Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Nos eddig úgy áll a dolog hogy szarabbul állunk mint MRI és Trestman alatt... Pace-t nem hinném hogy kitennénk 2 szezon után, az azért ritka hogy 2 év után kitegyenek egy GM-t. Persze még ez sem kizárható... Fox viszont nem hinném hogy maradhat egy ilyen idény után... Tavaly úgy tűnt tán alakul valami. Minden meccsben ott voltunk a végéig, kidőlt egy csomó ember, de mondhattuk hogy valami pislákol, lehet ebből valami... Ez idén széthullott mint a kártyavár... Trestman 8-8 volt az első évében és a 2. éves leolvadás után kicsapták , elméletileg Foxxal sem lehet ez másként. Nem tudom hogy tudtunk idáig süllyedni... Nem tudom mit kéne csinálni, de a legjobb tán egy feltörekvő egyetemi edző lenne, aki megpróbálja az új QB köré felépíteni a csapatot... Mert az szinte fix hogy a top3 pickkel QB-t fogunk hozni. Sajnos nem vagyok benne biztos hogy ezt az építkezést Paceval kéne kiviteleztetni, de mint mondtam valószínűleg marad így rajta múlik hogy a franchise évekre a Titans, Jags, Browns szintre zuhan vagy megindul felfelé... Reméljük a legjobbakat... Rég voltam ilyen csalódott és kiábrándult... Láttunk már sokmindent a Michigan-tó partján, de még semmi nem fájt úgy mint ez a tegnapi....Ja és kell majd akasztani egy no.1 elkapót is mert AJ nem fog ebben a bolha cirkuszban megrohadni még úgy se ha tudunk neki nagy pénzt adni.A szezon felénél sem járunk, Po már nagy valószínűséggel nem lesz, de én még várnék a konzekvenciák levonásával. Az, hogy hajszálakon mentek el meccsek idén is megvolt, ahogyan tavaly, vagy Trestman alatt, ha nyersz az első két meccsen vagy a Colts ellen ki tudja mi lett volna a tegnapi meccs vagy hogy állnál. Van vissza 10 meccs szerintem 5-6 győzelemre esélyesek vagyunk 7-9 el marad az egész brigád.
Tomcsik
Szerkesztette: hpeter93
több mint 9 éve
Nos eddig úgy áll a dolog hogy szarabbul állunk mint MRI és Trestman alatt... Pace-t nem hinném hogy kitennénk 2 szezon után, az azért ritka hogy 2 év után kitegyenek egy GM-t. Persze még ez sem kizárható... Fox viszont nem hinném hogy maradhat egy ilyen idény után... Tavaly úgy tűnt tán alakul valami. Minden meccsben ott voltunk a végéig, kidőlt egy csomó ember, de mondhattuk hogy valami pislákol, lehet ebből valami... Ez idén széthullott mint a kártyavár... Trestman 8-8 volt az első évében és a 2. éves leolvadás után kicsapták , elméletileg Foxxal sem lehet ez másként. Nem tudom hogy tudtunk idáig süllyedni... Nem tudom mit kéne csinálni, de a legjobb tán egy feltörekvő egyetemi edző lenne, aki megpróbálja az új QB köré felépíteni a csapatot... Mert az szinte fix hogy a top3 pickkel QB-t fogunk hozni. Sajnos nem vagyok benne biztos hogy ezt az építkezést Paceval kéne kiviteleztetni, de mint mondtam valószínűleg marad így rajta múlik hogy a franchise évekre a Titans, Jags, Browns szintre zuhan vagy megindul felfelé... Reméljük a legjobbakat... Rég voltam ilyen csalódott és kiábrándult... Láttunk már sokmindent a Michigan-tó partján, de még semmi nem fájt úgy mint ez a tegnapi....Ja és kell majd akasztani egy no.1 elkapót is mert AJ nem fog ebben a bolha cirkuszban megrohadni még úgy se ha tudunk neki nagy pénzt adni.
