NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
352
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
185
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
Danny Trev két meccs pihi Adams "fejbevágásáért"
dande
Danny Trev két meccs pihi Adams "fejbevágásáért"Remek az 5. meccsen a 4-5. számú ILB játszik...
dande
több mint 8 éve
Danny Trev két meccs pihi Adams "fejbevágásáért"
több mint 8 éve
viccnek oké, de ha komolyan gondoljuk akkor már azért hozzá kell tennem hogy Cutler klasszisokkal jobb irányító. Lehet viccelődni, de azért számomra legalábbis nem ugyanaz a kettő.
Hoppá!
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Valaki hisz a számmisztikában?összeesküvés szagot érzek.
John Fox eddig 10 győztes mérkőzésen vezette a Bears csapatát. Az elmúlt 10 idegenbeli mérkőzést egyaránt elvesztette a Bears. A legutóbbi 10 évben 10-szer játszottunk hazai pályán a Vikings ellen. Tavaly 10 ponttal vertük őket, úgyhogy ők 10 pontot szereztek csak. Az idei szezonban összesen 10 labdát adott el eddig a csapat. A következő mérkőzést magyar idő szerint a 10. hónap 10. napján rendezik, ahol a Bears irányítója a ?? mezszámot viseli.
tüsi91
Illuminátus??
több mint 8 éve
Valaki hisz a számmisztikában?John Fox eddig 10 győztes mérkőzésen vezette a Bears csapatát. Az elmúlt 10 idegenbeli mérkőzést egyaránt elvesztette a Bears. A legutóbbi 10 évben 10-szer játszottunk hazai pályán a Vikings ellen. Tavaly 10 ponttal vertük őket, úgyhogy ők 10 pontot szereztek csak. Az idei szezonban összesen 10 labdát adott el eddig a csapat. A következő mérkőzést magyar idő szerint a 10. hónap 10. napján rendezik, ahol a Bears irányítója a ?? mezszámot viseli.
----
Viccet félretéve, amikor a játékosok a média előtt beszélnek a szükséges változásokról, ott már nincs miről beszélni. Glennon elvesztette a csapat bizalmát, láthatóan feladták a Packers elleni meccset. S ez nem történhet meg mégegyszer. Én teljesen biztos vagyok benne, ha valami csoda folytán marad Glennon, akkor kikapunk 20 ponttal legalább. S nem (csak) azért, mert Glennon rossz lenne, hanem mert a csapat feladná. Kell egy váltás, kell egy olyan irányító, aki mögé a teljes csapat beáll, akiért maximálisan küzdenek.
Glennonhoz sok pozitívat nem lehet kötni. De egyet biztosan. Nem tudom ki volt az utolsó Bears irányító, aki mögé ennyire beállt volna a média, aki mögé ennyire beálltak volna a szurkolók. Ha jön az, aminek jönnie kell, akkor a meccsig jön a zabszem a seggbe, a kezdődjön már végre érzés, a felfokozott várakozás. Ennek a franchisenak most pontosan erre van szüksége.
Trubisky szemszögéből nehezebb debütálást, nehezebb feladatot elképzelni sem lehetne. Felfokozott hangulat, óriási hosszútávú elvárások, betonkemény védelmű ellenfél, Monday Night Football.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 8 éve
Ezt ugye nem?btw 2011-ben 1-4nél bye weeken cserélt QB-t. Ha esetleg valakit ez reménnyel töltene el.nem mertél neveket is írni ugye? 😊 a bizonyos qb csere amúgy már 1-3 után, az ötödik meccs közben megtörtént
Black_Adder
baggio
Amúgy mi sem írunk neveket, mert ennél rosszabb nem lehet
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
btw 2011-ben 1-4nél bye weeken cserélt QB-t. Ha esetleg valakit ez reménnyel töltene el.nem mertél neveket is írni ugye? 😊 a bizonyos qb csere amúgy már 1-3 után, az ötödik meccs közben megtörtént
Black_Adder

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
div round, de így volt. 3 időkérés 30 másodperc. Peyton Fucking Manninggel. Akkor szerintem épp ő vezette a világot career game winning drive-okban.Nem vagyok részleteiben tisztában Fox karrierjével, de nekem megdöbbentő, hogy egy edző, aki két különböző franchiset is Super Bowlba vezetet(oké, bukta is lett mindkettő), ennyire inkonpetens módon leszerepeljen itt. Vagy a Panthers/Broncos SB menetelésében is csak jókor volt jó helyen?Nekem Foxról, mikor idejött, rögtön a Boncos 2012-es AFC döntője (13 január) ugrott be, ahol a csúcsformában lévő Manning-gel felálló offensenek (egyenlő állásnál) volt a vége előtt 35 másodperce és lepörgették az órát, a hosszabbításban pedig kikaptak a Ravenstől. Sokak szeint az volt a legerősebb Broncos a Manning éra alatt. Akár három SB is meglehetett volna nekik. Azt gondolom, hogy, pl egy Belichick-ke, Carollal vagy más, jobb edzővel a fedélzeten nem egy SB lett volna nekik.
