Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
White 1/7 volt, ha holnap elkezdene pro bowl szinten játszani, már az is késő lenne...
hpeter93
Ez nettó hülyeség, mitől lenne késő? Leginkább a bearsnek szívás ez mert nem tud rookie contracttal hasznalni egy jó elkapót ( már ha visszatérése után pro bowl szinten tolja), de White-nak és az ő megítélésének ez nem fog ártani (ha egészséges tud ezután maradni). A bust az egy teljesen más dolog, még az is lehet simán szegény de ezt jelen pillanatban még nem tudjuk.
davemayer
Hetedikként választhattál volna kurva sok jó játékost, és te hoztál egy olyan csávót, aki az első évében egy kurva percet nem játszott, a második évében pedig pár meccsen szerencsétlenkedett, illetve volt elenyésző jó megmozdulása, aztán megsérült egész szezonra. Máshol ez idő tájt bazdmeg, már beépült alap emberek vannak, akikre a jövőt lehet építeni, White-nál még az sem biztos, hogy második számúnak beválik, és örüljek, neki ha 3 év után a kvázi rookie évében hoz valami elfogadható teljesítményt, ez kurva kevés nekem, ha mondjuk a 4. évében, hoz 1000 yardot és akkor majd verhetem a mellemet, hogy mekkora faszák vagyunk, hát köszi.

Szerkesztette: hpeter93

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 325 — "Grammar maci"
White 1/7 volt, ha holnap elkezdene pro bowl szinten játszani, már az is késő lenne...
hpeter93
Ez nettó hülyeség, mitől lenne késő? Leginkább a bearsnek szívás ez mert nem tud rookie contracttal hasznalni egy jó elkapót ( már ha visszatérése után pro bowl szinten tolja), de White-nak és az ő megítélésének ez nem fog ártani (ha egészséges tud ezután maradni). A bust az egy teljesen más dolog, még az is lehet simán szegény de ezt jelen pillanatban még nem tudjuk.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Igen-igen sok játékos azért lesz bust mert 2 év alatt 50 playt játszik... én remélem nem lesz az mert csípem, de ennyire sérülékennynek lenni azért már erős #istenovjaamerikát
ricsiii83
Mindannyian láttuk,hogy mutatott ígéretes dolgokat. Nem robbant be,mint egy Amari Cooper vagy,mint egy Odell Beckham,de én még mindig úgy gondolom,hogy lesz belőle valami. Nem csak ígéret marad!
több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 361
Igen-igen sok játékos azért lesz bust mert 2 év alatt 50 playt játszik... én remélem nem lesz az mert csípem, de ennyire sérülékennynek lenni azért már erős #istenovjaamerikát

több mint 9 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Amugy mi a bajtok Wilsonnal??
illetve a 12. héten már vissza térhet White és Fuller is.. na de csak egyiket lehet aktiválni.. na most, ha Fulller vissza jön szerintem nem lesz előrébb a secondary .. White meg probálkozhat.. mert egyre inkább Bust
ricsiii83
Ugyan már! Miért lenne bust? Én inkább egyszerűen, csak szerencsétlennek nevezném. Ezekről a sérülésekről első sorban nem ő tehet, a felépülés időtartamáról meg pláne. Ennek ellenére én is őt aktiválnám. Szokja csak a légkört.
több mint 9 éve
Amugy mi a bajtok Wilsonnal??
illetve a 12. héten már vissza térhet White és Fuller is.. na de csak egyiket lehet aktiválni.. na most, ha Fulller vissza jön szerintem nem lesz előrébb a secondary .. White meg probálkozhat.. mert egyre inkább Bust

Szerkesztette: ricsiii83

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nem bántam ezt a sok főműsoridős meccset, mert legalább újra elkezdtem követni a liga többi csapatát egy kicsit komolyabban. Lógó Pöcs elérte, hogy lekerüljünk a Jax, Browns magasságába (49ers most kilátástalanabb, azt majd meglátjuk). Mert nem tudok rábökni olyan szarfészekre, ahol nem tudnának seggel előre beleesni 3 győzelembe. Ezúton kérek elnézést Pintér Attilától, és minden őt támogató jóérzésű igaz magyar embertől.
füligjimmy
Kedves nézőink, a "hogyan érd el, hogy bye-week-en is vesztesnek érezd a csapatodat" című opuszunkat hallották. Vasárnap majd gyere át a Colts topicba, pár lelki társra fogsz találni 😀
peterk2005
Ne bosszants már bazmeg, nézem a Jets-Dolphins örökrangadót, oszt mindkét bohócválogatottnak jobb a mérlege. Gondolom tökig tele vannak tehetséggel. Szaros Rams is 3 győzelem, mi van?

