Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 14 éve
According to fed complaint, informant said Sam Hurd was currently buying $100,000 to $200,000 in narcotics per week. Wanted to up operation.Hurd, te barom, legalább on the field ekkora playa lettél volna... :/
Hetente??? Nagyban csapatta a srác....soma80
Btw cigiben semmi értelme elszívni, mert kb. több 90%-a elég, és szinte csak Dél-Afrikában menő....
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 14 éve
Ezt te írtad? Mert akkor kétszer is meg kell emelnem a kalapom. 😊Majd ha szabadul, kap egy tévéműsort a többi kokós mellett. Ja bocs, ők már megbánták, és totálisan leszoktak. Szerencsére Urlacher csak a kurvákat szereti, bár ahogy örgszik, lehet turbózza magát egy kis kokóval. A kokót szippantják, szívják, vagy szúrják?füligjimmyEgyrészt Urlacherből simán kinézem, hogy partizik. Kurvák kelléke a kóla. A kokó meg multifunkciós. Mehet akár cigibe is, főleg szippantják, szódabikarbónával keverve és felforralva lövik, de az crackhead műsor.Delete:Delete is, ő is olvasta. 😊gyeek
"Elmondhatja hogy az NFL a másodállása" - Na ezen én felsírtam 😀vandeminek
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 14 éve
Jut eszembe, a rendőrség helyében megvizsgálnám a Soldier Fieldet. Biztos közönséges gyepen játszanak?
Ursus arctos budapestiensis
több mint 14 éve
Majd ha szabadul, kap egy tévéműsort a többi kokós mellett. Ja bocs, ők már megbánták, és totálisan leszoktak. Szerencsére Urlacher csak a kurvákat szereti, bár ahogy örgszik, lehet turbózza magát egy kis kokóval. A kokót szippantják, szívják, vagy szúrják?füligjimmyEgyrészt Urlacherből simán kinézem, hogy partizik. Kurvák kelléke a kóla. A kokó meg multifunkciós. Mehet akár cigibe is, főleg szippantják, szódabikarbónával keverve és felforralva lövik, de az crackhead műsor.
Delete:Delete is, ő is olvasta. 😊
"Elmondhatja hogy az NFL a másodállása" - Na ezen én felsírtam 😀vandeminek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Cutler hints at early return+1
http://www.fannation.com/truth_and_rumors/view/319911-cutler-hints-at-early-return?sct=nfl_bf1_a5&eref=fromSI&eref=fromSI
Most már szerintem ne erőltesse. Pihi jövő augusztusig.picidzé
Felesleges értelmetlenül tönkretenni. Meg legalább lesz még egy oka a nagy Prime-nak, hogy baszogathassa..
több mint 14 éve
Cutler hints at early returnhttp://www.fannation.com/truth_and_rumors/view/319911-cutler-hints-at-early-return?sct=nfl_bf1_a5&eref=fromSI&eref=fromSI
Most már szerintem ne erőltesse. Pihi jövő augusztusig.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 14 éve
Hát ez se normális az biztos. Én azt nem értem, hogy mi szüksége rá? Elvileg 3 évre kapott volna majd 4 millió dollárt... No mindegy egy ST playaval kevesebb.Elvileg az a Thaddeus Gibson lenne aktiválva PSből, aki Steelers 4. körös pick volt még 2010ben. Elvileg LB. Itt meg DE poszton számítanának rá. 6-2 magas és 243 font? Az csak nekem tűnik kevésnek? Mondjuk lehet amióta mérték felpakolt magára pár font izmot. Nem akármilyen DL fetisizmus van nálunk. Az ex-Falconsos srác a Davis viszont elég jól mozog, főleg futás ellen láttam 1-2szer, hogy egymaga megcsinálta a playt.
több mint 14 éve
Egy este nem nézem meg a fórumot, erre ilyen ínyenc dolgok derülnek ki. Ekkora mennyiség. Aztabüdösfenenagymindenittejóég!Delete:
"Elmondhatja hogy az NFL a másodállása" - Na ezen én felsírtam 😀
több mint 14 éve
Hehe, Barber végre nyilatkozott, de akárhányszor megkérdezte tőle a riporter, hogy mit gondol arról a két hibáról, mindig csak azt válaszolta, hogy már a köv meccsre készül 😀prokiLehet, hogy látens Eagles játékos vagy sokat hallgatott Reid interjút 😛
több mint 14 éve
Aztabüdös........ vajon a Seahawks ellen kiengedik? Mármint a Seahawks ellen 2020-ban.füligjimmy40 évet írnak. addigra lejár a szerződése
több mint 14 éve
Az ilyen embereket nem értem... Nem normális. Chicago bárója. 😀
több mint 14 éve
According to fed complaint, informant said Sam Hurd was currently buying $100,000 to $200,000 in narcotics per week. Wanted to up operation.Hálozatot akart építeni,igazi spec teamet😀 1kg kóla te atyaúristen
Hetente??? Nagyban csapatta a srác....soma80
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Hehe, Barber végre nyilatkozott, de akárhányszor megkérdezte tőle a riporter, hogy mit gondol arról a két hibáról, mindig csak azt válaszolta, hogy már a köv meccsre készül 😀
több mint 14 éve
kutya23c
223
Elmondhatja hogy az NFL a másodállása 😀"Say Hello to my Little Friend" T.M 😀
Tony Montana bekaphatjaDelete
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
According to fed complaint, informant said Sam Hurd was currently buying $100,000 to $200,000 in narcotics per week. Wanted to up operation.Hetente??? Nagyban csapatta a srác....
