Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Connor Barth nemcsak rosteren van, de kicker tryout se volt. Erről ennyit. 35 felett egyet se rúgott még be, igaz, csak 4 meccset játszottak és csak négyszer merték odaállítani, abból be is vágott kettőt, nem mintha számítana, a szezon érdemi része mifelénk 2 hét után véget is ért. Persze vasárnap már teleszart gatyával ment ki a pályára, de még mindig megvan a bizalom, Pinyő is megmondta, győztes csapaton ne változtass.
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Az NCAA-ből edzőt hozni idén olyan nehéz lesz, mint még nagyon régen, mert egyszerre lehet üresedés az LSU, a Texas, a USC és az Auburn kispadján, mely programok hasonló ajánlatokat tudnak letenni az asztalra, mint egy NFL csapat. Petersen mondjuk semmiképp se hagyná el a nyugati partot, már a Huskies ajánlatára is csak azért csapott le, mert a rákos fia Seattle-be járt gyógykezelésre.Ezért is javasoltam magamat, és első döntésem lenne, hogy végre-valahára leigazolnám a nagynénémet a védelem közepébe. Stabilitást adna, és egy igazi off-the field leader, a templomi kórus vezértorka. a migránsellenes háború nyírségi bástyája.
baggio
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ha Foxot kirúgják mindenféleképpen belülről kell HC.... aki már tisztába van, hogy melyik játékos mennyire gyenge.. Fangio
több mint 9 éve
Az NCAA-ből edzőt hozni idén olyan nehéz lesz, mint még nagyon régen, mert egyszerre lehet üresedés az LSU, a Texas, a USC és az Auburn kispadján, mely programok hasonló ajánlatokat tudnak letenni az asztalra, mint egy NFL csapat. Petersen mondjuk semmiképp se hagyná el a nyugati partot, már a Huskies ajánlatára is csak azért csapott le, mert a rákos fia Seattle-be járt gyógykezelésre.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Abszolút magamat jelölném. Második Jimbo Fisher. Ha ő nem, és nem basztatva azokat, akik már 10+ éve egy helyen vannak, akkor Chris Petersen. Most kipróbálnám az NCAA vonalat. Ezzel még úgyse csináltunk komplett faszkalapot magunkból, itt az ideje.Viccnek nem rossz,de komolyan érdekel,hogy Jimmy milyen irányba indulna el!Saját magát 😀...ha tényleg így lenne és Fox kirúgására kerülne a sor, akkor most jelen esetben kit látnál szívesen a helyén? Fangio lépjen előre,mint HC..vagy a Billstől elküldött Greg Roman vegye át a helyét és Loggains takarodjon Fox után vagy mégis kit lánál szívesen HC poszton?Ahogy írtátok lejjebb is, addig nincs gond Hoyerrel, amíg vezet a csapat, vagy max egál körül mozog a meccs. De ha netán meglép az ellenfél 10+al akkor vele szinte lehetetlen a fordítás, Cutlerrel viszont igen. Ha csak managelnie kell a játékot Hoyernek abba jobb, mert nem kockáztat annyit, mint hasonló esetben akár Cutler.Hát nem láttad a Cowboys ellenit, amikor 20 pontos hátrányból visszajött 14 pontra, aztán 21 pontról megint 14-re? Az smafu? 300 yard 2 TD 0 INT! Pro Bowl, bébi. Hoyer kezd a Colts ellen, leszopunk, Jax ellen Cutler, kiszopunk hazai pályán, Foxot kirúgják. Remélem.