Végignéztem a rosterüket, ennél a 3 csapatnál 10 játékos van, akit be tudnék kiabálni hozzánk. Jarvis Landry nyilván nem Cameron Meredith helyét foglalná. Posztról posztra, ki férne be ide? Nem 20 csávó, az biztos. Mitch Turbinsky, vagy ki a picsa kell már csak, és Petyhödt Pöcs kapásból bajnoki címet nyer.

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 433 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem bántam ezt a sok főműsoridős meccset, mert legalább újra elkezdtem követni a liga többi csapatát egy kicsit komolyabban. Lógó Pöcs elérte, hogy lekerüljünk a Jax, Browns magasságába (49ers most kilátástalanabb, azt majd meglátjuk). Mert nem tudok rábökni olyan szarfészekre, ahol nem tudnának seggel előre beleesni 3 győzelembe. Ezúton kérek elnézést Pintér Attilától, és minden őt támogató jóérzésű igaz magyar embertől.
füligjimmy
Kedves nézőink, a "hogyan érd el, hogy bye-week-en is vesztesnek érezd a csapatodat" című opuszunkat hallották. Vasárnap majd gyere át a Colts topicba, pár lelki társra fogsz találni 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Jó hírek. Sitton, Long, Royal, Goldman és Callahan is edzett hétfőn. Reméljük mindenki visszatér és a szezon 2. felében egészségesebb tud maradni a csapat...
Tomcsik
Jimmy nagy kedvencét..M.Wilson-t kifelejtetted! 😀
Süsü
Márkus in da hauuuuuuuuuzzzzzzzz!!!!!!!

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 191
Jó hírek. Sitton, Long, Royal, Goldman és Callahan is edzett hétfőn. Reméljük mindenki visszatér és a szezon 2. felében egészségesebb tud maradni a csapat...
Tomcsik
Süsü
Őt nem soroltam az annyira jó hírek közé 😀

több mint 9 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Tomcsik
több mint 9 éve

több mint 9 éve

Szerkesztette: füligjimmy

- Abe Simpson
több mint 9 éve
A Tampa védeleme eleve elég kula, ráadásul úgy jöttek a meccsbe 3 nap pihenővel, mintha 6 negyedet játszottak volt. A Falcons védelme is elég kula. Ehhez még tegyük hozá, hogy csütörtökön eleve nincs normális állapotban senki. Langford akár el is kaphatja a fonalat, de power man középen, ezzel lehet őket szívatni rendesen. Nem fogjuk. Másik, Loggains vajon mennyit pofázhat bele, miközben már a második OC alat látjuk, hogy fél szezon kell, hogy az lépjen pályára, aki megérdemli. Fox neve volt garancia arra, hogy a RENDSZER változatlan marad, le is nyugodott mindenki a picsába. Idén bubble screen helyett outside zone a szezon gyümölcse.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Bye week pangás van így érdemes nézegetni ezeket az elemzéseket. Ez szépen lebontja Howard nagy játékait.
 www.windycitygridiron.com/2016/11/5/13534948/chicago-bears-jordan-howard-minnesota-vikings-nfl-2016-play-anatomy-nfc-offensive-player-of-the-week

több mint 9 éve
jó egyenlöre jelenleh Loggains is eléggé oké
ricsiii83
Dehogy oké, nálam legalábbis az hogy vki 6 meccs után veszi észre kivel mit is kellene játszatni nem fér bele. Nagyon durva minőségi javulást kellene állandósítania (!) az Onél hogy maradhasson akkor is ha Fox megy. Fangionak maradnia kell, az ő munkájával szerintem mindenki elégedett.

