Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 13 éve
2-7, ennyi volt a szezon, innen tényleg nincs visszaút. Jövő héten bye week, végre egy kis nyugi 😛
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez a csapat valóban nem 1/1 esélyes és nem is kívánom h minél előbb végezettek a draftolási listát tekintve, de egy top3-as pick esetleg még jöl jöhetne számotokra, hiszen feltrade esetén egy extra picket kereshetnétek vele. Vagy rosszul gondolom? 😊Ha így haladunk elbasszuk az esélyeinket az 1/1re 😛 Dripazért valljuk be, ez a csapat nem 1/1-szintű. És nem is biztos, h. olyan jól járnánk az első pickkel. Idén nehezebb lesz letradelni, nincs Luck v. RGIII kaliberű játékos, QB és LT nem kell, kit húznál ? Jó lesz az az 1/6 is 😊 Joey Tribbiani
több mint 13 éve
Phil Taylor aktiválva a PUP-listáról.vassadiBrian Sanford meg megy IR-re.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Phil Taylor aktiválva a PUP-listáról.
több mint 13 éve
Lombardi, neee... kurva szar lépés lenne, de szerencsére messze még a szezon vége.A depth charton A. Smith a kezdő FB, nem Marecic. Ezt mondjuk szeretem a mostani coaching staffban, ha vki szar, az kikerül a kezdőből (Hagg, most pedig Mari). Mangininél és főleg RAC-nál ez nem így volt...
Az injury report egész korrekt, Patterson és Rubin nem edzett, mindenki más limitált v. teljes edzésmunkát végzett.
több mint 13 éve
Erősödnek a pletykák h Michael Lombardi lesz az új GM-etek.

Madden hates me.
több mint 13 éve
nyílván poénra fogtam a dolgot 😉 egyébként jó a kérdés 😊 Tényleg átkéne gondolni,hogy kit hoznánk 1/1re ...én szvsz Geno Smitht,annak ellenére,hogy Weeden tényleg jól játszik. Ha már ott vagyunk,akkor nem kéne elszalasztanunk azt a lehetőséget.Ha mégse Geno,akkor nem is tudom... védelembe húznék.Jarvis Jones még az akit így első blikkre megmerném kockáztatni,esetleg Mingo ... de az 1/6 tényleg tök jó nekünk és Mingo akkor még több mint valószínű,hogy bent lesz,nagy mákkal még Jones is. De ez még a jövő zenéje,úgyis sokszor fog még feljönni a draft téma 😀 DripJones szvsz jobb lenne 3-4-be, 4-3-ban ilyen Von Miller-szerű szerepkörben lenne használható csak sztem. Bár ugye ha kirúgják megint a stábot akk lehet h jövőre újra 3-4 lesz.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Ha így haladunk elbasszuk az esélyeinket az 1/1re 😛 Dripazért valljuk be, ez a csapat nem 1/1-szintű. És nem is biztos, h. olyan jól járnánk az első pickkel. Idén nehezebb lesz letradelni, nincs Luck v. RGIII kaliberű játékos, QB és LT nem kell, kit húznál ? Jó lesz az az 1/6 is 😊 Joey Tribbiani
nyílván poénra fogtam a dolgot 😉 egyébként jó a kérdés 😊 Tényleg átkéne gondolni,hogy kit hoznánk 1/1re ...én szvsz Geno Smitht,annak ellenére,hogy Weeden tényleg jól játszik. Ha már ott vagyunk,akkor nem kéne elszalasztanunk azt a lehetőséget.Ha mégse Geno,akkor nem is tudom... védelembe húznék.Jarvis Jones még az akit így első blikkre megmerném kockáztatni,esetleg Mingo ... de az 1/6 tényleg tök jó nekünk és Mingo akkor még több mint valószínű,hogy bent lesz,nagy mákkal még Jones is. De ez még a jövő zenéje,úgyis sokszor fog még feljönni a draft téma 😀Ha így haladunk elbasszuk az esélyeinket az 1/1re 😛 Dripazért valljuk be, ez a csapat nem 1/1-szintű. És nem is biztos, h. olyan jól járnánk az első pickkel. Idén nehezebb lesz letradelni, nincs Luck v. RGIII kaliberű játékos, QB és LT nem kell, kit húznál ? Jó lesz az az 1/6 is 😊 Joey Tribbiani
több mint 13 éve
Jogos. 😉Ha így haladunk elbasszuk az esélyeinket az 1/1re 😛 Dripazért valljuk be, ez a csapat nem 1/1-szintű. És nem is biztos, h. olyan jól járnánk az első pickkel. Idén nehezebb lesz letradelni, nincs Luck v. RGIII kaliberű játékos, QB és LT nem kell, kit húznál ? Jó lesz az az 1/6 is 😊 Joey Tribbiani
több mint 13 éve
Ha így haladunk elbasszuk az esélyeinket az 1/1re 😛 Dripazért valljuk be, ez a csapat nem 1/1-szintű. És nem is biztos, h. olyan jól járnánk az első pickkel. Idén nehezebb lesz letradelni, nincs Luck v. RGIII kaliberű játékos, QB és LT nem kell, kit húznál ? Jó lesz az az 1/6 is 😊
több mint 13 éve
Ha így haladunk elbasszuk az esélyeinket az 1/1re 😛
több mint 13 éve
inaktívok: CB Tashaun Gibpson, RB Brandon Jackson, FB Owen Marecic, WR Mohamed Massaquoi, CB Dimitri Patterson, DT Ahtyba Rubin, G Jarrod ShawMarecic, végre !
több mint 13 éve
Rubin/Patterson out, Hardesty/+15.😊. probable, Massaquoi/Gipson/Richardson questionable.
több mint 13 éve
mi a pöcs ? hogyhogy IR-e kerültek ... mindig lemaradok ezekről a sérülésekről 😀
több mint 13 éve
Pinkston is IR-re került, Shaw jött a helyére a pracsquadból.
több mint 13 éve
#Browns LB Fujita will be placed on IR.

