Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Mivel Marvin a munkájáért küzd, amíg esély van rá, a (szerinte) legjobb csapatot küldik fel, tehát Dalton fog szerintem is kezdeni. Ha elúszik a szezon matematikailag is, akkor változhat a helyzet.csak halkan megjegyzem, hogy tavaly a Browns-nak 0-10 meg volt matematikai eselye a PO-ra. 😊
munoz
több mint 8 éve
Szerintem nem baj, ha még nem terhelik nagyon Mixont. Így is a legtöbb carryt és passzt kapta a futók közül az első két meccsen. Az is ritka, hogy egy újoncot ennyire foglalkoztassanak már az elején. A lényeg hogy maradjon az irány, és Lazornél is egyre többet legyen játékban Joe.A PR lista amúgy szerintem nem túloz. Az offense nyolc negyed alatt 9 pontot szerzett, könyörgöm. Az a csoda hogy nem utolsó a csapat.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
A bengals.com on beleszaladtam Green és Dalton kacsatáncába, amig ilyen jól tolják együtt a táncikálást, addig nem lehet AJ a kezdő 😆. Szerintetek felhagyunk végre a 3 RB azonos mértékű használatával? Jó lenne valami határozottságot látni, és Mixonnál 25 labdaérintést.
Packersnél a fél kezdő kidőlt, bár Rodgers így is minimum 20+ pontot feltesz, szóval egyből 3 td kellene a Leambon. Egyenlőre csak az szól mellettünk hogy 1998 óta nem kaptunk ki tőlük.
Az előkelő 30. helyre kerültünk a PR listán, azért ennyire nem vagyunk sz@rok.
több mint 8 éve
Porcelááááán.KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 8 éve
Mivel Marvin a munkájáért küzd, amíg esély van rá, a (szerinte) legjobb csapatot küldik fel, tehát Dalton fog szerintem is kezdeni. Ha elúszik a szezon matematikailag is, akkor változhat a helyzet.
több mint 8 éve
Dalton padoztatása hiba lenne, Nashemmel értek egyet. Akkor tudnám elképzelni AJ-t kezdőként, ha Daltonnal év végén szerződést bontunk és a top5-ben hozunk irányítót. Akkor AJ kezdhetne egy évet, amíg az új srác felveszi a tempót.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Dalton egész biztosan nincs a top5 felelős közt. Padoztatni erős pánikreakciónak tűnne.Az egyetlen érv AJ mellett hogy nem szarja össze magát olyan gyorsan. Így kb csak a második negyed közepén bánná meg, hogy nem autószerelő lett.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Azt hiszem elérkezett az idő hogy igazán fontos dolgokról beszéljünk: Milyen a jövő évi OL class? 😊Szerintem előbb az elérhető HC-kat kellene megnézni ... Bocsi 😀, nem szép dolog a padlón lévő emberbe rúgni.
nasheem
több mint 8 éve
...akkor még várok az örömködéssel. 😊Nem. Az NFL networkon mondtak be.Aki hiszi, aki nem: Dalton padozni fog.Megbízható az informátorod?
ulpianus
Mikey
ulpianus
több mint 8 éve
Nem. Az NFL networkon mondtak be.Aki hiszi, aki nem: Dalton padozni fog.Megbízható az informátorod?
ulpianus
Mikey

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Nyilván, hiszen hivatkozott rá. Ja, nem.Aki hiszi, aki nem: Dalton padozni fog.Megbízható az informátorod?
ulpianus
Mikey
több mint 8 éve
Aki hiszi, aki nem: Dalton padozni fog.Megbízható az informátorod?
ulpianus
több mint 8 éve
Aki hiszi, aki nem: Dalton padozni fog.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Áh, túl jónak tűnik, nem való ide. 😊Moritz Bohringer, mintha egy Rejto Jeno konybol kapta volna a nevet 😊
---
Workouton voltak még:
QB Jerod Evans, QB Wes Lunt, WR Moritz Böhringer, WR C.J. Board.
Dalton és Green mostantól bizonyosan jobban odateszi magát edzésen.
Mikey
több mint 8 éve
Áh, túl jónak tűnik, nem való ide. 😊---
Workouton voltak még:
QB Jerod Evans, QB Wes Lunt, WR Moritz Böhringer, WR C.J. Board.
