Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Reménykedjetek, hogy Cutler felépül vagy hoznak vkit Barkley mellé, helyett, mert bár nem láttam, de sejtem, megmutatta miért nem ragadt meg sem nálunk, sem sehol.....szerencsétlen Hoyer...meg szerencsétlen ti. Kitartást!
több mint 9 éve
Nem láttam a meccset, de ahogy néztem az összefoglalót meccsben voltál a 4. negyedig. Ez a jelenség elmondható szinte az összes meccsünkre, hogy végig partyban vagyunk aztán jön a bukó. A mérkőzések utolsó szakaszáig kellene(kellett volna eddig is) egy akkora előnyt kialakítani,hogy már ne bukd el, na ez nem sikerült eddig egyik meccsen sem, talán kivétel a Lions.Én még mindig tartom, hogy itt mindenki megtarthatja az állását. Van 10 napod, ha addig Cutler és Mchpee visszajön adhat akkora pluszt, hogy meglegyen az a bizonyos előny a meccs végére. A Vikings után amúgy is By week következi, vagyis ujjúbb idő a sebek nyalogatására és a sorsolás onnantól kezdve azért elég barátságos, a csoportellenfeleket kivéve.
Az edző kirúgásról és a qb váltásról nagyjából azt gondolom, hogy nincs ok kapkodásra, és az egész attól függ, hogy hol végzel év végén, ha top 5-ben akkor szinte garantált qb- ha már 10 környékén azért sanszos, hogy nem.
Az már biztos, hogy innentől kezdve az állásáért játszik Fox, Loggins és Cutler is(már ha visszatér) 7-9 el, (amire még midig látok halvány esélyt) maradnának mindannyian, és a qb draft sem lenne garantált. Szóval, ha valamit még tudnak kiásni magukból az edzők, akkor most elő fogják venni, a szép summa Chicagoban és a presztízs azért kötelezi őket valamennyire és Pace-nek sem mindegy, hogy hogyan teljesít az embere. Ha Fox megy is Pace tuti, hogy marad, azért ekkor rebuild nem lesz 2 évente, a tippem az, hogy maradni fog mindenki, és a drafton elvisszük a 3.-4.-5. legjobb qb-t, akiből vagy lesz valami vagy nem.
Ha qb-t huzunk akkor én pihentetném első évben amennyire lehet, ennek két útja van, vagy marad Cutler, ahogy van(ez függ a teljesítményétől) vagy szerződést módosítasz vele, és akkor még elszórakozik itt egy évig, erre nem tudom mennyi esély van.
Egyébként ha spórolni akarsz, nem biztos, hogy az irányítódon kellene, van elég sok vadhajtás, amit levághatsz szépen, bár Cutler szerződés módosítása lenne a legoptimálisabb nyilván.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 9 éve
Tüsi!Mi a Fox féle football lényege?
Van karaktere a Fox féle focinak (pl. radikális, újító, konzervatív, stb)?
Ha ilyen van, az mennyire illik a Bears hagyományokhoz , a Bears "karakteréhez".
Köszi a választ előre is
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Most olvastam, s mily igaz. Nagyon sokat szidtuk itt Jerryt, de azóta, ami itt megy. Ugye 2011 után lett kirúgva, mikor egy hüvelykujjra voltunk kb 12-4-től, lett belőle 8-8. Aztán ment Jerry. Azóta 10-6, 8-8, 5-11, 6-10, s most idáig 1-6.Hogyan tovább? Cserélsz újfent GM&HC kombót? Nem vagyok híve a 2 évenkénti teljes ház felrúgásnak, s szerintem Georgek sem. Pace szvsz marad, a többi nagy kérdés gondolom nekik. Nekem nem.
Fox totális bukta lett idénre, edzői hibák sora a labda minden oldalán, Fox úgy néz ki, mint egy rakás balfasz, a csapat rendre leolvad/széthullik a második félidőre, irgalmatlan sok izomsérülés.
Ha top 5-ös pick lesz, s hát miért ne lenne az, akkor irányító bármi is lesz. Ha új GM jön, akkor azért, senki nem fog TOP5-ös pickel a kezében Cutlerral továbbmenni. Ha marad Pace akkor azért, két éve is felakart Mariotáért tradelni, most 2 millió ellenében túlléphet Cutleren. S én nem tudok azzal vitatkozni, hogy itt lesz az idő Cutlert leváltani. Tételezzük ezt a forgatókönyvet. Maradsz Fox-szal, adsz neki egy rookie QB-t, meg még két évet? Mikor idén is inkompetens balfék? Vagy akkor kirúgod egy év után, hogy az újonc irányítód rögtön tanulhasson egy másik playbookot? Vagy kirúgod most szezon végén, s akkor jöhet egy új HC&QB kombó, ahogy illik. Elég egyértelműnek tűnik.