Valahogy ezt kell szerintem mérlegelni.
alatriste
füligjimmy
Süsü
Tomcsik
Süsü
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Szerintem jobbra 😀Viccnek nem rossz,de komolyan érdekel,hogy Jimmy milyen irányba indulna el!Saját magát 😀...ha tényleg így lenne és Fox kirúgására kerülne a sor, akkor most jelen esetben kit látnál szívesen a helyén? Fangio lépjen előre,mint HC..vagy a Billstől elküldött Greg Roman vegye át a helyét és Loggains takarodjon Fox után vagy mégis kit lánál szívesen HC poszton?Ahogy írtátok lejjebb is, addig nincs gond Hoyerrel, amíg vezet a csapat, vagy max egál körül mozog a meccs. De ha netán meglép az ellenfél 10+al akkor vele szinte lehetetlen a fordítás, Cutlerrel viszont igen. Ha csak managelnie kell a játékot Hoyernek abba jobb, mert nem kockáztat annyit, mint hasonló esetben akár Cutler.Hát nem láttad a Cowboys ellenit, amikor 20 pontos hátrányból visszajött 14 pontra, aztán 21 pontról megint 14-re? Az smafu? 300 yard 2 TD 0 INT! Pro Bowl, bébi. Hoyer kezd a Colts ellen, leszopunk, Jax ellen Cutler, kiszopunk hazai pályán, Foxot kirúgják. Remélem.
alatriste
füligjimmy
Süsü
Tomcsik
Süsü
több mint 9 éve
Amúgy ugye Hoyer lett a "kezdő" QB. El is indultak az okoskodások hogy Gase tradelne Cutlerért......1 db első kör meg Suh és áll a buli! 😀
Tomcsik
több mint 9 éve
Viccnek nem rossz,de komolyan érdekel,hogy Jimmy milyen irányba indulna el!Saját magát 😀...ha tényleg így lenne és Fox kirúgására kerülne a sor, akkor most jelen esetben kit látnál szívesen a helyén? Fangio lépjen előre,mint HC..vagy a Billstől elküldött Greg Roman vegye át a helyét és Loggains takarodjon Fox után vagy mégis kit lánál szívesen HC poszton?Ahogy írtátok lejjebb is, addig nincs gond Hoyerrel, amíg vezet a csapat, vagy max egál körül mozog a meccs. De ha netán meglép az ellenfél 10+al akkor vele szinte lehetetlen a fordítás, Cutlerrel viszont igen. Ha csak managelnie kell a játékot Hoyernek abba jobb, mert nem kockáztat annyit, mint hasonló esetben akár Cutler.Hát nem láttad a Cowboys ellenit, amikor 20 pontos hátrányból visszajött 14 pontra, aztán 21 pontról megint 14-re? Az smafu? 300 yard 2 TD 0 INT! Pro Bowl, bébi. Hoyer kezd a Colts ellen, leszopunk, Jax ellen Cutler, kiszopunk hazai pályán, Foxot kirúgják. Remélem.
alatriste
füligjimmy
Süsü
Tomcsik
több mint 9 éve
Amúgy ugye Hoyer lett a "kezdő" QB. El is indultak az okoskodások hogy Gase tradelne Cutlerért...
több mint 9 éve
Saját magát 😀...ha tényleg így lenne és Fox kirúgására kerülne a sor, akkor most jelen esetben kit látnál szívesen a helyén? Fangio lépjen előre,mint HC..vagy a Billstől elküldött Greg Roman vegye át a helyét és Loggains takarodjon Fox után vagy mégis kit lánál szívesen HC poszton?Ahogy írtátok lejjebb is, addig nincs gond Hoyerrel, amíg vezet a csapat, vagy max egál körül mozog a meccs. De ha netán meglép az ellenfél 10+al akkor vele szinte lehetetlen a fordítás, Cutlerrel viszont igen. Ha csak managelnie kell a játékot Hoyernek abba jobb, mert nem kockáztat annyit, mint hasonló esetben akár Cutler.Hát nem láttad a Cowboys ellenit, amikor 20 pontos hátrányból visszajött 14 pontra, aztán 21 pontról megint 14-re? Az smafu? 300 yard 2 TD 0 INT! Pro Bowl, bébi. Hoyer kezd a Colts ellen, leszopunk, Jax ellen Cutler, kiszopunk hazai pályán, Foxot kirúgják. Remélem.
