Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Cutlert szeressüktisztejjükbecsjjük, de Trestman érkezésevel vége volt. Elég megnézni flakonnal kot művelt, az elejétől fogva rühellte a stílusát, nem tudott, nem is akart hozza alkalmazkodni, csak egy gerinctelen gyáva féreg volt ezt kimondani. Azóta vajúdás, mentálisan kurva megterhelő lehet ilyen szar edzők által felkészített csapatnak. Jeffery eltiltása kibaszott szégyen. Fox hozta az NDK.-ból emigráltel szteroid doktor haverjait, mint az ST, meg OL edzőt? #gottastayyoung
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Amúgy engem mindig megmosolyogtat amikor valakit eltiltanak az NFL-ben teljesítmény fokozók használata miatt... Azon se lennék meglepve ha Foxék jelentették volna a dokiknak 😀 a szezonnak már úgy is mindegy és így spórolunk 3 millát 😀
több mint 9 éve
Long IR ha jól látom.Sajnos jól látod... Annyit írtak hogy az MRI extenzív sérülést mutatott ki, de hogy pontosan mit pl szakadást vagy ilyesmit azt nem írják, mint ahogy azt se hogy kell e műtét vagy valami...
proki
több mint 9 éve
Ha jön új qb kinek fog dobálni??? Jeffery jövöje sem.itt lesz.. ez is lassan több mint valószínűAz mèg nem biztos. Mint szokták volt mondani van az a pénz... A kérdés inkább az hogy ki akarunk-e neki pengetni annyit...
ricsiii83
több mint 9 éve
Long IR ha jól látom.
több mint 9 éve
Ha jön új qb kinek fog dobálni??? Jeffery jövöje sem.itt lesz.. ez is lassan több mint valószínű
több mint 9 éve
Persze, lehet hozni qb-t de csak akkor ha Fox elmegy a faszba, ha új irányító jön és Fox marad, akkor semmi értelme nem volt az egésznek.
több mint 9 éve
Az, hogy Cutler tegnap beleült a gondosan megásott sírjába az egy dolog. Meg kell próbálni egy fiatal srácot, hátha beválik. Nincs miért védeni. Inkonzisztens volt világ életbe, nem fog változni. Lehetett volna eredményt elérni vele, de az az idő már elszállt. Nincs pénzügyi veszteség, elől draftolunk. Új lap, új remények. Na de Alshon Jeffery?
több mint 9 éve
Howard achiles/ancle injury még nem tudni semmi pontosat... Longról még csak annyi hír van hogy hosszabb időt kell kihagynia... Goldman és Sutton esetében sincs update. AJ 4 meccset kapott... Szóval alakul az az 1/1...Na mondjuk a Browns még beelőzhet mert nem játszik velünk 😊
több mint 9 éve
Howard sérülésről van hír?
több mint 9 éve
az szép:Pont most láttam, valami majd $3.5 milliótól esik el így a franchise tag miatt.
Bears announce WR Alshon Jeffery suspended without pay for next 4 games for violating NFL's policy on performance enhancing drugs.
Klaci79
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
az szép:Bears announce WR Alshon Jeffery suspended without pay for next 4 games for violating NFL's policy on performance enhancing drugs.
több mint 9 éve
2. drive, 3@2, 40 yardosról, kb. 8 yardos átlaggal futsz, és empty backfield. Az 5 yardosról valami delay toss egy olyan full backnek, AKINEK A KIBASZOTT ROSTEREN SE KÉNE LENNIE! Szóval nem feltétlenül ezzel a stábbal akarnék egy pelyhestökű srácot felépíteni, mivel mondjuk egy kick returnert nem sikerült.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Tegnap a magyar-andorrán kb minden 10. emberen voltb vmilyen nfl-es cucc, csak nem innen volt valaki? Vagy valahonnan valaki? 😊Szerintem nem olyan esélytelen a dolog, mint gúnyolod.
