NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
30
7
2:20, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
ha ez így lenne akkor nem ér az egész semmit. Nekünk az jelenti az örömöt, attól kap értelmet ha a győzelem mámorát koronázza meg. (avagy mit ér a szezon offseason nélkül ill. ki az a gyökér aki kitalálta hogy egy sportversenyen mindenki kapjon kupát?)Na akkor most javaslom, hogy ha ki tud állni a csapat egy meccsre, akkor megérdemelje a fórum a képet.Megkezdődött az idény. Hol vannak a csajos képek? Kit érdekel Glennon!? 😀Győzelemért jár. Úgyhogy örülhetsz ha novemberben már lesz 😊
Matthew99
Kaptam unokatesóméktól egy 6os pack Ursus | medve latinul | sört, először azt mondtam hogy minden győzelemnél kibontok majd egyet de amikor láttam hogy csak november végéig jó megegyeztünk hogy már az elsőnél betoljuk az egészet. Remélem nem kell majd romlott sört innom...
davemayer
Matthew99
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Na akkor most javaslom, hogy ha ki tud állni a csapat egy meccsre, akkor megérdemelje a fórum a képet.Megkezdődött az idény. Hol vannak a csajos képek? Kit érdekel Glennon!? 😀Győzelemért jár. Úgyhogy örülhetsz ha novemberben már lesz 😊
Matthew99
Kaptam unokatesóméktól egy 6os pack Ursus | medve latinul | sört, először azt mondtam hogy minden győzelemnél kibontok majd egyet de amikor láttam hogy csak november végéig jó megegyeztünk hogy már az elsőnél betoljuk az egészet. Remélem nem kell majd romlott sört innom...
davemayer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Megkezdődött az idény. Hol vannak a csajos képek? Kit érdekel Glennon!? 😀Győzelemért jár. Úgyhogy örülhetsz ha novemberben már lesz 😊
Matthew99
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Megkezdődött az idény. Hol vannak a csajos képek? Kit érdekel Glennon!? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
A sok baj ellenére azt gondolom, valahogy nyerünk, Zsiráffal vagy nélküle, mert a Pittsburgh nem nyerni jár mifelénk. 4 éve szarok voltuk (igaz ők is), nyertünk. Jó lenne ezt a hagyományt folytatni, bár most nagyobb a különbség nemide, ám apró labdaszerzésekkel meglepjük őket, aztán ....😊nem tudom mivel tudod alátámasztani azt hogy megnyerjük majd ezt a meccset, de szívesen elolvasnám 😊
csi77
Teljesen esélytelen hogy ez a jelenlegi Bears megverje ezt a Pittsburgöt, ahhoz a turnover mutatónak kb +5ösnek kellene lennie a javunkra. Erre a mi NEM ball hawk D-ket és a mi O-ket nézve 0 esély van. Persze lehet reménykedni de én személy szerint jobban szeretem reálisan nézni a dolgokat.
4 év ebben a ligában (főleg egy olyan meghatározott irány nélküli csapatnál mint mi) fényévekkel tud előre vagy hátra vetni egy csapatot, nálunk most ez a mozgás nem igazán előre történt...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Egy kis elemzés a Tampa elleni fantasztikus meccsről. Iskolapéldája annak hogy mit ne csinálj ha QB vagy. Nézzük Glennon első labda eladását. Közel a Red zonehoz 6-ból 6 sikeres passz szépen masírozol a kalózok end zoneja fele. Majd elköveted ezt:
cdn-vox--cdn-com.cdn.ampproject.org/i/s/cdn.vox-cdn.com/thumbor/iJNmNU0RQQ0p1j87p8QVlzebTXw=/1400x0/filters:no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/9280979/Glennon_INT_1_TB.gif
A zseb tök tiszta, az O fal bőven hagy időt zsiráfnak hogy olvassa a védelmet és végig pásztázza a célpontjait. Erre a Glennon úgy dönt hogy bedobja egy hármas coverageba, jó lesz az úgy. Simmsnek esélye nem volt Kwon Alexander pedig köszönte szépen. Ha jól megnézzük látszik hogy 2 TE volt a jobb oldalon és Shaheen kilépett jobbra, ahol senkitől nem zavartatva kaphatta volna a labdát. Itt egy másik kamera állás ahol látható hogy a zseb védett és zsiráf megihatna egy kávét miközben végig nézi kinek dobjon. Simms körül 3 védő is volt, nem értem Glennon hogy gondolta hogy beteszi oda a labdát.
