Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem vagyok feltétlen híve, hogy a QB-t a győzelmek alapján minősítsük, mert nem csak rajta múlik a történet,de azért beszédesek a számok:Mai nappal:
Andy Dalton overall record: 28-18 (~61%)
Megoszlás:
Vs AFCN: 7-10 (~41%)
Vs Steelers/Ravens: 3-8 (~27%)
Vs RoL: 21-8 (~72%)
Ha mondjuk a déli csoportban lennénk, sose lenne semmi gond, de nem ott vagyunk ugye. De mi a gond Északon ?
Legkevésbé Gruden, és leginkább Dalton és a kriptonit : Zone (és a First Read).
Mert Dalton First Read QB. Írtam a másik topiban, hogy a QB pressure/sack szempontjából rengeteget számít, hogy QB mennyire gyorsan szabadul a labdától. No Dalton a leggyorsabbak közé tartozik, ha nem a leggyorsabb, de Stafford és Peyton szinten. Megnézi presnap a felállást, a védelem igazodási pontjait, szögeit, és a Safetyt. Ezek alapján előre eldönti, hogy melyik játékost fogja keresni a labdával. Ez persze jellemzően így van, de ha az első célpontodat elveszik, akkor nem hal meg a játék, hanem mész tovább a következőre. Dalton nem megy. Türelmetlen a zsebben, ami azt eredményezi, hogy kiforog a zsebből, visszahúzza a labdát (amennyit sacket nyerünk a gyors passzain, annyit bukunk a felesleges behúzásaiból), vagy szükségtelen passzt enged el, és hibázik. De nem is a hiba a legnagyobb gond, hanem azok a playket amelyeket a pályán hagy. Rendszeresen nem veszi észre a wide open érvényes elkapót (nem ritkán TDért), mert vagy nem elég türelmes (és történik amiket írtam előbb) vagy feleslegesen az első célpontot erőlteti (jellemzően Green). Rengeteg pont maradt ilyenekben a szezonban, rengeteg. Ha emberezik a védelem, ez kisebb probléma, mert könnyebben hoz jó döntéseket a presnap matchupokat illetően, de az AFC North iskola pontosan tudja, hogy mit kell ellene játszani. Ezt a first readet elvenni tőle, és ezzel teljesen összezavarni. Nem kell részletezni, hogy a Dick LeBeau féle zone defense miről híres, és pont ez amire Daltonnak semmilyen eszköze nincs. Teljesen összezavarja, és ebből jönnek a hibák. Látni, hogy amikor teljesen hülyére vették, csak jobb kéz fele néz. Mert ilyenkor a mentális (és nem play!!) a security blanket jellemzően Green, aki spec a Steelers ellen Ike Taylorral igen nehezen bír, ugye techniqe always wins over talent. De Joe Haden meg ugyanakkor ezért nem olyan jelentős probléma, az inkább talent match, mint valódi.
Abban van igazság, hogy Gruden próbálja limitálni ezeket a hibákat, és az probléma, hogy ezen keresztül limitálja a támadójátékunkat is. A Steelers ellen nem volt mélységi passz, de még kísérlet se. Talán a leghosszabb passz a Marvin Jones TD volt már bőven garbage time-ban. Ismerve Marvin Lawis alapelveit (csak a labdára vigyázz, főleg a csoportmeccsen), a kockázatvállalás hiánya eredhet fentről is, de az jól látszott valamennyi meccsen, hogy akkor mentünk igazán jól ha be merték vállalni a hosszú játékokat is. Ráadásul Dalton nem Brady, aki megengedheti magának, hogy szinte csak rövid passzokkal operál, mert ő van annyira gépszerű, hogy alacsony a selejtszám, és ez is elég ahhoz, hogy biztosan haladjanak. Na Dalton közel sem ilyen pontos, és a több passzkísérlet (mert nem haladunk nagyokat), több hibával is párosul.
De a játékok rendben vannak, persze a Steelers ellen nem könnyű, beletört LeBeauba Gruden bicskája, de rengeteg egyéni hiba is közrejátszott ebben, és a gameplant (a futójátékkal) is kibaszhatta a kukába a fluke ST playek és a 21 pontos hátrány után.
