Chicago Bears

53 feliratkozó

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ezen a héten szépen bővült az IR lista. Edwin Williams tavaly játszott pár meccsen a szezon elején, mikor Garzat műtötték (ugyanúgy, mint Carimit most). Nem volt tűnt ki se le, se fel abból a tré falból. CWill sose lesz túlságosan elismert játékos, habár megbízható és egy solid kezdő, de nem ezt várta tőle az ember. Carimi sérülése pedig elég aggasztó, főleg annak függvényében, hogy ugye Wisconsinban is elég sok térd problémája volt. Abból kell főzni ami van, jelenleg így néz ki: Webb - EWill - Garza - Spencer - Louis. Csere: Omiyale, Henry, Horn. Adja az ég, hogy ne legyen több sérülés.

Igazi Cutleres kép:
több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
DJ Moore $15K
Nick Fairley $15K
Rob Sims $7500
Matthew Stafford $7500
Vanden Bosch $7500

Earl B. got $10K - cipő miatt 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Bears have placed Gabe Carimi on injured reserve with knee injury.

kár érte. remélem, jövőre 100%-os állapotban tér vissza. Erőssége lesz a csapatnak, de csak ha egészséges tud maradni

Levi Horn bumped up to active roster to replace Gabe Carimi.soma80
Hát, nem tudom, mi a túrót csinálnak az orvosok, először még műteni se kell, aztán egy hónap múlva mégis megműtik, asszongyák, néhány hét, meg nem is sántít, most meg kihagyja a szezon hátralevő részét. Lehet, hogy tényleg nem léphet pályára, de ha azért tették listára, mert nem akarják padoztatni, vagy Louist padra tenni, meg hacacárézni, akkor morci leszek. Egy sérülésre vagyunk, hogy Frank, The Tank ismét pályára lépjen.

Philip Rivers

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Adam Heller:
"DJ Moore fined 15K by NFL, not planning to appeal. Anyone know if/ how much Stafford fined?"vandeminek
Lions QB Matthew Stafford fined $7,500 for throwing Bears CB DJ Moore to the ground. Lions G Rob Sims also picked up a $7,500 fine for jumping on the pile late.Delete
Köszi, erről nem találtam semmit. Akkor meg kellene már csak írnunk Adam Hellernek 😛

Várhatók még büntetések?vandeminek
Nick Fairley fined $15,000 for his hit on Jay Cutler.

több mint 13 éve
Adam Heller:
"DJ Moore fined 15K by NFL, not planning to appeal. Anyone know if/ how much Stafford fined?"vandeminek
Lions QB Matthew Stafford fined $7,500 for throwing Bears CB DJ Moore to the ground. Lions G Rob Sims also picked up a $7,500 fine for jumping on the pile late.Delete
Köszi, erről nem találtam semmit. Akkor meg kellene már csak írnunk Adam Hellernek 😛

Várhatók még büntetések?

több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Bears have placed Gabe Carimi on injured reserve with knee injury.

kár érte. remélem, jövőre 100%-os állapotban tér vissza. Erőssége lesz a csapatnak, de csak ha egészséges tud maradni

Levi Horn bumped up to active roster to replace Gabe Carimi.
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Adam Heller:
Lions QB Matthew Stafford fined $7,500 for throwing Bears CB DJ Moore to the ground. Lions G Rob Sims also picked up a $7,500 fine for jumping on the pile late.

több mint 13 éve
Adam Heller:
"DJ Moore fined 15K by NFL, not planning to appeal. Anyone know if/ how much Stafford fined?"

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Sanszos, hogy húszon kívűl draftolunk, ezért LB-t nem vetném el teljesen, Briggs szitut nem tudjuk, hogy alakul, G biztos nem jön, pedig van néhány, aki megérne első kört, elkapó, ha valaki a legjobb háromból valaki lehullik, de legvalószínűbb a DE. Most kezdem el kicsit jobban nézni az egyetemi focit, aztán februárban indul a nyálcsorgatás.

