Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 191
Basszus most végeztem a melóba... Néztem kikaptunk majd nézem a statokat és nem értem hogy hogy ...??? Visszanézem a meccset amint tudom...

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Amellett ne menjünk el szó nélkül, hogy Jeffery, akinek egyébként megalszik a tej a szájában, szétbaszta a kispadot sisakjával (túlzok, mert ilyen a természetem).

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Hát nem láttad a Cowboys ellenit, amikor 20 pontos hátrányból visszajött 14 pontra, aztán 21 pontról megint 14-re? Az smafu? 300 yard 2 TD 0 INT! Pro Bowl, bébi. Hoyer kezd a Colts ellen, leszopunk, Jax ellen Cutler, kiszopunk hazai pályán, Foxot kirúgják. Remélem.
füligjimmy
Ez eddig 50%
hpeter93
Csak ~33,3%. Ezután a meccs után kétlem, hogy 6 visszakerül a kezdőbe, de fene tudja.
füligjimmy
Én biztos nem raknám vissza. Hoyer tett annyit, hogy maradjon, Cutler meg nem.tett annyit az elején, hogy visszarakják. De erről majd hosszabban később. Ezt az utolsó playt azért nehéz megemészteni, azt hittem AJ megver valakit.
tüsi91
7 yardos átlaggal futottunk, nyomás sehol, elkapók route-ot futottak, meg 5 yardos játékból csináltak 15 yardosat. Hoyert a Dallas D, ami szintén elég kalap szamóva, megette elevenen. A mérlegünk meg 1-2 Hoyerral, de a statok tényleg kurva jók. Csak eredmény nincs. Én a csúcson hagynám ezt abba. Dehát mindenki abba bukik bele, ami neki jólesik. Egyébként egyikőjük se lesz itt 2018-ban, szóval tökmindegy.
füligjimmy
A legszebb az volt, amikor ott álltál, az ellenfél 20 yardosán 2 minute warning meg volt, és hívsz 4 passz kísérletet, ahol az elsőnél kifut az elkapód, hát gyönyörű de tényleg, nem értem mit akartak még most sem. A többi pedig szart sem érő rövid passz vagy incomplite. Persze a harmadiknál Massie nyom egy holdingot, 3& 15 Nyomatsz egy 4 yardos check down passzt, amiből Royal nagy nehezen kihoz 8 yardot. 4&7 rá dobod az UDFA elkapodra aki a pálya közepén van 2 emberrel a nyakán és még a passz is elég nehéz volt, hát köszi. Így kell elkúrni az egészet.

Ui: Persze arról beszél mindenki, hogy QB- kell első körben, holott kurvára nem ez a legnagyobb problémád, de bánom is én, húzzunk qb-t, aztán majd elpadozik valaki mögött egy évet, hogy kiderüljön 2 év múlva hogy mégsem akkora talentum mint hitte mindenki, de legalább lesz újabb 7 éved szétveretni a fos fal mögött, hogy kereshess másik qb-kat 2024-re.
Ja és Jax-et tuti megverjük és hozunk egy 6-10 szezont, hogy majd tradelgessünk a 2. helyért a csoda qb-ért akivel szárnyakat kapunk.

Szerkesztette: hpeter93

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hát nem láttad a Cowboys ellenit, amikor 20 pontos hátrányból visszajött 14 pontra, aztán 21 pontról megint 14-re? Az smafu? 300 yard 2 TD 0 INT! Pro Bowl, bébi. Hoyer kezd a Colts ellen, leszopunk, Jax ellen Cutler, kiszopunk hazai pályán, Foxot kirúgják. Remélem.
füligjimmy
Ez eddig 50%
hpeter93
Csak ~33,3%. Ezután a meccs után kétlem, hogy 6 visszakerül a kezdőbe, de fene tudja.
füligjimmy
Én biztos nem raknám vissza. Hoyer tett annyit, hogy maradjon, Cutler meg nem.tett annyit az elején, hogy visszarakják. De erről majd hosszabban később. Ezt az utolsó playt azért nehéz megemészteni, azt hittem AJ megver valakit.
tüsi91
7 yardos átlaggal futottunk, nyomás sehol, elkapók route-ot futottak, meg 5 yardos játékból csináltak 15 yardosat. Hoyert a Dallas D, ami szintén elég kalap szamóva, megette elevenen. A mérlegünk meg 1-2 Hoyerral, de a statok tényleg kurva jók. Csak eredmény nincs. Én a csúcson hagynám ezt abba. Dehát mindenki abba bukik bele, ami neki jólesik. Egyébként egyikőjük se lesz itt 2018-ban, szóval tökmindegy.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
füligjimmy
Ez eddig 50%
hpeter93
füligjimmy
több mint 9 éve
füligjimmy
Ez eddig 50%
hpeter93

