NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
A hangulatom fenomenális még most délután is, engedjétek hát meg ezt a kis Off-ot is.
Tipp, ki van a képen? 😊 Nagyon érdekelte London úgy látom 😀

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Azért amikor a 2. negyed végén Sanzenbacher nem tudta elkapni Cutler passzát, hát anyáztam rendesen.Kap egy halálpontos passzt és képtelen megfogni, lehet túl gyorsan vagy túl erősen jött szegénynek...ráadásul a következő passzból lett a Forte fumble.aztec
Sanzi védelmében, direkt figyeltem hány playben van fent, és hát kb. semennyiben. Talán az volt az első elkapási lehetősége, azért annyira szvsz nem könnyű fél meccs után beállva rögtön teljesíteni (ez egyébként az NFL játékosokban számomra lenyűgöző. Soccerben általában kell idő egy cserének, hogy beleszokjon a ritmusba, itt meg sokkal nagyobb ritmusnál is ha beraknak azonnal kell 100%-on pörögni...). Szóval kétségkívül nagy hiba volt, de azért ne legyetek kemények vele, fiatal még 😀

Btw grat a csapatnak, amellett hogy Vick fan vagyok, élvezet volt nézni, hogy mennyire megbénítják. Nem tudom milyen lett végül a statja, de hát semmit nem tudott kezdeni. És tényleg amit Ricsiék is mondtak a meccs első felében, nagyon komoly iramot diktált a védelem (Briggset nem futja le Vick WTF?!?) és nagy szó, hogy bírták is. Szeretem az ilyen csapatokat, amik ha nem is a legjobb csapatok, de azért nagy dolgokat tudnak csinálni 😊 GO Bears! 😊fetomy
Sanzival kapcsolatban,ahhoz képest amit eddig mutatott,undrafted free agentként eddig még ha volt is azért neve,le a kalappal,nekem abszolut 1ik kedvenc lett,a gond most h ő is a slotban jó ahova ugye most visszajött Bennett,a Vandy conenction meg azért még erősebb mint a Jay-Sanzi...bár ahogy olvastam Jay magával viszi Sanzit mindenhova,Hanie mellett vele lóg sokat,ami azért sokat elmond mennyire bízik benne,csak jót mondott róla mindig.
Örülök h Bennett visszajött de sajnálom kicsit igy h kevesebbet lesz fent,mondjuk kérdés Hester sérülése,Martz szerint mindenhol jó edzéseken Sanzi,kérdés h ezt komolyan is gonodolta e és be is vetjük.Eddig 19 receptionből 3 td...
Én nagyon remélem h sokáig lesz Bears Receiver.

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 838 — Bears & Illinois fan
Sziasztok! Végül csak sikerült élőben megnéznem a meccset és nem bántam meg! Bár szívbetegeknek receptnek biztos nem írják fel! 😊
Pár gondolat a meccsről, a csapatról.
Cutler a jobbik arcát mutatta a meccs nagyobbik részében és végre igazi vezéregyéniségként viselkedett több drive-ban is. Bennett elkapásai hoztak fényt az éjszakában, legtöbbször kiélezett helyzetben sikerült megfogni a lasztit. Forte újra nagyot játszott, különösen az első driveban (52 yard) , aztán a két fumble sokat rontott a megítélésén. Az elsőnél 2 perccel a félidő vége előtt, 10-0-nál mi a bánatért kellett háromszor passzolni, amikor addig mentek a futások?? :o Ez nem menti fel Fortét, ráadásul nem sokkal később a Philly szerencsére visszadta a kölcsönt, bár bírói segítség nélkül nem lett volna Td, csak Fg.
A védelem viszonylag a helyén volt, elég Vick teljesítményét nézni 213 y 0td, 1 int, 34 y futás. A második félidő elején azonban a td drive-jukat meg lehetett volna állítani, ott egy kicsit mérges voltam rájuk.
Aztán jött a második fumbli, ott egy kicsit tele volt a gatya mindenkinél, nem találták a ritmust.
Na de ezután Cutler rohadt nagyot játszott, a defense is magára talált, szerencse is velünk volt egy kicsit (fake punt). Mondjuk megspórolhattak volna nekünk egy kis izgalmat, ha az utolsó nagy drive-ból td születik, de mindegy... 😊

Összességében régen láttam ilyen magabiztos Cutlert, a végére minden a helyére került és rohadt fontos győzelmet arattunk.

