Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Szerintem meg szétszedjük a szátokat. Hadent égeti majd AJ, Burns meg égeti saját magát.
Bell számomra nem tiszta. Láttam tegnap, de nem hiszem el, hogy ezt tudja konstansan (sem ő, sem a run blokkotok). Mert ha igen, akkor tényleg ... na de ebbe bele sem gondolok 😊
A lényeg, hogy ha őt limitáljuk, a többit Ben és a CBitek elintézik. Esetleg még csalhatnak a bírók és akkor nem sima 😉

Ja, és szerintem kicsit sem kulcsmeccs. Fontos meccs, de semmi extra. A kulcs nálatok és nálunk is az lesz, hogy a támadójáték össze tud-e állni. Ha csak az egyéniségeken múlik a lelki üdvünk az ebben a gyengus northban elég lehet, de minden másra kevés.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
(Példaként nem akarom feltépni a sebeket. 😉 )
Soldados
Már csak az kéne, hogy újra napokig ne lehessen olvasni a topikot. 😊
Mikey
Akkor beszéljünk a jövőről. Kulcsmeccs lesz mindkét csapatnak, mert ha nyertek, egálba kerülünk, ha mi nyerünk 2 meccses fórunk lesz az egész divízióval szemben.

Mit vársz?
Soldados
Egyelőre ennyit, pár mondatban esetleg később. 😊
 bowl.hu/forum/nfl-csapatforumok/cincinnati-bengals/1672956
Mikey
Röviden én is hasonlóra számítok. Kemény, low scoring meccset várok, amit a végén nagy nehezen behúzunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Soldados
Mikey
Akkor beszéljünk a jövőről. Kulcsmeccs lesz mindkét csapatnak, mert ha nyertek, egálba kerülünk, ha mi nyerünk 2 meccses fórunk lesz az egész divízióval szemben.

Mit vársz?
Soldados
Egyelőre ennyit, pár mondatban esetleg később. 😊
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Cincinnati Bengals - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldados
Mikey

Mit vársz?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldados

több mint 8 éve
Látom, már hangolódtok a vasárnapra. 😊

Amúgy most tényleg f.sz volt Mitchell, amikor Alex térdére vetődött nagyon-nagyon késve. Érezte is, hogy gáz volt, mert a szokásos szájalás helyett ezúttal behúzta fülét-farkát és nyugtatta a jogosan kiakadó Alexet.
Soldados
Azért volt még olyan megmozdulása, ami után Burfictet lámpavasra akarnátok húzni. 😊
Mikey
Nálam a többi belefért, van az úgy, hogy csak kicsit késel, vagy a keménység egy picit durvaságba csap át. Tudod jól, hogy én Burfictet sem ész nélkül szoktam ekézni minden hard hit után. Sztem minden csapatba kell egy állat. Vele az a baj, hogy nem tudja, mikor kell kereten belül maradni. (Példaként nem akarom feltépni a sebeket. 😉 )

több mint 8 éve

Amúgy most tényleg f.sz volt Mitchell, amikor Alex térdére vetődött nagyon-nagyon késve. Érezte is, hogy gáz volt, mert a szokásos szájalás helyett ezúttal behúzta fülét-farkát és nyugtatta a jogosan kiakadó Alexet.
Soldados
Azért volt még olyan megmozdulása, ami után Burfictet lámpavasra akarnátok húzni. 😊

több mint 8 éve

több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Szipeter, most és mindörökre tanulj meg valamit.
Burfict= aljas, alattomos, gyilkos, üldözendő.
Tetszőleges Steelers játékos= férfias, kemény, "ez az igazi foci".

Tök mindegy, hogy tévében ugyanúgy néz ki, a lényeg mindig a mögöttes gondolatokban és a szándékban van.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Mitchell mindent megtett a büntiért (helmet to helmet, roughing the passer) már csak egy következetes ítélet kellene az NFL-től.
Szipeter
Ugyanmár. 😊

több mint 8 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Áron sérülése nagyon rosszúl jött ki nekünk, igen csak kellett volna egy erős GB, hogy elverje a csoportunkat. Egy esélyünk maradt, próbáljuk eladni McKárót, ő képes lenne megnyerni nekik a 11,12 heti meccset.
Ravens kezdi megásni a maga sírját, az a szerencsétlenkedés amit a Bears csinált a végén, tálcán ajándékba adták nekik a meccset, de nem kellett.
KC-ban bíztam, hogy otthon elverik a Steelerst, de sajnos első perctől kezdve nem voltak a pályán. Mitchell mindent megtett a büntiért (helmet to helmet, roughing the passer) már csak egy következetes ítélet kellene az NFL-től.
több mint 8 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Nem akarok károgni, de már tavaly is ettől féltem. Hiába zseni, akkor is üvegből van. Már az idén kellett volna hozni valakit...

