NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
352
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
185
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
persze, minden viszonyítás kérdése, de nekem ő egyáltalán nem tűnt jónak. Felkészült volt, ismer mindent amit kell de nem jók a megállapításai szvsz.Hát nem tudom, de Buday Zoli szerintem teljesen ok.Szintén zenész ,brutálisan gyengén közvetített a srác , butaság volt a részemről is nem Romot hallgatni .---Annyira megbántuk hogy nem nyomtuk be a game passt, de eleve a sport tvt kapcsoltuk be és már nem volt kedv felkelni 😊
Szerk.: Romo elképesztően jó kommentátor. Élmény volt hallgatni. S nála sem Glennon lenne az irányító.
tüsi91
davemayer
Ahogy nézem párszor megint szépen bemondta h mi fog jönni .
nando89
Tudom persze könnyebb volna mindenre azt mondani, hogy csak Glennon hibája de ő elmondta miért nem csak az övé.
Nálam magasan jobb mint a Sanyi féle "aztsetudomkikicsoda" vagy a Gyula féle altató.
Romo persze tényleg nagyon jó.
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Csak 1 szó ami kikivánkozik belőlem 12 év NFL rajongás után , amti az első naptól kezdve Bears szurkerként élek meg,:Az valami internetes böngésző? Most hogy jön ez ide? 😀 😀 😀
FIREFOX!!!!!
Antman
több mint 8 éve
Hát nem tudom, de Buday Zoli szerintem teljesen ok.Szintén zenész ,brutálisan gyengén közvetített a srác , butaság volt a részemről is nem Romot hallgatni .---Annyira megbántuk hogy nem nyomtuk be a game passt, de eleve a sport tvt kapcsoltuk be és már nem volt kedv felkelni 😊
Szerk.: Romo elképesztően jó kommentátor. Élmény volt hallgatni. S nála sem Glennon lenne az irányító.
tüsi91
davemayer
nando89
Tudom persze könnyebb volna mindenre azt mondani, hogy csak Glennon hibája de ő elmondta miért nem csak az övé.
Nálam magasan jobb mint a Sanyi féle "aztsetudomkikicsoda" vagy a Gyula féle altató.
Romo persze tényleg nagyon jó.
több mint 8 éve
Nem akarom hogy erről folyjon a vita, úgysem győzzük meg egymást, csak még annyi hogy szerintetek miért mondja ezt mindig mindenki? azért mert mindenki utál titeket? Nem hinném. El kellene ezen gondolkodni, de félreértés ne essék ez a legkevésbé a ti problémátok, örüljetek a győzelemnek. A jobb csapat nyert, pont ezért nem értem miért volt ezekre szükség. Amúgy írtam 3 példát de ha leülnénk együtt elemezni akkor találnék még kb 6-7-et.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Trevathan hit előtt illegal man down field (vagy downfield?). Gyakorlatilag a komplett támadófal rosszul helyezkedett. Az eléggé objektív, hogy ki hol áll. Fel se tűnt senkinek szerintem.Az utolsóra reagálva , azért ha végig nézted a meccset a végén lezúztátok a rúgónkat , amire azért nem jött a zászló ..mert h valaki hozzáért a labdához is , ha megnézted a lassítást 1 méterrel ment a labda a legközelebbi kéz mellett , full láthatóan..ezzel csak azt akarom mondani h nem lehet h ennyire szarok csak ??nem fogok videókat keresgélni neked, nézz utána kérlek ha érdekel.1. Az első a játékvezetés: nagyon gáz volt, mondhatni szokás szerint de most annyira konkrétan az arcunkba volt tolva a hazai pálya hogy az bicskanyitogató volt. Nem értem továbbra sem hogy egy alapból jó csapatot ami 2 TD-s előnyben van egy olyan csapat ellen ami teljesen egyértelműen képtelen a fordításra minek támogatnak meg még ilyen arcátlanul?Felsorolnád ezeket az eseteket? Ha lehet videókkal, linkekkel. Köszönöm!
davemayer
vidimate
Ami így kapásból eszembe jut az:
- egy 16 yardos first down futás Howardtól amit egy kamu holding miatt vettek el (amúgy poén mert a playek 90%-ánál lehetne dobni de elég ciki sztem hogy pont akkor dobják amikor nem volt az), ez kokrétan kinyírta a drivunkat 21-7nél ha jól emlékszem
- Pass Interference call akkor amikor a corner gyakorlatilag semmit nem csinál csak próbálja elütni a labdát míg a wr konkrétan ráugrik a hátára majd eljátssza a nagyhalált.