Madden hates me.
több mint 13 éve
A Colts elleni meccset még nem láttam, de a PFF teljesen odavan Greco játékától. Nem vet túl jó fényt a stábra, hogy Pinkston szerencsétlen betegsége miatt derülhetett csak ki. DoMmost olvasom én is, érdekes. Már a Bengals meccs után is dícsérték.
Mondjuk ez is komoly: Weeden was extremely accurate in the short and intermediate passing game, completing 23 of 30 for 217 yards on throws less than 20 yards downfield.
több mint 13 éve
A Colts elleni meccset még nem láttam, de a PFF teljesen odavan Greco játékától. Nem vet túl jó fényt a stábra, hogy Pinkston szerencsétlen betegsége miatt derülhetett csak ki.
több mint 13 éve
Gordon csóri megnyerhette volna egyedül, de ezt nem is értettem, ellenfél 40-esénél kbtévedtem, de ilyen hc-vel nem lehet.nemnem igazad volt bőven nyerhető meccs volt ... és szintén igaz,hogy ha 4.és 1re nem megyünk neki akkor ne is várjunk semmilyen csodát ... a mi szezonunkat tekintve legyen már január amúgy meg még ne mert szeretnék még meccseket nézni 😛Drip
legyen már január.Joey Tribbiani
Mintha azt akarták volna mondani, hogy valahogy nyerjétek már meg, kell az 1/1... Azért az edzői húzásért meg is érdemelte a csapat a vereséget, ez közröhej volt
(mondjuk az első TD előtt is lehetett volna mondjuk egy elkapót felrakni csak a poén kedvéért, hogy ne 11-en futásra ugorjanak, és legyen belőle egy fasza kis mínusz 2 yard)

több mint 13 éve
Azért valaminek lehet örülni. Weeden megint nagyon jól játszott. Egy interception mondjuk benne volt, de azt a Gordon-dropot is nehéz elfelejteni.Az utolsó 6 meccs statjai: 142/237, 60% comp., 1665 yard, 277.5 yds/g, 9 TD, 6 INT.
Leszarom, h. már 29, ha ilyen ütemben fejlődik bőven jó lesz. A Jags mennyivel van előrébb a 23 éves Gabbert-tel ? Vagy a Jets a 25 éves Sancho-val ?
több mint 13 éve
Én is hozhatónak éreztem meccs közben is, de mégsem hittem benne egy percig sem. Kb. Shurm sem. Haslam még próbálta eljátszani a csalódottat, de szép lassan belefásul majd ő is.Haslamot nem féltem, egy 1 milliárd dolláros játékba nem fásulsz bele egyhamar 😊
Egy hét múlva Chargers. Legalább otthon leszünk. Az is valami.Vokey
Valamiért úgy érzem ez volt Shurmur utolsó esélye. Nyerhető meccs, jól játszik az offense, 4 pontos hátrány, 4&1 az ellenfél térfelén a 4. negyedben és... punt. 1-6, csőőő.
A védelem is katasztrófa. Ok, a második félidőben szép volt a strip-sack, de amit előtte műveltek az valami borzasztó. 1/7 Haden, 2/38 Ward, 1/21 Taylor, 2/37 Sheard, 3/87 Hughes. Heckert D-pickjei. Haden fasza, ez tiszta. A többi ? Ward lassan Pool-kategória lesz, 1 jó szezonja volt. Taylor sérült, Sheard 0 idén, Hughes meg nem fér a kezdőbe egy 6. körös rookie miatt... Az egész FO egy fos.
több mint 13 éve
Én is hozhatónak éreztem meccs közben is, de mégsem hittem benne egy percig sem. Kb. Shurm sem. Haslam még próbálta eljátszani a csalódottat, de szép lassan belefásul majd ő is. Egy hét múlva Chargers. Legalább otthon leszünk. Az is valami.
több mint 13 éve
tévedtem, de ilyen hc-vel nem lehet.nemnem igazad volt bőven nyerhető meccs volt ... és szintén igaz,hogy ha 4.és 1re nem megyünk neki akkor ne is várjunk semmilyen csodát ... a mi szezonunkat tekintve legyen már január amúgy meg még ne mert szeretnék még meccseket nézni 😛
legyen már január.Joey Tribbiani
több mint 13 éve
tévedtem, de ilyen hc-vel nem lehet. legyen már január.
több mint 13 éve
inactives: WR Mo Massaquoi, CB Dimitri Patterson, RB B. Jackson, DB Taj Gipson, G Jason Pinkston, LB Scott Fujita, TE Alex Smithduplavét várok, absz. nyerhető meccs.