peach
több mint 9 éve
Tegnap a magyar-andorrán kb minden 10. emberen voltb vmilyen nfl-es cucc, csak nem innen volt valaki? Vagy valahonnan valaki? 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Tegnap a magyar-andorrán láttam egy Bears pulcsis úriembert, csak nem innen volt esetleg valaki? 😊
több mint 9 éve
TRUbinsky az, nem turbina. igazhitű fiú.Mitch TrubISKY-ról az jutott eszembe, hogy Cutler mennyire szar volt tegnap, és hogy a mutatott játéka alapján, tényleg rászolgál-e a negatív hangokra. Aztán rájöttem, hogy az ótvar játéka ellenére, 10-17 el mentünk félidőre, úgy hogy nálunk volt a lélektani előny. Szerintem ott ment el a meccs, amikor a második félidő első TB labdabirtoklásában, a komplett védelemből hülyét csinált Winston. Az hagyjál, hogy menekülő művész meg agilis meg én nem tudom mi(ennek ellenére rég földbe kellett volna döngölni) a fél védelem a nyakában, már a saját endzone-ja környékén rohangál, és megdob egy 40 yardos passzt... Nna ezen a ponton ment e la meccs a francba. eddig a pontig, alig tudtak haladni, és a D-nk gyakorlatilag lepofozta őket a pályáról, ezután a játék után, úgy nyeltük a passzolt yardokat, mintha Tom Brady játszott volna, a kistarcsai amatőr amerikai foci klubbal. Mindennek tetejében, az igazán elit és nívós Tampa Bay védelem gyakorlatilag szénné alázta az egész offunkat. A falat körberöhögték, Cutlert pofán verték legalább 8-szor, ha nem akkor, pedig volt nettó három másodperce megszabadulni a labdától. Az elkapók nem tudtak elválni, egy Chris Conte fémjelezte secondary ellen... Az egyetlen pozitívum Howard munkája volt, aki a fumble-jeval szépen beírta magát a többiek mellé a rakat szar szereplésbe. Persze félreértés ne essék, az állomány olyan amilyen, én az edzőket hibáztatom elsősorban. A kezdő safety párosod Amos- és HJQ a liga alja kb.. és két év alatt nem tudtad orvosolni ezt az egészet, és fogadnék rá, hogy jövőre is ez a páros lesz. Ilyen embereket, hogy HJQ és Amos párost rendes edző nem enged pályára. A CB-k szarok és sérülékenyek ezt mindenki tudta, de ha legalább egy közepes S párosod lenne, már több segítség jutna nekik. Ha visszaemlékszem bármelyik passzolt TD-re amit kaptunk az elmúlt meccseken, mindig az a kép ugrik be, hogy az aktuális CB egy az egybe próbál védekezni, és a Safety 20 méter távolságból rohan, oda hogy segítsen, amikor már késő. Egyébként ez a kép jól leírja az egész szezonunkat.
Höri
Szerkesztette: hpeter93
több mint 9 éve
Én is sokra tartom Winstont, nagy tehetség, és bár nagyon vicces ez a tegnapi meccs fényében, de jelenleg Cutler még jobb qb. Winston gyatra játéka miatt négy hét után át kellett állnia egy konzervatívabb játékra a Bucs O-nak, azóta játszik jobban ő is, hogy sokkal kisebb felelősséget raknak rá. Cutlernek itt a hátán kell vinnie a csapatot, más kérdés, hogy ez neki is ritkán megy...Nem Cutlert akartam fikázni. Amellett, hogy nem is teljesen egészséges ha jól sejtem. Amennyiben pedig Hoyerről beszélünk, hozza amit hoz, de Winston jobb vagy lesz nála Ha valaki én nagyon szkeptikus voltam Winstonnal de bőven jobban teljesít, s ha még jobb edzői gárda lenne körülötte simán sokkal előrébb tartana. Ezt inkább fogd fel Winston dicséretének s nem Cutler fikázásának. Bocs ha lelkedbe gázoltam 😉QB poszton jobb a Bears jelenleg????? Csak én érzek vmi zavart az erőben???Jó helyre jöttél, itt lehet fikázni Cutlert, én ennek ellenére, maximum a kora miatt cserélném el Winstonra, más esetben nem.