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 9 éve
Top offensive grades: G Josh Sitton, 80.8
G Kyle Long, 76.2
HB Ka’Deem Carey, 73.5
OT Bobby Massie, 72.0
TE Zach Miller, 72.0
Top defensive grades:
S Adrian Amos, 84.8
ED Willie Young, 83.6
DI Mitch Unrein, 78.2
S Harold Jones-Quartey, 77.8
ED Christian Jones, 73.9
Szerkesztette: proki
több mint 9 éve
Komolyan mondom hihetetlen. Kikapsz a Jagstől hazai pályán az egy dolog, hogy hogyan az egy másik. Vissza hozol a meccsbe egy csapatot akiknek momentuma nem volt 3 negyeden át. Szinte first downt nem tudott csinálni a Jags...4. negyedben ez? Ennyi megtett yard és ennyi labdabirtoklás után így ki szopni? Ilyenkor erősen megkérdőjelezhető az edzők hozzáértése...Porter elcsúszós balfaszkodása benne lesz az év végi kabarékban. Ezt a meccset vagy 10 ponttal kelett volna nyerni és vagy 5x lezárhattuk volna. Mi a tököm kell még kapsz a védelmedtől egy labdát 30 yardra az end zonetól, megteszel közel 500 yardot, többet birtoklod a labdát, uralod a meccset, van 2 turnovered... Hihetetlen... Úgy álltam föl a TV elől hogy ilyen nincs... Ez a legrosszabb hogy nézed a meccset és úgy érted hogy ez meg kell hogy legyen, a te csapatod uralja a meccset. A Jags úgy nyert hogy tulajdonképp 2 valamire való támadása volt az egész meccsen.... Mondjuk Young büntetésénél is kivert a víz... Batár nagy holding volt Youngon és Hicksen is, Young próbált odaférni Bortleshez, de mivel holdingolták így ahogy félkézzel kapálózott odavert a sisakra anélkül a Jags sose csinált volna TD-T...Még mindig nem hiszem el ezt hogy tudtuk összehozni...
több mint 9 éve
Nincs ezzel gond, de meccset nem nyersz vele.😀 😀
tüsi91
ezt a higgadtságot annyira irigylem
több mint 9 éve
1-5 minden adott, hogy nyomjunk egy tavalyi Chiefset.
több mint 9 éve
Nekem az tetszik, hogy van 3 darab elkapó, erre aktív Paulsen meg Lasike. Royal lesérült, és upsz. Ez az egyik. A másik, ha a plax callered hanyagolja a kibaszot tjó futójátékot 16 pontos vezetésnél, talán küldjél neki emlékeztetőt egy postagalambbal. Nem a srácokon mólik, jó a keret. Pedig tudhatjátok, mekkora Titkos Fegyver rajongó vagyok.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Lassan nézegethetjük az 1/2-es draft kiszemeltünket......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Borítékolható volt hogy ez lesz, a végtelenségig nem lehet nyomatni, ezt a biztonsági játékot, a negyedik negyedre a colts és jax is rájött, hogy ez lesz, hosszúra már meg sem érte nekik védekezni. A csúcsok csúcsa az volt, amikor 3 és 16 nyomatsz egy 6 yardos passzt, nem is értem mire számítottunk. Remélem Cutler összeszedi magát jövőhétre, lehet, hogy eladja 2 szer a labdát, de legalább meccsben tart és nem ez a lassú víz lesz, ami lassan idegőrlően öli meg az egész játékot és az idegeimet.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 9 éve
Visszaáll Cutler.Jags fanként mondom nem érdemeltetek ma vereséget. Az első 3 negyedben 1 driveot leszámítva momentumunk nem volt. Remélem a Packers ellen majd jobban megy.Mondj 1 dolgot amitől jobban menne. 13-7nel hiv 1 futast es mukodik. Erre hiv 2 passzt 1 inc egy meg sack. A kurva életbe komolyan.
iktriad
davemayer
több mint 9 éve
Jags fanként mondom nem érdemeltetek ma vereséget. Az első 3 negyedben 1 driveot leszámítva momentumunk nem volt. Remélem a Packers ellen majd jobban megy.Olyan szar volt a két csapat, hogy az egyik sem érdemelt vereséget, de győzelmet sem... A Jags (első drivet leszámítva) sehol nem volt az első 2 és fél negyedben... míg mi a 2. félidőre tüntünk el..
