Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
A védelem egyébként tette a dolgát, az már más kérdés, hogy a rengeteg all out blitz-nek az lesz az eredménye, hogy T.Y. Hilton üresen marad és playt csinál. Tény a secondary szar. Ennek fényében külön hülyeség orrba szájba nyomni a blitzet főleg, hogy csak 3 sack jött össze. A futás ellen viszont faszák voltunk, kár tényleg Williams farokméregetéséért 😕 Peppersnek amúgy komolyan összekell kapnia magát.
A 3 TE közül DeValve magasan kiemelkedik, 18 yardos átlaga magáért beszél, sajnos neki is volt dropja ma. Telferrel nem tudom mi a terv, de az, hogy az 1. körös Njoku goal line szituknál és némi sub package-ben szerepel a pályán felháborító amikor látjuk, hogy Kizer szenved. Ha jól számolom 2 TD-vel neki van a legtöbb eddig... Értem én, hogy blokkolásban fing, de valljuk be nem is ezért hoztuk.
Crowell csak akkor jó ha van lyuk, ha nincs vakon megy. Ellenben Duke bármikor képes playt csinálni. Egyértelműen az offense legjobbja.
Az elkapók botrányosak. Britt-et vágjuk ki, ha kell veterán a csapatba hozzuk el V-Jax-et vagy Shortsot bármelyikük képes jobb teljesítményre Britt fizetésének a feléért. Louis nekem vakvágány, Higgins-ben még bízok de az mindent elmond, hogy Duke Johnsonnak volt a legtöbb elkapása és yardja, drop nélkül... aki ugye futó és nem elkapó.
Kizer szerencsétlen, vannak neki balfaszságai, pontatlan is de azért nem annyira, hogy ne lehetne elkapni azokat a labdákat. A végén mondjuk vicces volt, hogy 3 Hail Mary próba helyet hívtunk valami olyan playt ahol jó ha 1-2 játékos ment vertical route-ot, de erre még Kizer beveri középre a labdát 😀

Kár ezért a meccsért, könnyen nyerhető lett volna, de így marad az, hogy még Brissett is Lucknak tűnt. A Cincy kezdi összeszedni magát, a Jets is nyert. Így vagy úgy mind a kettő W kell, hogy legyen különben Hue hiába mondja majd a szokásos "They made the plays. We didn’t make the plays. We have to get better. And we will." dumáját. 😕
Drip
Kimondottan bosszantó, hogy a legvégére zárkózott fel a csapat, az eredmény amúgy nem fedi a mutatott játékot, ez az offense nagyon szerencsétlen egy-két kivételtől eltekintve. Nem tudom mi lesz itt, de a jelenlegi erőviszonyokat nézve ez volt eddig, meg tán az egész szezonban a legnyerhetőbb meccsünk, és ezt a tegnapi bohózatot elnézve támadó oldalon, nem jósolok magunknak kettő győzelemnél többet erre az idényre, de simán a 0-16 is benne van.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 733 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
még lehet esélyünk a Titans ellen.

Csiriba
A Titans ellen? Őszintén szólva simán az AFC meglepetéscsapata lehet a Titans. Konkrétan eléggé fosnék a TT-től, ha játszanánk velük.
Soldados
Nyugi, fogtok velük játszani idén. 😊
És szerintem nem meglepetéscsapat, már tavaly is egy karácsonyi Jags elleni teljes leolvadásra(Mariotával!) és ott mellé Mariota bokatörésre voltak a playofftól.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
még lehet esélyünk a Titans ellen.

Csiriba
A Titans ellen? Őszintén szólva simán az AFC meglepetéscsapata lehet a Titans. Konkrétan eléggé fosnék a TT-től, ha játszanánk velük.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 733 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gyalázat.

0-16?
Joey Tribbiani
Játszotok még velünk meg a Jetsszel. Szóval szerintem nem.
több mint 8 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
A védelem egyébként tette a dolgát, az már más kérdés, hogy a rengeteg all out blitz-nek az lesz az eredménye, hogy T.Y. Hilton üresen marad és playt csinál. Tény a secondary szar. Ennek fényében külön hülyeség orrba szájba nyomni a blitzet főleg, hogy csak 3 sack jött össze. A futás ellen viszont faszák voltunk, kár tényleg Williams farokméregetéséért 😕 Peppersnek amúgy komolyan összekell kapnia magát.
A 3 TE közül DeValve magasan kiemelkedik, 18 yardos átlaga magáért beszél, sajnos neki is volt dropja ma. Telferrel nem tudom mi a terv, de az, hogy az 1. körös Njoku goal line szituknál és némi sub package-ben szerepel a pályán felháborító amikor látjuk, hogy Kizer szenved. Ha jól számolom 2 TD-vel neki van a legtöbb eddig... Értem én, hogy blokkolásban fing, de valljuk be nem is ezért hoztuk.
Crowell csak akkor jó ha van lyuk, ha nincs vakon megy. Ellenben Duke bármikor képes playt csinálni. Egyértelműen az offense legjobbja.
Az elkapók botrányosak. Britt-et vágjuk ki, ha kell veterán a csapatba hozzuk el V-Jax-et vagy Shortsot bármelyikük képes jobb teljesítményre Britt fizetésének a feléért. Louis nekem vakvágány, Higgins-ben még bízok de az mindent elmond, hogy Duke Johnsonnak volt a legtöbb elkapása és yardja, drop nélkül... aki ugye futó és nem elkapó.
Kizer szerencsétlen, vannak neki balfaszságai, pontatlan is de azért nem annyira, hogy ne lehetne elkapni azokat a labdákat. A végén mondjuk vicces volt, hogy 3 Hail Mary próba helyet hívtunk valami olyan playt ahol jó ha 1-2 játékos ment vertical route-ot, de erre még Kizer beveri középre a labdát 😀