Generaálisan a playbookban innen a tv-ből látom mindazt, amit egy mai modern NFL támadójátéknak tartalmaznia kell: packaged plays, levels, scissors meg minden, egyáltalán nem vegytiszta rendszert, és látni, hogy követi a legújabb trendeket. De minden a végrehajtáson múlik és leginkább a QB-n. Én azt mondom, nekünk a jó D, jó koordinátorral a legrosszabb matchup (megfelelő QB-val halálos), mert ott jönnek ki leginkább ezek a limitációk, ami szerintem Dalton miatt van a támadójátékban, mert egyébként eszköz minden szinten rendelkezésre áll, gyakorlatilag a teljes tornasor.
Én így látom.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Nekünk most is az.Nyugi, februárban nektek is tévénézés lesz a program...bcsarlia vicc az, amikor a Bengals szurkolók a régi Harrisont szidják a kemény és szabálytalan játéka miatt, most meg náluk játszik... ez szerintem felér azzal a mondással, hogy más szemében a szálkát látja, sajátjában a gerendát nem...Big BElőször is, szia, üdvözlünk a fórumon. Ezért mondjuk felesleges volt regisztrálni, mert nyilván nem láttad Harrisont Bengals mezben játszani, akkor nem írnál ökörségeket. A meccset már sokan elemezték előttem, csak annyit fűznék hozzá, hogy ha tényleg annyival jobb volt a vasas, akkor még nagyobb parasztság arcoskodni. Meg aztán ezen a meccsen kívül nem is nagyon van mire, hiszen februárban tévénézés lesz a program.megyerikrisz
Suti, meg ma, mar elkezdtem.
több mint 12 éve
Hun? Smire jutottatok?! Ezaz utsó felvonása a Palmer-trade drámának, újratöltik?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Mikor lecc a Verespuska elemzés?sutianapMár megvolt. Arra jutottam, hogy future HoF SB MVP All-ProBowler! 😀 😀 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 12 éve
Mikor lecc a Verespuska elemzés?

több mint 12 éve
És beszól keményen 😀Nyugi, februárban nektek is tévénézés lesz a program...bcsarlia vicc az, amikor a Bengals szurkolók a régi Harrisont szidják a kemény és szabálytalan játéka miatt, most meg náluk játszik... ez szerintem felér azzal a mondással, hogy más szemében a szálkát látja, sajátjában a gerendát nem...Big BElőször is, szia, üdvözlünk a fórumon. Ezért mondjuk felesleges volt regisztrálni, mert nyilván nem láttad Harrisont Bengals mezben játszani, akkor nem írnál ökörségeket. A meccset már sokan elemezték előttem, csak annyit fűznék hozzá, hogy ha tényleg annyival jobb volt a vasas, akkor még nagyobb parasztság arcoskodni. Meg aztán ezen a meccsen kívül nem is nagyon van mire, hiszen februárban tévénézés lesz a program.megyerikrisz
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
Haha, az valószínű! 😀Nyugi, februárban nektek is tévénézés lesz a program...bcsarlia vicc az, amikor a Bengals szurkolók a régi Harrisont szidják a kemény és szabálytalan játéka miatt, most meg náluk játszik... ez szerintem felér azzal a mondással, hogy más szemében a szálkát látja, sajátjában a gerendát nem...Big BElőször is, szia, üdvözlünk a fórumon. Ezért mondjuk felesleges volt regisztrálni, mert nyilván nem láttad Harrisont Bengals mezben játszani, akkor nem írnál ökörségeket. A meccset már sokan elemezték előttem, csak annyit fűznék hozzá, hogy ha tényleg annyival jobb volt a vasas, akkor még nagyobb parasztság arcoskodni. Meg aztán ezen a meccsen kívül nem is nagyon van mire, hiszen februárban tévénézés lesz a program.megyerikrisz
Asszem, oda januárt akartam írni!
