Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Nos eddig úgy áll a dolog hogy szarabbul állunk mint MRI és Trestman alatt... Pace-t nem hinném hogy kitennénk 2 szezon után, az azért ritka hogy 2 év után kitegyenek egy GM-t. Persze még ez sem kizárható... Fox viszont nem hinném hogy maradhat egy ilyen idény után... Tavaly úgy tűnt tán alakul valami. Minden meccsben ott voltunk a végéig, kidőlt egy csomó ember, de mondhattuk hogy valami pislákol, lehet ebből valami... Ez idén széthullott mint a kártyavár... Trestman 8-8 volt az első évében és a 2. éves leolvadás után kicsapták , elméletileg Foxxal sem lehet ez másként. Nem tudom hogy tudtunk idáig süllyedni... Nem tudom mit kéne csinálni, de a legjobb tán egy feltörekvő egyetemi edző lenne, aki megpróbálja az új QB köré felépíteni a csapatot... Mert az szinte fix hogy a top3 pickkel QB-t fogunk hozni. Sajnos nem vagyok benne biztos hogy ezt az építkezést Paceval kéne kiviteleztetni, de mint mondtam valószínűleg marad így rajta múlik hogy a franchise évekre a Titans, Jags, Browns szintre zuhan vagy megindul felfelé... Reméljük a legjobbakat... Rég voltam ilyen csalódott és kiábrándult... Láttunk már sokmindent a Michigan-tó partján, de még semmi nem fájt úgy mint ez a tegnapi....Ja és kell majd akasztani egy no.1 elkapót is mert AJ nem fog ebben a bolha cirkuszban megrohadni még úgy se ha tudunk neki nagy pénzt adni.
Tomcsik
A szezon felénél sem járunk, Po már nagy valószínűséggel nem lesz, de én még várnék a konzekvenciák levonásával. Az, hogy hajszálakon mentek el meccsek idén is megvolt, ahogyan tavaly, vagy Trestman alatt, ha nyersz az első két meccsen vagy a Colts ellen ki tudja mi lett volna a tegnapi meccs vagy hogy állnál. Van vissza 10 meccs szerintem 5-6 győzelemre esélyesek vagyunk 7-9 el marad az egész brigád.

Szerkesztette: hpeter93

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 191
Nos eddig úgy áll a dolog hogy szarabbul állunk mint MRI és Trestman alatt... Pace-t nem hinném hogy kitennénk 2 szezon után, az azért ritka hogy 2 év után kitegyenek egy GM-t. Persze még ez sem kizárható... Fox viszont nem hinném hogy maradhat egy ilyen idény után... Tavaly úgy tűnt tán alakul valami. Minden meccsben ott voltunk a végéig, kidőlt egy csomó ember, de mondhattuk hogy valami pislákol, lehet ebből valami... Ez idén széthullott mint a kártyavár... Trestman 8-8 volt az első évében és a 2. éves leolvadás után kicsapták , elméletileg Foxxal sem lehet ez másként. Nem tudom hogy tudtunk idáig süllyedni... Nem tudom mit kéne csinálni, de a legjobb tán egy feltörekvő egyetemi edző lenne, aki megpróbálja az új QB köré felépíteni a csapatot... Mert az szinte fix hogy a top3 pickkel QB-t fogunk hozni. Sajnos nem vagyok benne biztos hogy ezt az építkezést Paceval kéne kiviteleztetni, de mint mondtam valószínűleg marad így rajta múlik hogy a franchise évekre a Titans, Jags, Browns szintre zuhan vagy megindul felfelé... Reméljük a legjobbakat... Rég voltam ilyen csalódott és kiábrándult... Láttunk már sokmindent a Michigan-tó partján, de még semmi nem fájt úgy mint ez a tegnapi....Ja és kell majd akasztani egy no.1 elkapót is mert AJ nem fog ebben a bolha cirkuszban megrohadni még úgy se ha tudunk neki nagy pénzt adni.

