Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
twitter.com/Local12Skinny/status/908542097342517248Khm Jets khm.
Höri
(Mellesleg ha a legrosszabtól kikapsz akkor te vagy a legrosszabb.)
Szerkesztette: Bazzani
több mint 8 éve
twitter.com/Local12Skinny/status/908542097342517248És ezen most Colts drukkerként meg vagy sértődve? 😊
Höri
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Amikor sír a labda egész nap, nem biztos, hogy John Ross-t mindenképp haza kellett volna küldeni a fumble után. Rendes fiú Erickson, de biztos nem veszélyesebb.Ráadásul nem is az volt, hogy nem vigyázott eléggé, teljesen jól fogta Ross a labdát, sisakkal ütötte ki a kezéből a corner, ez benne van a pakliban.
Höri
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Amikor sír a labda egész nap, nem biztos, hogy John Ross-t mindenképp haza kellett volna küldeni a fumble után. Rendes fiú Erickson, de biztos nem veszélyesebb.Kiesik a Texansból a két kezdő corner, van egy Greened meg egy Eiferted erre Ericksonra dobáltatsz. Nem okos.
Höri
több mint 8 éve
Amikor sír a labda egész nap, nem biztos, hogy John Ross-t mindenképp haza kellett volna küldeni a fumble után. Rendes fiú Erickson, de biztos nem veszélyesebb.Egyetértek, simán lehetett volna használni, a rookie mistake benne van. Ettől még nem kellett volna padoztatni, csak ez a hülye konzervatív edzői felfogás ne lenne nálunk...
Höri
több mint 8 éve
Amikor sír a labda egész nap, nem biztos, hogy John Ross-t mindenképp haza kellett volna küldeni a fumble után. Rendes fiú Erickson, de biztos nem veszélyesebb.
több mint 8 éve
8 negyed alatt 9 szerzett pont, haza pályán. Teljes csőd az offense.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, sokan optimisták, de én ebben az offenseben semmit nem látok, és ez szerintem egyertelműen Cordinator probléma, Hue után estünk ennyire vissza. A Browns ellen sem látom az esélyt, nemhogy a GB, vagy valamelyik igazán komoly ellenfél ellen... 😕 Szerintem edzőgarnitúra csere lesz, csak az a baj, hogy ez a szar pont az 50. szezonra jön össze.
Szerkesztette: rizanjn
több mint 8 éve
Dielmant hamar kirakta a KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 8 éve
Kár, hogy a fal gondjait nem tudja megoldani. 😕Ha nem félteném a térdét, simán mehetne LT-be, Ogbuehinél sokkal rosszabb nem lehet.
twitter.com/RapSheet/status/908337465982943233
Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Kár, hogy a fal gondjait nem tudja megoldani. 😕twitter.com/RapSheet/status/908337465982943233
több mint 8 éve
Ennyit még a témához :Mintha én játszanék a falban.
twitter.com/PFF_Zoltan/status/908324365300912128
megyerikrisz
több mint 8 éve
Ennyit még a témához :twitter.com/PFF_Zoltan/status/908324365300912128
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Mixonite! BOOM! Méghoty Berni Hill Só

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Ezzel kiharcoltál magadnak egy AP vesszőzést, a szó minden értelmében!😀de ha beindul a futás, lehet Bernard-Hill showBengals részről tuti a Benny Hill Show, elvégre főműsoridős meccs. 😊Azta, most látom, hogy a Texans lesz a TNF-otok...ott vagy vér fog folyni, vagy Benny Hill Show lesz...Mielőtt félreértés lenne, a két O fal hétvégi teljesítményére óhajtottam utalni.
Pari
Pari
Mikey
Höri
több mint 8 éve
😀😀de ha beindul a futás, lehet Bernard-Hill showBengals részről tuti a Benny Hill Show, elvégre főműsoridős meccs. 😊Azta, most látom, hogy a Texans lesz a TNF-otok...ott vagy vér fog folyni, vagy Benny Hill Show lesz...Mielőtt félreértés lenne, a két O fal hétvégi teljesítményére óhajtottam utalni.
Pari
Pari
Mikey
Höri
Mondjuk ennek a valószínűsége konvergál a 0-hoz. 😥
több mint 8 éve
de ha beindul a futás, lehet Bernard-Hill showBengals részről tuti a Benny Hill Show, elvégre főműsoridős meccs. 😊Azta, most látom, hogy a Texans lesz a TNF-otok...ott vagy vér fog folyni, vagy Benny Hill Show lesz...Mielőtt félreértés lenne, a két O fal hétvégi teljesítményére óhajtottam utalni.
Pari
Pari
Mikey
több mint 8 éve
Bengals részről tuti a Benny Hill Show, elvégre főműsoridős meccs. 😊Azta, most látom, hogy a Texans lesz a TNF-otok...ott vagy vér fog folyni, vagy Benny Hill Show lesz...Mielőtt félreértés lenne, a két O fal hétvégi teljesítményére óhajtottam utalni.
Pari
Pari
több mint 8 éve
Azta, most látom, hogy a Texans lesz a TNF-otok...ott vagy vér fog folyni, vagy Benny Hill Show lesz...Mielőtt félreértés lenne, a két O fal hétvégi teljesítményére óhajtottam utalni.
Pari
több mint 8 éve
Azta, most látom, hogy a Texans lesz a TNF-otok...ott vagy vér fog folyni, vagy Benny Hill Show lesz...
több mint 8 éve
Azért várjatok a fal megítélésével amíg nem egy olyan csapattal játszotok aki mindent egy oldalra tesz fel. Gyengébb frontok ellen lehet egy elfogadható szintet fognak tudni hozni, a Ravens D nagyon fos matchup volt.Egy meccs nem sok, de arra pontosan elég hogy temetni kezdjétek a csapatot. 😛 Persze én könnyen magyarázok, mivel nem láttam a meccset. 😀Ha jót akarsz magadnak, ne nézd meg. A fal miatt sötétnek tűnik a szezon, ugyanakkor a D Burfict, Jones és Williams nélkül is jó volt. Különösen Fejedelem, Vigil és egy hibától eltekintve Dennard játéka tetszett. Csütörtökön meg kell b@szni a Texanst, és mindenki megbékül egy kicsit.
Mikey
megyerikrisz
A védelemnél mondjuk pont a másik előjel él szerintem. A Ravens támadósort ne vegyétek indikátornak. Bottom 10 egység függetlenül attól, hogy mennyit tudtak készülni együtt.
több mint 8 éve
Miután Ringo elmondta a Packers playbookról az információit, kirakta a csapat, hogy az eltiltásából visszatérő Jonesnak helyet csináljon.
több mint 8 éve
Sturgis sérülése miatt "loptunk" tőletek egy kickert Elliottot.Ezúton szeretném sok szeretettel elküldeni az anyjába a stábunk illetékes tagjait.
dande
Menjetek anyátokba!
több mint 8 éve
Gyanítom szentségelés 😀Sturgis sérülése miatt "loptunk" tőletek egy kickert Elliottot.Fuck. Mi lesz itt, mikor Bullock kihagyja az elsőt 30 yardról...
dande
megyerikrisz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...