több mint 9 éve
Miután Hoyernak eltört az alkarja gyakorlatilag a minimális sanszunk is tovaszállt, pedig nem tűnt olyan irgalmatlanul foghatatlannak ez a Packers.Amíg az első félidőben még néha Callahan fel tudott menni a pályára, addig nem nézett ki oly rosszul a védelem. Persze már ekkor is rengeteg misstackle volt, s haladtak rendesen a rövid passzokkal kiváltott futójátékkal, de pontokban ez nem látszott. Amikor hosszabb lefolyású játékokat hívott a Packers, akkor érezhetően volt passrush (nem igen értünk oda, de nem volt komfortos a zseb), jók voltak a coveragek. A szünetben aztán videóztak az ellenfélnél, s gyakorlatilag mást nem csinált Rodgers, mint megnézte hol van Bausby/Glenn, aztán complete passz 2 másodperc alatt. A passrushnak esélye sem volt odaérni, Rodgers éles volt pechünkre, a védelem elfáradt, megfűszerezve ezt a misstackle hegyekkel. A második félidő de szarul nézett ki. Nelson felé nem is ment passz, ez valamilyen szinten Porter érdeme, de nem kellett erőltetni. LeBlanc jól megverekedett Cobbal, kár a TD-ért, azon kívül jól megcsinálta a feladatát. Dehát Bausby vagy Glenn... 6-7. cornerek a depth charton, ennyi. Mellettük ott van HJQ, aki most is főszerepet vállalt egy TD-ben. Sajnos rossz játékos. Nyilván UDFA volt ő is, csinál néha jó dolgokat, de minden második meccsen van egy ordas hibája. Nyilván az sem megoldás, hogy majd játszik helyette Prosinski, szóval akár ennyi erővel Busht is meg lehetne nézni élesben, hibázni ő is tud rendszeres magabiztossággal ebben biztos vagyok. Nem tudom egy koordinátor mit tud tenni, amikor az egyik cornerét pillanatok alatt leszopatják, nem tudom, hogy erre hogyan lehet úgy forgatni a játékot, hogy valami pozitívat kihozz.
Floyd két sackjének örülhetünk (a TD-nél Young csinálta meg a játékot, Floyd csak befejezte), sokkal aktívabbnak tűnt ma, mint eddig (nem volt nehéz), de tényleg ma tényezőnek tűnt passrushban is, csinált két impact playt. McPhee visszatértének örülhetünk, nyilván 3 edzéssel a háta mögött csodák nincsenek, le is van lassulva, de ennél csak jobb lesz.
Ma elég shorthanded volt a csapat, megfejelve ezt Barkleyval egyenesen sansztalan.
Van 10-11 nap a Vikings meccsig, gyakorlatilag egy mini bye week. Remélhetőleg a sérültek közül többen is visszatérnek, reálisan Sitton, Royal, Callahan bőven jobb állapotba lehet. Longgal kapcsolatban erős kételyeim vannak, annak tükrében, hogy valami el van szakadva alapban a bal vállában, de a karsérülését talán összefoltozzák. Hoyer sajnos ennyi volt, remélhetőleg Cutler rendbe jön. Ha így lesz akkor minden bizonnyal 5 hét edzés nélkül biztos "kirobbanó" formában lesz, de Barkley minden csak nem NFL QB.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
Remélem megengedünk pár hosszú lasztit AJ és Meredith fele...Ma kíváncsi leszek ezek az outside zone futások, meg 6 yardos hook, cross route-ok mennyire fognak ülni, szerintem semennyire. Man blocking power guardok vannak, basszunk oda a torkukra, Jeffries le tudja futni akárkit teszel rá, durranjon el a Sex Cannon, ne arra verjük a faszunkat, hogy nem adjuk el a labdát.A fogadóirodák több yardot várnak Hoyertől mint a hazai pályán játszó Rodgerstől ezzel együtt toronymagas esélyes a gb a meccsen. Mivel fognak verni minket, a nem létező futójátékukkal?! Vagy ami még idegesítőbb h előre azzal számolnak hogy majd szépen tökön lőjük magunkat... már csak ezért is basszuk szét őket!Persze a yardok eddig is jöttek szarásig, mi gargabe time-ban nyomjuk 3 meccse, csak pontokat nem tudunk csinálni konkrétan.
davemayer
hpeter93
füligjimmy
több mint 9 éve
Ma kíváncsi leszek ezek az outside zone futások, meg 6 yardos hook, cross route-ok mennyire fognak ülni, szerintem semennyire. Man blocking power guardok vannak, basszunk oda a torkukra, Jeffries le tudja futni akárkit teszel rá, durranjon el a Sex Cannon, ne arra verjük a faszunkat, hogy nem adjuk el a labdát.A fogadóirodák több yardot várnak Hoyertől mint a hazai pályán játszó Rodgerstől ezzel együtt toronymagas esélyes a gb a meccsen. Mivel fognak verni minket, a nem létező futójátékukkal?! Vagy ami még idegesítőbb h előre azzal számolnak hogy majd szépen tökön lőjük magunkat... már csak ezért is basszuk szét őket!Persze a yardok eddig is jöttek szarásig, mi gargabe time-ban nyomjuk 3 meccse, csak pontokat nem tudunk csinálni konkrétan.