több mint 12 éve
Nyugi, februárban nektek is tévénézés lesz a program...a vicc az, amikor a Bengals szurkolók a régi Harrisont szidják a kemény és szabálytalan játéka miatt, most meg náluk játszik... ez szerintem felér azzal a mondással, hogy más szemében a szálkát látja, sajátjában a gerendát nem...Big BElőször is, szia, üdvözlünk a fórumon. Ezért mondjuk felesleges volt regisztrálni, mert nyilván nem láttad Harrisont Bengals mezben játszani, akkor nem írnál ökörségeket. A meccset már sokan elemezték előttem, csak annyit fűznék hozzá, hogy ha tényleg annyival jobb volt a vasas, akkor még nagyobb parasztság arcoskodni. Meg aztán ezen a meccsen kívül nem is nagyon van mire, hiszen februárban tévénézés lesz a program.megyerikrisz
több mint 12 éve
örülök h örülsz 😊Tudjátok, hogy én mindig nyitott vagyok egy kis szájkaratéra, de ha alapvető játékszabályokkal és tényekkel nem vagytok tisztában, de legalább jó nagy BULLSHITEKET toltok ide, az nem pálya és nem is kihívás 😕Aki más véleményen van (és Steelers drukker) az csak szemetet írhat ha jól értem a véleményed szerint. örülök neki hogy te eltudod dönteni ki a primitív és ki a gondolkodó szurkoló. Annak is örülök hogy a Bowl.hu ilyen embereknek hagyja hogy szerkesszék és az oldal arculatát alakítsák, aki nyíltan felvállalja hogy gyűlöl egy másik csapatot és ennek hangot is ad. Azt hittem ez csak focira volt jellemző, de látom ide is betört ez a stílus. Idáig se sokat kommenteltem, ezután se fogok sokat. A gyűlölet nem pálya😊.pfefe8
ezt hagyjátok meg a Steelers topikba, ott mehet a pride meg a dignity, meg a momentum meg a hasonló lózungok.
itt próbálunk értelmesen vitázni, nem véletlen, hogy oda már csak elvétve írnak meccset néző és gondolkodó szurkolók.
és akkor részemről itt off, mert délután Gruden/Dalton téma lesz, és szeretném ha nem szemetelnétek tele, véleményfasiszta urak. köszi.gabtsi
több mint 12 éve
Akkor mostantól igen 😊pedig ű is a Vadásszal van 😉sutianapNem tudok róla.nasheemte Coll haverja vagy?sutianapOlvastam ma pár (nagyon) korai mockot, mindenhol DE-t várnak tőlünk első körre. Lassan Hunt viríthatna valamit, mert eddig 0. Nagyon nagy potenciált láthattak benne Zimmerék, ha második körben húztak egy ennyire projekt játékost.megyerikriszKevés dologban vagyok annyira biztos, mint abban, hogy Hunt jó lesz. Igaz Simpsonnal is így voltam évekig, de most majd csak bejön 😊nasheem
több mint 12 éve
pedig ű is a Vadásszal van 😉Nem tudok róla.nasheemte Coll haverja vagy?sutianapOlvastam ma pár (nagyon) korai mockot, mindenhol DE-t várnak tőlünk első körre. Lassan Hunt viríthatna valamit, mert eddig 0. Nagyon nagy potenciált láthattak benne Zimmerék, ha második körben húztak egy ennyire projekt játékost.megyerikriszKevés dologban vagyok annyira biztos, mint abban, hogy Hunt jó lesz. Igaz Simpsonnal is így voltam évekig, de most majd csak bejön 😊nasheem

több mint 12 éve
Nem tudok róla.te Coll haverja vagy?sutianapOlvastam ma pár (nagyon) korai mockot, mindenhol DE-t várnak tőlünk első körre. Lassan Hunt viríthatna valamit, mert eddig 0. Nagyon nagy potenciált láthattak benne Zimmerék, ha második körben húztak egy ennyire projekt játékost.megyerikriszKevés dologban vagyok annyira biztos, mint abban, hogy Hunt jó lesz. Igaz Simpsonnal is így voltam évekig, de most majd csak bejön 😊nasheem
több mint 12 éve
ezt hagyjátok meg a Steelers topikba, ott mehet a pride meg a dignity, meg a momentum meg a hasonló lózungok.Olvasd el az eredeti HSZ-ed. Na az önmagában egy nagy bullshit és lózungok tárháza. 😉
gabtsi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
te Coll haverja vagy?Olvastam ma pár (nagyon) korai mockot, mindenhol DE-t várnak tőlünk első körre. Lassan Hunt viríthatna valamit, mert eddig 0. Nagyon nagy potenciált láthattak benne Zimmerék, ha második körben húztak egy ennyire projekt játékost.megyerikriszKevés dologban vagyok annyira biztos, mint abban, hogy Hunt jó lesz. Igaz Simpsonnal is így voltam évekig, de most majd csak bejön 😊nasheem