Cowboykarcsi90
csi77
Abban az évben volt top5 D és top5 O egyszerre. 2013-ban a védelemből volt sok kulcs (All Pro / Pro Bowler) játékos sérült ezért volt gyenge, 2014 második felére meg a támadósor ült le. Ők azóta is ülnek.
Az itteninél azért szerintem mindenképp jobb döntéseket hozott. Nem hinném, hogy csak az erősebb csapaton múlt. Az itteni ámokfutással a Patset nem vinné PO-ba.
Jó kérdés mondjuk, hogy PM nélkül mire vitte volna Denverben. 2011-ben is megnyerte a divíziót, még a wild card meccset is, de az egy nagyon gyenge divízió volt és 8-8-cal sikerült behúzni...
btw 2011-ben 1-4nél bye weeken cserélt QB-t. Ha esetleg valakit ez reménnyel töltene el.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Ha nem igaz, akkor is kurva jó, annyira illik a csávó jelleméhez, hogy az valami hihetetlen. Nem akar ő már semmit, csak jól megszedni a magát picsába, elég a legkevesebb kis szar eredmény, hogy kapjon még egy meg még egy évet, tovább minek tervezni, aztán jön a zsé, van állás király minden. Ha meg nem átmegyek a Mezőkövesdhez, aztán a puskáshoz, onnan meg majd járom tovább az edzőkeringőt.Nem vagyok részleteiben tisztában Fox karrierjével, de nekem megdöbbentő, hogy egy edző, aki két különböző franchiset is Super Bowlba vezetet(oké, bukta is lett mindkettő), ennyire inkonpetens módon leszerepeljen itt. Vagy a Panthers/Broncos SB menetelésében is csak jókor volt jó helyen?Egy külföldi blogon olvastam róla egy anekdotát, aztán vagy igaz vagy nem. Az utolsó denveri évében volt valami megbeszélés az edzői stábnál, ahol ő is részt vett. Beszélgettek arról, hogy mik a célok, persze a többiek mondták, hogy az, hogy megnyerjék az SB-t. Erre Fox tök őszintén, minden irónia nélkül megkérdezte, hogy "Nem elég megnyerni a divíziót?" Állítólag Elway ekkor döntötte el, hogy kirúgja. Az alapszakasz végén a Broncos megnyerte az AFC Westet, majd az első playoff meccsen kiesett.
Cowboykarcsi90
Kampman
Szerkesztette: hpeter93
több mint 8 éve
Nem vagyok részleteiben tisztában Fox karrierjével, de nekem megdöbbentő, hogy egy edző, aki két különböző franchiset is Super Bowlba vezetet(oké, bukta is lett mindkettő), ennyire inkonpetens módon leszerepeljen itt. Vagy a Panthers/Broncos SB menetelésében is csak jókor volt jó helyen?Egy külföldi blogon olvastam róla egy anekdotát, aztán vagy igaz vagy nem. Az utolsó denveri évében volt valami megbeszélés az edzői stábnál, ahol ő is részt vett. Beszélgettek arról, hogy mik a célok, persze a többiek mondták, hogy az, hogy megnyerjék az SB-t. Erre Fox tök őszintén, minden irónia nélkül megkérdezte, hogy "Nem elég megnyerni a divíziót?" Állítólag Elway ekkor döntötte el, hogy kirúgja. Az alapszakasz végén a Broncos megnyerte az AFC Westet, majd az első playoff meccsen kiesett.