Láttuk mit tud ez a tampa, kiváncsi vagyok mi mit hozunk ki az ellenük vívott meccsből...
davemayer
Az első 3 meccs alapján egyet is értenék veled. Ahogy sokan úgy én is ki voltam akadva Loggainstól. Azóta viszont egyre jobban meccselt és a hívások se voltak olyan vészesek. Egyrészt kellett idő hogy a hírtelen összerakott O fal összeálljon, másrészt kelett neki is egy kis idő még összerakta a dolgokat. A Vikes ellen tökéletes game plant rakott össze és remekül hívta a játékokat.! Most nem azt mondom hogy totál neggyőzött, de adjunk neki esélyt. Az első 3 meccshez képest sokat fejlődött és ha ez így marad a szezon második részében akkor meg tudnék békélni a személyével....

több mint 9 éve
Láttuk mit tud ez a tampa, kiváncsi vagyok mi mit hozunk ki az ellenük vívott meccsből...
davemayer
Winston-ra nyomás kell, és duplázni Evanst, aztán imádkozni.

Ha ez nem megy, akkor pisztolypárbaj lesz, amitől félek, na nem azért, mert nincs meg a keretben a képesség erre, hanem mert konzerv mindenki. Még egyetlen meccs sem volt, ahol az utolsó negyedre nem dőlt volna el a meccsünk. Ha vezetünk 7, 10 uram bocsáss 17 ponttal akkor a fékeket azonnal behúzzuk és öljük az órát. Ez néha indokolt, de sokszor nem értem, főleg a szezon eleje felé, amikor rá kellett volna lépned az ellenfél torkára, egyből elkezdtük a rövid yardos passzokat meg futásokat nyomatni, hogy jaj csak nehogy baj legyen, az ellenfél meg egyből olvasta.
Meglehet nézni hány pontot csináltunk eddig a meccseken, 20 pont fölé egyszer mentünk, egyszer pedig karistoltuk azért ez eléggé gyászos, akármennyire is szar a keret, vagy vannak sérültek, ez a teljesítmény konkrétan liga utolsó.
Szóval isten ments, egy olyan meccstől, ahol Brees, vagy Ryan áll ott, mert akkor kurva nagy verésbe szaladunk bele.

több mint 9 éve
Gery90 Chicago Bears 924
ricsiii83
Dehogy oké, nálam legalábbis az hogy vki 6 meccs után veszi észre kivel mit is kellene játszatni nem fér bele. Nagyon durva minőségi javulást kellene állandósítania (!) az Onél hogy maradhasson akkor is ha Fox megy. Fangionak maradnia kell, az ő munkájával szerintem mindenki elégedett.

davemayer
Sima győzelem. Annál alább ne adjuk kérem szépen!
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 325 — "Grammar maci"
ricsiii83

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Fangio a 49ersnél is a semmiből csinált jó secondaryt(y)ha az.év végén elakarnának mindenkit küldeni öt kéne egyedül hagyni.. jó egyenlöre jelenleh Loggains is eléggé oké