- tisztán látszik hogy a játékos a first down vonal előtt (nem a sárga vonal előtt, mert a yard vonal volt a first down ami így teljesen egyértelmű volt), a 2 yard vonal között lett megállítva, erre a line judge majdnem 2 yardot hibázva (nem felet ami mondjuk simán csak annyi hogy rossz szögben látja) fut be úgy hogy sima first downt jelez. Ott, élőben is teljesen látható volt még a tv-n keresztül is hogy tuti nem volt first down... ha ez a kretén nem dobja rá a legvégén a challenge-t ezt a first downt is megadták volna.
Ok, gondolom neked ez semmi 8volt már sokkal nagyobb csalás is a Lambeau-n, kérdezz egy lions szurkolót), de pár jó pillanatban elejtett ilyen simán fordítani tud állásokat, megfojtani tud csapatokat.
davemayer
Igen volt egy Pass interference Adamsen , ami inkább nem volt az szerintem is . Majd utána Travethan dirty hit , nincs kiállítás...
Voltak hülyeségek tény és való de ezen a meccsen egyáltalán nem volt ez kiemelkedő .
nando89
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Az utolsóra reagálva , azért ha végig nézted a meccset a végén lezúztátok a rúgónkat , amire azért nem jött a zászló ..mert h valaki hozzáért a labdához is , ha megnézted a lassítást 1 méterrel ment a labda a legközelebbi kéz mellett , full láthatóan..ezzel csak azt akarom mondani h nem lehet h ennyire szarok csak ??nem fogok videókat keresgélni neked, nézz utána kérlek ha érdekel.1. Az első a játékvezetés: nagyon gáz volt, mondhatni szokás szerint de most annyira konkrétan az arcunkba volt tolva a hazai pálya hogy az bicskanyitogató volt. Nem értem továbbra sem hogy egy alapból jó csapatot ami 2 TD-s előnyben van egy olyan csapat ellen ami teljesen egyértelműen képtelen a fordításra minek támogatnak meg még ilyen arcátlanul?Felsorolnád ezeket az eseteket? Ha lehet videókkal, linkekkel. Köszönöm!
davemayer
vidimate
- egy 16 yardos first down futás Howardtól amit egy kamu holding miatt vettek el (amúgy poén mert a playek 90%-ánál lehetne dobni de elég ciki sztem hogy pont akkor dobják amikor nem volt az), ez kokrétan kinyírta a drivunkat 21-7nél ha jól emlékszem
- Pass Interference call akkor amikor a corner gyakorlatilag semmit nem csinál csak próbálja elütni a labdát míg a wr konkrétan ráugrik a hátára majd eljátssza a nagyhalált.
- tisztán látszik hogy a játékos a first down vonal előtt (nem a sárga vonal előtt, mert a yard vonal volt a first down ami így teljesen egyértelmű volt), a 2 yard vonal között lett megállítva, erre a line judge majdnem 2 yardot hibázva (nem felet ami mondjuk simán csak annyi hogy rossz szögben látja) fut be úgy hogy sima first downt jelez. Ott, élőben is teljesen látható volt még a tv-n keresztül is hogy tuti nem volt first down... ha ez a kretén nem dobja rá a legvégén a challenge-t ezt a first downt is megadták volna.
Ok, gondolom neked ez semmi 8volt már sokkal nagyobb csalás is a Lambeau-n, kérdezz egy lions szurkolót), de pár jó pillanatban elejtett ilyen simán fordítani tud állásokat, megfojtani tud csapatokat.
davemayer
Igen volt egy Pass interference Adamsen , ami inkább nem volt az szerintem is . Majd utána Travethan dirty hit , nincs kiállítás...