Cowboykarcsi90
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Nekem az fáj a legjobban hogy a GB O fala konkrétan a csere cseréiből állt, kiesett az első és második számú futó és mégse tudtunk csinálni velük semmit. Ezen a meccsen a D se volt jó (bár 14 pont az amiről a teljes egészéből ők tehetnek, a többi Glennon kedves ajándékaiból jött) az O meg katasztrófa...Tüsi már ki elemezte Glennon balfaszságait, remélem elküldte Foxnak hátha ők nem így látták...Ami még szomorúbb hogy ha megnézitek a Tampa elleni strip sacket amit ki elemeztem és most összehasonlítjátok Tüsi ábráival az látható, hogy ugyan azt megcsinálta pepitában. Ergo nem tanul a saját hibájából és nem fejlődik, nem csak egyszeri alkalmakról van szó. Persze Fox most is azt mondja hogy 11 ember felelős a történtekért... Ha a Vikes ellen sem Trubisky kezd akkor még annál is nagyobb gondok vannak az edzőkkel mint eddig gondoltam. FA-n meg drafton pedig hozni kell elkapókat mert ez így nagyon gyér
több mint 8 éve
Nem vagyok részleteiben tisztában Fox karrierjével, de nekem megdöbbentő, hogy egy edző, aki két különböző franchiset is Super Bowlba vezetet(oké, bukta is lett mindkettő), ennyire inkonpetens módon leszerepeljen itt. Vagy a Panthers/Broncos SB menetelésében is csak jókor volt jó helyen?Nekem Foxról, mikor idejött, rögtön a Boncos 2012-es AFC döntője (13 január) ugrott be, ahol a csúcsformában lévő Manning-gel felálló offensenek (egyenlő állásnál) volt a vége előtt 35 másodperce és lepörgették az órát, a hosszabbításban pedig kikaptak a Ravenstől. Sokak szeint az volt a legerősebb Broncos a Manning éra alatt. Akár három SB is meglehetett volna nekik. Azt gondolom, hogy, pl egy Belichick-ke, Carollal vagy más, jobb edzővel a fedélzeten nem egy SB lett volna nekik.
Cowboykarcsi90
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Nem vagyok részleteiben tisztában Fox karrierjével, de nekem megdöbbentő, hogy egy edző, aki két különböző franchiset is Super Bowlba vezetet(oké, bukta is lett mindkettő), ennyire inkonpetens módon leszerepeljen itt. Vagy a Panthers/Broncos SB menetelésében is csak jókor volt jó helyen?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Ez itt off, de régóta kikívánkozik belőlem és most találtam rá alkalmat. Nálunk egyfolytában az megy, hogy a "nagynénémnek kell közvetíteni, hogy ő is megértse", meg hogy a vizsgázós gyerekvárós SMSekre van igény, meg stb... (a "nálunk" alatt a bowl.hu-t értem) Én meg mondom, oké, kisebbségben vagyok így jártam.Hát nem tudom, de Buday Zoli szerintem teljesen ok.Szintén zenész ,brutálisan gyengén közvetített a srác , butaság volt a részemről is nem Romot hallgatni .---Annyira megbántuk hogy nem nyomtuk be a game passt, de eleve a sport tvt kapcsoltuk be és már nem volt kedv felkelni 😊
Szerk.: Romo elképesztően jó kommentátor. Élmény volt hallgatni. S nála sem Glennon lenne az irányító.
tüsi91
davemayer
Ahogy nézem párszor megint szépen bemondta h mi fog jönni .
nando89
Tudom persze könnyebb volna mindenre azt mondani, hogy csak Glennon hibája de ő elmondta miért nem csak az övé.
Nálam magasan jobb mint a Sanyi féle "aztsetudomkikicsoda" vagy a Gyula féle altató.
Romo persze tényleg nagyon jó.