alatriste
füligjimmy
Süsü
több mint 9 éve
...ha tényleg így lenne és Fox kirúgására kerülne a sor, akkor most jelen esetben kit látnál szívesen a helyén? Fangio lépjen előre,mint HC..vagy a Billstől elküldött Greg Roman vegye át a helyét és Loggains takarodjon Fox után vagy mégis kit lánál szívesen, mint HC?Ahogy írtátok lejjebb is, addig nincs gond Hoyerrel, amíg vezet a csapat, vagy max egál körül mozog a meccs. De ha netán meglép az ellenfél 10+al akkor vele szinte lehetetlen a fordítás, Cutlerrel viszont igen. Ha csak managelnie kell a játékot Hoyernek abba jobb, mert nem kockáztat annyit, mint hasonló esetben akár Cutler.Hát nem láttad a Cowboys ellenit, amikor 20 pontos hátrányból visszajött 14 pontra, aztán 21 pontról megint 14-re? Az smafu? 300 yard 2 TD 0 INT! Pro Bowl, bébi. Hoyer kezd a Colts ellen, leszopunk, Jax ellen Cutler, kiszopunk hazai pályán, Foxot kirúgják. Remélem.
alatriste
füligjimmy
Szerkesztette: Gery90
több mint 9 éve
Ahogy írtátok lejjebb is, addig nincs gond Hoyerrel, amíg vezet a csapat, vagy max egál körül mozog a meccs. De ha netán meglép az ellenfél 10+al akkor vele szinte lehetetlen a fordítás, Cutlerrel viszont igen. Ha csak managelnie kell a játékot Hoyernek abba jobb, mert nem kockáztat annyit, mint hasonló esetben akár Cutler.Hát nem láttad a Cowboys ellenit, amikor 20 pontos hátrányból visszajött 14 pontra, aztán 21 pontról megint 14-re? Az smafu? 300 yard 2 TD 0 INT! Pro Bowl, bébi. Hoyer kezd a Colts ellen, leszopunk, Jax ellen Cutler, kiszopunk hazai pályán, Foxot kirúgják. Remélem.
alatriste
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Sikerült a Titans offense teljesítményét lemásolni hazai pályán. Ahogy Mr. Wolfe mondaná, azért még ne kezdjük el egymás faszát szopni.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
C.J Wilsont oda vissza dobálgatjuk, most éppen újra le van szerződtetve
több mint 9 éve
Ahogy írtátok lejjebb is, addig nincs gond Hoyerrel, amíg vezet a csapat, vagy max egál körül mozog a meccs. De ha netán meglép az ellenfél 10+al akkor vele szinte lehetetlen a fordítás, Cutlerrel viszont igen. Ha csak managelnie kell a játékot Hoyernek abba jobb, mert nem kockáztat annyit, mint hasonló esetben akár Cutler. Valahogy ezt kell szerintem mérlegelni.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
A Colts éppen romokban van. Kb semmi nem klappol nálluk...( na nem mintha nállunk minden jó lenne 😊 ) Hoyerrel is lesz esély ellenük ha Loggains megint össze tud hozni valamit ami hasonlít egy NFL game planre... A Colts védelem gyengus. Az O faluk tán a mienknél is rosszabb, jelenleg szerencse Bandi az egyetlen amiben bíznak kb.Ha Bandi nyomás alatt lesz nagy esély van meccset nyerni. A Jags folyamat az arcában volt és működött. Remélem a Lions ellen merített a csapat egy kis önbizalmat és nekiesünk a Coltsnak....Hoyer egy korrekt irányító, tényleg jól játszott, de a Colts ellen én pisztolypárbajra számítok, erre pedig kevés lesz ő. Valószínűleg, visszük őt kezdőnek és végig is nyomja a meccset, nyerhetünk is, bár én Cutler mellett vagyok, ha már ő a kezdőd és ekkora pénzt kap akkor rakják vissza szépen, ennyi bizalmat megérdemel azért.Ha Hoyer jobb játszon ő. Ennyi. Máskérdés, hogy Hoyernek van egy korlátja, amivel nem fogsz ezzel a kerettel necces meccsen jó eséllyel indulni. Cutler egy gambler. Néha bejön, tán többször nem. De tud meccset nyerni.
