Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem mondhatni, hogy szétszakadtak volna a wr-ek, hogy üresre játsszák magukat 😊akkor csak nem vagyok hülye
streamable.com/wkwqu
Jakehomer
több mint 8 éve
Nem mondhatni, hogy szétszakadtak volna a wr-ek, hogy üresre játsszák magukat 😊Atya ég...
streamable.com/wkwqu
Jakehomer
több mint 8 éve
Számomra teljes csalódás volt a végeredmény, ettől szorosabb meccset vártam. Teljesen kijött az irányítók közötti különbség, ha Flakont kikergettük, (kiszaladt) a zsebből, akkor is pontosan dobott, míg nálunk olyankor jöttek az int-ek általában vagy az óriási homályok. Hiába no, az évek meg a rutin. Kizer nagyon szimpatikus volt nekem, de most már látom, hogy nagyon hosszú út áll előtte mire frencsájz kúbé lesz belőle. Viszont csak rajta múlik, hogy milyen gyorsan teszi meg ezt az utat. Hogan jó csere volt, tetszett a játéka, az int már nem annyira...A run stop nem annyira működött mert ha kiszabadult a futó a fal szorításából, akkor az lb és a secondary igen csak hadilábon állt néha a tekölözéssel, a fal közepén viszont Shelton volt az úr, ez azért biztató. Nassib játéka is tetszett.
3 "must" win meccs jön, ebből kettőt illene hozni, meg még kettőt a szezon második feléről és akkor beszélhetünk előrelépésről. A 8-8as szezon még igencsak messze van.
A kérdés csak az, hogy vajon egy 1-2 győzelmes szezon esetén marad-e Hue következő évre?
több mint 8 éve
Nem mondhatni, hogy szétszakadtak volna a wr-ek, hogy üresre játsszák magukat 😊Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Persze vannak hibái Kizernek sokszor fájó nézni ahogy tartja a lasztit, de azért lehet az se ártana ha a WR-ek néha elszakadnának.Ha Coleman kidől még szarabb a helyzet mert Britt még üresen is inkább eldobja a labdát magától minthogy megfogná, és tegnap ha jól emlékszek Higgins volt egyedül aki többször elszakadt (rejtély miért kellett PS-be tenni, akkora steal lenne ha több lehetőséget kapna😒) de még vissza kell nézni pár dolgot mert lehet butaságot mondtam most 😊
több mint 8 éve
En nem irom le Kizer-t, mert a mostani fo hibai konnyen javithatok (mert ha azt nem tudjak neki megtanitani/beleverni, hogy 2 ulnek a laban 1 vonat jon szembol es o megis torzsbol kicsavarodva megprobalja megdobni, akkor IR-re fog kerulni es nem a fejlodesrol beszelunk. Vagy benyelem a ssack-et, vagy kidobom a labdat a biztonsagba. Ezek nem nagy dolgok. ) A nyomas erzekelese-a jatek olvasasa a fontosabb kerdes ( amit nehez meg eldonteni ), es az is fog jonni, persze ha lassu lesz akkor kuka es ha ilyen teren lesz egy igeretesebb rookie akkor en ot raknam be. O is el fog kovetni R.hibakat de ha a csapat "kesz" lesz korulotte hoznak egy 8-8-t, es abbol lehet tovabb epitkezni.Csak akkor megint ott a kérdés, hogy van-e olyan QB a drafton, aki mondjuk Luck szinten NFL-ready, vagy húzol egy baromi ígéretes prospectet, akit idő előtt be kell dobni a mélyvízbe, és jöhet újra a megszokott történet.Teljesen értékelhetetlen az Offense, Kizer is migrén meccs közbe ilyen is csak velünk történhet, +3 int tragédia kategória, az is mindent elmond hogy a legjobb WR Higgins volt akit meccs előtt hoztunk fel PS-ből. Britt és Coleman???? Futójáték is tök szar.szerintem nem egyet fogtok nyerni. De ha megis az se kellene hogy baj legyen, ha a fejlodes kozben meg jelentos minden elemnel. Hue ha nem tudja Kizer-t feljavitani akkor nem is erdemes es jo lesz back-up-nak.
Hiába van egy elfogadható védelem idén, teljesen impotens a támadó egység.