cdn-vox--cdn-com.cdn.ampproject.org/i/s/cdn.vox-cdn.com/thumbor/7CSqX0PzGu3HlhYcU8A3Mt6V7g4=/1400x0/filters:no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/9281039/Glennon_INT_1_Replay_TB.gif
Egyértelmű Glennon hiba, rossz olvasás egy még rosszabb döntéssel. Persze a baj nem jár egyedül így a következő labdabirtoklásnál ismét sikerült eladni a lasztit.
cdn-vox--cdn-com.cdn.ampproject.org/i/s/cdn.vox-cdn.com/thumbor/5R1WnR9M42r4bDrJJeLdu3rK9jc=/1400x0/filters:no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/9281189/Glennon_fumble_TB.gif
Azt szögezzük le hogy Glennon magáért a sackért nem hibáztatható. Noah Spence sebességből úgy megverte Massiet mint szódás a lovát. A Tampa 6 emberrel blitzelt. Ha megnézzük Howard nem tudta felvenni a középső LB-t így a nyomás nem csak jobb oldalról hanem középről is érkezett így Glennon nem tudott fellépni a zsebbe. Azt viszont nem értem hogy ilyenkor miért nem lehet csak benyelni a sacket, magadhoz szorítani a labdát és szépen lemenni? Miért kell egy kézzel lóbálni a tojást? Értem én hogy meg akarta játszani Wrightot aki a pálya közepén tisztára játszotta magát. De ha Glennon érezné a nyomást, lenne egy kis pocket presence akkor tudta volna hogy nem lesz elég ideje oda tenni a labdát. Itt egy másik kamera állás ahonnan közelebbről megcsodálhatjuk Massie balfaszkodását és jól látható Howard hibája is (lehet a fájós válla miatt nem tudta felvenni a blitzét?)
cdn-vox--cdn-com.cdn.ampproject.org/i/s/cdn.vox-cdn.com/thumbor/jLBahG0vD7szKASEaEFt6_O-NH4=/1400x0/filters:no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/9281249/Glennon_fumble_TB_Replay.gif
Persze a pass prot itt csődöt mondott, de nem kelett volna ennek feltétlen fumblinak lennie. Persze szegény embert az ág is húzza így Glennon csinált egy mesterhármast.
cdn-vox--cdn-com.cdn.ampproject.org/i/s/cdn.vox-cdn.com/thumbor/InYo-UtwSHoYaIJurydkGOzi1IQ=/1400x0/filters:no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/9281391/Glennon_Pick_Six_TB.gif
Glennon azt mondta úgy érezte Bellamy meg fogja verni az emberét. Nos a videóból látszik hogy a védő végig jobb helyzetben volt. Glennon végig jó védelmet kapott, lett volna idő végignézni a célpontokat, de ezt megint nem tette meg és leragadt az első célpontnál. Valószínű hogy Bellamy is hibázott és nem olyan rootot futott amit Glennon elképzelt. De Glennon ismét hibás döntést hozott, látnia kelett volna hogy a WR nem üres és más célpontot kelett volna választania. Az is látható hogy a line of scrimmage vonalán a pàlya közepén Wright és Howard is tök tisztán volt. Egy másik kameraállásból látható hogy Deonte Thompson mélyebben megverte az emberét így ha zsiráf hosszan elé teszi a lasztit ő is jobb helyzetben lett volna mint Bellamy.
cdn-vox--cdn-com.cdn.ampproject.org/i/s/cdn.vox-cdn.com/thumbor/4UMq9ycXn9dk0rd8lDM8gkcFaxs=/1400x0/filters:no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/9281693/Glennon_pick_six_TB_Replay.gif
Három ilyen labda eladás után nincs esélyed meccset nyerni plusz még Cohen baromsága és kész a katasztrófa. 21 pontot ezüst tálcán nyújtottunk át a kalózoknak. Semmi különöset nem csináltak. Fox persze azt mondta a sajtótájékoztatón hogy mindenki keze benne volt, nem csak Glennon hibája. Nyílván nem, de vastagon benne volt. Megkértték hogy értékelje Glennont, mire mondta hogy két meccs alapján nem lehet. Csakhogy volt egy előszezon, ahol egy driveot leszámítva egy kalap szart nem ért a csávó. Az edzéseken sem volt meggyőző. A Falcons ellen a 4. negyedig volt vagy 40 yardja és csak a Falcons gyenge játékának és érthetetlen preventív védekezésének köszönhető hogy meccsbe maradtunk, nem pedig Glennonnak. Hogy mikor jön el Trubisky ideje? Nem tudjuk de remélem minnél hamarabb. Mert ez így vállalhatatlan. Persze nem biztos hogy majd ő egyből megváltja a világot, de nem mind egy hogy jövőre egy 10 meccses tapasztalattal rendelkező Trubisky veszi át a stafétát akiről már tudjuk mire lehet képes. Nem azért tradelsz fel valakiért 1/2 hogy aztán ilyen zsiráf mögött melegítse a padot. Félek hogy csúnya zakó lesz a Steelers ellen, de hátha közelebb kerülnénk ahhoz hogy Fox elhúzuon Glennonnal karöltve.