iktriad
több mint 9 éve
Lecsekkoltam, 49 passzra 24 futás.Jags fanként mondom nem érdemeltetek ma vereséget. Az első 3 negyedben 1 driveot leszámítva momentumunk nem volt. Remélem a Packers ellen majd jobban megy.Mondj 1 dolgot amitől jobban menne. 13-7nel hiv 1 futast es mukodik. Erre hiv 2 passzt 1 inc egy meg sack. A kurva életbe komolyan.
iktriad
davemayer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Jags fanként mondom nem érdemeltetek ma vereséget. Az első 3 negyedben 1 driveot leszámítva momentumunk nem volt. Remélem a Packers ellen majd jobban megy.Mondj 1 dolgot amitől jobban menne. 13-7nel hiv 1 futast es mukodik. Erre hiv 2 passzt 1 inc egy meg sack. A kurva életbe komolyan.
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
400 yard, 16 pont. Trestman 19-et lapátolt össze. Azóta kirúgták. Hoyer ennyit tud egy közepes védelem ellen. Nincs ezzel gond, de meccset nem nyersz vele. Ezért mondta azt 5 csapat is, hogy köszönjük az eddigieket. Backup QB semmi több, aki ha be kell ugrania 1 meccsre kurva jó lesz. Ahogy több kellene tőle már sajnos letérdel. Ma 19 pont kellett volna. Lehet scoutolni az irányítókat, új FO, új HC, új QB. Sok csapat kezdte innen. A védelem is röhej volt a 4. negyedben, bár szereztek egy labdát 30 yardra az end zonetól, hát mit ad Isten nem sikerült 27. alkalommal sem lezárni a meccset. 17 kapott pont amúgy jó teljesítmény.
több mint 9 éve
Ennyi passz interception nélkül, és mégis zakó. Valami más lehet a titok.Hozzáértő HC esetleg?
füligjimmy
több mint 9 éve
Jags fanként mondom nem érdemeltetek ma vereséget. Az első 3 negyedben 1 driveot leszámítva momentumunk nem volt. Remélem a Packers ellen majd jobban megy.
több mint 9 éve
Ennyi passz interception nélkül, és mégis zakó. Valami más lehet a titok.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Jó, akkor edzőváltást, MOST!
több mint 9 éve
Úgy értettem hogy Hoyer azért nem az a kaliber aki meccseket fog neked nyerni az előzőek hiányában, mint pl Alex Smith se, vannak olyan QB-k akik egymagukban képesek meccseket eldönteni. Kicsit lehet félteérthető voltam, de így lehet érthető mire gondoltam...Ez kétségtelen de attól még mindenki jobb úgy ha van mellette csapat, erre pont jó példa Luck, aki már ki is fakadt h mennyire ócska rostert rakta össze mellé.Vannak olyan kaliberű QB-k pl Luck akik boldogulnak ezek nélkül is...Hoyer is akkor a legjobb ha meg van támogatva egy erős futójátékkal meg egy jó D-el...Ez mondjuk melyik QB-re nem igaz?
Tomcsik
empty taxi
Tomcsik
empty taxi
több mint 9 éve
Ez kétségtelen de attól még mindenki jobb úgy ha van mellette csapat, erre pont jó példa Luck, aki már ki is fakadt h mennyire ócska rostert rakta össze mellé.Vannak olyan kaliberű QB-k pl Luck akik boldogulnak ezek nélkül is...Hoyer is akkor a legjobb ha meg van támogatva egy erős futójátékkal meg egy jó D-el...Ez mondjuk melyik QB-re nem igaz?
Tomcsik
empty taxi
Tomcsik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Vannak olyan kaliberű QB-k pl Luck akik boldogulnak ezek nélkül is...Hoyer is akkor a legjobb ha meg van támogatva egy erős futójátékkal meg egy jó D-el...Ez mondjuk melyik QB-re nem igaz?
Tomcsik
empty taxi
több mint 9 éve
Hoyer is akkor a legjobb ha meg van támogatva egy erős futójátékkal meg egy jó D-el...Ez mondjuk melyik QB-re nem igaz?
Tomcsik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
edition.pagesuite-professional.co.uk/launch.aspx?pbid=a3136c11-9ee7-43c6-a4f6-7b600a11aa1c&sf38871707=1 Ezt láttátok már, nem rossz!