Most kéne tippelni én is inkább Zsutu kolega tippjét mondanám.
Az a baj hogy lehet mondani hogy nem fontos az eredmény meg stb sok a pick és majd lehet tölteni bele az Offensbe. kizárt dolognak tartom hogy Haslam lenyeljen egymás után 2db 1 win.szezont.
P@trik
no
somoskovig
Szokas szerint bonyolult lettem. Ignorald az elejet. 😊 Ha csiszolatlan gyemant K, akkor ezeket a hibakat kicsiszoljak es erre van egy eve hogy bebizonyitsa. Ha nem akkor kell egy rookie es ot raknam be ( futna nekik egy mentor veteranra is). Jovore azert egy eros kozepcsapatot josoltam ( ha kitartanak ) es nem kell a SB-t megnyerniuk.
Amugy Garap-papa lesz kepben ( mild bold )
több mint 8 éve
Csak akkor megint ott a kérdés, hogy van-e olyan QB a drafton, aki mondjuk Luck szinten NFL-ready, vagy húzol egy baromi ígéretes prospectet, akit idő előtt be kell dobni a mélyvízbe, és jöhet újra a megszokott történet.Teljesen értékelhetetlen az Offense, Kizer is migrén meccs közbe ilyen is csak velünk történhet, +3 int tragédia kategória, az is mindent elmond hogy a legjobb WR Higgins volt akit meccs előtt hoztunk fel PS-ből. Britt és Coleman???? Futójáték is tök szar.szerintem nem egyet fogtok nyerni. De ha megis az se kellene hogy baj legyen, ha a fejlodes kozben meg jelentos minden elemnel. Hue ha nem tudja Kizer-t feljavitani akkor nem is erdemes es jo lesz back-up-nak.
Az a baj hogy lehet mondani hogy nem fontos az eredmény meg stb sok a pick és majd lehet tölteni bele az Offensbe. kizárt dolognak tartom hogy Haslam lenyeljen egymás után 2db 1 win.szezont.
P@trik
no
több mint 8 éve
Nekem egy nagy tökönrúgással ért fel ez a vereség. Semmi előrelépés nem volt látható a Steelers elleni meccshez képest, same old Browns feeling végig. Félidő 14-10 helyett 21-7, ott majdnem kilőttem a gamepasst. Nyilván nem azt várta senki, hogy majd Kizer szór 5 TD passzt, de ilyen agyatlan INT-ekre sem számítottam.Ez volt Kizer elso idegenbeli merkozese ( egy jo hangos helyen ), W-J szerintem nagyon jol toltak es rejtettek el a play-t, a futast jol fogjuk ugy altalaban es egy kicsit a kezebe adtuk a labdat. A baj amit mar kitargyaltunk, hogy o akarta is es egy kicsit olyan az ember erzese, hogy a HOF-be akar kerulni a rookie eveben.
A nyomást továbbra sem érzi és tegnap mintha a play clockkal is gondjai lettek volna, már rögtön az első driveban delay of game. Sokszor erölteti a nagy játékot, meg kell tanulnia, h. néha a checkdown option is ott van és élni kell vele. Látványosan sokáig tartogatta a labdát, csakúgy mint a Pitt ellen. Tulajdonképpen megmutatta, miért nem kéne még kezdenie :/
A futó játékot Patrik említette, katasztrófa. Nem igazán értem miért toljuk ennyire Crowellt, egyszerűen nem tud beindulni. Duke ismét megmutatta, h. mennyivel sokoldalúbb fegyver, neki kéne kezdenie. A szélső futások abszolút nem mennek, ami kritikus, Hue egyik kedvenc játéka a húzó falember alkalmazása. Nagyon idegesítő és edzői felelősség, amikor egy csapat sorozatos büntikkel kezdi a meccset, a már említett delay of game után, a másodikban egy false start, a harmadikban illegal formation következett... A fejekben sincs minden rendben, csak remélni tudom, h. nem lesz totál szétesés. Nem kéne Huenak feladni a playcallingot.. ?
