NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
55
8
2:20, ARENA4
Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Haley örülhet...
több mint 7 éve
-Honnan tudod hogy offseason van? -???
-Benézel a Browns topicba, és mindenki boldog.
Tudom jó hír, én is örülök, de ne ez legyen már az egész év legjobb időszaka. Elég boldogságot okoz nekem az hogy itt a tavasz, és a baseball, őszre is kell valami a rossz időhöz. Szar offseasont, átlagos pre-seasont és kib*szott boldog regular és PO seasont mindenkinek! 😀
több mint 7 éve
Ez nagy fogás, elkezdett a Browns rátérni a Jax-féle útra. Tényleg egy biztos kezdő QB kell ide, és akár PO közelbe is lehet kerülni.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Kérnék még egy Pryort jövőhétre, és nem bőgném el magam ha jönne egy elit CB. xD
több mint 7 éve
Ennyi bazmeg!!!!! Végre!!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Schefter szerint nincs 1. vagy 2. kör a tradeben, amit a Browns adna.
több mint 7 éve
Peters, Talib, Rams-be valami félelmetes dolog épül! :0Panaszkodj még egy kicsit, elfér még Landry szintű játékos 😀
Persze itt pletyka se volt róla, a 110 milla meg a vagon pick dísznek van.
Eközben nálunk meg a sarki hentes játszik cornert.
Nagyon remélem hogy szerda után aktivizáljuk magunkat...
P@trik
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
Azért ez elég kemény így:Bárki lesz az új QB a FO próbál minél több minőségi célpontot hozni. Legalább nem Britt szintű hulladék WR3 foglalkozunk (még, de remélhetőleg nem is fogunk.
QB ???
RB Duke Johnson
WR Josh Gordon
WR Jarvis Landry
WR Corey Coleman
TE David Njoku
Klaci79
több mint 7 éve
Azért ez elég kemény így:QB ???
RB Duke Johnson
WR Josh Gordon
WR Jarvis Landry
WR Corey Coleman
TE David Njoku
több mint 7 éve
Áh, 3. kör fölé nem kellene menni, inkább ilyen 4+6 lehet itt szerintemSzerintem az egyik 2. körös, + jövőre valamelyik hátsó pick. Ha tényleg, akkor jó deal.+ új szerződést is kap LandryEnnek hírértéke nulla 😀
Beki
Kíváncsi vagyok melyik kettő, remélhetőleg nem az 1/1+1/4 😊
Wyatt
zsutu

több mint 7 éve
Szerintem az egyik 2. körös, + jövőre valamelyik hátsó pick. Ha tényleg, akkor jó deal.+ új szerződést is kap LandryEnnek hírértéke nulla 😀
Beki
Wyatt
több mint 7 éve
+ új szerződést is kap LandryEnnek hírértéke nulla 😀
Beki

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
+ új szerződést is kap Landry
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefterBrowns trading two draft picks to Dolphins for WR Jarvis Landry, sources tell ESPN.
Tessék vmi történt. 😀
több mint 7 éve
A Colts-al való feltradenek azért látok valószínűség alapját, hogy nehogy olyan csapattal tradeljék el aki azt akarja húzni akit mi. Valszeg a colts nem arra a postra akar azon a helyen húzni szóval velük nincs érdek ellentét, de épp ezért nem tartom valószínűleg, hogy a Giants-el cserélnénk, mert mindkettőnknek kb ugyanaz kell.Valyon láttad Luck orvosi papírjait?
Csiriba

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
A Colts-al való feltradenek azért látok valószínűség alapját, hogy nehogy olyan csapattal tradeljék el aki azt akarja húzni akit mi. Valszeg a colts nem arra a postra akar azon a helyen húzni szóval velük nincs érdek ellentét, de épp ezért nem tartom valószínűleg, hogy a Giants-el cserélnénk, mert mindkettőnknek kb ugyanaz kell.
több mint 7 éve
Feltradet én is felhoznám, csak másik oldalról megközelítve.Ha ennyire kell Barkley, akkor 1/1 QB aztán be lehet próbálkozni 1/2-re meg 1/3-ra is elvinni őt. Ha valaki többet ajánl a Giantsnek meg a Coltsnak akkor kb borítékolható, hogy QB-ért jön fel.
Ennyi picketek van, ebből azért lehet mozogni bőven.
1st Round: No. 1 overall
1st Round: No. 4 overall
2nd Round: No. 33 overall (1st in round)
2nd Round: No. 35 overall (3rd in round)
2nd Round: No. 64 overall (32nd in round)
3rd Round: No. 65 overall (1st in round)
4th Round: No. 101 overall (1st in round)
4th Round: No. 123 overall (23rd in round)
5th Round: No. 138 overall (1st in round)
5th Round: No. 159 overall (22nd in round)
6th Round: No. 175 overall (1st in round)
7th Round: No. 219 overall (1st in round)
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Peters, Talib, Rams-be valami félelmetes dolog épül! :0Persze itt pletyka se volt róla, a 110 milla meg a vagon pick dísznek van.
Eközben nálunk meg a sarki hentes játszik cornert.
Nagyon remélem hogy szerda után aktivizáljuk magunkat...
több mint 7 éve
Nana... A Brownsról beszélünk... Szerintem ez egy teljesen reális forgatókönyv 😀 😀 😀 ... Sőt azt se tartom kizártnak hogy 1/1 Barkley, 3-ra visszatrade Chubbért 😊 Majd feljönnek 1/4-re QB-ért 😀Na itt az álomforgatókönyv: 1/1-es futó, majd feltrade 1/3-ra.be akartam linkelni a mock draftos topikba, de annyira látszik, hogy csak a clickbaitre mentek rá, meg, hogy mindenki ócsárolja az egészet. komolyan, ekkora hülyeséget 😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000000920140/article/zierlein-mock-draft-20-browns-pick-barkley-first-trade-up-for-qb
Wyatt
Löfli
több mint 7 éve
Na itt az álomforgatókönyv: 1/1-es futó, majd feltrade 1/3-ra.be akartam linkelni a mock draftos topikba, de annyira látszik, hogy csak a clickbaitre mentek rá, meg, hogy mindenki ócsárolja az egészet. komolyan, ekkora hülyeséget 😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000000920140/article/zierlein-mock-draft-20-browns-pick-barkley-first-trade-up-for-qb
Wyatt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Na itt az álomforgatókönyv: 1/1-es futó, majd feltrade 1/3-ra.www.nfl.com/news/story/0ap3000000920140/article/zierlein-mock-draft-20-browns-pick-barkley-first-trade-up-for-qb

több mint 7 éve
twitter.com/JFowlerESPN/status/971405682816831488Lehet ezt még fokozni. Pl. hogy pontosan milyen nevű helyen lett ez a buli megtartva. 😊
Tony Adams
twitter.com/AdamSchefter/status/971446128288903169