több mint 12 éve
Olvastam ma pár (nagyon) korai mockot, mindenhol DE-t várnak tőlünk első körre. Lassan Hunt viríthatna valamit, mert eddig 0. Nagyon nagy potenciált láthattak benne Zimmerék, ha második körben húztak egy ennyire projekt játékost.megyerikriszKevés dologban vagyok annyira biztos, mint abban, hogy Hunt jó lesz. Igaz Simpsonnal is így voltam évekig, de most majd csak bejön 😊
több mint 12 éve
én itt kis Bengals topikunkban szurkolóként nyilvánulok meg, erre nekem szükségem van.gabtsiMeg nekünk is! Be is baszna ha elkezdenél itt tárgyilagosan, objektíven értekezni. 😉
több mint 12 éve
Tudjátok, hogy én mindig nyitott vagyok egy kis szájkaratéra, de ha alapvető játékszabályokkal és tényekkel nem vagytok tisztában, de legalább jó nagy BULLSHITEKET toltok ide, az nem pálya és nem is kihívás 😕Aki más véleményen van (és Steelers drukker) az csak szemetet írhat ha jól értem a véleményed szerint. örülök neki hogy te eltudod dönteni ki a primitív és ki a gondolkodó szurkoló. Annak is örülök hogy a Bowl.hu ilyen embereknek hagyja hogy szerkesszék és az oldal arculatát alakítsák, aki nyíltan felvállalja hogy gyűlöl egy másik csapatot és ennek hangot is ad. Azt hittem ez csak focira volt jellemző, de látom ide is betört ez a stílus. Idáig se sokat kommenteltem, ezután se fogok sokat. A gyűlölet nem pálya😊.
ezt hagyjátok meg a Steelers topikba, ott mehet a pride meg a dignity, meg a momentum meg a hasonló lózungok.
itt próbálunk értelmesen vitázni, nem véletlen, hogy oda már csak elvétve írnak meccset néző és gondolkodó szurkolók.
és akkor részemről itt off, mert délután Gruden/Dalton téma lesz, és szeretném ha nem szemetelnétek tele, véleményfasiszta urak. köszi.gabtsi
Steelers fan
több mint 12 éve
Egy utolsó szó a Huber témához. 25 000 dollárt ért. No comment.Harrison és Dunlap is agyrázkódást szenvedett, egyik sem edzett. Csakúgy, mint Newman, Zeitler limitált volt, Gresham pedig full.
Olvastam ma pár (nagyon) korai mockot, mindenhol DE-t várnak tőlünk első körre. Lassan Hunt viríthatna valamit, mert eddig 0. Nagyon nagy potenciált láthattak benne Zimmerék, ha második körben húztak egy ennyire projekt játékost.
több mint 12 éve
Tudjátok, hogy én mindig nyitott vagyok egy kis szájkaratéra, de ha alapvető játékszabályokkal és tényekkel nem vagytok tisztában, de legalább jó nagy BULLSHITEKET toltok ide, az nem pálya és nem is kihívás 😕ezt hagyjátok meg a Steelers topikba, ott mehet a pride meg a dignity, meg a momentum meg a hasonló lózungok.
és akkor részemről itt off, mert délután Gruden/Dalton téma lesz, és szeretném ha nem szemetelnétek tele, véleményfasiszta urak. köszi.
több mint 12 éve
"“Huber, he’s a punter. And the key is he’s defenseless throughout the down,” Blandino said. “So even though he’s pursing the play, he still gets defenseless-player protection. You can’t hit him in the head or neck, and you can’t use the crown or forehead parts of the helmet to the body."Nem, a punter végig védtelennek számít. Ami amúgy röhejes már megintcsak. De a szabály szerint védtelen.Soldadosszerintem itt erosen tevedsz. A punter addig kap vedelmet, amig szabalyos rugo mozdulatot vegez. slusszpassz. Elotte utanna pont ugyanolyan mezei gyalogos, mint a tobbi. Ha epp utban van, akkor epp ugy kaphat blokkot, mint barki mas es epp ugy csinalhat tackle-t is, mint barki mas. Kapott, eroset. Ez fuggetlen a jatekos statuszatol, mert reges reg nem volt punter...xtakikorábban írta - talán - gabtsi (nem keresem vissza), hogy oldalazott,akkor hogy kapott szemből ütést? (nem fontos, sajnos kapta)A Puntert LEHET blokkolni, de védtelen játékosnak számít (minden körülmények között), gabtsi
Collapo
elnezest kell kernem. Sose gondoltam volna ezt a baromsagot...