A védelem tartotta magát, bár a TE védekezés továbbra is gond. Sokszor sima dump offokból szedett össze komoly yardokat a Ravens, ez az agresszív Williams-D hátulütője és tackling problémákat is felvet. Peppers nem volt túl meggyőző, Nassib viszont a második meccsen sorozatban volt az egyik legjobb. Összességében elfogadható a D, zongorázni lehet a különbséget a tavalyihoz képest, csak ne legyen megint az, mint az elmúlt években mindig, h. a szezon második felére elfáradnak a kritikán aluli O miatt.
Kemény első két meccsen vagyunk túl, viszont most jön három kvázi must win. Colts, Bengals, Jets, ebből kettő hazai. Ha esetleg 1-4, v. 0-5 a mérleg... Inkább bele se gondolok.
Joey Tribbiani
több mint 8 éve
Teljesen értékelhetetlen az Offense, Kizer is migrén meccs közbe ilyen is csak velünk történhet, +3 int tragédia kategória, az is mindent elmond hogy a legjobb WR Higgins volt akit meccs előtt hoztunk fel PS-ből. Britt és Coleman???? Futójáték is tök szar.szerintem nem egyet fogtok nyerni. De ha megis az se kellene hogy baj legyen, ha a fejlodes kozben meg jelentos minden elemnel. Hue ha nem tudja Kizer-t feljavitani akkor nem is erdemes es jo lesz back-up-nak.
P@trik
több mint 8 éve
Nem lehet mindig mindent a rebuildingre fogni. Azért ne felejtsük el, volt két full draftja és offseasonje ennek a rezsimnek. Lassan jöhetnek a győzelmek. Már ha nem akarunk megint egy W-vel zárni.Kemény első két meccsen vagyunk túl, viszont most jön három kvázi must win. Colts, Bengals, Jets, ebből kettő hazai. Ha esetleg 1-4, v. 0-5 a mérleg... Inkább bele se gondolok.3 szor néztem rá a logóra, hogy jó helyen járok-e 😊
Joey Tribbiani
Hajrá, én szurkolok.
gordon
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
Kemény első két meccsen vagyunk túl, viszont most jön három kvázi must win. Colts, Bengals, Jets, ebből kettő hazai. Ha esetleg 1-4, v. 0-5 a mérleg... Inkább bele se gondolok.3 szor néztem rá a logóra, hogy jó helyen járok-e 😊
Joey Tribbiani
Hajrá, én szurkolok.
több mint 8 éve
Sztem nem fog tudni meccsről meccsre fejlődni Kizer, ez hosszabb folyamat lesz nála, messze nem NFL ready, ha lenne egy normális veterán QB, nem ő kezdene, viszont így élesben tanulhat. Van 16 meccse, az alatt kell annyit előrelépnie, hogy az FO ne akarjon franchise Qb-t húzni a drafton a helyére. Mert muníció az lesz, simán benne a van a pakliban, hogy lesz két top10-es pick. Simán lehet, hogy egy hónap múlva is ugyanilyen hibákat fog elkövetni, a lényeg, hogy a szezon végére legyen előrelépés döntéshozatalban, pocket presence-ben, nyomás érzékelésben. Azért a Ravens D-be veterán irányítóknak is beletörik a bicskája, nemhogy egy zöldfülűnek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Én sem azt mondom, h. cseréljük le, ha már mellette döntöttünk, maradjon, de minimális fejlődést hétről hétre elvárnék. Ezzel szemben tegnap rosszabb volt, mint ellenetek. A red zone int nálam a legnagyobb red flag, ráadásul második & 7-re erőltette be három ember közé 24-10-nél 12 perccel a vége előtt. Ha ott 24-17, bármi lehetett volna. Az ilyeneket nehezen emésztem meg.Látványosan sokáig tartogatta a labdát, csakúgy mint a Pitt ellen. Tulajdonképpen megmutatta, miért nem kéne még kezdenie :/Ezt mondtam a mi meccsünk után is, hogy az a legnagyobb baj, hogy olyan hibái vannak (zseb és nyomás érzékelésének totális hiánya), ami nem tanulható 1-2 hét alatt. Van benne potenciál, de ha ezt nem növi ki legkésőbb köv. szezonra, akkor összetörik.