több mint 14 éve
Harapják 😉Law enforcement source tells @670TheScore Hurd was a top drug dealer in Chicago and police have list of NFL players who Hurd supplied.Majd ha szabadul, kap egy tévéműsort a többi kokós mellett. Ja bocs, ők már megbánták, és totálisan leszoktak. Szerencsére Urlacher csak a kurvákat szereti, bár ahogy örgszik, lehet turbózza magát egy kis kokóval. A kokót szippantják, szívják, vagy szúrják?füligjimmy
Pedig már azt hittem jó kis bulikat tart hétvégén Charlie Sheennel 😀 😀Delete
több mint 14 éve
Law enforcement source tells @670TheScore Hurd was a top drug dealer in Chicago and police have list of NFL players who Hurd supplied.Majd ha szabadul, kap egy tévéműsort a többi kokós mellett. Ja bocs, ők már megbánták, és totálisan leszoktak. Szerencsére Urlacher csak a kurvákat szereti, bár ahogy örgszik, lehet turbózza magát egy kis kokóval. A kokót szippantják, szívják, vagy szúrják?
Pedig már azt hittem jó kis bulikat tart hétvégén Charlie Sheennel 😀 😀Delete
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Law enforcement source tells @670TheScore Hurd was a top drug dealer in Chicago and police have list of NFL players who Hurd supplied.Pedig már azt hittem jó kis bulikat tart hétvégén Charlie Sheennel 😀 😀

több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825129c0/article/bears-wr-hurd-facing-federal-drug-charges-after-arrestAztabüdös........ vajon a Seahawks ellen kiengedik? Mármint a Seahawks ellen 2020-ban. Ha kondiban tartja magát, és megkapja a legújabb robotlábakat (már dolgoznak a technológián), szerintem érdemes neki egy második esélyt adni.
Hurd-öt letartóztatták, mert 5-10 kg kokaint és 1000 (!!!) fontnyi füvet akart venni 😀 😀zolika26
Nekünk kell egy új elkapó, ő úgyis szívni akart egy jelentősebb mennyiséget, szóval mindenki megkapta, amit akart.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825129c0/article/bears-wr-hurd-facing-federal-drug-charges-after-arrestez nagyon komoly :rolleyes: egy kis mellékes 😀
Hurd-öt letartóztatták, mert 5-10 kg kokaint és 1000 (!!!) fontnyi füvet akart venni 😀 😀zolika26
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825129c0/article/bears-wr-hurd-facing-federal-drug-charges-after-arrestHurd-öt letartóztatták, mert 5-10 kg kokaint és 1000 (!!!) fontnyi füvet akart venni 😀 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Úgy különösebben nem gondoltam személyre, DeCastro idális (😊) lenne de az csak álom, mert 2. kör közepéig nem marad benn, elsőben meg ne húzzunk belső falembert. A 2. körnek viszont szerintem is arra kell rámennie. Bár elég aggasztó, hogy Garza új szerződést kapott.... Nekem van olyan érzésem ha Coples bennmaradna amíg mi jövünk őt húzzuk be. Ha nem akkor WR az 1. kör. Vmi project CB meg vmelyik 3. körös pick.Áh, Coples sajnos top 10 lesz, ha nem top 5...
Jimmy! Webbet meg inkább FA piacról pótoljuk 2012ben. 😀. Bár ez a pótolni szó már majdnem úgy veszi ki magát, mintha veszteségről beszélnénk Webb kapcsán. 😂 😂 😂tüsi91
több mint 14 éve
Úgy különösebben nem gondoltam személyre, DeCastro idális (😊) lenne de az csak álom, mert 2. kör közepéig nem marad benn, elsőben meg ne húzzunk belső falembert. A 2. körnek viszont szerintem is arra kell rámennie. Bár elég aggasztó, hogy Garza új szerződést kapott.... Nekem van olyan érzésem ha Coples bennmaradna amíg mi jövünk őt húzzuk be. Ha nem akkor WR az 1. kör. Vmi project CB meg vmelyik 3. körös pick.Jimmy! Webbet meg inkább FA piacról pótoljuk 2012ben. 😀. Bár ez a pótolni szó már majdnem úgy veszi ki magát, mintha veszteségről beszélnénk Webb kapcsán. 😂 😂 😂