NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 8 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Bejött Keenum, aki képes volt egyik lábát a másik után rakosgatva megváltoztatni a GPS koordinátáit, képes volt a jobb karját szép stílusban mozgatva egy tojás alakú labda spirálban történő eldobására, s ekkor Vic Fangio tudmányának vége is volt. Persze tudom én, hogy 5.-6. ILB-k játszottak, meg amúgy is kihullottak már hárman. Fangio, aki a 49ers védelmét az élvonalba repítette, a defense guru meheheh.
tüsi91
Fangio 3 All-Pro játékosra (Navorro, Patrick, Aldon) van attól, hogy kitűnő védelmet építsen.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Nerm láttam a meccset egyelőre, annyit akartam még beírni, amíg Wheaton, Sims, Massie, Long, Leno csak a lóvét viszi haza, és a mezt a pályára, addig lehet itt tótágast állni. Így utólag mennyire lett volna helytálló ez a megjegyzésem?
füligjimmy
maximálisan, mondtam is meccs közben hogy Glennon+ Wheaton pénzéből hozol (/megtartod) egy No1 WR-t és még marad is egy kis apró. Leno is nagyon tré volt sajnos, ha jól láttam a fumble-nál is ő rontott nem is kicsit.
Viszont jimmy 2 play miatt érdemes megnézned minél előbb a meccset 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ennél tökéletesebb leírást nem is adhatott volna magáról a csapat, mint ahogy azt ma tették. A teljes palettát sikerült felvonultatni, hogy miért is rossz ez a csapat. Mindezt főműsor időben, mindezt 10 nap felkészüléssel a hátuk mögött.

Trubiskyt lehet elemezni, nem játszott jól távolról sem, a végén eldöntötte a meccset, dobhatott volna előtte még két picket. De nagyjából én ezt vártam. Viszont az összes többi körülötte szégyellje magát. Kurvára szégyellje magát. Én tudom, hogy ez egy pokolian jó védelem, én tudom, hogy nálunk a képességek limitáltak, de 1 félidő volt arra, hogy megnyerjük ezt a meccset. Azon nem akadtam fenn, hogy az első két drive után Zimmer lenyomta a farkát Loggains torkán, ezt is vártam. Viszont 4 drivet sikerült kiherélni az ellenfél térfelén ostobábbnál, ostobább játékokkal, droppokkal, elcseszett blokkolással, megkérdőjelezhető játékhívásokkal, büntetésekkel belekényszerítve az amúgy is minden téren tök újonc irányítódat a liga egyik legjobb, de talán biztosan leggyorsabb védelme ellen 3&10+ yardos szituációkba. Lehet szidni a bírókat, hogy Wheaton holdingja semmi nem volt, de egyszerűen nem lehet egy ilyen csapatnak, mint a mienk ilyen kibaszottul fegyelmezetlennek lenni. Sam Bradford egy Glennonhoz hasonló szobor volt, meg se tudott mozdulni, egy kifejlett afrikai elefántot nem volt képes eltalálni. Adtak nem egész 30 perc előnyt. Ebből sikerült kihozni egy 2-3-at. S nem azért, mert Trubisky játszott.

Bejött Keenum, aki képes volt egyik lábát a másik után rakosgatva megváltoztatni a GPS koordinátáit, képes volt a jobb karját szép stílusban mozgatva egy tojás alakú labda spirálban történő eldobására, s ekkor Vic Fangio tudmányának vége is volt. Persze tudom én, hogy 5.-6. ILB-k játszottak, meg amúgy is kihullottak már hárman. Fangio, aki a 49ers védelmét az élvonalba repítette, a defense guru meheheh. Ha Loggains és Fox nem lenne ekkora romhalmaz, akkor keményen támadnák őt is. Néha van 1-1 jobb meccse a védelemnek, de mindig bennük van egy kolosszális hiba is. Harmadik éve képtelen labdát szerezni a csapat, hogyan lenne ez jó védelem. Tavaly 16 meccs 11 labdaszerzés, idén 5/2. Mondjuk kaptak 20 pontot, abból 6-ot short fieldről, szóval rosszabbat sose, de a második félidőben Pat Shurmur úgy lepofozta Fangiot sima screenekkel, semmi extrával, hogy az étvágya elmegy az embernek.

Persze a bírók is hozzátettek 3 kritikus ítélettel, de nem ezen múlt. Rossz csapat vagyunk, katasztrofális felkészítéssel, s ez idén még nem változik.

De itt van John Fox, aki egy kolosszális time managementet prezentált már az első félidőben is. Itt van John Fox, akit dicsérnek milyen remek húzás volt a trükkös TD. Arról miért nem beszélnek, hogy 54 yardos FG helyett küldte fel a punt csapatot? Erről kellene beszélni, hogy Barthot tavaly sem lehetett odaállítani 50+-hoz, ha a hőmérőhiganyszála nem érte el a 28 Celsius fokot. S a faszi még mindig itt van, holott 40 yard fölött úgy rúgja a FG-ket, mintha ruletten piros vagy feketét játszanál. Itt van John Fox és Vic Fangio, aki a Vikings időkérése után annyira kompetens, hogy rögtön nekik is időt kell kérni. S a sort lehetne folytatni.