Elemzés forrás : www.google.co.uk/amp/s/www.windycitygridiron.com/platform/amp/2017/9/19/16334358/chicago-bears-mike-glennon-tampa-bay-buccaneers-turnovers-anatomy-of-a-play-nfl-week-2-2017
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 8 éve
Az igazat megvallva, nem igazán tudom kinek a kezébe lehetne adni a karvezetői pálcát ha valami csoda folytán Foxot kibasznák szezon közben. Elméletileg Fangio a megbízott, de amiket nyilatkozott tavaly, isten óvjon tőle, Loggains talán egy fokkal jobb lehet, ő megadná az esélyt Trubisky-nek. Persze amiről beszélek, erősen feltételes mód, és csak a szezon végével lehetne majd normális HC jelöltet keresni. Pace mindenesetre fontolgathatja hogyan kívánja megmenteni az állását, és ezek között egyik opció az, hogy kidobja Foxot szezon közepén, ha kitart mellette, akkor menjen a francba ő is. Válság van elég rendesen, legyen tökös és csináljon valamit, mert ez így nem állapot.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 8 éve
Dieugot Joseph érkezett a Bears PSröl.Vmi infó róla?tele vagyunk jobbnál jobb OT-kel és nem volt elég jó a csapatba.. nos két opció áll fent.. vagy szar... vagy rohadt jó és Foxék hozzák a szokásos formájukat (lásd? Howard pl..)
kátrány
több mint 8 éve
Christian Jones elvileg.Kwiatkoski is kidőlt a teljes szezonra...ki lesz helyette?
Tito05
csi77
több mint 8 éve
Kwiatkoski is kidőlt a teljes szezonra...ki lesz helyette?
Tito05
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Dieugot Joseph érkezett a Bears PSröl.Vmi infó róla?

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
A sok baj ellenére azt gondolom, valahogy nyerünk, Zsiráffal vagy nélküle, mert a Pittsburgh nem nyerni jár mifelénk. 4 éve szarok voltuk (igaz ők is), nyertünk. Jó lenne ezt a hagyományt folytatni, bár most nagyobb a különbség nemide, ám apró labdaszerzésekkel meglepjük őket, aztán ....😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Kwiatkoski is kidőlt a teljes szezonra...
több mint 8 éve
Ezt Pace se tudja sehogy megmagyarázni, ezzel az offseason-el nálam teljesen leírta magát.Mi lehet szerintetek a szezon során az a pillanat (a sérülést leszámítva) amikor már feladják ezt az idióta álláspontot Glennonnal kapcsolatban és lecserélik? lesz egyáltalán ilyen?Csak amit nem értek, hogy ezt szerintem előre lehetett látni, és ha új QB-val rebuildet kezdesz, miért nem cserélsz HC-t is? Csak mert új HC általában szeret beleszólni, hogy kit képzel fr.QB-nak, most így olyat kell keresni, aki Trubisky-ben | 3 extra karakter valahányszor megemlítem, kösz Tüsi | látja ezt, ez egy részét kapásból kiszűri. Vagy benne volt a levegőben, hogy ez lesz Az Év, amikor minden összejön?