Voltak hülyeségek tény és való de ezen a meccsen egyáltalán nem volt ez kiemelkedő .
több mint 8 éve
Felsoroltál 3 esetet, amiből 2 minimum kérdéses, 1 pedig jogos, de a challange után nektek ítéltek. De nem baj, ez tényleg "szokás szerinti, bicskanyitogató, arcátlan".nem fogok videókat keresgélni neked, nézz utána kérlek ha érdekel.1. Az első a játékvezetés: nagyon gáz volt, mondhatni szokás szerint de most annyira konkrétan az arcunkba volt tolva a hazai pálya hogy az bicskanyitogató volt. Nem értem továbbra sem hogy egy alapból jó csapatot ami 2 TD-s előnyben van egy olyan csapat ellen ami teljesen egyértelműen képtelen a fordításra minek támogatnak meg még ilyen arcátlanul?Felsorolnád ezeket az eseteket? Ha lehet videókkal, linkekkel. Köszönöm!
davemayer
vidimate
davemayer
Már csak megszokásból írjátok be ti is ezt minden meccs után. Tudom, hogy volt jó pár
több mint 8 éve
nem fogok videókat keresgélni neked, nézz utána kérlek ha érdekel.1. Az első a játékvezetés: nagyon gáz volt, mondhatni szokás szerint de most annyira konkrétan az arcunkba volt tolva a hazai pálya hogy az bicskanyitogató volt. Nem értem továbbra sem hogy egy alapból jó csapatot ami 2 TD-s előnyben van egy olyan csapat ellen ami teljesen egyértelműen képtelen a fordításra minek támogatnak meg még ilyen arcátlanul?Felsorolnád ezeket az eseteket? Ha lehet videókkal, linkekkel. Köszönöm!
davemayer
vidimate
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
1. Az első a játékvezetés: nagyon gáz volt, mondhatni szokás szerint de most annyira konkrétan az arcunkba volt tolva a hazai pálya hogy az bicskanyitogató volt. Nem értem továbbra sem hogy egy alapból jó csapatot ami 2 TD-s előnyben van egy olyan csapat ellen ami teljesen egyértelműen képtelen a fordításra minek támogatnak meg még ilyen arcátlanul?Felsorolnád ezeket az eseteket? Ha lehet videókkal, linkekkel. Köszönöm!
davemayer
több mint 8 éve
Ki akarta Glennont? Fox? Pace? Mindketten?Szerintem vastagon túlgondolod. Új irányító, a Titokzatos Ígéret egyértelmű volt. Veterán is kellett (a Packers csere irányítót is megfizette a Hox, meg a Weismüller gyerekért is adtak második körös cetliket). A különbség annyi, hogy Fox egy lúzer. Összesen 6 győztes szezonja volt 16 év alatt. Ő állítja össze az 53-at, és a kezdőt. Pace pedig kikanalazza az utolsó cseppig, amit főzött.
Azt tudjuk, hogy Trubiskyt Pace akarta és van egy terve. Valószínűleg ő addig nem akarja pályán látni, amíg "nincs kész".
Ha nem alkalmas arra Trubisky, hogy most lehozza azt, amit Glennon, akkor ez egy szimplán rossz, bust pick. Ha "nem kész" az NFL-re, akkor miért ő az No 2. és miért ő van aktív keretben?
Én nekem vannak kétségeim, hogy Fox döntése az, hogy Glennon kezd.
tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Szintén zenész ,brutálisan gyengén közvetített a srác , butaság volt a részemről is nem Romot hallgatni .---Annyira megbántuk hogy nem nyomtuk be a game passt, de eleve a sport tvt kapcsoltuk be és már nem volt kedv felkelni 😊
tüsi91
davemayer
több mint 8 éve
---Annyira megbántuk hogy nem nyomtuk be a game passt, de eleve a sport tvt kapcsoltuk be és már nem volt kedv felkelni 😊
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Ki akarta Glennont? Fox? Pace? Mindketten? Azt tudjuk, hogy Trubiskyt Pace akarta és van egy terve. Valószínűleg ő addig nem akarja pályán látni, amíg "nincs kész".
Ha nem alkalmas arra Trubisky, hogy most lehozza azt, amit Glennon, akkor ez egy szimplán rossz, bust pick. Ha "nem kész" az NFL-re, akkor miért ő az No 2. és miért ő van aktív keretben?
Én nekem vannak kétségeim, hogy Fox döntése az, hogy Glennon kezd.
De egyértelműen itt az idő, Glennont nem lehet a kezdőben tartani. A csapat úgy néz ki kihátrált mögüle, frusztrált a teljes társaság, főleg a védelem nézett ki úgy, mint akik feladták az egészet.