Philip Rivers

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
OT-t zsinórban 2szer nem húzunk 1.körben. WRnek jön vki szokásosan a 3.kör táján, G/C-t nem szokás olyan magasan húzni. Jelenleg nincs olyan MLB, aki szóba jöhetne, OLB szintúgy nem 1. körös dolog, safety megint nem, max még egy CB lehet esélyes. Ezenkívül DL.
több mint 13 éve
Hát kelhettem volna rózsásabb hírre is. (nem Rosenhaus 😊. Ugyan Jimmy! BOWliMAN 😀. Ha van nyomás a faltól ő se rossz. 😂 😂 . Amúgy tavaly év elején én magam és még sokan mások is: csak Jenningset ne!! Nos nem azt mondom, hogy shutdown CB, meg eltudnék képzelni jobb megoldásokat is, de elmegy. 😀.

Dan Hampton egykori Bears DT Peppers tackle-ként való játékáról: "In a few plays in there he had more production than Henry Melton had in three games."

Lehet, hogy igazad lesz és ebből DL member lesz 1. körben.

Ricky Henry G lett aktiválva a PSből.tüsi91
Nah igen Jennings,coltsfanektől még kaptunk is érte😊 Az év eleji Vödör Wright benézéseket leszámítva a secondary tlg kellemes meglepetés...emlékszem Bowmannek mikor volt pár éve egy intnél vmi karsérülése,előtte kurvajóvolt azóta semmi...
Azért én meglepődnék a DL első körösön...vannak nagyobb needjeink,bár általában needre nem jó draftolni,de hál istennek még nem ez a legnagyobb gondunk😊anfernee
Ha nem is az első körben, de a másodikban már biztosan jönni fog egy DL, szerintem.

több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Hát kelhettem volna rózsásabb hírre is. (nem Rosenhaus 😊. Ugyan Jimmy! BOWliMAN 😀. Ha van nyomás a faltól ő se rossz. 😂 😂 . Amúgy tavaly év elején én magam és még sokan mások is: csak Jenningset ne!! Nos nem azt mondom, hogy shutdown CB, meg eltudnék képzelni jobb megoldásokat is, de elmegy. 😀.

Dan Hampton egykori Bears DT Peppers tackle-ként való játékáról: "In a few plays in there he had more production than Henry Melton had in three games."

Ricky Henry G lett aktiválva a PSből.tüsi91
Nah igen Jennings,coltsfanektől még kaptunk is érte😊 Az év eleji Vödör Wright benézéseket leszámítva a secondary tlg kellemes meglepetés...emlékszem Bowmannek mikor volt pár éve egy intnél vmi karsérülése,előtte kurvajóvolt azóta semmi...
Azért én meglepődnék a DL első körösön...vannak nagyobb needjeink,bár általában needre nem jó draftolni,de hál istennek még nem ez a legnagyobb gondunk😊

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve

Ricky Henry G lett aktiválva a PSből.
több mint 13 éve
Rigófüttyös jó reggelt mindenkinek.

DJ megsérült edzésen, ejdejó. Az egyik legjobb nickel a ligában, ha a fizikuma megfelelő lenne...... Hiányozni fog, helyére jöhet GRaham, vagy Jennings megy középre, és jön.... jön..... BÓMEEEEEEEENNN :o :o :o

- Abe Simpson
több mint 13 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
azért vannak ratyi NFL szabályok, bár ezzel legalább elkerülik a soccerben fellépő ocsmányságokat. Speciel a mi mezünkhöz megy a narancs 😀.tüsi91
maga a szabály abszolút jó, az a gyökérség, hogy pl nálatok nem lehet narancssárgát felvenni, így értettem én is. és azért ez sem ütött el nagyon szerintem: http://nimg.sulekha.com/sports/original700/clay-matthews-2011-10-16-16-40-17.jpg (de ez itt off, bocs)Szobi22
Ez sztem kifejezetten kurvajól néz ki Matthews-on,gondolom itt a retro feelinget nem akarták tartani a sötét cipőkkel,ami már maga hülyeség.anfernee
Bennett narancs cipője is kurva jó!! 😊
Btw, Clay segge rendesen beizzadt 😀

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
azért vannak ratyi NFL szabályok, bár ezzel legalább elkerülik a soccerben fellépő ocsmányságokat. Speciel a mi mezünkhöz megy a narancs 😀.tüsi91
maga a szabály abszolút jó, az a gyökérség, hogy pl nálatok nem lehet narancssárgát felvenni, így értettem én is. és azért ez sem ütött el nagyon szerintem: http://nimg.sulekha.com/sports/original700/clay-matthews-2011-10-16-16-40-17.jpg (de ez itt off, bocs)Szobi22
Ez sztem kifejezetten kurvajól néz ki Matthews-on,gondolom itt a retro feelinget nem akarták tartani a sötét cipőkkel,ami már maga hülyeség.