Kár ezért a meccsért, könnyen nyerhető lett volna, de így marad az, hogy még Brissett is Lucknak tűnt. A Cincy kezdi összeszedni magát, a Jets is nyert. Így vagy úgy mind a kettő W kell, hogy legyen különben Hue hiába mondja majd a szokásos "They made the plays. We didn’t make the plays. We have to get better. And we will." dumáját. 😕

több mint 8 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 946 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
WR sorunk a tragédia kategoria siralmas bazmeg...
több mint 8 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Nem lennék meglepve ha cutolnának néhány WR-t ... megérdemelné 1-2

több mint 8 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 340 — settenke1976@gmail.com
Kemény első két meccsen vagyunk túl, viszont most jön három kvázi must win. Colts, Bengals, Jets, ebből kettő hazai. Ha esetleg 1-4, v. 0-5 a mérleg... Inkább bele se gondolok.
Joey Tribbiani
A mai borzalom után kell 2ből 2-t hozni. Kíváncsi vagyok a Bengals felébred-e csipkejózsika álmából az off coord váltás után, mert ha igen akkor érdekes lesz. A Jets, nagyon simán mosta le a delfineket ma, még volt képük tight endet játszani a defense fallal és az elkapása is szép volt, ha nem kapja el a bokáját az utsó ember akkor td-t csinál a playből. Szóval lehet elkezdeni barátkozni akár a 0-5ös kezdéssel is.

És ha netán pozitívan jövünk ki és meg lesz a 2W a kövi két meccsből akkor már jó szezonunk van mert dupla annyi győzelmünk van mint tavaly? Ha nem érjük el a 4W-t ezzel a gárdával akkor akár Hue-t meneszthetik is az idény végén.

A 4W-t így képzelném el, mert még összejöhet: Bengals kell verni oda-vissza (bocsi tigrincs drukkerek), a Ravenst ha így játszik mint ma Londonban akkor otthon verhetjük, és még lehet esélyünk a Titans ellen.

Szóval a lepényhal meg utoljára.
több mint 8 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 666 — Believelander
Gyalázat.

0-16?

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
DB Reggie Porter jött ravens PS-ből.

PS-ből kilett dobva:
DB Channing Stribling
DB Najee Murray

Visszahozva PS-be.
WR Jordan Leslie
DL Tyrone Holmes

Elég összevissza döntéseket hoz a stáb vagy csak nekem tűnik úgy? kísérletezés?
Kidobunk valakit majd visszahozzuk majd megint kidobjuk és vissza PS-be...
P@trik
Roster alján és PS-ben mindig nagy a mozgás, ez teljesen normális, minden csapat ezt csinálja.

Garrett szépen gyógyul, akár már jövő héten visszatérhet.

több mint 8 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 946 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
DB Reggie Porter jött ravens PS-ből.

PS-ből kilett dobva:
DB Channing Stribling
DB Najee Murray

Visszahozva PS-be.
WR Jordan Leslie
DL Tyrone Holmes

Elég összevissza döntéseket hoz a stáb vagy csak nekem tűnik úgy? kísérletezés?
Kidobunk valakit majd visszahozzuk majd megint kidobjuk és vissza PS-be...
több mint 8 éve
Ha jól emlékszek Higgins volt egyedül aki többször elszakadt (rejtély miért kellett PS-be tenni, akkora steal lenne ha több lehetőséget kapna😒)
Drip
Ez a "Hollywood" gyerek mar egyetemen is zsenialis routefuto volt, nagy kedvencem, szvsz November van benne potencial... nem is ertettem a Ricardo Louis-tervet anno.
Igor
Szerettem én is egyetemen, örültem is mikor 5. körben elhoztuk, tényleg csak játékidő kéne neki. Bár most ahogy néztem Coleman kiesésével már a WR1 és 2 közt mozog 😊