Joey Tribbiani
Soldados
több mint 8 éve
Látványosan sokáig tartogatta a labdát, csakúgy mint a Pitt ellen. Tulajdonképpen megmutatta, miért nem kéne még kezdenie :/Ezt mondtam a mi meccsünk után is, hogy az a legnagyobb baj, hogy olyan hibái vannak (zseb és nyomás érzékelésének totális hiánya), ami nem tanulható 1-2 hét alatt. Van benne potenciál, de ha ezt nem növi ki legkésőbb köv. szezonra, akkor összetörik.
Joey Tribbiani

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Nekem egy nagy tökönrúgással ért fel ez a vereség. Semmi előrelépés nem volt látható a Steelers elleni meccshez képest, same old Browns feeling végig. Félidő 14-10 helyett 21-7, ott majdnem kilőttem a gamepasst. Nyilván nem azt várta senki, hogy majd Kizer szór 5 TD passzt, de ilyen agyatlan INT-ekre sem számítottam. A nyomást továbbra sem érzi és tegnap mintha a play clockkal is gondjai lettek volna, már rögtön az első driveban delay of game. Sokszor erölteti a nagy játékot, meg kell tanulnia, h. néha a checkdown option is ott van és élni kell vele. Látványosan sokáig tartogatta a labdát, csakúgy mint a Pitt ellen. Tulajdonképpen megmutatta, miért nem kéne még kezdenie :/
A futó játékot Patrik említette, katasztrófa. Nem igazán értem miért toljuk ennyire Crowellt, egyszerűen nem tud beindulni. Duke ismét megmutatta, h. mennyivel sokoldalúbb fegyver, neki kéne kezdenie. A szélső futások abszolút nem mennek, ami kritikus, Hue egyik kedvenc játéka a húzó falember alkalmazása. Nagyon idegesítő és edzői felelősség, amikor egy csapat sorozatos büntikkel kezdi a meccset, a már említett delay of game után, a másodikban egy false start, a harmadikban illegal formation következett... A fejekben sincs minden rendben, csak remélni tudom, h. nem lesz totál szétesés. Nem kéne Huenak feladni a playcallingot.. ?
A védelem tartotta magát, bár a TE védekezés továbbra is gond. Sokszor sima dump offokból szedett össze komoly yardokat a Ravens, ez az agresszív Williams-D hátulütője és tackling problémákat is felvet. Peppers nem volt túl meggyőző, Nassib viszont a második meccsen sorozatban volt az egyik legjobb. Összességében elfogadható a D, zongorázni lehet a különbséget a tavalyihoz képest, csak ne legyen megint az, mint az elmúlt években mindig, h. a szezon második felére elfáradnak a kritikán aluli O miatt.
Kemény első két meccsen vagyunk túl, viszont most jön három kvázi must win. Colts, Bengals, Jets, ebből kettő hazai. Ha esetleg 1-4, v. 0-5 a mérleg... Inkább bele se gondolok.
több mint 8 éve
Hab a tortán még hogy Collins agyrázkódás protokollba kerülhet, és Coleman kezével is vannak gondok.
több mint 8 éve
Teljesen értékelhetetlen az Offense, Kizer is migrén meccs közbe ilyen is csak velünk történhet, +3 int tragédia kategória, az is mindent elmond hogy a legjobb WR Higgins volt akit meccs előtt hoztunk fel PS-ből. Britt és Coleman???? Futójáték is tök szar.Hiába van egy elfogadható védelem idén, teljesen impotens a támadó egység.
több mint 8 éve
Egyetértek nagy részével, itt elindult valami felfelé. Kizerről pedig annyit, hogy totál kényelmes helyzetbe vagytok.Meccs előtt biztos voltam legalább 4 győzelemben... Most örülök ha Jets meg a Bengalst elkapnánk otthon.En szerintem pozitiv a kep amit lattunk. Iden meg nem az eredmeny a fontos, jovore megint tele a tar. Tudom, hogy regota megy mar, de en eloszor vagyok optimista ilyen teren. Nekem ez a project hihetonek tunik az elejetol. Egy kicsit Hue miatt is. A Franchise Qb se volt biztos hogy iden mar a keretben van, es lehet. Ez nem az a tarsasag ami egyszer elpattan es onnan vege. Kuzdeni kell ellenetek. A D-tek megette a Ravens Off-t a meccs nagy reszen. A Los ugy elpicsaztatok minket, hogy rossz volt nezni.
zsutu
no
1:Azt látni, hogy a srác tehetséges, de számtalan hibája van (belső óra stb.), ha ezeket Hue tudja fejleszteni (ez év végére kiderül) jövőre annyi tehetséget rakhattok köré amennyit akartok.