Bazzani
Erre tessék, Romo behozta a szakmaiságot - ami mondjuk pl Simms közvetítéseinél odaát se nagyon volt - és mindenki imádja. Én ott tartok, hogy a redzone-t lecserélem Romo az akkor épp Romo által közvetített meccsre.
ftw.usatoday.com/2017/09/tony-romo-commentary-review-nfl-cbs-titans-raiders
Így 10+ év után lehet hogy nálunk is lehetne kicsit elemzésekbe is bonyolódni szünetekben SMSek helyett, meg mondani azt amit szakmai szemmel lehet látni.
Láttam egy negyedet Budaytól, számomra érdekes dolgokat (is) mondott, hozzáadott a meccs értékéhez, de egyelőre még maradok az eredeti közvetítésnél. Azért ha kapna 5 percet a félidőben lehet mondana érdekfeszítőbbet, mint Teddy Győrből, arra lehet oda is kapcsolnék...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Milyen jó érzés az nfl.com címlapján lenni...hogy a jó anyját meg nem .... most már tényleg! Ezt a kérdést ami ott szerepel, azt kérem tisztelettel itt a topicban már az első hét után feltették. Ezek nem járnak ide vagy mi a ...?Áldom az eszem,hogy nem keltem fel hajnalban erre a merő híg ...ra!
Lassan ott tart a dolog,hogy vissza se nézi az ember,ha vesztes meccsről van szó,mert hányingert keltő az egész amit ez a birodalmi lépegető csinál.
Most komolyan?! Mit várjon az ember? Ezért álljon ki mellettük? Elmehetnek a búsba!
Még egy szezon mehet a kukába az ilyen nyomorékok miatt.
Igazán bevehetne Pace egy pár szem viagrát, hogy tényleg férfi legyen a talpán és kibassza ezeket, mint macskát ...-ni! 😡
több mint 8 éve
Azért van annak egy diszkrét bája, amikor 6 és fél perc elteltével a meccs lényegi része véget ér. De jó, hogy nem keltem fel reggel, viszont a felvétel nem tartott ki a végéig, így Howard TD-jét nem láttam.
Szerintem rúgjunk ki mindenkit, akinek ehhez köze van/volt és még azokat is, akik arca emlékeztetnek rájuk........
Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
Glennon nyomott a meccsen egy knee fumble-t vagy nem is igazán értem mi volt az, de így már nálunk van a butt és leg fumblesztár. Jay Cutler a legszarabb napjain is irányítónak nézett ki, Glennont egy napon nem tudnám vele említeni. Remélem a Vikes ellen már jön Sanchez, mert szerintem ő üdítően jobb játékot képes nyújtani mint ez a rakás szerencsétlenség, de mint mindig most is elmondom (ahogyan mások is) ez nem igazán az ő hibája, hanem azé az idióta baromé, aki játszatja, és a még nagyobb idióta baromé, aki nem baszta ki a picsába ezt az embert a tavalyi szezon után, ezek után repüljenek mindketten a francba, bármennyire is csinál viszonylag jó draftokat Pace a vezetésre nem képes.
több mint 8 éve
Falcons meccs után írta még Jimmy, hogy ha képekkel kellene illusztrálni, hogy mitől rossz egy irányító, akkor Glennon nagyon sok passza benn lenne. Na én most csak 1 playt elemzek ki szegényes tudásommal. A képekért elnézést, youtube videóból print screeneltem ki őket. (majd ráfekszek a technika csiszolására). A kiválasztott play az első játék, amivel gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés. Nézzük:
Első blikkre ez egy egyértelmű futójátéknak tűnik. Nincs szélen elkapó, a kép tetején Bellamy, alatta Miller, mint elkapók, legalul Wright, Sims pedig Massie mellett, mint 6. falember.