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
maga a szabály abszolút jó, az a gyökérség, hogy pl nálatok nem lehet narancssárgát felvenni, így értettem én is. és azért ez sem ütött el nagyon szerintem: http://nimg.sulekha.com/sports/original700/clay-matthews-2011-10-16-16-40-17.jpg (de ez itt off, bocs)

több mint 13 éve
ez miért ér büntetést?szaba
elvileg a narancssárga nincs a lehetőségek között, szokásos hülyeség. pedig királyul néz ki. anno CM meg Tramon Williams is kapott, amiért sárgát vettek a kék-sárga mezhezSzobi22
azért vannak ratyi NFL szabályok, bár ezzel legalább elkerülik a soccerben fellépő ocsmányságokat. Speciel a mi mezünkhöz megy a narancs 😀.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
ez miért ér büntetést?szaba
elvileg a narancssárga nincs a lehetőségek között, szokásos hülyeség. pedig királyul néz ki. anno CM meg Tramon Williams is kapott, amiért sárgát vettek a kék-sárga mezhez

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 119
A régi szép idők Turnerrel 😀anfernee
Nekünk még mindig van egy. 😀
több mint 13 éve
Briggs is szokásosan ott van a neve miatt, normális produkciót csak az elmúlt 3 meccsen nyújtott. Graham a liga egyik, ha nem a legjobb gunnere, Clutts meg, amit tud elég jól csinálja. Collegeban DE-t játszott nem tudom ez mennyire segít neki.

Melton szerintem kevés súlyban középre. Futásnál simán arrébb rakják. Adams is megkapta a szerződés hosszabbítást, idén semmi extra, de kevesebb, mint tavaly, Toeiana jó munkásember, Okoye is vegyes, de nem mondanám rossznak, Paea meg főleg csak passz ellen van fenn. De hamár itt tartunk Izzy se olyan, mint tavaly.
több mint 13 éve
Gates-et egy db. S nem fogja tudni konstans mód tartani, előre szólok. De sztem egy LB+S lesz rajta végig.szaba
A megbízható játék, és egy All-Pro leradírozása között nálam van még néhány átmenet. 😀

Ez a Clutts gyerek a jó igazolás, semmibe nem került. Nem hiszem, hogy hirtelen Martz szúrta volna ki a tehetségét, egyszerűen azt kéri csak tőle, amit a srác meg tud csinálni, és semmi többet. Évekig McKie..... de egy fosul edzett és menedzselt csapat volt ez a Bears éveken keresztül.

Philip Riversfüligjimmy
A régi szép idők Turnerrel😀

több mint 13 éve
Gates-et egy db. S nem fogja tudni konstans mód tartani, előre szólok. De sztem egy LB+S lesz rajta végig.szaba
A megbízható játék, és egy All-Pro leradírozása között nálam van még néhány átmenet. 😀

Ez a Clutts gyerek a jó igazolás, semmibe nem került. Nem hiszem, hogy hirtelen Martz szúrta volna ki a tehetségét, egyszerűen azt kéri csak tőle, amit a srác meg tud csinálni, és semmi többet. Évekig McKie..... de egy fosul edzett és menedzselt csapat volt ez a Bears éveken keresztül.

Philip Rivers

- Abe Simpson
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 119
ez miért ér büntetést?
több mint 13 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Pro Bowl szavazás: Hester első, Forte második, Peppers, Urlacher harmadik, Briggs, Graham negyedik, Tillman és CLUTTS ötödik a pozíciójukon. Lesz idén vagy 4-5 Pro Bowlerünk az tuti.Delete
Azért remélem egyik sem lesz ott a Pro Bowl-on, egyéb elfoglaltság miatt 😊

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k