuss deep rootot mert valszeg a 3rd down 10+ yard lesz....Inman még megpróbálja benyálazott újjal szétszedegetni a papírokat, hátha mégsem csak 2 oldal a playbook, de nem talál összeragadt lapokat... Megvakargatja a fejét és boldogan konstatálja hogy azt hiszem készenállok 😊
Tarik Cohen-t is elfelejtettuk hasznalni. Legutobbi 3 meccsen 8 labdacipelest kapott osszesen.
Toto21
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Engem a vereségen túl az is aggaszt, hogy Trubisky (a szép megmozdulásai mellett) néha mennyire nem lát a pályán. Volt olyan, amikor annyira kereste a hosszú célpontot, hogy a tőle 5 yardra(és előtte lévő) Howardot nem vette észre, sima first down helyett 3 és out. Cutler ezeket imádta, Forte jó partner is volt hozzá. Ez csak egy példa nyilván, de akkor is zavaró...Ez nem a legkönnyebben, de tanulható, Newton pl. sokat bajlódott ezzel az első éveiben.
csi77

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Engem a vereségen túl az is aggaszt, hogy Trubisky (a szép megmozdulásai mellett) néha mennyire nem lát a pályán. Volt olyan, amikor annyira kereste a hosszú célpontot, hogy a tőle 5 yardra(és előtte lévő) Howardot nem vette észre, sima first down helyett 3 és out. Cutler ezeket imádta, Forte jó partner is volt hozzá. Ez csak egy példa nyilván, de akkor is zavaró...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Fun Fact: Fox bye week-ek utani merlege 0-3. Kerdem en, min kell itt meg gondolkodni. Bar felvetodik akkor a kerdes. Ki lenne ev vegeig helyette. Loggains vagy Fangio? Tehat en nem varok valtozast januarig. Mert most ugyse talalunk senkit. Hazon belul pedig senkire se lehet rabizni a feladatot.Év közben nem szokásunk kirúgdalni az edzőket így szerintem erre csak év végén fog sor kerülni. Ami engem jobban érdekel hogy Pace is megy -e Foxival karöltve vagy ő kap-e még egy esélyt? Amúgy tök vicces olvastam hogy Loggains meg Fox milyen boldog volt hogy Inman milyen hamar betanulta a playbookot.. Elképzelem ahogy Innan ül egy 2 oldalas papírral a kezében...1st down segíts Howardnak blokkolni az A gapben...2nd down segíts a futás blokkolásban B gapben... Ekkor Inman megnézi hogy nem-e véletlenül az O line sémákat kapta-e meg... De nem az bizony a WR playbook... Ok 3rd down esetleges passz játék!!!! Megtalálhatnak a labdával, légyszi fuss deep rootot mert valszeg a 3rd down 10+ yard lesz....Inman még megpróbálja benyálazott újjal szétszedegetni a papírokat, hátha mégsem csak 2 oldal a playbook, de nem talál összeragadt lapokat... Megvakargatja a fejét és boldogan konstatálja hogy azt hiszem készenállok 😊
Tarik Cohen-t is elfelejtettuk hasznalni. Legutobbi 3 meccsen 8 labdacipelest kapott osszesen.
Toto21
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 8 éve
Fun Fact: Fox bye week-ek utani merlege 0-3. Kerdem en, min kell itt meg gondolkodni. Bar felvetodik akkor a kerdes. Ki lenne ev vegeig helyette. Loggains vagy Fangio? Tehat en nem varok valtozast januarig. Mert most ugyse talalunk senkit. Hazon belul pedig senkire se lehet rabizni a feladatot. Tarik Cohen-t is elfelejtettuk hasznalni. Legutobbi 3 meccsen 8 labdacipelest kapott osszesen.
több mint 8 éve
Most már még a sarki kisboltos is arról beszél miért nem rúgják már ki Foxot... nem értem mi a faszért, hagyják itt "szenvedni"
több mint 8 éve
Hála istennek ezért a meccsért a randiestet nem mondtam le. Egy töküres stadionban kapták ki, és a legnagyobb ötleted a meccsre egy Joshua Bellamy-Benny Cunningham kombó. Pont azt kaptam, amit vártam.Foxmen alatt zusammen 5 alkalommal volt a csapat esélyes. 39 meccsből 5. Lehet fokozni? Igen! Mind az ötször ki is kaptunk. Over and outHatból hat!