több mint 12 éve
...gabtsiAz a baj, hogy olyanról írsz, ami nem volt, ami nem történt meg ezen a meccsen. Se megfélemlítés, se köcsögösködés. Semmi. Egy intenzitását tekintve bőven átlagon aluli meccs volt egy darab illegal hittel. AB lökdöste valamelyik cicát? Húúhhhaaaaaaaaa! Ez aztán a sztori, meg a gyökérkedés netovábbja. Ilyet tuti nem csinált még bengáli soha a büdös qrva életbe! Meg aztán ez az AB is ám egy rohadt nagy termetű köcsög ám! LOL!
Röhejes. Egy nulla meccs volt agresszivitását tekinve, egy átlagos divrangadót se közelített meg. Te horrort kiáltasz, miközben bugyuta vígjáték volt.
És ezek után írtál egy minősíthetetlen, tényeket nélkülöző, sértegető HSZ-t. (Nyugodtan olvasd végig még egyszer az eredeti posztodat) Érdekes az elmúlt 3 napban semmi vita nem volt. Érthetően, semmi jelentős nem történt. Szurkolótársaid se panaszkodtak a megszokottan felettébb köcsög csapatattitüdre...
Vedd le a gyűlölömgyűlölömgyűlölöm a Steelers-t szemüveget. 😉 És akkor talán nem fordulsz ki a bőrödből csak azért, mert kikaptatok.
A punteretek viszont felettébb normálisan és reálisan áll az esethez: azt mondja, ez benne van a játékban. 😊
"The Bengals punter realizes big hits are "a part of the game" and is not expecting an apology from Garvin".

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Nem, a punter végig védtelennek számít. Ami amúgy röhejes már megintcsak. De a szabály szerint védtelen.szerintem itt erosen tevedsz. A punter addig kap vedelmet, amig szabalyos rugo mozdulatot vegez. slusszpassz. Elotte utanna pont ugyanolyan mezei gyalogos, mint a tobbi. Ha epp utban van, akkor epp ugy kaphat blokkot, mint barki mas es epp ugy csinalhat tackle-t is, mint barki mas. Kapott, eroset. Ez fuggetlen a jatekos statuszatol, mert reges reg nem volt punter...xtakikorábban írta - talán - gabtsi (nem keresem vissza), hogy oldalazott,akkor hogy kapott szemből ütést? (nem fontos, sajnos kapta)A Puntert LEHET blokkolni, de védtelen játékosnak számít (minden körülmények között), gabtsi
Collapo

több mint 12 éve
Faszán megy a félrebeszélés. "Férfias játék", "ez mindig benne van", "ilyen a foci", meg "mások is" blabla.Harrison már tavaly sem kapott semmit, nem nálatok lett jó fiú, ki kell hogy ábrándítsalak titeket. És ezzel párhuzamosan egyszerűen (önmagához képest) kiégett. Már nem hozza azt, amit egykor. Amikor csúcson volt, akkor 100 tackle, +10 sack és +5 FF garantált volt. Most? Öltözői leadership szerep. Ennyi. (Persze ez is fontos) És igen, ehhez kellett a hardhitterség. Én örültem, hogy nálunk volt. És ettől az attitűdtől volt a liga legjobb OLB-je 3-4 éven át. Nem volt ő köcsög akkor sem, csak a liga akkori legnagyobb hardhittere. Azokat pedig nem szokták szeretni más csapatok szurkolói. De nem ettől lesz vki dirty, ahogy ő nem is volt az. A boszorkányüldözéses évet leszámítva nem is nagyon büntették őt.