- Abe Simpson
több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 193 — Bears & Illinois fan
Pedig komolyan kezdtem elhinni hogy a két gyenge csapatból képesek vagyunk mi győztesként kikerülni de nem jött össze 😕 amúgy az utóbbi hetekben több meccsen láttam olyat végül inc passnak adni amiből most egy halk hazai pályás stands lett... lehet forditva nekünk vakarták volna a fejüket... kár ezért, de a philly még gázabb volt ahogy adtak egy ajándék w-t a lionsnak, megint lesünk felfelé a csoport aljáról.
davemayer
Mert amúgy, most őszintén, mit vártál?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Hoyer kezd a Colts ellen, leszopunk, Jax ellen Cutler, kiszopunk hazai pályán, Foxot kirúgják. Remélem.
füligjimmy
Ez eddig 50%

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 324 — "Grammar maci"
Pedig komolyan kezdtem elhinni hogy a két gyenge csapatból képesek vagyunk mi győztesként kikerülni de nem jött össze 😕 amúgy az utóbbi hetekben több meccsen láttam olyat végül inc passnak adni amiből most egy halk hazai pályás stands lett... lehet forditva nekünk vakarták volna a fejüket... kár ezért, de a philly még gázabb volt ahogy adtak egy ajándék w-t a lionsnak, megint lesünk felfelé a csoport aljáról.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Ez a Colts Luck nélkül egy sima 2-14-es csapat. Ezek szerint mi is...

Hogy a faszba kaphatsz a 4. negyedben 1 perc alatt TD-t, miután végigmeneteltél a pályán? Aztán elhagyod a lasztit.
csi77
Meredith minden meccsen eddig 1 drop, 1 fumbli. UDFA a csávó. Red zone büntetések elfogadhatatlanok. Vikings ellen Hoyer jó egy masszív 150 yardra. De megoldott minimum 4 passzt kurva szépen, checkdown passzokban erősek vagyunk. 500 yard, 23 pont. És Barto még mindig a keretben. A Colts (Bandi) bárki ellen felpakol 26 pontot (hármat ajándékba kaptak). Bárki ellen. Nyilván felteszi az ember a kérdést, hogy Unrein és Prosizinksy miért van a pályán. De nekem ne mondja senki, hogy ebben a csapatban nincs elég tehetség, meg kell még 5 év. Van tehetség. Elő kell hozni.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ez a Colts Luck nélkül egy sima 2-14-es csapat. Ezek szerint mi is...

Hogy a faszba kaphatsz a 4. negyedben 1 perc alatt TD-t, miután végigmeneteltél a pályán? Aztán elhagyod a lasztit.

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Tulajdonképpen voltak jó dolgok, de mégis kikaptál egy szar csapat ellen. Jön szembe majd jobb együttes is, na azt majd öröm lesz nézni.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Isten Éltesse Mr. Singletary urat az 58.-ik születésnapján!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Trade 4 Tinkiwinky Dipsy Lala Poe!

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
A pass rush helyett én a szeretet mindent elsöprő erejét használnám.
füligjimmy

több mint 9 éve
A pass rush helyett én a szeretet mindent elsöprő erejét használnám.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
A D-falról érdemes pár szót ejteni.