több mint 9 éve
Félidőnél járunk és itt a bye week szóval egy kicsit az eddigiekről. Az elején nagyon nehezen indult a szezon. A Texans ellen az O fal katasztrofális képet festett és az O playbook és hívások nagyon rosszak voltak. Aztán az Eagles ellen ismét hatalmas csalódás és elkezdtek jönni a sérülések. Loggainst a halál faszára kívántuk sokan és Fox is ramaty munkát végzett... Nézzünk azonban a dolgok mögé. Az O line az első 2 meccs után megszilárdult az utóbbi pár meccsen még Massie is emlékeztetett egy NFL tacklera...Az off season alatt kiesett Grassu akit kezdőnek szántunk és az utolsó héten szereztük meg Sittont így Whitehair C lett amit életében nem játszott előtte. Volt kemény egy hete megtanulni a szakmát...Az elején Loggains hívásai se segítették őket. Aztán ahogy telt az idő és Loggains is jobban ráérzett hogy milyen playeket lehet játszani elkezdett összeállni a fal és bár van még hova fejlődni azért ez kezd egy normális egység lenni. Külön öröm hogy Cody végig tolta az összes meccset és egyre jobban fejlődik. Ennek is köszönhető, hogy Hoyer tudott hozni számokat, de azért az elmondható hogy az egy másik dimenzió ha Cutler játszik. Apropó Hoyer... Azért sok csapat boldog lenne ha lenne egy ilyen back up QB-a, amit egy back uptól vár az ember azt hozta, sőt többet is, de azt ne várjuk tőle hogy olyan játékokat csinál mint pl. Cutler a Vikes ellen. Az O fal javulása miatt a futó játék is rendeződni látszik és Howard eddigi teljesítménye nagyon bíztató. WR állományban még White kiesése ellenére is van potenciál. Remélhetőleg Loggains nem esik vissza az év eleji szintre és akkor azért bizakodhatunk egy jobb folytatásban. D oldalon Fangio keze nyoma kezd meglátszani és még a jobbára UDFA secondaryvel is elkezdett felépíteni egy egész jó D-t... Az elmondható hogy a meccsek többségében a D tett annyit hogy nyerhető legyen a meccs( persze volt pár meccs ahol nekik se ment pl Dallas vagy GB elleni 3-4. negyed) Az is jó hogy pár rookie az idő múlásával elkezdett egyre jobban játszani. Floyd remélhetőleg tudja tartani vagy fokozni ezt a szintet amin mostanában játszik. Úgy látszik ha egészséges akkor van pitenciál a srácban. McPhee visszatérése hatalmas lökést adott a D-nek, ő nagyon hiányzott az első 6 meccsen. Biztosra veszem ha ő végig lett volna akkor nem 2-6 lenne a mérleg. Hall, Callahan és LeBlanc is bíztató. Ha a sérülések végre elkerülnék a csapatot ebből a D-ből egy nagyon jó kis egység válhatna. Fox eddig nagy csalódás... Idióta nyilatkozatok, rossz time management, zászlók be nem dobása, szar game plan, pár rossz személyi döntés. Az ő sorsa attól függ mit mutatunk a szezon 2. felében. Azért ez egy fiatal csapat és lehet látni tehetségeket. Sokan, többek közt én is amellett voltam hogy onkább legyen egy jobb draft pikk, de ezt most másképp látom. Jobb lenne ha a fiatalok fejlődése megmaradna és megéreznék milyen nyerni. Olyan jól esett a Vikes elleni siker...Cutler kérdése is érdekes, marad, nem marad, megtartsuk vagy se? Azt hiszem erre a kérdésre is megkapjuk a választ a szezon második felében. Én magam úgy gondoltam lehet megérett a váltás, de ha végig olyan tud lenni mint a Vikes ellen akkor miért küldenénk el? A hátra lévő meccsek közül azért néhány nyerhető és akár még egy 8-8 , 7-9 is kijöhet ebből ami valszeg azt jelentené hogy Fox és Cutler is marad... Ehhez mondjuk a Tampát meg kéne csapni a bye után. A 2-6 ellenére azért vannak pozitívumok, pislákol valami fény az alagút végén....

több mint 9 éve
Egy nagyon jó kis elemzés AJ TD kapcsán...
 www.windycitygridiron.com/2016/11/4/13502924/chicago-bears-film-room-breaking-down-alshon-jeffery-touchdown-jay-cutler-scheme-xs-os-playaction

több mint 9 éve
Cody Whitehair, Jordan Howard, Leonard Floyd top rookiek között emlegetik őket. Jó úton halad a csapat, így biztosan több Pro Bowl játékos is lesz majd idóvel!
Béczkó
Eddig keveset láttunk sajnos belőle, de Hall is a jobbak között említeném.. mert amikor játszott akkor eléggé jól játszott.. Kwiatkoski sem egy rossz playa Trevethan és Freeman mellett tökéletesen tud fejlődni majd, hogy 2-3 év múlva akár 2. LB legyen

több mint 9 éve
Béczkó 1 264
Cody Whitehair, Jordan Howard, Leonard Floyd top rookiek között emlegetik őket. Jó úton halad a csapat, így biztosan több Pro Bowl játékos is lesz majd idóvel!