Várni Trubisky kezdetésével egy hatalmas luxus, s ezt a Bears nem teheti meg. Az elmúlt évek után pláne. Akik még foglalkoznak a csapattal, drukkerek, játékosok jobbat érdemelnek. Vagy ha jobbat nem is, de legalább a reményt, hogy jobb lehet.
---
Szerkesztette: tüsi91
több mint 8 éve
Mérhetetlenül csalódott vagyok ezután a vereség után, mint ahogy a csapat jobbik fele is... Nem tudom tüsi szerintem ebben a Hicks nyilatkozatban semmi gáz nincs, megnézném mit kapnának a Kopasztól 😊Nem értem hogy hagyhatja Pace hogy Fox szétrollkodja ezt az évet, azt hittem ennél értelmesebb, tisztán látszik hogy ez a gyökér már direkt csinálja amit csinál és leszarja ezt az egészet.
Sajnos kijött az amit a Steelers ellen vártam, elképesztő amit Glennon ma mutatott. Az nálam mindent vitt amikor a második fumble-nél shotgunból dobbantás után indul el áthívni a playt... Nincs az a józan indok ami ezt az embert a kezdőben tartsa, ha Sanchez lenne csak akkor is azt mondanám nézzük meg őt, így meg hogy van egy 1/2-es QB a padon nem is kérdés a váltás, de ezt már rongyosra beszéltük.
Mivel nem józan döntés szülte azt hogy Glennon a kezdő így nem várhatjuk hogy ugyanaz a személy más döntést hozzon és beismerje a hibáját (pláne hogy már direkt nem izgatja).
2 dolgot nem lehet még szó nélkül hagyni a meccsel kapcsolatban:
1. Az első a játékvezetés: nagyon gáz volt, mondhatni szokás szerint de most annyira konkrétan az arcunkba volt tolva a hazai pálya hogy az bicskanyitogató volt. Nem értem továbbra sem hogy egy alapból jó csapatot ami 2 TD-s előnyben van egy olyan csapat ellen ami teljesen egyértelműen képtelen a fordításra minek támogatnak meg még ilyen arcátlanul?
2. Bocs ha off de: nem tudom ki volt ez a szakkommentátor de valami egészen elképesztően balfasz ehhez a sporthoz holott hivatalosan is ebből él (PFF ftw). Persze, lehet azt mondani hogy mennyire érti magát a játékot, tud minden kifejezést, statisztikát, de hogy mennyire nem látja át hogy mi miért történik a pályán (és azon kívül) az valami brutális volt. Nem tudom másnak mi jött le ezzel kapcsolatban, de nálam az ultragáz pl amikor csinál az egyik játékosunk a red zone-ban a LoS utáni pár yardon egy tacklet Martellosauruson és erre benyögi hogy mennyire fontos volt ez hiszen ha ez nincs meg bemasírozott volna az end zone-ba a TE - úgy, hogy körülötte még minimum 3 Bearses volt és még kb 10 yard kellett volna az első tackle után hogy beérjen...OMG
Védi Glennont a brutális intjénél hogy Whitehairt megverte belül a rush de könyörgöm elengedi a passzt még mielőtt érdemben bezavarhatott volna a védő... ennyit azért bírjon már el egy nfl kezdő Qb.
Hihetetlenül csalódott vagyok, főleg azért mert tényleg beigazolódik hogy ez az egész már nem fog magától, a benne lévők gondolkodásának változásával megfordulni hanem csak ha eltakarodnak. Az meg ugye mikor lesz még 😕
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Nagyon régen nem voltam ilyen bizakodó egy GB meccs előtt, nem nagyon értem miért. Annyira gyengék voltak, ha a mi Dnk is tudna úgy játszani és megkergetik Rodgerst + működne a futójáték és ezt pontokra is tudják váltani akkor nyerünk. Igen, nem szoros vereség, győzelem. Ha ez most nem egy Glennonos év lenne percenként írogatnám ide hogy Green Bay sucks, így csak sűrűn gondolok eme axiómára.lh3.googleusercontent.com/L89uSSLtT28e_ohvN0SPxYrPA11vdR6sIF_tIOpXhOS7R_TVJEp4lrqT_vaIdZni5atRUg=s151
davemayer
Szerkesztette: füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Reggel egy kicsit belenéztem a meccsbe. Nem tudom melyik pickje volt Glennonnak, de olyan egyszerű dobás baszott el.... nézni is rossz volt...