Unrein teljesen súlytalan, futás ellen néha láttam megvillan, de pass siettetésben teljesen homály, ami nagyon fájó, hogy a harmadik körös Bullardod nem képes jobb játékot mutatni, néha amikor fent volt azt láttam, hogy irgalmatlanul arrébb rakták vagy beszívatták, talán jövőre lesz belőle egy megbízható csere, aki a snappek 50%-ban fent lehet, ha nem akkor nem tudom mi lesz belőle.

Hicks, aki solidan idejött, és körülbelül így is játszik, na persze neki sosem a pass rush volt az erőssége, de azért na, A lions ellen volt egy szép sackje, amit erőből megcsinált és kb ennyi. Futás ellen nem igazán figyeltem a munkáját, de ha annyira király lett volna nem futnak szarrá az első három meccsen.

Goldman/Sutton, amíg Goldman volt talán egy fokkal jobban nézett ki a fal közepe, bár múlthéten Sutton is jó volt, de ezt inkább tudom be a szar Lions falnak, mert előtte a Cowboys ellen Sutton egy rakás szar volt, akit úgy raktak arrébb, mint egy lekváros üveget.

Washingtonnak van egy sackje, ezen kívül volt egy bemozdulása ennyire emlékszem tőle, nem túl sok.

Egy szó mint száz, tele vagy teljesen átlagos munkásemberekkel, akik ugyan nem csinálnak nagy fasságot, a szereléseket is szépen megcsinálják, és félrelökni sem annyira könnyű őket mint tavaly de kb ennyi.
Ami nehezít az egészen, hogy nincs Mcphee, aki tavaly sokszor indult DE pozícióból, és sokszor duplázni kellett, ami azért sokat segített a többieknek.

Hozzá kell tenni, hogy a szélső LB-k sem mutatnak semmit, Young halovány, Houston kinyírta magát, Floyd teljesen súlytalan, ha valaki figyelte a játékát, nagyjából leírható egyszerűén mit csinál ha a QB-ra küldik. Elindul kifelé, megpróbálja körbefutni az emberét, majd látja, hogy ez nem sikerül, küzd egy kicsit és vége a playnek, és ezt nyomja meccsenként 10-szer, eddig tényleg Mcllelin szint.

több mint 9 éve
Én azt várom hogy ismét tudunk futni. Ez a Colts D elég szarul nézett ki eddig és bár futás ellen jobbak mint pass ellen azért lehet ellenük haladni... Nem tudom hogy ez a gyenge Lions D érdeme vagy sem, de úgy tűnt kezd összeállni az O fal. AJ-nek robbantani kéne végre ha akarja a nagy lóvét, mert egyenlőre nem az a top5 WR mint amilyen fizut akar... A múlt héten találkoztunk egy gyenge Lions O fallal és most talán még egy nálluk is gyengébb O fal jön szembe. Ha Floyd ma sem tud felmutatni valami értékelhetőt pass rushban ez ellen az egység ellen akkor felnyomhatja magának Pace a feltrades top10 pickjét. Nagyon kéne a nyomás Luckra ha ma akarunk valamit. Jó előérzetem van. Egy szoros meccsen, de nyerni fogunk hogy aztán a Jagstől kikapva ismét szétfoszlassuk az éledező reményt 😀

több mint 9 éve
Tavaly ilyenkor vertük a Kansast, ki ne felejtené azt a katarzist, ami egészen addig tartott, amíg egy "emlékezetes" meccsen leszoptunk a Lionstól.

