Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ez már tuti? Mert akkor meg sem nézem.Bazzani
Ez annyira tuti, hogy én például két hétig nem fogok meccset nézni. Eredmények: 33-10, aztán 17-24. És Illés Béla a legnagyobb király.

Matthew Staffordfüligjimmy
Basszus. A hülye játékosaink meg készülnek a meccsre.
33pontot kapunk? Nem gondoltam volna.Bazzani
Dobok nekik mindjárt egy ímélt, hogy azért ne törjék össze magukat feleslegesen. Remélem Schwartz ezért nem akar senkit pofánb@szni. 😀

Matthew Stafford

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 725 — Axel Foley
Nagyon rossz formában vannak, kihullanak a falembereik, szóval most megverjük a Lionst, ráadásul nagyon simán, megszólalnak a fanfárok, aztán jön a Chargers, és hazai pályán úgy kikapunk tőlük, hogy a Tribune sportrovata is beleremeg.

Ez annyira tuti, hogy én például két hétig nem fogok meccset nézni. Eredmények: 33-10, aztán 17-24. És Illés Béla a legnagyobb király.

Basszus. A hülye játékosaink meg készülnek a meccsre.
33pontot kapunk? Nem gondoltam volna.

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nagyon rossz formában vannak, kihullanak a falembereik, szóval most megverjük a Lionst, ráadásul nagyon simán, megszólalnak a fanfárok, aztán jön a Chargers, és hazai pályán úgy kikapunk tőlük, hogy a Tribune sportrovata is beleremeg.

Matthew Stafford

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 725 — Axel Foley

Ez már tuti? Mert akkor meg sem nézem.

több mint 13 éve
Lovie Smith says plan calls for Brandon Meriweather to see some time at safety on Sunday vs. Lions.

Ja, ha már ennyi lóvéért idehoztuk, akkor ne csak kispadozzon, bár ki tudja mivel használ és mivel árt a csapatnak. Wright- Conte páros a jövőre nézve biztatónak tűnik....soma80
Ne mááááááá. Bmeg ez az ember annyit hibázott azon a pár meccsén, hogy fiatalabb játékost rég cutoltak volna. Kifizették neki a lovét (jó hülyék voltak) 1 évre, remélem szezon után mást boldogít majd. Játszanak a fiatalok.tüsi91
Egyetértek! Vödör csak padozzon azzal nem bassza el a meccset! Peppers kéne mindenképpen!!!Mondjuk, ha Idonije hozza az előző meccses formáját és Paea is felszívja magát, akkor Mattnak reszeltek😊
Hester hiányozni fog az ST-ből Knox nem az igazi😕kutya23c
Csak Wright megint megsérült meccs közben, aztán jött Veder. Szerintem néhány fórumozónak a nagyanyja golyóállóbb, mint Őrnagy őrnagy.

Peppers úgy néz ki, játszani fog, nagyon jó hír. A falembereknél nem hiszem, hogy az akarat hiányzik, pontosan tudják, hogy simán kipicsázzák őket. Inkább a koordinátorok alkalmazkodtak, jobban blokkolják Pepperst (vajúdik a térdeivel), meg ennél többet nem is nagyon tudnak.

Hamár azt hittem, jön a Chargers, megnéztem a meccsüket.... hát Rivers rendesen összetörték. De amiket az újonc Brown elkapott.... egy TD-t visszafújtak tőle, pedig azt már csakazértis megadtam volna. Nagyon rossz formában vannak, kihullanak a falembereik, szóval most megverjük a Lionst, ráadásul nagyon simán, megszólalnak a fanfárok, aztán jön a Chargers, és hazai pályán úgy kikapunk tőlük, hogy a Tribune sportrovata is beleremeg.

Matthew Stafford

- Abe Simpson
több mint 13 éve
kutya23c 223
Lovie Smith says plan calls for Brandon Meriweather to see some time at safety on Sunday vs. Lions.

Ja, ha már ennyi lóvéért idehoztuk, akkor ne csak kispadozzon, bár ki tudja mivel használ és mivel árt a csapatnak. Wright- Conte páros a jövőre nézve biztatónak tűnik....soma80
Ne mááááááá. Bmeg ez az ember annyit hibázott azon a pár meccsén, hogy fiatalabb játékost rég cutoltak volna. Kifizették neki a lovét (jó hülyék voltak) 1 évre, remélem szezon után mást boldogít majd. Játszanak a fiatalok.tüsi91
Egyetértek! Vödör csak padozzon azzal nem bassza el a meccset! Peppers kéne mindenképpen!!!Mondjuk, ha Idonije hozza az előző meccses formáját és Paea is felszívja magát, akkor Mattnak reszeltek😊
Hester hiányozni fog az ST-ből Knox nem az igazi😕

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Ne mááááááá. Bmeg ez az ember annyit hibázott azon a pár meccsén, hogy fiatalabb játékost rég cutoltak volna. Kifizették neki a lovét (jó hülyék voltak) 1 évre, remélem szezon után mást boldogít majd. Játszanak a fiatalok.
több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan

Ja, ha már ennyi lóvéért idehoztuk, akkor ne csak kispadozzon, bár ki tudja mivel használ és mivel árt a csapatnak. Wright- Conte páros a jövőre nézve biztatónak tűnik....
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 796 — "Grammar maci"
Peppersnél még az is jó ha csak odaállítjuk az oldalvonalhoz aztán akár mikor rásandít Stafford eszébe jut a tavalyi nyitónap :cool:

Hester az egyik kedvencem így természetesen óriási vérveszteség (persze nem mint WR bár villant a Vikes ellen is és ha nem kell lelassítania lett volna egy hasonló a Philly ellen is) de leginkább az a félelem az ellenben a kick offnál + a puntoknál, az nagyon kell a jó ST munkához. Remélem így hogy Knox lesz vszínűleg a visszahordó nem fognak annyira figyelni és kihasználja párszor.

Tőlem már elkezdhetnék végre...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Engem azért aggaszt Hester hiánya, persze Knox se amatőr, de nem is Devin...

Pepperst mindenképp fel kell tenni a pályára, ha kell felviszi Urlacher a hátán aztán a sack-ek után meg lehozza..

A blog szerintem is feles, mert a fórumot ismeri mindenki, azok is benéznek akik nem Bears fanok, hozzászólnak alkalom adtán.. Én pl a Philly blogot szinte soha nem nézem, de a topicba be-be lesek..

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Bears announce Gabe Carimi will undergo knee surgery Friday. Carimi will have an arthroscopic debridement procedure.

Hester engem sem zavar, ha nem játszik, azért Knox is elég klassz visszahordó srác. Pepperst kell összetoldozni, foltozni valahogy, azért Staffordra nélküle elég nehéz lesz nyomást gyakorolni...soma80
Jimmy írta, hogy a DL emberei Peppersen kívül kicsit kevesek. Én főleg Izzy játékában látok visszaesést tavalyhoz képest. tavaly rengeteg pressure/hit és 8 sack fűződött a nevéhez + néhány elütött labda. Idén ebből nem sok minden látszik. Melton is elszürkült, mondjuk volt honnan, mert az első héten brutális volt. Adams megkapta az új szerződését, de ennyi volt, Toeiana jó munkásember, Okoye fene tudja, Paeat meg nem sokszor láttuk. Pepperst mindenáron össze kell tákolni.

Nem vészmadárkodok, de Cariminak ugye sok gondja colt collegeban is a térdével. Idén nem játszik, Louis úgy is franchise RT lesz 😀.

Bocs srácok, de az én véleményem szerint felesleges a komolyabb blog, itt is megtudjuk beszélni a dolgokat, belehet linkelni a híreket stb.
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Bears announce Gabe Carimi will undergo knee surgery Friday. Carimi will have an arthroscopic debridement procedure.
soma80
Az 2-6 hét...

több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan

Hester engem sem zavar, ha nem játszik, azért Knox is elég klassz visszahordó srác. Pepperst kell összetoldozni, foltozni valahogy, azért Staffordra nélküle elég nehéz lesz nyomást gyakorolni...
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Nagyon jó ez az Eagles oldal, már felmerült a kobakomban a kérdés, hogy nem kéne összehozni nekünk is végre egy magyar Bears szurkolói oldalt? Lennénk rá egy páran szerintem csak összefögás kérdése szerintem. Vélemények esetleg?Gabez
felőlem mehet, segíteni ebben nem nagyon tudok de látogatnám az tuti 😀davemayer
Gondolkodtam rajta én is...bár elég sok időd elmegy rá az elején...haveromék csinálnak Arsenal blogot,de ahogy látom a facebook oldaluk jobban megy mint a rendes blog...

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 796 — "Grammar maci"
Nagyon jó ez az Eagles oldal, már felmerült a kobakomban a kérdés, hogy nem kéne összehozni nekünk is végre egy magyar Bears szurkolói oldalt? Lennénk rá egy páran szerintem csak összefögás kérdése szerintem. Vélemények esetleg?Gabez
felőlem mehet, segíteni ebben nem nagyon tudok de látogatnám az tuti 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gabez Chicago Bears 84
Nagyon jó ez az Eagles oldal, már felmerült a kobakomban a kérdés, hogy nem kéne összehozni nekünk is végre egy magyar Bears szurkolói oldalt? Lennénk rá egy páran szerintem csak összefögás kérdése szerintem. Vélemények esetleg?
több mint 13 éve
kutya23c 223
http://www.youtube.com/watch?v=DL_zkg85l1o&feature=youtu.be

Ez a gyerek tavaly úgy téblébolt a pályán, mint töketlen kamasz egy kántorjánosi topogóban. Úgy néz ki RT a posztja, eggyel beljebb ugyanúgy használhatatlan volt a szezon elején.
füligjimmy
Hát az hibátlan, ahogy a végén beletolja a földbe a def sisakját!!! 😀

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
Hester különösebben nem zavar, ha nem játszik legalább nem húzom fel magam a WRként nyújtott teljesítményén. ESPN statjai szerint 22/49 a elkapott/ felé dobott labdák aránya. Akárhogy is nézem ez 45%.