A Vikings tálcán felkínálta a győzelmet mára. Úgy látszik itt még ez is kevés.

Nerm láttam a meccset egyelőre, annyit akartam még beírni, amíg Wheaton, Sims, Massie, Long, Leno csak a lóvét viszi haza, és a mezt a pályára, addig lehet itt tótágast állni. Így utólag mennyire lett volna helytálló ez a megjegyzésem?
füligjimmy
Majdnem, hogy tökéletes.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 8 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
Sok pozitív dolgot tartogatott nekünk ez a meccs szvsz, én nem is voltam szomorú a végén.
Trubisky teljesítménye jó volt, nem volt rossz a gameplan, ha lenne no1 WR-ünk ezt jó eséllyel behúzza. Az int tipikus rookie mistake volt, 2 év múlva már nem fog így felülni a D csapdázásának. A D király volt amíg volt normális LB, utána látványosan visszaesett sajnos.
Összességében szerintem jó teljesítményt nyújtott a csapat, bár remélem hogy nem reked meg ezen a szinten mert egy ilyen Vikest simán el kellene intézni még akár idegenben is nemhogy otthon, az O-ük egy nagy 0 volt.
Remélem ha Loggains tovább csiszolja a srácot hétvégén már jobb teljesítményre is képes lesz az O, mert idegenben a Ravens ellen nem lesz elég hogy ilyen kevés pontot szerzünk az tuti. Sajnos ha további LB-k esnek ki nálunk az végzetes lesz, emiatt a D még az ő gyenge O-üket sem fogja tudni megállítani, így jó eséllyel vereség lesz az is. De ez nem is számít már igazán sztem, most az a lényeg hogy szokja a játékot és majd jövőre az új edzői stábbal robbantson.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
A védelem jó volt ma is, Floyd és Hicks főleg. Labdát nem tudunk viszont szerezni továbbra sem. A rend kedvéért ismét kidőlt egy LB (Timu). Trubisky nem volt rossz, az int sajnos az övé, a fumble-ról nem tehetett, gyorsan odaért Griffen. Első félidőben a sok büntetés miatt nem tudtunk haladni, pedig akkor volt 1-2 hosszabb passza is. A Ravens def. ellen sem lesz könnyebb...
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 180 — Bears & Illinois fan
2018. április 26:

"With the 3rd (4th, 5th) pick in the 2018 Draft the Chicago Bears select a new Head Coach."

Bár most a 2 tökös húzás megsüvegelendő, de 3 év alatt ez volt az első és a második.
Medve81
Ha már újonc irányító, gondolta megnéz egy pár hétvégi NCAA meccset...

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Gery90 Chicago Bears 923
2018. április 26:

"With the 3rd (4th, 5th) pick in the 2018 Draft the Chicago Bears select a new Head Coach."

Bár most a 2 tökös húzás megsüvegelendő, de 3 év alatt ez volt az első és a második.
Medve81
Biztos talált az éjjeli szekrénye aljában még két szem viagrát...
több mint 8 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
2018. április 26:

Szerkesztette: Medve81
több mint 8 éve
Tökéletes szummázása volt ez a meccs, hogy miért rossz ez a Bears.

A Vikings tálcán kínálta a győzelmet az első félidőben ,erre sikerült kihozni belőle egy pontos vereséget.

Ahogy várható volt Trubiskynek messze nagy falat volt a Vikings. A végén oda is adta nekik a győzelmet, de amit a többiek műveltek az szánalmas volt.

Még 11 meccs aztán kirúgják az egész bagázst.
több mint 8 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
Glennon CSK, (a cserék CSK-ja).
Istenem, már megint egy milyen döntés
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
CSK
 twitter.com/ChicagoBears/status/917535286124523521

több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 185
Amúgy én azt várom ma hogy a csapat nagyon odateszi magát Trubisky miatt. A nyilatkozatokból az jött le hogy ők is akarták ezt a váltást és remékem hogy mindenki koncentrál majd hogy segíteni tudják az első meccsén. Sok bootleg és play action játékot várok hosszú labdákkal fűszerezve, persze ehhez nem ártana ha jól menne a futás... A D el kell hogy vegye a futást főleg hogy Cook kidőlt, és remélem végre begyűjtünk egy interceptiont. McPhee-t most már kénytelenek leszünk nagyobb snap számmal játszatni Young kiesése miatt, remélem bírni fogja a térde. Amitől a legjobban félek hogy amolyan Bearsesen Trubisky lesérül... De ilyenre gondolni se akarok.

több mint 8 éve
Lehet, hogy orbitális oboa lesz ez az egész... De AKAROM! 3 év után először.
promax
Ezt most talán én személy szerint így ebben a formában lehet átfogalmaznám.
füligjimmy
Kicsit langyos lett na de kinek a pap kinek a papné 😊

több mint 8 éve
Lehet, hogy orbitális oboa lesz ez az egész... De AKAROM! 3 év után először.
promax
Ezt most talán én személy szerint így ebben a formában lehet átfogalmaznám.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bradford játszik ellenetek, kérdés, meddig bírja. Trubiskyra én is kiváncsi vagyok. Hátha nektek is bejön azc1/2.
több mint 8 éve
Irvinget betettük a meccs keretbe Young kiesése miatt...

több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 180 — Bears & Illinois fan
Nem.várok sokat Trubiskytől, annál többet a csapattól. Szánalom, hogy kristálytiszta esélyes a Vikings, de talán a szöveg mellé némi teljesítményt is odarak a csapat ma.