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 311
Engem meglepne, ha a jövőben kinőné azt, hogy porcelánból van.
Mikey
Azt nem fogja, de 1 eves olcso papirert 10 piszok jo meccs boven megeri. Ha csak 3 lesz akkor sem tul nagy a bukta.
no
Lehet hülyének fogtok gondolni, de remélem nem a Bengals lesz az a csapat, aki jövőre is megpróbálkozik vele. Vagy ha mégis, akkor csak úgy, hogy hoznak elé potens kezdő szintű játékost, mert Kroft nem az a szint, bármennyire is kedvelem, és Eifert csak sokadik számú opció lesz. Nem lehet rá építeni semennyire...
Mikey
sztem nektek nem is lesz opcio. Senki nem fog epiteni ra, legalabbis nem kellene (bar sok csodat lattunk mar). De valaki ad neki egy prove-you-can-be-healthy semmi penzert 3. opcionak. Es ekkor ha nem is jatszik, ok, de ha palyan tud maradni akkor nagyot tudsz nyerni vele. Majd 0 riziko, 0 elvaras, de nagyon bejohet ha megkapja Wolverin cuccat es kepes kiallni a meccsek felen.
több mint 8 éve
Mikey
Azt nem fogja, de 1 eves olcso papirert 10 piszok jo meccs boven megeri. Ha csak 3 lesz akkor sem tul nagy a bukta.
no
Lehet hülyének fogtok gondolni, de remélem nem a Bengals lesz az a csapat, aki jövőre is megpróbálkozik vele. Vagy ha mégis, akkor csak úgy, hogy hoznak elé potens kezdő szintű játékost, mert Kroft nem az a szint, bármennyire is kedvelem, és Eifert csak sokadik számú opció lesz. Nem lehet rá építeni semennyire...

Szerkesztette: Mikey

több mint 8 éve
Mikey
több mint 8 éve

több mint 8 éve
😡
 twitter.com/AdamSchefter/status/918269444643835904
Mikey
kár érte.
Amadeus
Kiváló Ügynök volt 😀
malkav
viccen kívül, ennél több volt benne.
Amadeus
sokkal, de sokkal tobb.
A mereg az lesz, valaki ad neki egy "mutasd meg min. szerzodest" es olyan szamai lesznek, hogy a PFF-nek uj szuper-szamitogepet kell epiteni ( es vegre kidobhatjak a "faguriga huzogatost" )
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 221
😡
Mikey
kár érte.
Amadeus
Kiváló Ügynök volt 😀
malkav
viccen kívül, ennél több volt benne.
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
😡
Mikey
kár érte.
Amadeus
Kiváló Ügynök volt 😀
több mint 8 éve
Lewis also gave some insight into when we should expect to see Ross.

"He’s not been out with the football team enough. He needs a lot of time and a lot of practice," Lewis said. "That’s important. That’s probably as important than getting back healthy where he can begin to practice football again. He needs that. We have to get back to that point first."Cincy Jungle
We'll see.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hm, ugye annak idején, abban az erős TE classban, ő és Ertz voltak a top favoritok. Végül őt húzták be előbb, de aztán úgy tűnik, mi és persze a Chiefs Kelcével, jártunk jobban..... nem ilyen áron gondoltam volna ezt.... gyógyulást!!!
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 221
😡
Mikey
kár érte.
több mint 8 éve
😡

több mint 8 éve
 twitter.com/Bengals/status/918145655754952704
Mikey
Mondjuk ez már majdnem prime time. Nem akarja a liga, hogy megnyerjük a meccset... 😊
munoz
De mivel még csak félig prime time, ezért akár szoros L is lehet a vége!

több mint 8 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
 twitter.com/Bengals/status/918145655754952704
Mikey
Mondjuk ez már majdnem prime time. Nem akarja a liga, hogy megnyerjük a meccset... 😊