Pepperst összekaparják a meccsre ez 100%, Minny ellen doubtful volt egész héten és játszott, szerintem most sincs nagyobb gáz.

Carimi out, de ahogy elnézem idén nem is fog kezdeni. Sőt lehet én se tenném be. Spencerrel és Louis-al elég jól muzsikál a jobb oldal. Futások is főként erre jönnek és a látottak alapján vélhetően jobb átlaggal is futunk erre. Tribunen írták, hogy Cutler 32 dropbackjéből csak 3 alkalommal volt 5 emberes protection. Többinél vagy TE vagy HB besegített.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=DL_zkg85l1o&feature=youtu.be

Ez a gyerek tavaly úgy téblébolt a pályán, mint töketlen kamasz egy kántorjánosi topogóban. Úgy néz ki RT a posztja, eggyel beljebb ugyanúgy használhatatlan volt a szezon elején.

Peppers eléggé zúzott a sérülése után... remélem csak elterelés. Eddig nem volt szokás, de idén már eljátszották.

http://www.nationalfootballpost.com/Breaking-down-the-Bears-Spot-route.html
Az ilyen cikkekből kellene több, nem fantázia fociból, meg petykarovatból

Matthew Stafford

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Eddig úgy néz ki hogy Hester és Peppers sem fog játszani vasárnap... Carimi pedig biztosan nem.

több mint 13 éve
Bennett mókás twitteren😊

"Wife trip to Philly $1,000 Fined for cleats $5,000 Beating Philly on the road priceless!"
"I should of just bought the Nike MAGs 2011 lol they were cheaper lol"

Nike mag az a vissza a jővőbe Marty McFly cipő nem kicsit drágán.

több mint 13 éve
[b még Peter King is,muszáj volt írnia a monday morning qb tuesday editionben,és csak pozitívum,itt vmi nagyon nincs rendben.
Jay is mintha nem önmaga lenne,twitter,mókázás a médiával,úgy néz ki megint együtt Cavallarival...és bevállalta tegnap a rádióban h állja Bennett 5000 dolcsis büntijét a narancssárga cipő miatt😊
Persze ez csak a következő interception vagy vereségig fog tartani,de azért fejlődik a mufurc beképzelt köcsög Cutler kép úgy néz ki.anfernee
Jah, szerintem is újra gyűri a lepedőt a szőke hölggyel. Már csak a sajtótájékoztatón viselt ruháiból is látszik, mikor szakítottak, előkerült mackófelső, meg az a kötött garbó, hogy gyújtaná fel egyszer valaki a szekrényét, úgy néz ki, mint egy csöves. Most megint fasza háromrészes öltönyökben nyilatkozik, a kislány gondolom ügyel az ilyesmire. Ha idén meglesz a rájátszás (miért ne lenne meg), akkor azért már vége lesz ennek a hacacárénak körülötte. Mondjuk nem lehet mondani, hogy érdektelen lenne a csapat, megint valami nézettségi rekordot döntöttek főműsoridőben.

Matthew Stafford

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ha esetleg valakit érdekelne magyar nyelven Jay Cutler és Lovie Smith szavai hétfői meccs utánról, itt elolvashatja: http://philly.blog.hu/2011/11/10/merkozes_utan_bears_r_by_kandramarDeny
Köszönjük Deny,nagyon komoly ez a blogotok,nézegettem már párszor...

Más:Cutlert imádja most a média persze,mindenhol istenítik,ami a legkeményebb még Peter King is,muszáj volt írnia a monday morning qb tuesday editionben,és csak pozitívum,itt vmi nagyon nincs rendben.
Jay is mintha nem önmaga lenne,twitter,mókázás a médiával,úgy néz ki megint együtt Cavallarival...és bevállalta tegnap a rádióban h állja Bennett 5000 dolcsis büntijét a narancssárga cipő miatt😊
Persze ez csak a következő interception vagy vereségig fog tartani,de azért fejlődik a mufurc Cutler kép úgy néz ki.anfernee
Pedig pont valamelyik nap derült ki, hogy Ő az 5. legutáltabb játékos amerikában. 😊vandeminek
Jaja ezért írtam...mondjuk az a forbes lista nekem elég fura volt,se Finnegan,se Ward,se Rivers...

több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Ha esetleg valakit érdekelne magyar nyelven Jay Cutler és Lovie Smith szavai hétfői meccs utánról, itt elolvashatja: http://philly.blog.hu/2011/11/10/merkozes_utan_bears_r_by_kandramarDeny

Más:Cutlert imádja most a média persze,mindenhol istenítik,ami a legkeményebb még Peter King is,muszáj volt írnia a monday morning qb tuesday editionben,és csak pozitívum,itt vmi nagyon nincs rendben.
Persze ez csak a következő interception vagy vereségig fog tartani,de azért fejlődik a mufurc Cutler kép úgy néz ki.anfernee
Pedig pont valamelyik nap derült ki, hogy Ő az 5. legutáltabb játékos amerikában. 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve

Persze ez csak a következő interception vagy vereségig fog tartani,de azért fejlődik a mufurc beképzelt köcsög Cutler kép úgy néz ki.