Cselesek vagyunk, mert ez egy play-action játék. Bellamy (zöld karika) egyenesen előre fut a bal hashmark mellett, Wright (kék) ugyanezt teszi a jobb hashmark mentén. Miller (sárga) kilép balra a flat zónába, tőle nagyon messze a védő, Howard a play action játék egyik fő alanya pedig fut középen egy rövid spot routetot. 5 emberes pass rush, a passz protekció balra tolódik, Whitehair besegít a két guardnak, Sims pedig felveszi Matthewst az edgen. Jól látható, hogy Glennon első olvasása a mély útvonalat futó Bellamy, akit szorosan felvesz az egyik safety (nevet nem tudok), s van egy single high safety még hátul. Wrightra is elég jól tapadnak. Miller, ahogy említettem teljesen őrizetlen.

Nézzük tovább hogyan alakul a játék, pár tizedmásodperc elteltével. A mélységi útvonalat futó Bellamy és Wright ellen jól védekezik a Packers 3 védője. Martinez tapad Howardra (lila), Miller még mindig seggüresen balra. Érkezik egy késleltetett blitz a Packers egyik ILB-jétől Jake Ryantől (világoskék). A zseb aránylag tiszta, de Ryanre nincs blokkoló. Glennon még mindig a mélységi útvonalat futó elkapókat pásztázza. A checkdown király Glennon, ha most lemond a mindenáron nagy játéktól és el tud szakadni az első olvasástól, akkor egy egyszerű passzal a vonal mellé minimum first downért megtalálja Millert. Vész opciónak Howard bal vállára dobott passzal hoz pár yardot. Érdemes megnézni, hogy a 2. és 3. képen gyakorlatilag ugyanott áll Glennon.

Újfent eltelt pár tizedmásodperc. Körülbelül ez az a pillanat, amikor Glennon észreveszi a közeledő Ryant (kék), s a flat zónába kilépő Miller felé néz, feladva a játékra felrajzolt és már jóval korábban egyértelműen levédekezett elsőszámú célpontját. Howard levédekezve, Simset megveri Matthews. Utóbbiról Glennonnan halvány fogalma sincs. Glennon próbál egy pánikszerű dobást elindítani Miller felé, hogy Ryan érkezését követően valamit kicsikarjon, de ezzel az amúgy is elrontott játékát csak tovább tetőzi. Az eredmény fumble.

A következő kép nagyjából az előző kép idejében vagy még később készült. Jól látható, hogy Glennon még mindig le van ragadva a mélyútvonalakat futó elkapókra, holott a zseb kezd összeomlani.

Matthews szinte már odaért, amikor Glennon a közeledő Ryantől megrémülve feladja az első olvasást és Miller felé néz.

Összefoglalva Mike Glennon megmutatta ebben az egy játékban, hogy miért is borzalmas irányító. A katasztrófa már a snap előtti olvasásnál megkezdődött, mert fogalma sem volt a Sims vs Matthews párharcról. Aztán órákig bámulta az első számú célpontját, ahelyett, hogy továbbhaladt volna a folyamaton, szoborként megállt a 15-ös és a 16-os vonal között, későn reagálta le Ryan blitzét, s mivel nem olvasta, hogy Matthewst egy TE-nek kell feltartóztatni (illetve abszolút nem is érezte a nyomást az edgeről), így ahelyett, hogy az elrontott játékát letudta volna egy sackel, indított egy pánikdobást Miller felé, ami nem érhetett célba. Egy potenciális 10+ yardos passzjátékból az első támadójáték során eladta a labdát, amivel gyakorlatilag le is zárta a mérkőzést. Szerintem a többi turnoverre felesleges kitérni. Lassú/rossz olvasás, lassú döntéshozás, átlagon aluli kar, botrányos pocket presence, nulla mobilitás. Ez Mike Glennon, a rossz irányító mintaképe.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
hol.vannak.a.csöcsök?Csak győzelem után járnak. Így FoxiMaxi remélem alkot vmit gyorsan.
Kenny
több mint 8 éve
hol.vannak.a.csöcsök?Glennon kezeiben voltak. De eladta őket a marhája.
Kenny
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Igen az az , jól látod.Csak 1 szó ami kikivánkozik belőlem 12 év NFL rajongás után , amti az első naptól kezdve Bears szurkerként élek meg,:Az valami internetes böngésző? Most hogy jön ez ide? 😀 😀 😀
FIREFOX!!!!!
Antman
Tomcsik