Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 796 — "Grammar maci"
Martzel a faszkivan kicsit, tlg nonstop 3rd & long,második félidőre is úgy jöttek ki h 1perc alatt 3&out.Vicc milyen playeket hívott,főleg az a 3rd & 1,amire hoztuk ugye Barbert.Remélem Hester és Pepps jól vannak.anfernee
baszki én azt hittem (meg is kérdeztem az eredménykövetőben) hogy Barber sérült mert annyira nem hoztuk fel olyan szituban amiben jó. Aztán a meccs végén amikor már nem számít bejött pár playre. Bennett remélem megőrzi a formát, már csak Delete kell a secondary-be és tuti a SB 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Martzel a faszkivan kicsit, tlg nonstop 3rd & long,második félidőre is úgy jöttek ki h 1perc alatt 3&out.Vicc milyen playeket hívott,főleg az a 3rd & 1,amire hoztuk ugye Barbert.Remélem Hester és Pepps jól vannak.

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Talán nem tiltják el. Azt hiszem 2 éve volt, mikor Tommie Harris a földön fekvő Cincy off. lineman fejét ütötte, és kizárták, utána játszott a következő meccsen.
OK, hogy a Chargers offense stílusa nem kedvez a D#-nek, meg nekik nagyon kell most a győzelem, meg nálunk hajlamosak felvenni a mellényt, de fontos lenne egy újabb WIN.
Az offense nem fogott ki jó napot, nem ment a futás (furcsa leírni 😀), nagyon nem is erőltettük a pontszerzést. Igazi Bear game volt. Bennett 11/11 mióta visszatért.
több mint 13 éve
Gabez Chicago Bears 84
A Lions edző bája most is valahol ott ténfereg a pályán és fogja a fejét, hogy akkor ez most hogy is volt? Mi a Chargers-t kapjuk, de a Lions se lesz boldog a Panthers-el, legfeljebb 6-4-el állunk majd mindketten. Viszont a következő héten a Lions a Green-bay-el játszik és bele fog mászni egy rohadt nagy zakóba és akkor mi lépünk előrébb egyel. Legalább is remélem. Jimmy, mit súg a varázsgömböd erre?
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A második félidő elejét átszundiztam, le is maradtam a lényegről. 😀 Egye fene. CW kiesett az idényre, hát a legjobbkor. Jól láttam, hogy EW került vaalhogy a pályára, nemcsak a szemem volt csipás. Szarok voltak a blokkolók nagyon, nem tudom, miért. Martz pedig kezdhet idegeskedni, hogy ez csak egy rossz meccs, vagy ismét elfelejtettek játszani a fiúk. Annyira nem volt gáz, megvolt a vezetés, attól szokás szerint nulla kockázat, futójáték, rúgjunk FG-t, vagy adjunk át rossz pozíciót. Ehhez képest Cutler azt a néhány sikerest passzt kegyetlenül odapörkölte, főleg 3&long szitukban voltak ezek kellemesek. Mivel a melóban vagyok, majd később írom, miért várok zakót a Chargers ellen.

DJ esetéről még. Már az Eagles ellen se tetszett, hogy felvették ezt a cigány stílust. Ahol paraszt az edző, ott paraszt a csapat, nem sípszó után kell izmosnak lenni velük szemben. Stafford a sisakjánál fogva rántotta le. Szar ügy. Belegyalulta ezért a földbe. Gratulálok. Kidobták a meccsből, éljen. Aztán lenyilatkozza, hogy az irányítóké a liga. Okos. Én ezt évek óta tudom, egy számítógép előtt görnyedve. Sisakrántásért senkit nem dobtak ki még meccsből. MS kap majd egy tízezres büntit, mert ez ennyit ér. DJ szerintem el lesz tiltva. Ki járt jobban?

Philip Rivers

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
kutya23c 223
Ez jó kis W volt, köszönet a Defnek, meg Hester Papának annyira örültem mikor láttam, hogy játszik, és még TD-t is vitt, hát ez priceless!
Tényleg Staffordnak nem szóltak meccs elején, hogy ők játszanak fehérben, ennyi eladott labdát!mondjuk volt nyomás rendesen.

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Gabe Carimi-vel mi a helyzet?
Most van időm statokat böngészgetni, és látom, hogy az első 2 meccsen kezdett, azóta semmi.
Sérülés, vagy ergya, vagy egyéb?Sobri Jóska
kiugrott a térdkalácsa

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 700 — #NoStress
Gabe Carimi-vel mi a helyzet?
Most van időm statokat böngészgetni, és látom, hogy az első 2 meccsen kezdett, azóta semmi.
Sérülés, vagy ergya, vagy egyéb?

több mint 13 éve
Nem tudom mit izgultok, országos 1-es lesz ez a Soldier-en. Forte vs runD, Peppers vs Dombrowski és már vége is.szaba
elfelejted hogy valahogy amikor nagyon kell a regular season vége felé mindig feltámadtok és most ugye nektek nagyon kell a W...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 665
Nem tudom mit izgultok, országos 1-es lesz ez a Soldier-en. Forte vs runD, Peppers vs Dombrowski és már vége is.
több mint 13 éve
asszem ez egy W volt, ellenünk ünnepelték az 5-0át a MNF-on, ennyi kijárt 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
A Chargers meccs pedig zakó.füligjimmy
Nemá jimmy 😀 Tekintve hogy Rivers micsoda fenegyerek idén, ott is előfordulhat egy pickparádé.Delete
A zakót sztem (tudom h nem) nekünk értette 😛szaba
jimmy kezdheted a voodoot...