Dalton és Green mostantól bizonyosan jobban odateszi magát edzésen.
több mint 8 éve
Azt hiszem elérkezett az idő hogy igazán fontos dolgokról beszéljünk: Milyen a jövő évi OL class? 😊www.youtube.com/watch?v=RvwAi0AfjtQ
nasheem
😀
több mint 8 éve
Azt hiszem elérkezett az idő hogy igazán fontos dolgokról beszéljünk: Milyen a jövő évi OL class? 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/909807900876509184Az a legjobb, hogy már csak mosolyogni tudok ezen.
Király
megyerikrisz
A korábbi Lions CB Alex Carter járt workouton a csapatnál. Ami biztos, hogy Shaw és Jones is összeszedett sérülést csütörtökön, de mindketten játszottak utána is, szóval nagyobb bajuk aligha van.
több mint 8 éve
Király
több mint 8 éve
Én nem mondtam, hogy jöjjön Kaepernick, egy szóval sem.Van 3 qb a ligában, aki ilyen fal mögött is tudna játszani. Ezért még nem kéne Daltont lecserélni, pláne nem Kapre, aki fal mögött sem igazán tud dobni. A falat kéne cserélni, csak sajnos az nem egyszerű és gyors mutatvány.Ja oké, nem tudtam, nem nagyon követem a ligát a Bengalson túl. 😊Amúgy mi van Kaepernickkel, hogyhogy nincs csapata?Az elmúlt 3 éve szar volt, cserébe egy PR-nightmare.
Mikey
somoskovig
McCarront pedig láttuk játszani, aki az alapján a kezdőbe követeli, hmm...megyerikriszRosszabb nem tudna lenni, mint az idei Dalton. 😊
Mikey
megyerikrisz
Amúgy valóban, legjobb lenne a falat kompletten -- Boling kivételével -- kicserélni, de amilyen egyszerű volt tönkre tenni, olyan nehéz lesz újjáépíteni. 😕
több mint 8 éve
Van 3 qb a ligában, aki ilyen fal mögött is tudna játszani. Ezért még nem kéne Daltont lecserélni, pláne nem Kapre, aki fal mögött sem igazán tud dobni. A falat kéne cserélni, csak sajnos az nem egyszerű és gyors mutatvány.Ja oké, nem tudtam, nem nagyon követem a ligát a Bengalson túl. 😊Amúgy mi van Kaepernickkel, hogyhogy nincs csapata?Az elmúlt 3 éve szar volt, cserébe egy PR-nightmare.
Mikey
somoskovig
McCarront pedig láttuk játszani, aki az alapján a kezdőbe követeli, hmm...megyerikriszRosszabb nem tudna lenni, mint az idei Dalton. 😊
Mikey
több mint 8 éve
Ja oké, nem tudtam, nem nagyon követem a ligát a Bengalson túl. 😊Amúgy mi van Kaepernickkel, hogyhogy nincs csapata?Az elmúlt 3 éve szar volt, cserébe egy PR-nightmare.
Mikey
somoskovig
több mint 8 éve
The next move in Cincinnati could be the quarterbackKap semmivel sem jobb, ráadásul feszültséget hozna az öltözőbe. Meg amúgy utálom is. 😀
The team insists that quarterback Andy Dalton is safe. But the feeling within the locker room, we’re told, is that the leash isn’t quite so long, and that if the struggles continue under new offensive coordinator Bill Lazor, the next one to go could be Dalton.McCarront kezdőnek!
This means that A.J. McCarron would take over, if Dalton is indeed benched. But there’s a feeling among some of the players that the Bengals should go off the board and consider bringing in Colin Kaepernick.
Amúgy mi van Kaepernickkel, hogyhogy nincs csapata?
Mikey
McCarront pedig láttuk játszani, aki az alapján a kezdőbe követeli, hmm...
több mint 8 éve
Amúgy mi van Kaepernickkel, hogyhogy nincs csapata?Az elmúlt 3 éve szar volt, cserébe egy PR-nightmare.
Mikey
több mint 8 éve
The next move in Cincinnati could be the quarterbackThe team insists that quarterback Andy Dalton is safe. But the feeling within the locker room, we’re told, is that the leash isn’t quite so long, and that if the struggles continue under new offensive coordinator Bill Lazor, the next one to go could be Dalton.McCarront kezdőnek!
This means that A.J. McCarron would take over, if Dalton is indeed benched. But there’s a feeling among some of the players that the Bengals should go off the board and consider bringing in Colin Kaepernick.
Amúgy mi van Kaepernickkel, hogyhogy nincs csapata?