hpeter93
tüsi91
több mint 9 éve
Hoyer egy korrekt irányító, tényleg jól játszott, de a Colts ellen én pisztolypárbajra számítok, erre pedig kevés lesz ő. Valószínűleg, visszük őt kezdőnek és végig is nyomja a meccset, nyerhetünk is, bár én Cutler mellett vagyok, ha már ő a kezdőd és ekkora pénzt kap akkor rakják vissza szépen, ennyi bizalmat megérdemel azért.Ha Hoyer jobb játszon ő. Ennyi. Máskérdés, hogy Hoyernek van egy korlátja, amivel nem fogsz ezzel a kerettel necces meccsen jó eséllyel indulni. Cutler egy gambler. Néha bejön, tán többször nem. De tud meccset nyerni.
hpeter93
több mint 9 éve
Hoyer egy korrekt irányító, tényleg jól játszott, de a Colts ellen én pisztolypárbajra számítok, erre pedig kevés lesz ő. Valószínűleg, visszük őt kezdőnek és végig is nyomja a meccset, nyerhetünk is, bár én Cutler mellett vagyok, ha már ő a kezdőd és ekkora pénzt kap akkor rakják vissza szépen, ennyi bizalmat megérdemel azért.
több mint 9 éve
Hoyer kurva jó volt tegnap. Hiba nélkül, precízen játszott. Azt tudtuk róla, hogy nem egy nyeretlen kétéves, de a tegnapi produktuma minden várakozást felülmúlt. Szerintem a Colts ellen neki megyünk vele, amilyen rossz az ottani védelem könnyen elég lehet a vele nyomatott biztonsági játék. De ha futni kell az eredmény után és extrát kell hozzátenni, akkor kiderül majd, hogy miért mondta azt a Texans, hogy inkább Brock Osweiler. Nincs ezzel gond láttuk, amikor a Brownsnál volt, hogy a szezon elején, amikor ment a futás, akkor Hoyer elmanagelte a csapatot, aztán láttuk, hogy utána lekiabálták a pályáról. Szerintem Cutler a tegnapit nem hozta volna le ilyen magas szinten. Azt is hozzá kell tenni, hogy Loggains sokkal jobb meccset hozott le, mint eddig, ami egyébként kurvára nem nagy szó, de tegnap úgy nézett ki a támadósor, mint egy NFL csapat. Jó volt a pass prot, ment a futás, s a Lions védelme meg elég gyenge. Howard nagyon bivaly, türelmes, s felfogja mi történik előtte. Ha robbanékony lenne akkor a második körben választották volna ki. Blitz pickupban van hova fejlődnie, s messze nincs olyan jó keze, mint Fortenak, de azt hiszem, hogy most mindenki elégedett. Jefferyt Slay levette, de Royal úgy játszik, ahogy vártuk tőle tavaly, s amit hiányoltunk 8 évig. White sérüléséért kár, de Meredithet is tudtuk használni. Tényleg egész jól nézett ki a csapat, de 17 pont kurvára kevés a mai ligában így is.Ezt a meccset a védelem nyerte meg. A Lions ellen tényleg szívjuk magunkat mindig, főleg itthon, de ez nem akármilyen pofánverés volt a védelemtől, s most kivételesen pozitív irányban. Youngot igaz levették (sok double teamet kap, s rohadtul kéne McPhee), de pl Acho nagyon aktívan dolgozott. Suttont a Cowboys eltakarította, tegnap ő volt az úr. Freeman tényleg nagy előrelépés, de a védelem jelenlegi legjobb játékosa Bryce Callahan. Tegnap Porter kidőlése után kiment szélre, hát aki szembe jött azt leradírozta. Ha konstansan képes lenne ilyen játékra, akkor ez a védelem nagyot lépne előre. Persze Glenn is okés volt, LeBlanc kellemes meglepetés. Jones-Quartey ideális esetben nem kezdő, vagy nagyot üt valakin, vagy elszáll a picsába. Amos szerintem jobb box safety lenne, de nincs normális free safety a keretben.