Nem tudom, hogy ez mire lesz elég a Lions ellen, de ezt az 5-3-at pár hete simán aláírtuk volna, nem?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azért amikor a 2. negyed végén Sanzenbacher nem tudta elkapni Cutler passzát, hát anyáztam rendesen.Kap egy halálpontos passzt és képtelen megfogni, lehet túl gyorsan vagy túl erősen jött szegénynek...ráadásul a következő passzból lett a Forte fumble.aztec
Sanzi védelmében, direkt figyeltem hány playben van fent, és hát kb. semennyiben. Talán az volt az első elkapási lehetősége, azért annyira szvsz nem könnyű fél meccs után beállva rögtön teljesíteni (ez egyébként az NFL játékosokban számomra lenyűgöző. Soccerben általában kell idő egy cserének, hogy beleszokjon a ritmusba, itt meg sokkal nagyobb ritmusnál is ha beraknak azonnal kell 100%-on pörögni...). Szóval kétségkívül nagy hiba volt, de azért ne legyetek kemények vele, fiatal még 😀

Btw grat a csapatnak, amellett hogy Vick fan vagyok, élvezet volt nézni, hogy mennyire megbénítják. Nem tudom milyen lett végül a statja, de hát semmit nem tudott kezdeni. És tényleg amit Ricsiék is mondtak a meccs első felében, nagyon komoly iramot diktált a védelem (Briggset nem futja le Vick WTF?!?) és nagy szó, hogy bírták is. Szeretem az ilyen csapatokat, amik ha nem is a legjobb csapatok, de azért nagy dolgokat tudnak csinálni 😊 GO Bears! 😊
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Garza kapott is egy 2 éves új szerződést, mert szezon után lejárt volna neki.Höri
$6.55 millió, $2.6 millió garantálttal.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Garza kapott is egy 2 éves új szerződést, mert szezon után lejárt volna neki.

több mint 13 éve
Jól látom, meccset nyert a csapat a 4. negyedben? Mióta Cutler itt van, volt egy OT siker a Vikings ellen, aztán szerintem annyi. Amúgy ha megvan az előny arra ráülünk, aztán lecsorog a meccs, de hátrányból fordítanásra nem emlékszek. Nem egy fourth quarter hero JC, ezért se tartják túl sokra (és ebben van igazság). Szegény szakértők, pedig egyöntetűen milyen szépen megszakértették. A Lions elleni győzelem nagyon kell, de előbb a Chargers.

Philip Riversfüligjimmy
Ismerve a mi utolsó negyedbeli teljesítményeinket ebben semmi meglepő sincs.
Megérdemelt volt a Bears győzelem.Vmiért megremegünk ellenetek.Remélem jövőre elkerülünk titeket már. 😊Greengo
faszt,jővőre nézhetnénk már együtt😀

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 795 — "Grammar maci"
WWW! ennél jobb kedvre már csak az deríthetne, ha a Lions fejét is lenyomnánk a víz alá 😊 Egyébként jól látom, hogy Cutler sokkal inkább koncentráltan játszik, mnint tavaly? Mindenesetre reményt keltően fejlődünk.Gabez
nem verik 7/24ben

és a 0 INT és (ha jól emlékszem) 0 sack azért sokat mondó adat bárki ellen játszunk is a ligában.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
hát az Benny Hill jelenet volt... De nálam az összes többi WR Bennett-et kivéve kritikán aluli volt, Williams-t is 50 yardos passznál hason dobja Cutler és a noob nem tudja elkapni :/
hosszú távon nagyon nem lesz ez így jó de a mai napot semmi sem árnyékolhatja be 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gabez Chicago Bears 84
WWW! ennél jobb kedvre már csak az deríthetne, ha a Lions fejét is lenyomnánk a víz alá 😊 Egyébként jól látom, hogy Cutler sokkal inkább koncentráltan játszik, mnint tavaly? Mindenesetre reményt keltően fejlődünk.
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Azért amikor a 2. negyed végén Sanzenbacher nem tudta elkapni Cutler passzát, hát anyáztam rendesen.Kap egy halálpontos passzt és képtelen megfogni, lehet túl gyorsan vagy túl erősen jött szegénynek...ráadásul a következő passzból lett a Forte fumble.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Köszönjük szépen 😊 akárhogyan akárki által egy eagles verés mindig jó kedvre derít 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Mumus csapat😀

"Yes, Michael Vick may scare the daylight out of the Giants ... and the Redskins and the Cowboys and the 49ers and the Saints. But the Chicago Bears have the one thing Vick hasn't yet solved: defensive speed. The Bears have faced Vick four times as a starter and beaten him four times, twice as a Falcon, twice as an Eagle. Wherever the games are played, Vick has less time when he plays the Bears, surely less space and absolutely no success."

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Detroit az, írd csak át Staffordra :cool:

ha tényleg így van jimmy ahogy írtad a comebackeket (én sem emlékszem semmi másra) akkor jogos volt a felháborodásom 24-17-nél 😉

ejjj de jó a kedvem te jó ég!davemayer
Na bazzeg, már ráhelyeztem a rontást, remélem még nem késő korrigálni.

Én is alig várom, hogy megnézzem a meccset, lehet, hogy tévében az ismétlést. Nekem ugyan egy 38 cintis Akai tévém van letéve valamelyik zugba (persze kábletévére elő vagyok fizetve, eszemet dícséri), de két üveg Amstel talán segít, hogy jó minőségűnek lássam. Macáknál bejön.