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 9 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Top offensive grades:

G Josh Sitton, 80.8

G Kyle Long, 76.2

HB Ka’Deem Carey, 73.5

OT Bobby Massie, 72.0

TE Zach Miller, 72.0

Top defensive grades:

S Adrian Amos, 84.8

ED Willie Young, 83.6

DI Mitch Unrein, 78.2

S Harold Jones-Quartey, 77.8

ED Christian Jones, 73.9

Szerkesztette: proki
több mint 9 éve
Komolyan mondom hihetetlen. Kikapsz a Jagstől hazai pályán az egy dolog, hogy hogyan az egy másik. Vissza hozol a meccsbe egy csapatot akiknek momentuma nem volt 3 negyeden át. Szinte first downt nem tudott csinálni a Jags...4. negyedben ez? Ennyi megtett yard és ennyi labdabirtoklás után így ki szopni? Ilyenkor erősen megkérdőjelezhető az edzők hozzáértése...Porter elcsúszós balfaszkodása benne lesz az év végi kabarékban. Ezt a meccset vagy 10 ponttal kelett volna nyerni és vagy 5x lezárhattuk volna. Mi a tököm kell még kapsz a védelmedtől egy labdát 30 yardra az end zonetól, megteszel közel 500 yardot, többet birtoklod a labdát, uralod a meccset, van 2 turnovered... Hihetetlen... Úgy álltam föl a TV elől hogy ilyen nincs... Ez a legrosszabb hogy nézed a meccset és úgy érted hogy ez meg kell hogy legyen, a te csapatod uralja a meccset. A Jags úgy nyert hogy tulajdonképp 2 valamire való támadása volt az egész meccsen.... Mondjuk Young büntetésénél is kivert a víz... Batár nagy holding volt Youngon és Hicksen is, Young próbált odaférni Bortleshez, de mivel holdingolták így ahogy félkézzel kapálózott odavert a sisakra anélkül a Jags sose csinált volna TD-T...Még mindig nem hiszem el ezt hogy tudtuk összehozni...

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nincs ezzel gond, de meccset nem nyersz vele.
tüsi91
😀 😀
ezt a higgadtságot annyira irigylem

több mint 9 éve
1-5 minden adott, hogy nyomjunk egy tavalyi Chiefset.

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nekem az tetszik, hogy van 3 darab elkapó, erre aktív Paulsen meg Lasike. Royal lesérült, és upsz. Ez az egyik. A másik, ha a plax callered hanyagolja a kibaszot tjó futójátékot 16 pontos vezetésnél, talán küldjél neki emlékeztetőt egy postagalambbal. Nem a srácokon mólik, jó a keret. Pedig tudhatjátok, mekkora Titkos Fegyver rajongó vagyok.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 762 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lassan nézegethetjük az 1/2-es draft kiszemeltünket......
csi77
A 2. legjobb QB, akit a Browns meghagy.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 193 — Bears & Illinois fan
Lassan nézegethetjük az 1/2-es draft kiszemeltünket......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
72 yarddal többet mentél.
35 percet 47 másodpercet nálad volt a labda.
2-0-ra nyerted a turnover csatát.

Kikaptál.
Szar red zone, egy kiváló TD drivet leszámítva (5/5) ultra szar 3rd downos játék (2/10).

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
Borítékolható volt hogy ez lesz, a végtelenségig nem lehet nyomatni, ezt a biztonsági játékot, a negyedik negyedre a colts és jax is rájött, hogy ez lesz, hosszúra már meg sem érte nekik védekezni. A csúcsok csúcsa az volt, amikor 3 és 16 nyomatsz egy 6 yardos passzt, nem is értem mire számítottunk. Remélem Cutler összeszedi magát jövőhétre, lehet, hogy eladja 2 szer a labdát, de legalább meccsben tart és nem ez a lassú víz lesz, ami lassan idegőrlően öli meg az egész játékot és az idegeimet.