A kérdés az, hogy számíthatunk-e arra, hogy jövő héten is mindenki NFL szintű játékosnak fog tűnni a csapatból. Ha igen, akkor minden esélyünk meg van a Colts legyőzésére.
több mint 9 éve
Mindent a helyén kell kezelni, a Lions jelenleg hasonlóan szar mint mi, de a W az W 😊 ... Jó volt végre megtörni a Lions és a hazai pálya átkát. Az O még mindig rengeteget kell hogy fejlődjön 17 pont azért nem mondható soknak. A futójáték éledezik és az O fal is jobban összeállt talán...( vagy csak a Lions D volt fos, vagy is-is) Howard nagyon bíztató volt, ne siessük el hogy ő a jövő Forteja, de van benne pitenciál. Royalnak bele telt egy kis időbe, de ő idén érkezett meg igazán Chicagóba. Végre az O playcall és game plan nem volt olyan szörnyű, mint az eddigi meccseken. Végre volt slant amiket AJ és White rendre megoldott. A futás jól ment és az O fal jobban dolgozott mint az eddigi meccseken (persze ehhez kellett a Lions is) Jimmy említette hogy Hoyer passzainak nagy része nem volt több 10 yardnál. Ebben az esetben tudtunk így is haladni, a meccs előtt írtam is hogy Loggains helyében megpróbálnamám a Lions LB sorát tánadni és ezekkel a rövid gyors passzokkal, slantekkel meg is tettük ezt. A D ott volt most a szeren. Futás és passz elleni védekezés is jó volt. Ha nincs az ST balfaszkodása a végén akkor a D 6 ponton tartotta volna a Lionst amit nem gondoltam volna a meccs előtt. Jones, Tate, Boldin és Ebron azért szép fegyver arzenál és nem hittem hogy a fiatal secondary így meg tudja fogni őket. Ha nem is folyamatosan, de azért tudtunk nyomást helyezni Staffordra. 2 pick 2 fiatal CB-től elég bíztató (Fullernek azt hiszem erősen kell harcolnia ha vissza akarja majd kapni a helyét...) Hall amikor pályán van mutat szép dolgokat. Timu játéka goal line szituban nagyon fontos játék volt. A védelem lelke azonban Freeman. Mindenhol ott van, magabiztosan szerel, jól blitzel. Eddig titkos fegyver legjobb vétele volt szvsz. Remélem White sérülése nem súlyos, mert végre kezdett belerázódni. Látszik a srácon hogy nagyon akar bizonyítani, az biztos hogy remek mentalitása van. Nem kell túlértekelni a sikert van még hova fejlődni, de most végre mutatott valamit a csapat ami bizakodásra adhat okot. Következik a Colts akik finoman szólva sincsenek csúcs formában...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 9 éve
Az eredmények alapján a PFF-nél sztem csodálkoznak, hogy Bell miért nem játszott többet Howard helyett. Hoyer a ligal legjobb QB-ja jelenleg. 27 of Bears QB Brian Hoyer's 38 attempts in Chicago's win over Detroit traveled less than 10 yards downfield. He completed 23, incl. 2 TDs
Broken cover, meg 3&9-re 4 yardosok, 2&11-nél 2 yardos. Ha ezek nem negatív playek, akkor komolyan elmagyarázhatnák nekem, hogy a labdavesztésen kívűl mi a fasz a negatív play. Nincs ezzel bajom, amikor Hoyer a QB, ezt kel játszani, kurva jó volt a a D, megvolt a fasza field pozi, a bírók megettek egy faultot, sima 3 pontos siker.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
A csöcsöknek az érzelmeket kell kifejeznie, az átélt élményekre kell reflektálnia, különben nem más, mint filléres erotika.www.thenug.com/sites/default/pub/022814/thenug-vrQ8QAxBkg.gifHé a férfi csöcs csalás!
füligjimmy
hpeter93
Howard a kezdő RB, nyerünk a Texans ellen. Ha nem El Barto a kicker, nyerünk a Texans ellen. Minimum. Ezt most kiizzadtuk. Egymás keblére borulva kell pityeregnünk.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
www.thenug.com/sites/default/pub/022814/thenug-dI2z3DLKW8.gif
- Abe Simpson