Matthew Stafford

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 872 — Eagles fan
Jól látom, meccset nyert a csapat a 4. negyedben? Mióta Cutler itt van, volt egy OT siker a Vikings ellen, aztán szerintem annyi. Amúgy ha megvan az előny arra ráülünk, aztán lecsorog a meccs, de hátrányból fordítanásra nem emlékszek. Nem egy fourth quarter hero JC, ezért se tartják túl sokra (és ebben van igazság). Szegény szakértők, pedig egyöntetűen milyen szépen megszakértették. A Lions elleni győzelem nagyon kell, de előbb a Chargers.

Philip Riversfüligjimmy
Ismerve a mi utolsó negyedbeli teljesítményeinket ebben semmi meglepő sincs.
Megérdemelt volt a Bears győzelem.Vmiért megremegünk ellenetek.Remélem jövőre elkerülünk titeket már. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve

Philip Riversfüligjimmy
Detroit az, írd csak át Staffordra :cool:

ha tényleg így van jimmy ahogy írtad a comebackeket (én sem emlékszem semmi másra) akkor jogos volt a felháborodásom 24-17-nél 😉

ejjj de jó a kedvem te jó ég!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Matthew Stafford

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 302 — Így remélem megfelelek nektek.....
Babin zászlója vicc volt. Berúgjuk helyette az FGt. Persze akkor nyílván más meccs van. Asoé viszont simán adható, contact volt, a labdára vissza sem fordult. Bár igaz, ami igaz mi is bírózunk sokszor, ha kikapunk.

Vasárnap must win game.tüsi91
Ide is beírom 😊 megérdemeltétek nem kérdés még egyszer (utoljára 😛 ) gratuladande
csak olyan jó olvasni.

Amúgy third down 7/14. Ilyen jó adatunk se sokszor van. 😀 Redzone 4/3 TD. Ilyen se. Elit offense kérem tisztelettel.tüsi91
Ez nem más mint a mi védelmünk szokásos formája hiába van ami örök 😉
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Gratulálok, Cutler és az O-falatok zseniális volt (meg kicsit a bírók besegítettek de nem rajtuk múlt) ha vmi csoda történik a PO-ban találkozunk.dande
Babin zászlója vicc volt. Berúgjuk helyette az FGt. Persze akkor nyílván más meccs van. Asoé viszont simán adható, contact volt, a labdára vissza sem fordult. Bár igaz, ami igaz mi is bírózunk sokszor, ha kikapunk.

Ide is beírom 😊 megérdemeltétek nem kérdés még egyszer (utoljára 😛 ) gratuladande
csak olyan jó olvasni.

Amúgy third down 7/14. Ilyen jó adatunk se sokszor van. 😀 Redzone 4/3 TD. Ilyen se. Elit offense kérem tisztelettel.
több mint 13 éve
Hát ez a meccs óriási meglepetés volt számomra. Elképesztő. GRAHAM. Így nagy betűvel. Annyira kellett az a labdaszerzés hogy nehéz szavakba önteni. Fortéra haragudtam nagyon, de tényleg ha ennyire labdabiztos marad amúgy nem vethetünk semmit a szemére, most hál' istennek belefért ez is. Az OL teljesítménye fenomenális volt (pár playtől eltekintve) - nem gondoltam volna hogy ezt le fogom írni idén... 😀
A védelem karcolt, Briggs tacke-je Vicken újra elhitette velem hogy meg tud újulni. A második félidő elejét leszámítva teljesen meg volt fogva a Philly, kicsit reméltem hogy a tét megbéníthatja őket( must win volt nekik), ez nagyon érezhető volt rajtuk.
Cutler az utóbbi időben nagyon biztosan játszik, az OL teljesítménye talán megnyugtatta, jó ezt látni.

Nagy győzelem, erőt kell hogy adjon a hétvégi SZUPERDERBIRE!!!

(munka, milyen munka?! végig a bowl.hu-t fogom olvasni 😂 )

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Mi az isten van az O fallal? ezek tudnak játszani??
Cutler és Bennett zseniális, mint egy falat kenyér annyira kellett a visszatérése..
Innentől nincs megállás!!!!!!!

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 302 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csodálatosan kezdődik a mai nap, éreztem hogy győzni fogunk! Ha valaki látta írjon már egy kis összefoglalót a meccsről!kutya23c
Gratulálok, Cutler és az O-falatok zseniális volt (meg kicsit a bírók besegítettek de nem rajtuk múlt) ha vmi csoda történik a PO-ban találkozunk.dande

Ide is beírom 😊 megérdemeltétek nem kérdés még egyszer (utoljára 😛 ) gratula
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Csodálatosan kezdődik a mai nap, éreztem hogy győzni fogunk! Ha valaki látta írjon már egy kis összefoglalót a meccsről!kutya23c

Vasárnap must win game.
több mint 13 éve
Gratulálok, Cutler és az O-falatok zseniális volt (meg kicsit a bírók besegítettek de nem rajtuk múlt) ha vmi csoda történik a PO-ban találkozunk.
több mint 13 éve
kutya23c 223
Csodálatosan kezdődik a mai nap, éreztem hogy győzni fogunk! Ha valaki látta írjon már egy kis összefoglalót a meccsről!

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."