Ködösítés az egész. Összemostok az egy-egy durva playt, a rendszerbe épített "semmisítsük meg" attitűddel. A fociban tényleg benne van egy-egy keményebb belemenés, de hogy hogy nem ebben a Steelers mindig élen jár. Lehet ellenpéldákat mondani, mert senki nem vár szurkolótól objektivitás. Legyen ez kemény játék, north powa vagy akármi. Nektek. A többieknek szimpla tahóság. Biztosak lehettek benne, hogy Garvinnak mindenki fizeti a piáját a héten. Megérdemli. Szerintetek.
Harrison tökéletes példa. Hasonlítsátok össze mit művelt fekete-sárgában és mit csíkosban. Tudom, Goodell takarodj. De toljátok csak, érdekes és mulatságos.nasheem
És abban is tévedsz, nincs nálunk semmiféle semmisítsük meg az ellent. Vannak kemény ütközések. A ligaátlagnál fizikálisabb csapat a Steelers, ez is igaz. De ez nem úgy van, hogy a Steelers alattomos, sunyi, megfélemlítő. Adjuk is, kapjuk is az ütéseket. Ez a játék rendje. Vagy lehet, amiket kapunk, azokat is a mi játékosaink adják? Lófaszt. Semmivel nem adunk több illegal hitet, mint más csapat. Ez benne van. Csak mi nem picsogunk és háborgunk azon, ami a játék jellegéből fakadóan benne van egy meccsben. Egy védő dolga az, hogy megállítsa a támadót. Becélozhatja a mellét, de ha lehajol, abból bizony fej lesz. BB-nek már nem egy agyrázkódása volt, Suggs hit, Ngata orrtörés és még lehetne sorolni. Ettől még nem utálom őket, ez volt a dolguk. Ha egy védő gondolkodik, akkor el fogja hibázni a szerelést. Ngata pl úgy törte el Ben orrát, hogy BB hirtelen menekülni akart, Ngata utána kapott és orrtörés a vége. Szabálytalan. És? Ettől most ő dirty és tiltsák el, amíg BB orra össze nem forr? Ugyan már. Azt tette, ami a dolga volt. Ahogy Suggs is, amikor kiütötte BB-t.

több mint 12 éve
szerintem itt erosen tevedsz. A punter addig kap vedelmet, amig szabalyos rugo mozdulatot vegez. slusszpassz. Elotte utanna pont ugyanolyan mezei gyalogos, mint a tobbi. Ha epp utban van, akkor epp ugy kaphat blokkot, mint barki mas es epp ugy csinalhat tackle-t is, mint barki mas. Kapott, eroset. Ez fuggetlen a jatekos statuszatol, mert reges reg nem volt punter...korábban írta - talán - gabtsi (nem keresem vissza), hogy oldalazott,akkor hogy kapott szemből ütést? (nem fontos, sajnos kapta)A Puntert LEHET blokkolni, de védtelen játékosnak számít (minden körülmények között), gabtsi
Collapo
több mint 12 éve
Faszán megy a félrebeszélés. "Férfias játék", "ez mindig benne van", "ilyen a foci", meg "mások is" blabla.Sztem a fizikális játék szép és eredményes. Persze ezt szabályos keretek közt szeretnénk látni ( más kérdés, hogy a szabályok nem kedveznek neki ). Van sok csúnya eset, de ezek nagy része nem szándékos. Igenis csapjanak nagyot ( szabályosan ), tartson az ellen a következőtől. De ez a támadókra is igaz, brusztoljon pár yardot a contact után, blokkoljon a wr határozottan, FB lökjön fel egy DL-t ( VLeach vs vasas😀 ) - ezeket könnyes szemmel nézik a támadó foci hívei is ( gondolom ).
Ködösítés az egész. Összemostok az egy-egy durva playt, a rendszerbe épített "semmisítsük meg" attitűddel. A fociban tényleg benne van egy-egy keményebb belemenés, de hogy hogy nem ebben a Steelers mindig élen jár. Lehet ellenpéldákat mondani, mert senki nem vár szurkolótól objektivitás. Legyen ez kemény játék, north powa vagy akármi. Nektek. A többieknek szimpla tahóság. Biztosak lehettek benne, hogy Garvinnak mindenki fizeti a piáját a héten. Megérdemli. Szerintetek.
Harrison tökéletes példa. Hasonlítsátok össze mit művelt fekete-sárgában és mit csíkosban. Tudom, Goodell takarodj. De toljátok csak, érdekes és mulatságos.nasheem