Csak azért kérdezem mert józan ember aki félti az állását (talán ez a kulcs, hogy már mindegy?) az legkésőbb most, látva ezt a meccset biztos meghúzná a cserét, mert az látszik hogy vele még az előzetesen nyerhető meccseinket sem biztos hogy behúzzuk.
davemayer
Black_Adder
Ha bíztak Glennonban, az a baj. Ha nem bíztak benne és ezért draftoltak még QB-t, akit nemhogy segítenek még mindenhol hátráltatják, akkor meg az a baj.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
Mi lehet szerintetek a szezon során az a pillanat (a sérülést leszámítva) amikor már feladják ezt az idióta álláspontot Glennonnal kapcsolatban és lecserélik? lesz egyáltalán ilyen?Amikor elmegy a PO. Jön Trubisky, a limitált gameplannel, meg mert nem lesz miből készülni ellene, biztató lesz. => Marad Fox. 😛
Csak azért kérdezem mert józan ember aki félti az állását (talán ez a kulcs, hogy már mindegy?) az legkésőbb most, látva ezt a meccset biztos meghúzná a cserét, mert az látszik hogy vele még az előzetesen nyerhető meccseinket sem biztos hogy behúzzuk.
davemayer
De hogy mondjak optimistábbat, az elúszott PO után lehet mindezt egy interim HC teszi meg.
Amúgy Fox nagyrészt azért (is) repült tőlünk, mert nem nagyon játszatta a fiatalokat, ami nem tetszett Elwaynek.
btw az egész koncepció, a középszar veterán QBkkal, hogy van egy PO esélyes csapatod, és nem akarod, hogy rookie mistaken ússzon el, ezért inkább egy veteránt játszatol, aki lehet kevesebbet tud, de kevesebbet ront, és hagyja a csapatot nyerni. No Offense, de ezt a csapatot aztán hagyhatja Glennon nyerni.
Csak amit nem értek, hogy ezt szerintem előre lehetett látni, és ha új QB-val rebuildet kezdesz, miért nem cserélsz HC-t is? Csak mert új HC általában szeret beleszólni, hogy kit képzel fr.QB-nak, most így olyat kell keresni, aki Trubisky-ben | 3 extra karakter valahányszor megemlítem, kösz Tüsi | látja ezt, ez egy részét kapásból kiszűri. Vagy benne volt a levegőben, hogy ez lesz Az Év, amikor minden összejön?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Nehéz ez a helyzet azért. Én nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet lenne most bedobni az újoncot, amikor a falból egyre másra döglenek ki az emberek, és normális elkapónk sincs már kb. De ezt a manust én sem akarnám többet látni a kezdőben...
több mint 8 éve
Annyira felbaszott a tegnapi meccs, hogy regisztráltam ide - bemutatkozásnak annyit, hogy 2005 őszén láttam az első Bears-meccset, azt amikor a Detroittal játszottunk, tudjátok, amikor a Muhammad-nevű elkapott egy hosszú Orton-passzt, Thomas Jones kígyózott, Urlacher és Briggs meg mindenkit lebontott, na azt.Üdv itt köztünk. Ne is mondd Londonban lakok így megyek majd meccsre meg mindig megyek az NFL eventekre a Ragents streetre. Asszony azt mondta ha fel merem venni a Bears mezemet nem jön velem 😊
Nekem még soha nem égett ennyire a pofám a Bears miatt, mint tegnap. Bosszankodások, csalódások, egészséges anyázások voltak, nektek magyarázzam, de ilyen soha. Ültem, és nem hittem a szememnek. Már majdnem a meccs után regisztráltam, de mondom, megvárom a reggelt. Erre Fox megvédi Glennont, miközben a Sun Times a Tribune és az összes fórum kiordítja őt a csapatból.
És a kacskazezű elkapók? Könyörgöm, ezek kölyökkoruk óta ilyen labdával játszanak! Nyugodt körülmények között, senkitől sem zavartatva nincs mentség, ha nem kapják el. Nem hogy nekik, az amerikai utca emberének sincs. Ha felém repül egy kézi/foci/kosárlabda elkapom, mert nálunk ez a normális, így nőttünk fel.
Bár tudnám, mire gondolnak most a fővezérek. Oké, a szakmai stáb nyomja a mantrát, nem tágítanak, kapják be. De ők? Nem igaz, hogy nem látják, mekkora a szar. Én nem tudom, mit kell csinálni, de azt látom, hogy nem ezt. Mármint nem jár nekik a 'csak így tovább'...