2009-ben nagy várakozásokkal elkezdődött valami új. 8 év után újra indul egy éra. Reméljük jobb, sikeresebb.

Én készen állok.
tüsi91
Már csak az kéne, hogy ők is....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Nem.várok sokat Trubiskytől, annál többet a csapattól. Szánalom, hogy kristálytiszta esélyes a Vikings, de talán a szöveg mellé némi teljesítményt is odarak a csapat ma.

2009-ben nagy várakozásokkal elkezdődött valami új. 8 év után újra indul egy éra. Reméljük jobb, sikeresebb.

Én készen állok.
több mint 8 éve
GAMEDAY!!!!!!

Rohadjak meg tudom, de várom már nagyon az esti meccset 😀
Nem kellene bizakodónak lennem, mégis már tűkön ülök hogy lássam Trubisky mit alkot egy masszív csapat ellen. Ha sikerül nyerni az nagyon sok jóval kecsegtetne a jövőre nézve, pláne ha a QB teljesítménye alapján jönne össze. Sokat jelentene lélektanilag ha működne az 1/2-esünk, nagyot dobna az O-en. De kivel fog tudni együttműködni?
Hülyeség azt várnom hogy például Cohen előrelép és a futások mellett komolyan be lesz vonva a passzjátékokba? Én valami ilyesmire építeném a gameplant, bootleg-et sűrűbben alkalmazva (rookie QB-knál szeretik a koordinátorok a bootleget mert ott elég csak a pálya felét olvasni, bár ahogy láttuk Trubisky-nek nincs túl sok baja a teljes pálya olvasásával sem, de az preseason volt ugye).

Reméljük lesz örömünk ezen a meccsen, nekem jó előérzetem van, ha a D tudja dominálni a Vikes O-t akkor kierőszakolhatunk egy 21-17-es győzelmet, ha 25-30 pontot termel a Vikings akkor viszont jó eséllyel nyerni tudnak majd.
davemayer
4-16 a mérleg, ezen ugyan lehet faragni, meg csiszolni, de hirtelen nem lesz mindenki szebb, meg jobb, okosabb meg pláne nem.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
GAMEDAY!!!!!!

Rohadjak meg tudom, de várom már nagyon az esti meccset 😀
Nem kellene bizakodónak lennem, mégis már tűkön ülök hogy lássam Trubisky mit alkot egy masszív csapat ellen. Ha sikerül nyerni az nagyon sok jóval kecsegtetne a jövőre nézve, pláne ha a QB teljesítménye alapján jönne össze. Sokat jelentene lélektanilag ha működne az 1/2-esünk, nagyot dobna az O-en. De kivel fog tudni együttműködni?
Hülyeség azt várnom hogy például Cohen előrelép és a futások mellett komolyan be lesz vonva a passzjátékokba? Én valami ilyesmire építeném a gameplant, bootleg-et sűrűbben alkalmazva (rookie QB-knál szeretik a koordinátorok a bootleget mert ott elég csak a pálya felét olvasni, bár ahogy láttuk Trubisky-nek nincs túl sok baja a teljes pálya olvasásával sem, de az preseason volt ugye).

Reméljük lesz örömünk ezen a meccsen, nekem jó előérzetem van, ha a D tudja dominálni a Vikes O-t akkor kierőszakolhatunk egy 21-17-es győzelmet, ha 25-30 pontot termel a Vikings akkor viszont jó eséllyel nyerni tudnak majd.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Ha Desón így folytatja, Turbómen pedig összecsokizza a lepedőt, akkor Titkos Fegyvernek nagyon nehéz perceket kell majd átélnie. Mehet vissza szaros Pro Director of Scouting akárminek, évi szaros 800 ezer dollárért.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
 www.youtube.com/watch?v=JVcIo34HFdk

- Abe Simpson
több mint 8 éve
Újfent egy izom sérülés . Ha kitekerik a térded olyan van, de ami itt megy az röhej. Mellizom, tricepsz, Cooper hátizom sérülés. Én azt csodálom, hogy nincsenek hamstring sérültek, de persze, ami késik nem múlik, mert én arra sem fogadtam volna, hogy Callahan vagy Wright négy meccset kibírnak. S ez megy lassan 3 éve. Röhej.

Nem volt jó szezonja Youngnak, de amikor Floyd a fele életét covergaben tölti, akkor ez elég kellemetlen. McPhee térde is kíváncsi leszek meddig bírja.
több mint 8 éve
Hát ilyen komolyan nincs... Young IR... Műteni kell a tricepszét. Ott tartunk hogy van egy Floyd, egy félig összetákolt McPhee neg Acho...