dande
hpeter93
dande
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Hát ezt inkább nem kelett volna visszanéznem....Bye weekről jössz visszatérnek a sérültjeid, megverted a Vikest azt hinné az ember hogy végre alakul valami... Erre megkapjuk az eddigi tán legnagyobb pofánbaszást... Cutler... Cutler az Cutler tud úgy játszani mint a Vikes ellen, meg tud úgy ahogy ma... 2x eladtuk a labdát a Tampa térfelén egyet 10 yardra az end zonetól... Fumbliztunk egyet a saját end zone előtt meg adtunk egy pick6 et...Vagyis adtunk nekik 28 pontot ... Az O fal megint egy halom szar volt s a tetejébe Long ismét kidőlt Massieval karöltve( na mondjuk ő az aki annyira azért nem izgat) Amúgy AJ megmentett még egy Cutler intet a Bucks end zonejában, ahol már a védő kezében volt a labda, de sikerült kiütnie a kezéből... Ez a Tampa egy fostalicska és legyaláztak minket... Jags, Tampa... Mi jöhet még? A Titans is jól seggbe rak majd és milyen szerencse hogy a Brownsal nem játszunk, mert ők meg a szánkba élveznének és akkor ott tartanánk hogy a liga botom 4 csapata ordas nagy partyba vert minket... 10 pontot sikerült feltenni egy ótvar Bucks D-nek akik 40+ szedtek be a Falconstól... A TD is milyen nagyszerűen összerakott drive végén született...Ja várjá csak még se... Ember emlékezet óta nem nyertek otthon és sérült volt a fél O faluk, erre sikerült előjönni ezzel a produktummal... Ja hát az meg a hab volt a tortán amikor szoros állásnàl Winston megcsinálta a hosszú játékot ahol Floyd meg Washington is 3x becsomagolhatta volna...Tüsi kérdésére válaszolva NEM...Nem tudunk mi felépíteni szart se. Kihúzzuk majd a kövi Rexit és reménykedhetünk hogy Fangio össze rak egy pofásabb védelmet amivel idővel tán vissza kerülünk arra a szintre ahol Big Love idejében voltunk...Ja és tényleg az a vicc hogy a Packs rég nem látott mélyrepülésben van, Arod regnálása alatt ilyen még nem volt... A Vikes nagyon berántotta a kéziféket és lassacskán fejre állnak... És még így se tudjuk eljátszani a döglégy szerepét hogy beleköpjünk a levesükbe, mert ilyen Jags meg Tampa szintű csapatok elhessegetnek minket... Mit elhessegetnek pofán vernek egy légycsapóval aztán lefújnak chematoxxal és hogy tuti megdögöljünk kitépjedik a szárnyainkat mint a pszichopatának készülő gyerekek... Jobb esetben visszaszállhatunk a szarra ahonnan jöttünk....
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 9 éve
Ha idejön Turbinsky, isten óvja szegényt, már most elkezdhet felkészülni arra, milyen is az, amikor meccsenként 10 szer pofán verik,utána pedig jól leköpködik az újságírók, hogy hergeljék a szurkolókat a vereség miatt, ha pedig menne az edzőhöz, hogy bizalmat kapjon, és kiállást a személye mellett, egy beszari pöcsöt fog találni, aki inkább ráfogja a vereséget, csak hogy mentse a szaros állását.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 9 éve
Felépíteni egy irányítót. Szerintetek képes rá ez a franchise?Nem láttam, de nem is hallottam olyan irányítóról, aki mellett teljes mellszélességgel kiálltak volna. Lehetett Lovin röhögni, de néha Rex iz ar kvóterbekk az egyetlen értelmes válasz. Persze fúrták mindenhonnan, de aki olyan balfaszt alkalmaz, mint Ron Turner, az megérdemli a sorsát.
tüsi91
Muhahahaha
Szerkesztette: füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Mégis mit vártunk? Magas labdát? Azért mert volt két ó meccsünk? Nyilván én sem hittem, hogy ilyen sima lesz. Tartottunk Evanstól, aztán kiderült, hogy rajta kívül is vannak még plyaák náluk.Viszont a 10 pont, a 3 TO ellenére is botrányos....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Vikings 4 zakó zsinórban, 5-4.Packers 4-5.
Lions vezeti a csoportot bazdmeg 5-4-gyel.
Olyan kibaszottul dühítő.
Legalább ma megsérült Long, jó pár hétig out. Kush nem aktív, pedig jobb játékos, mint Larsen. Massie agyrázkódás, nem baj egy csutkaszar helyére beállt egy másik. Megsérült Sutton. Megsérült Goldman.
Remélem Fox marad jövőre is, tökéletesen megmutatná miért ilyen kalapszar ez a franchise az elmúlt 20 évben 5 PO szerepléssel.
Felépíteni egy irányítót. Szerintetek képes rá ez a franchise?