davemayer
hpeter93
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Írta is pár szaki hogy ritka az ilyen hogy megtett yardokban 7. egy csapat szerzett pontokban meg tök utolsó...A fogadóirodák több yardot várnak Hoyertől mint a hazai pályán játszó Rodgerstől ezzel együtt toronymagas esélyes a gb a meccsen. Mivel fognak verni minket, a nem létező futójátékukkal?! Vagy ami még idegesítőbb h előre azzal számolnak hogy majd szépen tökön lőjük magunkat... már csak ezért is basszuk szét őket!Persze a yardok eddig is jöttek szarásig, mi gargabe time-ban nyomjuk 3 meccse, csak pontokat nem tudunk csinálni konkrétan.
davemayer
hpeter93
több mint 9 éve
A fogadóirodák több yardot várnak Hoyertől mint a hazai pályán játszó Rodgerstől ezzel együtt toronymagas esélyes a gb a meccsen. Mivel fognak verni minket, a nem létező futójátékukkal?! Vagy ami még idegesítőbb h előre azzal számolnak hogy majd szépen tökön lőjük magunkat... már csak ezért is basszuk szét őket!Persze a yardok eddig is jöttek szarásig, mi gargabe time-ban nyomjuk 3 meccse, csak pontokat nem tudunk csinálni konkrétan.
davemayer
több mint 9 éve
A fogadóirodák több yardot várnak Hoyertől mint a hazai pályán játszó Rodgerstől ezzel együtt toronymagas esélyes a gb a meccsen. Mivel fognak verni minket, a nem létező futójátékukkal?! Vagy ami még idegesítőbb h előre azzal számolnak hogy majd szépen tökön lőjük magunkat... már csak ezért is basszuk szét őket!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
McPhee aktiválva, már ma is játszik.Még tuti nincs csúcsformában, valszeg limitált snappszáma lesz, de renélem hozza magát 😊
proki
több mint 9 éve
McPhee aktiválva, már ma is játszik.
több mint 9 éve
Csak a Packerst oda-visszaMACKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
ThundersNFL
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Csak a Packerst oda-vissza
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Nagyon rég vártam már ilyen közönnyel egy bears-packerst, talán még soha. Ez az 1-5 hihetetlen demoralizáló tud lenni... tavaly sem voltunk jók de akkor még őszintén tudtam drukkolni ennek a tarsaságnak, most meg szinte várom a végét h lássuk mi fog történni a black monday-en. Vagy van sztetek olyan forgatókönyv hogy kirúgják Foxot év közben? Sztem mi nem az a franchise vagyunk, ez kb az egyetlen ami megmenti ettől kb.Én valahogy nem tudok érdektelenül nézni egy Sajtfejek elleni derbit. Elvégre négiscsak az NFL legrégebbi riválisai találkoznak. Foxot nem fogjuk év közben kitenni én erre csak minimális esélyt látok...
davemayer
több mint 9 éve
Ez szerintem is így van, a hajnalok hajnalán nyertünk egy csomó bajnoki címet, de aztán mióta felkelt a nap gyakorlatilag vesztesek vagyunk. Volt két villanásunk ugyan késő délután meg este felé, de alapvetően vesztettünk nap többi részében, most vagyunk kb. az éjszakában, talán lesz újra hajnal is, de ezt senki sem garantálja nekünk. Ez van. 😊köszii😊Lényegében azt hogy egy nagy történelmű csapat vagyunk, de a múltban élünk ( kicsit olyan mint a magyar foci meg az aranycsapat) Azt taglalják hogy az elmúlt bő 70 évben nem tudott a csapat konzisztensebben sikeres lenni eltekintve 1-2 sikeresebb időszaktól (85-ös Bears stb) Szóval igazából egy vesztes frenchise a mienk csak a történelem miatt ezt nehéz elfogadni... Nagyjából ez csak persze a cikk részletesebb meg megemlíti hogy hányszor voltunk PO-ba, egyébb statok stb... Van benne szó a csapat történelméről is.Ezt a cikket érdemes elolvasni... Van benne igazság...Nem nyitja meg se laptopon se telefonon:// A címéből következtetve értem miről van szó, de részletesebben röviden mit írnak??