füligjimmy
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Fox feje...Hatalmas. Nem tudom MM őt tapsolta meg vagy a bírókat? 😀 mobile.twitter.com/_MarcusD2_/status/929786193214132224/video/1
több mint 8 éve
Ez után a meccs után, azt mondom Fangiot sem siratnám már annyira. Legutobb még azt mondtam, hogy őt megtartanám, de nagyon durván leverték tegnap őt is. A 3. Szituációknál ugyanazzal az rb-nek dobott passzal szopattak legalabb 5-ször. Szétfutottak egész meccsen, Fuller borzalmas volt. Bellamy játszatása nevetséges még akkor is ha td-je ott is, alig bírta megtartani labdát. Egyébként szomorú, hogy a szezon fele előtt már a jövő évet kell tervezni mindig.
több mint 8 éve
Fox legkisebb baja szerintem, hogy egyszer egy ilyet benézett. Sanchez majd mesél neki.Tudom,hogy én csak egy mezei szurkoló vagyok,de.Minek kellet pirosat zászlót dobni,mikor 1&goal lett volna az 1!!!! yardosról.Fox ámokfutásának véget kell vetni.Nem volt okos dolog, de szerintem a GB challenge-elt volna, ha mi nem...
k.adam0078
proki
több mint 8 éve
Tudom,hogy én csak egy mezei szurkoló vagyok,de.Minek kellet pirosat zászlót dobni,mikor 1&goal lett volna az 1!!!! yardosról.Fox ámokfutásának véget kell vetni.Nem volt okos dolog, de szerintem a GB challenge-elt volna, ha mi nem...
k.adam0078
több mint 8 éve
Tudom,hogy én csak egy mezei szurkoló vagyok,de.Minek kellet pirosat zászlót dobni,mikor 1&goal lett volna az 1!!!! yardosról.Fox ámokfutásának véget kell vetni.
több mint 8 éve
Nevetséges. A D is lószar volt. A két legrosszabb meccsüket pont a sajtok ellen hozták. Fullerre 10x dobtak 8 elkapás lett belőle, Hundley 150-es passer ratinggel dobott rá. Addams TD-nél meg se fordult hogy lássa hol a laszti, csak kapálózott. 160 futott yardot engedtünk úgy hogy a 3. számú RB rohangált a meccs nagy részén, és a Packers O fala is sérülésekről tizedelt. Hundley egy hulladék volt az első 3, meccsén. 58-as passer rating. 4 INT...Ma Hundley 110.8 as ratinggel dolgozott. Ezt a Hundleyval felálló Packerst mindenki legyalázta a picsába. Erre jövünk mi hazai pályán, kipihenten off week után, és elbukjuk a szezon legfontosabb meccsét. Foxnak repülnie kelett volna egyből a meccs utàn. Értékelhetetlen fos volt. A legjobb hogy Foxi lenyilatkozta hogy át se futott az ágyán hogy a challange miatt akár a Packersé is lehet a labda...A D-vel nem értem mi történt ezen a meccsen. Mérhetetlenül csalódott vagyok. Az elmúlt öt év tán leglesúlytóbb veressége volt ez számomra...
több mint 8 éve
Mondtam én hogy mivel mi vagyunk a favoritok úgy is kikapunk. Hazai pályán egy Rodgers nélkül felálló Packers leszopat... Szégyen és gyalázat. Ezt sikerült kitenni a pályára az off week után. Az utóbbi 10 évben nem volt ekkora sanszunk a Packs ellen. Valahol éreztem... Foxnak most azonnal repülnie kéne...Szánalmas, nevetséges, erre jelzők sincsenek...
több mint 8 éve
Ekkora szégyent mint hogy ettől a GB-től kikapj nem nagyon tudok elképzelni. Ez még sokáig benne lesz a fejekben, Fox újra elérte hogy merünk majd kicsik lenni. Na akkor innentől várhatjuk a black mondayt mert hogy a Bearsnél nem fognak év közben edzőt kirúgni az tuti. A kérdés hogy Pace maradjon-e?
Eddig minden GM-nek hagytak egy második esélyt a HC választásra, aztán ha vele is felsült akkor küldték el. Pace azért mert nem váltott januárban megérdemelné hogy Fox-szal együtt távozzon de szvsz megérdemel ő is egy második esélyt, nem vagyunk olyan messze a PO-tól mint ahogy az most tűnik.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
A szezon érdemi része lezárult, ha én lennék Philips megmutatnám Fox apánknak az ajtót, a beszélgetésbe pedig beleszőném a mai piros zászlóját is hogy érezze.
több mint 8 éve
A mutatónk nem fogja megmenteni Fox-ot, ettől felesleges félni.
több mint 8 éve
Ismét sikerült szembeköpni a szurkolókat. Gyalázatos teljesítmény, gyalázatos felkészítés. Tipikus John Fox, amit láttunk 2015-ben a Frisco ellen, tavaly a Bucs ellen.
A teljes csapat totálisan csődöt mondott.