Másik Trevathan nem tudom mit akart ott Adamssel, de amit nyilatkozott....
Nem volt dirty hit.....
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Csak 1 szó ami kikivánkozik belőlem 12 év NFL rajongás után , amti az első naptól kezdve Bears szurkerként élek meg,:FIREFOX!!!!!
több mint 8 éve
Elszallt valahova az elobbi hozzaszolasom, a lenyege annyi, hogy ez mar mindennek a legalja, nem hittem volna, hogy lehet Lovie kilatastalan tragyadombja utan meg nagyobb szarvarat epiteni, de Foxnak sikerult.
több mint 8 éve
Ismét egy okádék vereség, ismét szembeköpték a drukkereket, ismét egy trágya felkészítés, ismét egy trágya játék. Lehet beszélni a védelemről, a pass rush teljes hiányáról, a secondary rossz játékáról, Trevathan féreg játékáról, amivel nem csak az ellenfél játékosát, hanem a saját csapatát is büntette, lehet beszélni a támadófal büntetéseiről, a rossz elkapókról, a turnoverekről, erről a 0 zsiráfról. Ez egy szemétdomb volt ma is. Hány ilyen kell még? Nem volt elég az elmúlt 36 meccsen ezekből a megalázó vereségekből? Akiem Hicks a Chicago Bears csapatkapitánya: "“The changes we need to make, hopefully we make those changes. Hopefully we put our team in position to win on defense and offense."
Mindenki tudja ki(k)ről van szó: Mike Glennon (& John Fox).
Nem tartom fair dolognak ezt, amit Hicks tett, de megérdemlik. Glennon azért, mert szimpplán egy katasztrofális NFL QB, Fox pedig azért, mert egy katasztrofális NFL HC. S ha nem mondja ki hétfőn/kedden, hogy "Mitchell Trubisky will start vs Vikings", akkor az egész öltöző ellene fordul.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 8 éve
Siralmas. 3. év és konkrétan sehol sem jár a csapat... ezek után tényleg márcsak a hülye nem látja, hogy nem a csapattal, hanem a edzőbandával van baj... mi a geciért nem rúgják már ki ezt a buzit, könyörgöm
több mint 8 éve
Persze mikor ha nem most... Hicks questionable foot injury miatt... Remélem tud játszani...
több mint 8 éve
Nagyon régen nem voltam ilyen bizakodó egy GB meccs előtt, nem nagyon értem miért. Annyira gyengék voltak, ha a mi Dnk is tudna úgy játszani és megkergetik Rodgerst + működne a futójáték és ezt pontokra is tudják váltani akkor nyerünk. Igen, nem szoros vereség, győzelem. Ha ez most nem egy Glennonos év lenne percenként írogatnám ide hogy Green Bay sucks, így csak sűrűn gondolok eme axiómára.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Nagy a csend, túl nagy...... Ráültünk a hétvégi eredményre? 😊Nagyon lovagiasak vagyunk, mert ők O line nélkül játszanak, mi cserébe QB és WR-ek nélkül...A front7-nek terrorizálnia kéne Áronkát és nem ártana ha a futás mellé lenne néhány 10 yardnál mélyebb passz is, mert a Capers lehet nem lesz olyan gyp-s mint a Vasas kollégája és 9 emberrel tölteni fogja a boxot...Szorosan de verességet várok... Inkább készülök a legrosszabbra hogy aztán kellemesen meglepődhessek. Ha ma nyernek a sajtipajtik átvennék a vezetést az örök mérlegen, szóval ezt nem hagyhatjuk!!!
Viccen kívül, mit vártok? Én sajnos nem tudom élőben követni, rögzítem és majd megnézem nyugodt körülmények között. Szerintem a védelmünk kicsit megcinciája Áronékat, mi a futással tudunk haladni, ezért 10 ponton belül maradunk.....Legyen 24 - 17 oda
csi77
több mint 8 éve
Nagy a csend, túl nagy...... Ráültünk a hétvégi eredményre? 😊Viccen kívül, mit vártok? Én sajnos nem tudom élőben követni, rögzítem és majd megnézem nyugodt körülmények között. Szerintem a védelmünk kicsit megcinciája Áronékat, mi a futással tudunk haladni, ezért 10 ponton belül maradunk.....Legyen 24 - 17 oda
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png