Kövesi (tartalék)
több mint 8 éve
Annyira felbaszott a tegnapi meccs, hogy regisztráltam ide - bemutatkozásnak annyit, hogy 2005 őszén láttam az első Bears-meccset, azt amikor a Detroittal játszottunk, tudjátok, amikor a Muhammad-nevű elkapott egy hosszú Orton-passzt, Thomas Jones kígyózott, Urlacher és Briggs meg mindenkit lebontott, na azt.Nekem még soha nem égett ennyire a pofám a Bears miatt, mint tegnap. Bosszankodások, csalódások, egészséges anyázások voltak, nektek magyarázzam, de ilyen soha. Ültem, és nem hittem a szememnek. Már majdnem a meccs után regisztráltam, de mondom, megvárom a reggelt. Erre Fox megvédi Glennont, miközben a Sun Times a Tribune és az összes fórum kiordítja őt a csapatból.
És a kacskazezű elkapók? Könyörgöm, ezek kölyökkoruk óta ilyen labdával játszanak! Nyugodt körülmények között, senkitől sem zavartatva nincs mentség, ha nem kapják el. Nem hogy nekik, az amerikai utca emberének sincs. Ha felém repül egy kézi/foci/kosárlabda elkapom, mert nálunk ez a normális, így nőttünk fel.
Bár tudnám, mire gondolnak most a fővezérek. Oké, a szakmai stáb nyomja a mantrát, nem tágítanak, kapják be. De ők? Nem igaz, hogy nem látják, mekkora a szar. Én nem tudom, mit kell csinálni, de azt látom, hogy nem ezt. Mármint nem jár nekik a 'csak így tovább'...
több mint 8 éve
Mi lehet szerintetek a szezon során az a pillanat (a sérülést leszámítva) amikor már feladják ezt az idióta álláspontot Glennonnal kapcsolatban és lecserélik? lesz egyáltalán ilyen?Szerintem amíg az öreg ravaszdi a HC addig zsiráf bohóckodhat.
davemayer
i.embed.ly/1/display/resize?key=1e6a1a1efdb011df84894040444cdc60&url=http%3A%2F%2Ftwistedsifter.files.wordpress.com%2F2013%2F09%2Fgiraffe-can-lick-inside-its-own-ears.gif&width=810
több mint 8 éve
Mi lehet szerintetek a szezon során az a pillanat (a sérülést leszámítva) amikor már feladják ezt az idióta álláspontot Glennonnal kapcsolatban és lecserélik? lesz egyáltalán ilyen?Akinek már a zsebében van a jövő évi 5 millió is dollárban, az miért idegeskedne? A csávó már tavaly is beleszart, igazából már 10 éve beleszarik. 62 éves, ezek az edzők amúgy is parancsoláshoz szokott beképzelt faszkalapok, akik ott fúrják egymást, ahol tudják. Racionális gondolkodást elvársz pl. egy Pinyőtől? Ez a csávó szerinted mennyivel okosabb? De beszélhetünk az NFL vezetőedzők 90%-ról. Emlékszik valaki arra a Rams meccsre, amikor a végén kb. 45 yardos FG távból Fisher baszott időt kérni, csak integetett, hogy gyorsabban? Volt még időkérése, csak elfelejtette, hogy van? Mindegy, 5 yard mínusz, ki is hagyták, hosszabbítás, buktak. És edző volt hány évig? Meg bizottságvezető? Meg Super Bowl? Vagy mondjuk most, a Chargers ST rohan a pályára, mert futottak még egyet Rivers-szel valamiért, erre Gase kér időt, hogy biztos ne kelljen kapkodniuk? Mike Shannahan időt kér egymás után kétszer, hogy jegelje a rúgót, nem tudja, hogy nem lehet, jön a bünti, meg a 1st down? És ezek csak a meccs végi FG rúgás előtti időkérő szopások, amikre emlékszek.