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 665
Nemá jimmy 😀 Tekintve hogy Rivers micsoda fenegyerek idén, ott is előfordulhat egy pickparádé.Delete
A zakót sztem (tudom h nem) nekünk értette 😛
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Nemá jimmy 😀 Tekintve hogy Rivers micsoda fenegyerek idén, ott is előfordulhat egy pickparádé.

több mint 13 éve
Állat defense + állat ST + gyenge offense = Bears WIN
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A Chargers meccs pedig zakó.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Lehet itt szidni Endzsiéket, de a játékosok se különbek.

Ma must win game. A szezon meccse és satöbbi. Ha nyerünk lehetünk idén még valakik, ha nem, senkik vagyunk. Azt hiszem ennél nem kell több.
több mint 13 éve
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-1113-matt-forte-bears-chicago--20111113,0,7431605.story

Forte elmehet a f******ba. Elé van téve egy szerződés, évi 6 millióról, neki az nem kell. Menjen máshova, nézze meg, ott mennyire zöld a fű, meg más rendszerben mit tud villantani. Csinálja itt a hisztit.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
GAMEDAY!

Remélem hozzuk azt a játékot amit az utóbbi 3-4 meccsen, csak úgy lesz esélyünk a Lions ellen...

Forte lehet a kulcs, villognia kell ma is, hazai pályán a rivális ellen meg kell mutatni hogy nem volt véletlen a monday night miracle :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nah most van az h tlg magam alá piszkítok...Vége a világnak...
Peter King:"One guy I've gained tremendous respect for in the last month is Jay Cutler, and I think he'll make enough drive-sustaining plays to lead three scoring drives."

Read more: http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/peter_king/11/10/week.10/index.html#ixzz1dWfgS32i

több mint 13 éve
Mostmár a 33at tudjuk.
De miért csak 10?

(Amúgy eddig összesen egyszer kaptunk 30pontot, támadásban meg 20 felett vagyunk átlagban símán.)Bazzani
Ne engem kérdezz, hanem a természetfölötti erőket, melyek megsúgta nekem ezt az eredményt.

Matthew Staffordfüligjimmy
Basszus te vagy velük beszélő viszonyba.
Én vonyékolhatok itt nekik,max apósom válaszol.
Ő meg nem annyira természetfölötti (remélem).Bazzani
Bázzeg, hát ez nem úgy müködik, hogy írok egy üzenetet a fészbukon! Este kultúráltan meglátogatok egy áldozati helyet, ahol elfogyasztok némi varázsvizet, és csak ezután tudok erről bővebbet mondani. Legalább nem kedd hajnalban játszák.

Matthew Stafford

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 725 — Axel Foley
Mostmár a 33at tudjuk.
De miért csak 10?

(Amúgy eddig összesen egyszer kaptunk 30pontot, támadásban meg 20 felett vagyunk átlagban símán.)Bazzani
Ne engem kérdezz, hanem a természetfölötti erőket, melyek megsúgta nekem ezt az eredményt.

Matthew Staffordfüligjimmy
Basszus te vagy velük beszélő viszonyba.
Én vonyékolhatok itt nekik,max apósom válaszol.
Ő meg nem annyira természetfölötti (remélem).

több mint 13 éve
Mostmár a 33at tudjuk.
De miért csak 10?

Matthew Stafford

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 725 — Axel Foley
Mostmár a 33at tudjuk.
De miért csak 10?

(Amúgy eddig összesen egyszer kaptunk 30pontot, támadásban meg 20 felett vagyunk átlagban símán.)

több mint 13 éve
Ráraktam a házunkat meg az összes pénzem...végre rám mosolyog a szerencse😀anfernee
Örülök, hogy segíthettem, hamár Bazza szórakozását elrontottam. Most akciós volt a csirkeaprólék a spárban, szóval tudtam jósolni.

De hogyan is fogjuk felrakni ezt a 33 pontot a táblára? A screenpasszok, amivel tavaly pirított a csapat, eltűntek. Ez valszeg a támadófal szokásos sérüléshullámának is betudható, időzítés nélkül az semmit se ér. Nem hiszem, hogy a futójátékkal különösebb gond lesz. A pass protra leszek kíváncsi. Szerintem kezdünk 3 elkapós felállásokkal, 7 man prot, Louis és Spencer fogja kettőzni Suht, TE+HB megy Avril ellen, CW vagy Webbnek, vagy Garzának fog besegíteni. Ezt a legutóbbi meccseken már nagyon klasszul csinálták. 6 man prot single back, akkor Garza és Spencer/CW=Suh, Webb és CW egy az egyben, HB vagy TE besegít Avril ellen. A látottak alapján ezek lesznek a leggyakoribbak. De Martz legendájához hozzátartozik, hogy kétszer ugyanarra a játékra ugyanazt a personelt nem küldi pályára. És végre-valahára a stabil futójáték utat nyitott a play action passzoknak. Megmondom az őszinteséget, RW-t erőltetném a pálya közepén ezekből. Icamná (az ugyan maja isten, de le van szarva, ezt az egyet olvastam valami Karl May könyvben) elintézte, és masszív oldalszél lesz, az is nekünk kedvez. A Mars pont úgy fog belépni a Jupiter aurájába, hogy kijöjjön a Mackó csillagkép, szóval nyerünk: 33-10.

Matthew Stafford.

- Abe Simpson