Szerkesztette: hpeter93

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 762 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jags fanként mondom nem érdemeltetek ma vereséget. Az első 3 negyedben 1 driveot leszámítva momentumunk nem volt. Remélem a Packers ellen majd jobban megy.
iktriad
Mondj 1 dolgot amitől jobban menne. 13-7nel hiv 1 futast es mukodik. Erre hiv 2 passzt 1 inc egy meg sack. A kurva életbe komolyan.
davemayer
Visszaáll Cutler.
több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 360
Jags fanként mondom nem érdemeltetek ma vereséget. Az első 3 negyedben 1 driveot leszámítva momentumunk nem volt. Remélem a Packers ellen majd jobban megy.
iktriad
Olyan szar volt a két csapat, hogy az egyik sem érdemelt vereséget, de győzelmet sem... A Jags (első drivet leszámítva) sehol nem volt az első 2 és fél negyedben... míg mi a 2. félidőre tüntünk el..

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
iktriad
Mondj 1 dolgot amitől jobban menne. 13-7nel hiv 1 futast es mukodik. Erre hiv 2 passzt 1 inc egy meg sack. A kurva életbe komolyan.
davemayer
Lecsekkoltam, 49 passzra 24 futás.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 324 — "Grammar maci"
iktriad

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
400 yard, 16 pont. Trestman 19-et lapátolt össze. Azóta kirúgták. Hoyer ennyit tud egy közepes védelem ellen. Nincs ezzel gond, de meccset nem nyersz vele. Ezért mondta azt 5 csapat is, hogy köszönjük az eddigieket. Backup QB semmi több, aki ha be kell ugrania 1 meccsre kurva jó lesz. Ahogy több kellene tőle már sajnos letérdel. Ma 19 pont kellett volna. Lehet scoutolni az irányítókat, új FO, új HC, új QB. Sok csapat kezdte innen.

A védelem is röhej volt a 4. negyedben, bár szereztek egy labdát 30 yardra az end zonetól, hát mit ad Isten nem sikerült 27. alkalommal sem lezárni a meccset. 17 kapott pont amúgy jó teljesítmény.
több mint 9 éve
pahynor21 Chicago Bears 197
Ennyi passz interception nélkül, és mégis zakó. Valami más lehet a titok.
füligjimmy
Hozzáértő HC esetleg?
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Ennyi passz interception nélkül, és mégis zakó. Valami más lehet a titok.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
pahynor21 Chicago Bears 197
Jó, akkor edzőváltást, MOST!
több mint 9 éve
Hoyer is akkor a legjobb ha meg van támogatva egy erős futójátékkal meg egy jó D-el...
Tomcsik
Ez mondjuk melyik QB-re nem igaz?
empty taxi
Vannak olyan kaliberű QB-k pl Luck akik boldogulnak ezek nélkül is...
Tomcsik
Ez kétségtelen de attól még mindenki jobb úgy ha van mellette csapat, erre pont jó példa Luck, aki már ki is fakadt h mennyire ócska rostert rakta össze mellé.
empty taxi
Úgy értettem hogy Hoyer azért nem az a kaliber aki meccseket fog neked nyerni az előzőek hiányában, mint pl Alex Smith se, vannak olyan QB-k akik egymagukban képesek meccseket eldönteni. Kicsit lehet félteérthető voltam, de így lehet érthető mire gondoltam...

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Hoyer is akkor a legjobb ha meg van támogatva egy erős futójátékkal meg egy jó D-el...
Tomcsik
empty taxi
Tomcsik
Ez kétségtelen de attól még mindenki jobb úgy ha van mellette csapat, erre pont jó példa Luck, aki már ki is fakadt h mennyire ócska rostert rakta össze mellé.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Tomcsik
empty taxi

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Tomcsik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
 edition.pagesuite-professional.co.uk/launch.aspx?pbid=a3136c11-9ee7-43c6-a4f6-7b600a11aa1c&sf38871707=1 Ezt láttátok már, nem rossz!