2:Ha év végére nem fejlődik semmit és rálép a Blake Bortles útra, azzal a rahedli pickkel jövőre behúztok egy franchise QB-t, és most nem olyan Clevlandesen😃😃
De az, hogy elpicsáztak minket a Los-on az nagyon lol...nem tudom mit néztél, mert én nagyon nem így láttam.
Szerkesztette: cikesz
több mint 8 éve
Az építkezés nekem is jónak és hitelesnek tűnik most. A bajt abban látom, hogy Kizer 2 meccs alapján nagyon gyenge. Ami jó hír, hogy 2 meccs után még ez nem verdikt értékű, tehát lehet reménykedni. De idén vele nem lesz sok győzelem, ez valószínűsíthető.Kizer-rol irtam hogy ugy indultak a szezon elott hogy o nem a frQb, de lehet belole es elonyos lenne ha az tudna lenni ( megkapja azz eselyt). Ha o lenne esetleg lerovidulne egy kicsit a varakozasii ido. Jovore el tudnak hozni barkit es a par lukat betomkodik es eros kozepcsapat. Ez egy5-6 eves projekt ammit altalaban sikerul megszakitani 3.5 ev utan 😕
Soldados
Kizer rengeteg hibaval jatszik, de ami a legrosszabb, hogy veszelyes onmagara. Nyelje be a sack-et es kesz. A hibai nagy resze megoldhato, a lenyeges reszek kesobb kiderulnek.
több mint 8 éve
Az építkezés nekem is jónak és hitelesnek tűnik most. A bajt abban látom, hogy Kizer 2 meccs alapján nagyon gyenge. Ami jó hír, hogy 2 meccs után még ez nem verdikt értékű, tehát lehet reménykedni. De idén vele nem lesz sok győzelem, ez valószínűsíthető.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Meccs előtt biztos voltam legalább 4 győzelemben... Most örülök ha Jets meg a Bengalst elkapnánk otthon.En szerintem pozitiv a kep amit lattunk. Iden meg nem az eredmeny a fontos, jovore megint tele a tar. Tudom, hogy regota megy mar, de en eloszor vagyok optimista ilyen teren. Nekem ez a project hihetonek tunik az elejetol. Egy kicsit Hue miatt is. A Franchise Qb se volt biztos hogy iden mar a keretben van, es lehet. Ez nem az a tarsasag ami egyszer elpattan es onnan vege. Kuzdeni kell ellenetek. A D-tek megette a Ravens Off-t a meccs nagy reszen. A Los ugy elpicsaztatok minket, hogy rossz volt nezni.
zsutu
több mint 8 éve
Meccs előtt biztos voltam legalább 4 győzelemben... Most örülök ha Jets meg a Bengalst elkapnánk otthon.
több mint 8 éve
Inaktívak:6 QB Cody Kessler
11 WR Reggie Davis
63 OL Marcus Martin
77 OL Zach Banner
82 WR Kasen Williams
95 DL Myles Garrett
97 DL T.Y. McGill
Nyögvenyelős kevés pontos meccset várok.
több mint 8 éve
Higginst visszaraktuk az aktív keretbe, Garrett sérülése után meg visszahoztuk Holmest azt most meg elküldtük.Érdekes dolgokat művelünk.
több mint 8 éve
Ez a Texans W nem jott tul jol, ne felejtsuk el az elso es masodik koros pickjuk a mienk jovore. Cserebe a Bengals annyira gyenge, hogy talan iden nem vegzunk az utolso helyen a csoportban.és azért még kóc meg se mutatta magát...nem lehetett Bryant-hez mérni a képességeit, de azért voltak biztató meccsei, ha éppen nem sérült volt
Hue maris belebegtette, h. Britt pozicioja nem fix, mint kezdo. Egy meccs utan nem irnam le, de ossze kell magat kapnia, vagy tenyleg Bowe 2 lesz. Szerencsere a Kizer-Coleman paros biztato, Louis sem remenytelen. Ha felzarkozna hozzajuk Njoku akkor el lehetne karcolni ezzel a trioval.
Joey Tribbiani