NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 299
40
18:00 College football playoff selection show
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 15 éve
Chad kb 10-szer volt teljesen üresen a meccs alatt és nemhogy passzt de még egy pillantást sem kapott Palmertől.Palmer folyamatosan kulcsszituációkban adja el....
A védelem kétségkívül botrány volt, de ezt a Buffalot így is meg kellett volna vernünk. Hiába kaptunk 49(!) pontot, én személyszerint Palmerre vagyok ideges.
Shipley nagyon jó játékos, egy értelmesebb OC-val pedig még ennél is jobb lesz.
És most már tudom hogy nem szeretném TO-t jövőre Bengals mezben látni.85
Ami viszont tényleg elgondolkodtató az az,hogy miként lehet leadni egy 31-14es előnyt a félidő után.(?)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
Chad kb 10-szer volt teljesen üresen a meccs alatt és nemhogy passzt de még egy pillantást sem kapott Palmertől.A védelem kétségkívül botrány volt, de ezt a Buffalot így is meg kellett volna vernünk. Hiába kaptunk 49(!) pontot, én személyszerint Palmerre vagyok ideges.
Shipley nagyon jó játékos, egy értelmesebb OC-val pedig még ennél is jobb lesz.
És most már tudom hogy nem szeretném TO-t jövőre Bengals mezben látni.

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 15 éve
Két gondolat.- ez a védelem úgy nulla idén, ahogy van
- Shipleyt kétszer jobban imádom annál, mint amennyire egy szurkoló imádhat egy játékost
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Eddig gyönyörűAmadeus91Engem nem zavar, de folyékonyabb a beszélgetés meg több választ is kapsz ha itt fórumozol egy-egy meccs alatt.
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=661

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 15 éve
Eddig gyönyörű
több mint 15 éve
Jah, bemásoltam CincyJungle-ről. 😊
több mint 15 éve
Miért kérsz engedélyt? 😊MikeyMás tollával ékeskedni csak engedéllyel.
Igaz ez csak félig a Te tollad 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 15 éve
Miért kérsz engedélyt? 😊
több mint 15 éve
És egy klasszikus:😀
“We want to generate something in the running game. We’re at our best when we’re generating 120-130 rushing yards per game,” offensive coordinator Bob Bratkowski said.Mikey
Ez nagyon nagy. Használhatom aláírásnak?
több mint 15 éve
Hogy mennyire run first idén a csapat:Runs Passes* Difference
2010 398** 640** 242
2009 505 511 6
2008 420 530 110
2007 416 597 181
2006 435 558 123
2005 459 566 107
2004 437 573 136
* Pass attempts plus sacks. ** Projected.
És egy klasszikus:
“We want to generate something in the running game. We’re at our best when we’re generating 120-130 rushing yards per game,” offensive coordinator Bob Bratkowski said.
több mint 15 éve
mondjuk sztem mostmár nem meglepő, hogy ennyit passzoltok, ha már ilyen játékosállomány van. Az más kérdés kellett-e ez, de ha már van Chad TO, Grashem, Shipley és bízik az edzői gárda palmerben, akkor az lenne a baromság, ha a középszerű Bensont erőltetnétek...Noda10Ha lenne eredmény egy szót nem szólnék érte. Csak azért szembetűnő ez a stat, mert szezon elején ment a szöveg, hogy továbbra is a futásé a prioritás. Igaz vannak objektív okai is a sok passznak. Nehéz futni, amikor folyamatosan hátrányban vagy. Benson középszerű? Fene tudja. A fal+Benson+playcall együtt az. Hogy külön-külön milyenek, azt senki nem tudhatja. Ez alól mondjuk kivétel a play call 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
mondjuk sztem mostmár nem meglepő, hogy ennyit passzoltok, ha már ilyen játékosállomány van. Az más kérdés kellett-e ez, de ha már van Chad TO, Grashem, Shipley és bízik az edzői gárda palmerben, akkor az lenne a baromság, ha a középszerű Bensont erőltetnétek...
több mint 15 éve
Most nézem, hogy mennyire run first csapat vagyunk. Palmernél csak P Manningnek és Breesnek van több passzkísérlete. A másik stat ami nagyon meglepett, az a büntetésekben történt pozitív elmozdulás tavalyhoz képest. Az O is javult, de a D második helye igazán meglepett.
több mint 15 éve
MarioAna
1 997
Kicsit bővebben itt írnak róla:kommentek között: I just can’t wait for the ad campaigns with Big Ben and Brext Failvre telling kids to “Just Do It”.