Ez a Colts is szépen leküzdötte magát, csak ők egy hulladék csoportban játszottak eddig, bár egyébként a múlt idő nem feltétlenül indokolt. Nyilván azért Andrew Luck nem Brian Hoyer, szóval ha Andrew Luck ma Brian Hoyer lenne, vagy fordítva, akkor nyerhetünk. Bár vannak kétségeim, hogy a védelem képes megint úgy játszani, mint tette azt múlt héten. Ha igen nyerhetünk. Mi kell hozzá? Nos az irányító siettetésben az irányító siettetőink nem valami jók, ezért a másodvédővonalunk szélső hátvédjei és söprögetői sajnos rendesen szívnak. Azaz ami júliusban egy McPhee, Young, Houston, Floyd négyesnek tűnt, az most Young, Acho, Floyd hármas. Young nem játszik jól szó se róla, de semmi segítséget nem kap. Belülről picsa nyomás van, s ez a legnagyobb problémánk. Acho egyébként jól játszik, kellenek az ilyen manusok a rosterra, akik nem váltják meg a világot, de hasznos játékosok. Floyddal kapcsolatban meg ott tartunk, hogy McClellin jobb első 4 meccset hozott. Talán ma Trevathan is visszatérhet, nem úgy mintha a Lions ellen feltűnt volna a hiánya. Aktiváltuk Hurstöt, s ez lehet azt jelenti, hogy Porter térde sem jó, Hall el sem utazott (Goldman és Langford sem), azaz összeállhat a Callahan-Glenn-LeBlanc corner trió, kiegészülve Jones-Quarteyval, mint SS és Amossal, mint FS, aki elbassza ezt a szép UDFA sormintát a maga 5. körével. Nem lehet azzal vádolni a vezetőséget, hogy tele lenne minőséggel a védelem. Will Fullert nem tudtuk megállítani, most jön szembe Hilton, remélem Callahan lesz rajta.

Támadóoldalon, ha vezetünk Hoyer jó lesz, ha hátrányból kell menni na akkor majd meglátjuk. Mindenesetre ma 17 ponttal nem nyerünk meccset (ha Barth berúgja akkor 20 a Lions elleni), s kell az extra. Kell Hoyertől is, amikor ezt kérték tőle le is térdelt, kell az extra Howardtól is, kell az extra a támadófaltól is, kurvára kellene az extra Jefferytől. Apropó Jeffery: Slay levette a pályáról, igaz nem is nagyon erőltettük. Ma jön Vontae Davis, ha Jeffery az, akinek gondolja magát, akkor dominálja. Persze a térde megint fáj. Royal és Miller az, akit meg lehet találni, főleg Royal teljesítménye örömteli. Meredithnek kell előlépnie, mert én nem látom, hogy White kiesése miért lenne ok arra, hogy irgalmatlanul visszaessen a passzjáték.

Egy szó, mint száz a meccs elejét nagyon meg kell fogni, mert sajnos benne van az, hogy elmegy a hajó 8 perc alatt. Futni, futni, futni hatékonyan, s ha a védelem nagyot játszik, akkor legyőzhetünk egy széteső, s amúgy elég szarul kinéző csapatot. Mehehh.
több mint 9 éve
És egy másik téma, ami nekem kurva nagy vesszőparipám évek úta, és utána tényleg nem fogom többet fikázni ezt a, és hirtelen nem találok finomabb és jobb kifejezést, anakronisztikus vezetőedzőt, és az ifjú projektmenedzsert, akit picit feljebb léptettünk a kelleténél. Megnézed az injury reportot: calf, calf, ankle, hamstring, shoulder, elbow, ankle, hamstring. Ebbe most nem számolom oda Goldman bokasérülését, őt kettéhajtották, van ilyen. De például Floyd fut Stafi után a 3. negyedben, egyből látszott, hogy izomsérülés. Deiondre bokasérülés edzésen.

chicago.suntimes.com/sports/bears-trying-to-tackle-soft-tissue-injuries/
Fox says there’s “good science” behind everything they do to try to prevent soft tissue injuries and recover from them

HÁT MI A LÓF......SZ EZ!!!! McPhee, és Fuller IR, a műtétjeik után hónapokkal! Hol ápolták őket, a János kórházban?!

www.espn.com/nfl/injuries

Lehet összehasonlítani mindegyik más csapattal.
füligjimmy
Igen ezt pedzegettük már régebben is hogy rengeteg a sérült és sokszor fordulnak elő ugyan olyan fajta esetek. Szóval az orvosi stáb és béhány edző kompetensége erősen negkérdőjelezhető... Emellett sokan panaszkodtak játékosok közül hogy az edzőpályák és a Soldier Field talaja szörnyű állapotban van lehet van benne valami... Ja Fox sérülési szótára ... Day to day---> IR ...