beargoggleson.com/2016/10/17/chicago-bears-nothing-losing-franchise/
Tomcsik
ricsiii83
Tomcsik
ricsiii83
több mint 9 éve
Nagyon rég vártam már ilyen közönnyel egy bears-packerst, talán még soha. Ez az 1-5 hihetetlen demoralizáló tud lenni... tavaly sem voltunk jók de akkor még őszintén tudtam drukkolni ennek a tarsaságnak, most meg szinte várom a végét h lássuk mi fog történni a black monday-en. Vagy van sztetek olyan forgatókönyv hogy kirúgják Foxot év közben? Sztem mi nem az a franchise vagyunk, ez kb az egyetlen ami megmenti ettől kb.Az estével kapcsolatban felkészültem mindenre, még egy 50-0-ás vereség sem hatna meg, nem várok semmit. De fel fogok kelni és megnézem.
davemayer
Hajrá Medvék!
több mint 9 éve
Nagyon rég vártam már ilyen közönnyel egy bears-packerst, talán még soha. Ez az 1-5 hihetetlen demoralizáló tud lenni... tavaly sem voltunk jók de akkor még őszintén tudtam drukkolni ennek a tarsaságnak, most meg szinte várom a végét h lássuk mi fog történni a black monday-en. Vagy van sztetek olyan forgatókönyv hogy kirúgják Foxot év közben? Sztem mi nem az a franchise vagyunk, ez kb az egyetlen ami megmenti ettől kb.Szerintem az 1-7 és a by week az.
davemayer
több mint 9 éve
Nagyon rég vártam már ilyen közönnyel egy bears-packerst, talán még soha. Ez az 1-5 hihetetlen demoralizáló tud lenni... tavaly sem voltunk jók de akkor még őszintén tudtam drukkolni ennek a tarsaságnak, most meg szinte várom a végét h lássuk mi fog történni a black monday-en. Vagy van sztetek olyan forgatókönyv hogy kirúgják Foxot év közben? Sztem mi nem az a franchise vagyunk, ez kb az egyetlen ami megmenti ettől kb.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
köszii😊Lényegében azt hogy egy nagy történelmű csapat vagyunk, de a múltban élünk ( kicsit olyan mint a magyar foci meg az aranycsapat) Azt taglalják hogy az elmúlt bő 70 évben nem tudott a csapat konzisztensebben sikeres lenni eltekintve 1-2 sikeresebb időszaktól (85-ös Bears stb) Szóval igazából egy vesztes frenchise a mienk csak a történelem miatt ezt nehéz elfogadni... Nagyjából ez csak persze a cikk részletesebb meg megemlíti hogy hányszor voltunk PO-ba, egyébb statok stb... Van benne szó a csapat történelméről is.Ezt a cikket érdemes elolvasni... Van benne igazság...Nem nyitja meg se laptopon se telefonon:// A címéből következtetve értem miről van szó, de részletesebben röviden mit írnak??
Tomcsik
ricsiii83
Tomcsik
több mint 9 éve
Packersben nem lesz se Laci se Starks, a frissiben tradelt Knile Davis az egyetlen bevethető RB a rosteren. Őt azért illene megfogni. Shields és Randall is hiányzik szóval most AJ és Meredith villoghat és remélem Hoyer megdob feléjük pár mélyebb lasztit... Nem sok esélyt látok a győzelemre, de ez tavaly se volt másképp... Aztán csak elbasztuk a Favre partyt....
több mint 9 éve
Lényegében azt hogy egy nagy történelmű csapat vagyunk, de a múltban élünk ( kicsit olyan mint a magyar foci meg az aranycsapat) Azt taglalják hogy az elmúlt bő 70 évben nem tudott a csapat konzisztensebben sikeres lenni eltekintve 1-2 sikeresebb időszaktól (85-ös Bears stb) Szóval igazából egy vesztes frenchise a mienk csak a történelem miatt ezt nehéz elfogadni... Nagyjából ez csak persze a cikk részletesebb meg megemlíti hogy hányszor voltunk PO-ba, egyébb statok stb... Van benne szó a csapat történelméről is.Ezt a cikket érdemes elolvasni... Van benne igazság...Nem nyitja meg se laptopon se telefonon:// A címéből következtetve értem miről van szó, de részletesebben röviden mit írnak??
Tomcsik
ricsiii83
több mint 9 éve
#loyalitásJeff Dickerson @DickersonESPN 21 min21 perccel ezelőttSitton a Packers ellen nem játszik ez már biztos
Jay Cutler (thumb), Josh Sitton (ankle), Eddie Goldman (ankle) and Eddie Royal (toe), Tracy Porter (knee) did not practice on Tuesday.
hpeter93
ricsiii83
megpróbálok beszélni Peppersel, de nem ígérek semmit...

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ezt a cikket érdemes elolvasni... Van benne igazság...Nem nyitja meg se laptopon se telefonon:// A címéből következtetve értem miről van szó, de részletesebben röviden mit írnak??
Tomcsik