http://profootballtalk.nbcsports.com/2010/10/12/nike-plans-to-dramatically-change-nfl-jerseys/
Amúgy az üzleti logika is azt diktálná, hogy jelentős változásokat hozzon a beszállítócsere.nasheem
😀 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 15 éve
Kicsit bővebben itt írnak róla:Azért ti nagyon ott lettetek volna azon a bizonyos szeren :hát nekem nagyon nem aggyák ezek, megnéztem még pár csapatét... eddig a saints-é az ami talán tetszik....
http://lulzimg.com/i8/a3d843ef.pngundisputedly
de még szerencse hogy nem ezek lesznek
egyébként erről mit lehet tudni? nike jövőre csináltat mind a 32 csapatnak új, teljesen más mezt? vagy maradnak és csak a logo cserélődik ki??rush999
http://profootballtalk.nbcsports.com/2010/10/12/nike-plans-to-dramatically-change-nfl-jerseys/
Amúgy az üzleti logika is azt diktálná, hogy jelentős változásokat hozzon a beszállítócsere.
több mint 15 éve
Talán játszik? Melyikre gondolsz? Mert nekem kétséges, kérdéses és valószínű csoportok vannak. 😊A kérdésesekre, mert a probable csoport gyak egyenlő azzal, hogy játszik, a doubful meg a nem játszikkal.
- - -
Amúgy az megvan, hogy a negyedik legtöbb hsz íródott ebben a csapattopikban a 32-ből?
A sok divat fossa a szót. 😊Mikey
A negyedik helyhez kellett a Steelers meccs, mert múlt héten az Óriások lenyomtak 😊
több mint 15 éve
Azért ti nagyon ott lettetek volna azon a bizonyos szeren :hát nekem nagyon nem aggyák ezek, megnéztem még pár csapatét... eddig a saints-é az ami talán tetszik....
de még szerencse hogy nem ezek lesznek
egyébként erről mit lehet tudni? nike jövőre csináltat mind a 32 csapatnak új, teljesen más mezt? vagy maradnak és csak a logo cserélődik ki??
több mint 15 éve
Talán játszik? Melyikre gondolsz? Mert nekem kétséges, kérdéses és valószínű csoportok vannak. 😊- - -
Amúgy az megvan, hogy a negyedik legtöbb hsz íródott ebben a csapattopikban a 32-ből?
A sok divat fossa a szót. 😊
több mint 15 éve
Jojo, Mau és Chad hiányozhat.Nekem spec Ndukwe jobban 😊
Remélem elverjük a Bills-t, ránk férne egy győzelem.Amadeus91
Az összes "talán játszik" kategóriás nagyon kellene, különböző okok miatt.
több mint 15 éve
Jojo, Mau és Chad hiányozhat.Remélem elverjük a Bills-t, ránk férne egy győzelem.
több mint 15 éve
Mivel kb. azóta losing streakel a csapat, hogy nem írok ilyet, így kabalából írok, hátha.Matchday Injury Report:
Doubtful: T. Johnson (knee), Rucker (knee)
Questionable: Benson (foot), Crocker (calf), Maualuga (thigh)
Probable: Ghee (groin), Joseph (neck), Ndukwe (thigh), Chad (shoulder), Palmer (shoulder)
7 kezdő. Poénos.
+ napi booo:
» Although former Steelers kicker Jeff Reed decided not to play this weekend, it's believed he's still in the mix for a visit to Paul Brown Stadium, maybe even before the Bengals leave to play the Jets. His agent has said talks with interested teams could be revisited Sunday and Monday.
több mint 15 éve
Ezt olvastátok a Paul Daugherty blogon? THE FILM DOES NOT LIE. Talked with a Bengals insider yesterday, who said the film shows that only 2 of C. Palmer’s 11 picks were his fault. The other nine were on the receivers, or simply great plays made by defenders. Believe what you want.
Messze vagyunk attól, hogy Palmert liga top5 QBnek higgyük, de attól is hogy temessük. Nem franchise QB sajnos, de egy erős közepes irányító, aki egy jó fal mögött nagyon magabiztos tud lenni. Egy jó falat könnyebb összerakni, mint CPnél sokkal jobb QB lelni.
több mint 15 éve
Ez elég "merész" egy terv.És így képen ezekkel a fényekkel még jól is mutat, de meccs közben látva szerintem már kicsit más lenne a véleményem.
több mint 15 éve
MarioAna
1 997
Azért ti nagyon ott lettetek volna azon a bizonyos szeren :ez de rohadt mód tetszik :cool:
Burrow > Luck valaha is
több mint 15 éve
Azért ti nagyon ott lettetek volna azon a bizonyos szeren :http://lulzimg.com/i8/a3d843ef.png