davemayer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Mindenhol Fox és Glennon fejét követelik tök jogosan. Ez valami siralom volt. Ilyen hibákkal nincs esélyed NFL meccset nyerni. A 29 pontból 21-et egy nagyon szépen becsomagolt ajándékként átadtuk a kalózoknak, szerintem még egy kedves üdvözlő kártyát is mellékeltünk mellé. Cohen nem értem mi a tökömet gondolt annál a puntnál. De aztán jött a a Glennon show. Red zone int, pick six, volt ott minden mi szem-szánják ingere . A strip sacknél megint láthattuk hogy pocket presence 0 és egyáltalán nem érzi a nyomást. Az egész meccsen volt tán 2-3 passza ami messzebb ment mint 10 yard. 4. negyedben 4. kísérletre 5 yarddal a marker mögé akarta dobni a labdát Millernek. Passzjáték és WR-ek nélkül nem lehet nyerni a ligában. Glennon szar, de az sem segít hogy egy megbízható WR sincs aki ne droppolná a legkönnyebb labdákat is. Az O fal gyenge volt így a futás se ment úgy, meg persze elég hamar sikerült összehozni egy 10:0 hátrányt így rohanni kellett az eredmény után. Persze csak hogy jobb legyen a helyzet Compton és Sitton is megsérült. Védelemből Freeman után Kwiatkoski is kidőlt, szóval nagyon alakul ez a szezon, ismét remek esélyünk lesz egy top3 pickre. Azt se értem miért nem adtak Trubiskyvel egy pár snappet hogy szokja az éles meccseket és netán gyűjtse a tapasztalatot. Remélem Fox nem éri meg a szezon végét, egyszerűen egy gonosz tréfa az ember. A D-t sajnálom. Nem azt mondom hogy nagyon jók voltak, de a 29 pontból 21-ről nem nagyon tehettek, és rengeteget kelett a pályán lenniük. Következő héten a vasasok lemészárolnak minket, remélem zsiráf hasonlóan remekül teljesít és talán elkezdődik a Trubisky éra...
több mint 8 éve
Nekem az volt egészen fura, hogy a csávón látszott, mennyire élvezi a játékot. Ennyi grimaszt, vigyort, anyázást nem láttál rajta az elmút 4 évben. Nem csoda, kiszabadulni ebből a pakuratemetőből mindenkinek öröm. Pedig nem játszott valami jól, 4 passza volt odatéve, amit Parker kihúzott a védő kezéből, azért 2 sört kell fizetni.Spoiler: akit érdekel a Miami meccs teljes egészében az ne olvassa.Gase egy az egyben azt csináltatta vele mint amit itt is, ezért is hozta őt és nem mást mert tőle tudja mit várhat és mit nem. Ezért lesz jó idén a Miami Cutlerrel, mert nem megmentőnek hozták de annyira meg jó hogy azt a teljesítményt hozzá tudja tenni a játékhoz ami a differenciát jelenti az ilyen Hoyer meg Zsíráfokkal szemben.
Off ugyan, de talán pár embert érdekel, hogy Cutler győzelemmel kezdett új csapatában. Igaz ehhez kellett a chargers rugó játékosának hibázott fg-je.
Sokszor szépen mozgott ki a zsebből és a td passza is a régi Cutlert idézte. Jól látszik, hogy megfelelően kontrollálják Cutler játékát, és nem 5 yardos check down passzokkal, mint a zsiráf esetében.
Statisztika:
33/24 230 yard 1 td 0 int 2 sack
hpeter93
davemayer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Mi lehet szerintetek a szezon során az a pillanat (a sérülést leszámítva) amikor már feladják ezt az idióta álláspontot Glennonnal kapcsolatban és lecserélik? lesz egyáltalán ilyen? Csak azért kérdezem mert józan ember aki félti az állását (talán ez a kulcs, hogy már mindegy?) az legkésőbb most, látva ezt a meccset biztos meghúzná a cserét, mert az látszik hogy vele még az előzetesen nyerhető meccseinket sem biztos hogy behúzzuk.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Spoiler: akit érdekel a Miami meccs teljes egészében az ne olvassa.Gase egy az egyben azt csináltatta vele mint amit itt is, ezért is hozta őt és nem mást mert tőle tudja mit várhat és mit nem. Ezért lesz jó idén a Miami Cutlerrel, mert nem megmentőnek hozták de annyira meg jó hogy azt a teljesítményt hozzá tudja tenni a játékhoz ami a differenciát jelenti az ilyen Hoyer meg Zsíráfokkal szemben.
Off ugyan, de talán pár embert érdekel, hogy Cutler győzelemmel kezdett új csapatában. Igaz ehhez kellett a chargers rugó játékosának hibázott fg-je.
Sokszor szépen mozgott ki a zsebből és a td passza is a régi Cutlert idézte. Jól látszik, hogy megfelelően kontrollálják Cutler játékát, és nem 5 yardos check down passzokkal, mint a zsiráf esetében.
Statisztika:
hpeter93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Spoiler: akit érdekel a Miami meccs teljes egészében az ne olvassa.Off ugyan, de talán pár embert érdekel, hogy Cutler győzelemmel kezdett új csapatában. Igaz ehhez kellett a chargers rugó játékosának hibázott fg-je.
Statisztika:
Szerkesztette: hpeter93