több mint 9 éve
És egy másik téma, ami nekem kurva nagy vesszőparipám évek úta, és utána tényleg nem fogom többet fikázni ezt a, és hirtelen nem találok finomabb és jobb kifejezést, anakronisztikus vezetőedzőt, és az ifjú projektmenedzsert, akit picit feljebb léptettünk a kelleténél. Megnézed az injury reportot: calf, calf, ankle, hamstring, shoulder, elbow, ankle, hamstring. Ebbe most nem számolom oda Goldman bokasérülését, őt kettéhajtották, van ilyen. De például Floyd fut Stafi után a 3. negyedben, egyből látszott, hogy izomsérülés. Deiondre bokasérülés edzésen.

chicago.suntimes.com/sports/bears-trying-to-tackle-soft-tissue-injuries/
Fox says there’s “good science” behind everything they do to try to prevent soft tissue injuries and recover from them

HÁT MI A LÓF......SZ EZ!!!! McPhee, és Fuller IR, a műtétjeik után hónapokkal! Hol ápolták őket, a János kórházban?!

https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fnfl.png
NFL Injury Status - 2025 Season - ESPN
Visit ESPN for the 2025 NFL season injury status per team, with details on players that are out, day-to-day, or on the injured reserve.

Lehet összehasonlítani mindegyik más csapattal.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Annyira nem nekünk áll a zászló, hogy mi fogunk nyerni. Igaz, hogy hogyan, arról fogalmam sincs....
csi77
Mész egy 1--3 mérleggel álló csapathoz, amelyik Londonban kapott ki a Jaguarstől, két kezdő védőt lapátra tett hétfőn, miközben a GM és a HC felváltva hibáztatják a liga egyik echte franchise irányítóját. És így 5 pontos favoritok. Ez tökéletesen minősíti Titkos Fegyver és Pinyő itt végzett munkáját.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Annyira nem nekünk áll a zászló, hogy mi fogunk nyerni. Igaz, hogy hogyan, arról fogalmam sincs....

Hajrá Bad Bones!
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 613 — a new hope (again)
Ok. Tehát pár ember. A kb százból. A lényeg megvan.
Beasly tavaly az utolsó 5-6 meccsén játszott úgy, ahogy vártuk. Kiderült utólag az első tíz meccsen sérült volt, csak sunnyogott a stáb és nem vallották be. Aztán idén neki álltak buzizni vele, hogy slb lesz. Hát nem lesz mert szar ott. Visszarakták a saints ellen de-be, kicsit belejött, a köv héten a pantherst meg szét terrorizálta. Még most sem tudom, hogy bust lesz vagy all pro. Pedig nem 4 meccs telt el a draftolása óta... szóval 100 oka lehet neki, hogy eddig gyenge. A reményhal, tudjátok... 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Ki volt az utóbbi 10 évben olyan első körös pass rusher aki már az első évében domináns volt 10+ sackes szezonnal? Nekem Mack ugrik be hirtelen...szóval irreális floydtól a fentieket elvárni.
peach
Amikor Ogbah hozzá képest szinte leugrik a monitorról, azért az jelent valamint. Nem a 10+ sack hiányával van a baj, hanem hogy sehol nincs a gyerek.

Goldmannel is várjunk, nem érzem hozzá képest Suttont akkora visszalépésnek. Amos meg eddig 3 passzt ütött le, ha hihetünk a statisztikáknak. Eddig tudja hozni Major Wright legjobb szezonját. Még hiányzik egy D.J Moore kaliber. Azért, mert valaki nem esik pofára a saját lábában, még nem lesz All-Pro, de még azt se jelenti, hogy kezdő lenne 25 másik csapatban. Szóval nyugi.
füligjimmy
Hát Goldman a legjobb falemberünk volt tavaly. Pass rushban sokkal jobb mint Sutton. Amúgy Sutton a Dallas ellen sehol nem volt. Persze a fostalicska Lions OL ellen volt egy jó napja. Amos egy hard hitter, jól szerelő S nem szupersztár, de 5. körös pick létére solid kezdő. Igaz mikor draftoltuk pont az volt hogy ballhawk és gyengus futás ellen meg nem fizikális. Ehhez képest pont az ellenkezője...