több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Ha jól emlékszek Higgins volt egyedül aki többször elszakadt (rejtély miért kellett PS-be tenni, akkora steal lenne ha több lehetőséget kapna😒)
Drip
Ez a "Hollywood" gyerek mar egyetemen is zsenialis routefuto volt, nagy kedvencem, szvsz November van benne potencial... nem is ertettem a Ricardo Louis-tervet anno.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Coleman ment is "visszatérős" IR-re, jó darabig nem látjuk, ha jól tudom 8 meccset minimum ki kell hagyni az innen visszatérőknek. Még jó hogy nem igazoltam le fantasyba 😀
több mint 8 éve
Coleman kezét meg is műtötték. Tavaly műtét nélkül hagyott ki 6 hetet, nagyon jó. Újabb kiváló első körös választás.
Joey Tribbiani
Azért ez inkább balszerencse mint a rossz scouting...

Az elkapókat remélem gatyába rázzák a héten mert különben küldök nekik egy zsák kukoricát, hogy azon térdepeljenek. Minden drop után 5 perc...

Most sajnálom csak igazán, hogy Pryor nincs itt, ő meg a gunslinger qb-nk még valami jót is alkothattak volna.
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 874 — Apu ökölbeszorított keze
Most azért komolyan milyen wr állomány van egy 2. körös kezdő QB-nak?

Janek
Az elmúlt 3 drafton hoztak összesen 6 WR-t, hogy itt tart az elkapósor, az bezony szvsz tehetséggondozásbeli problémákra is visszavezethető, nem csak arra h vakon vannak a scoutok.
empty taxi
egy év alatt csodát tenni nehéz.

Szerintem jól kezdték,hogy az Oline lett a prioritás a draft erre nem alkalmas.
Az ,hogy a 6 draftolt WR milyen és mennyire üveg meg na bumm sok jó és eredményes wr nem jött ki az elmult két évben akik igen azok se 1-2.körösek....azaz lutri ez is.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26

Janek
Az elmúlt 3 drafton hoztak összesen 6 WR-t, hogy itt tart az elkapósor, az bezony szvsz tehetséggondozásbeli problémákra is visszavezethető, nem csak arra h vakon vannak a scoutok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 874 — Apu ökölbeszorított keze

A futásban is erőltetik I C-t aki nem egy igazi rb....

Persze Kizer sem tökéletes sőt,de nem hiába lett 2.körös....

Ami baj nem látni kinek fog dobálni és mediig marad épségben.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
Coleman kezét meg is műtötték. Tavaly műtét nélkül hagyott ki 6 hetet, nagyon jó. Újabb kiváló első körös választás.
Joey Tribbiani
Sírni tudnék kategória... Marad Britt, Louis, plusz Coates,Higgins és Kasen hát messze nem kell velük futni.
TE viszont aránylag kezdenek észhez térni elkapásba DeValve és Njoku is, muszáj is lesz nekik kellenek a yardok majd.
P@trik
Itt az idő, hogy Gordon visszatérjen 😉
több mint 8 éve
U.i.: Haden meg Barnidge most komolyan nem fért el ebben a csapatban?!
Bad 31
Asking the real questions here !

több mint 8 éve
Joey Tribbiani
Sírni tudnék kategória... Marad Britt, Louis, plusz Coates,Higgins és Kasen hát messze nem kell velük futni.
TE viszont aránylag kezdenek észhez térni elkapásba DeValve és Njoku is, muszáj is lesz nekik kellenek a yardok majd.
több mint 8 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Én nem sok biztatót látok ebben az offensben, Kizer gyenge, az elkapók sokat dropolnak, a futás nem megy, röviden tömören ennyi. Valamit változtatni kell játékon, a play híváson vagy valamin, én szinte minden passz játéknál azt látom, hogy Kizer megkapja a labdát, vár vár, aztán a nyomásnál pánikba esik és vagy bedobja egy double coverage-be vagy sack. Most nem tudom, hogy egyszerűen az elkapók nem tudnak ennyire elszakadni, vagy Kizer nem veszi észre a célpontokat, de ezt derítse ki Hue meg az edzői kar.
Legalább a védelmen látszik, hogy fejlődtek, már alig várom, hogy lássam Garrett-et játszani.
U.i.: Haden meg Barnidge most komolyan nem fért el ebben a csapatban?!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 8 éve

több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 600
Nem mondhatni, hogy szétszakadtak volna a wr-ek, hogy üresre játsszák magukat 😊

streamable.com/wkwqu
Jakehomer
Es "Kizer elso lepesei az IR fele" lehetne az alcim. Noi tornaban talajon fejezik be a rutint igy a "hattyu megdoglott" zenejere.
több mint 8 éve
Egy jó kis olvasmány egy számomra Legendáról:

index.hu/sport/amerikaifutball/2017/09/18/nfl_joe_thomas_cleveland_browns_sorban_tizezer_jatek/

Gratulálok hozzá az írónak, nekem tetszett.