Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 998
és akkor QB draft megint?
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Egyébként nagyon a college vonalat nyomatja a Cleveland Doug Marrone Syracuse HC is érkezik interjúra, akárcsak Bill O'Brien Penn State HC.
Bár Ray Horton Cards DC is a listán van.empty taxi
Hortont hagyjátok csak Arizónában 😊
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 386 — NFL bracket champion '26
Egyébként nagyon a college vonalat nyomatja a Cleveland Doug Marrone Syracuse HC is érkezik interjúra, akárcsak Bill O'Brien Penn State HC.
Bár Ray Horton Cards DC is a listán van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 219 — Jó ötletnek tűnt!
Ez mi? 😀
#Browns Haslam: "We're going to begin very quickly to look for a new head coach first, then GM.''empty taxi
az új Andy Reid-et / Cowher-t 😊 keressük, nekem úgy tűnik. Egy karizmatikus, erős vezetőt. Joey Tribbiani
Végül is a veletek szóba hozott Saban absz ilyen, ebben van vmi.empty taxi
Saban kizárt, hogy eljönne Alabamából, márciusban hosszabbított 2020-ig! Meg ne vegyétek sértésnek, de a legjobb college csapatból, ahol zsinórban szállítja a bajnoki címeket, miért akarna egy ekkora rizikót bevállalni. Miami-ban már egyszer megégette magát. Neki az NCAA való, ott vitathatatlanul a legnagyobb edzők egyike.Alabama Niners
Sok mindenben igazad van, de hetekig állította h nem fogadja el az Alabama ajánlatát, mikor anno odament. Én egyébként ezért nem kedvelem, nem az a korrekt típus, mindamellett h zseniális HC. Egyébként lehet van akkora egója h én bizony a szarból is tudok várat építeni azt idejövök. Btw az utbbói 5 évben sztem tán az idei CLE roster volt a legerősebb.empty taxi
Lehet vár egy következő 0-16-os csapatra

Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
Ez mi? 😀
#Browns Haslam: "We're going to begin very quickly to look for a new head coach first, then GM.''empty taxi
az új Andy Reid-et / Cowher-t 😊 keressük, nekem úgy tűnik. Egy karizmatikus, erős vezetőt. Joey Tribbiani
Saban kizárt, hogy eljönne Alabamából, márciusban hosszabbított 2020-ig! Meg ne vegyétek sértésnek, de a legjobb college csapatból, ahol zsinórban szállítja a bajnoki címeket, miért akarna egy ekkora rizikót bevállalni. Miami-ban már egyszer megégette magát. Neki az NCAA való, ott vitathatatlanul a legnagyobb edzők egyike.Alabama Niners
Sok mindenben igazad van, de hetekig állította h nem fogadja el az Alabama ajánlatát, mikor anno odament. Én egyébként ezért nem kedvelem, nem az a korrekt típus, mindamellett h zseniális HC. Egyébként lehet van akkora egója h én bizony a szarból is tudok várat építeni azt idejövök. Btw az utóbbi 5 évben sztem tán az idei CLE roster volt a legerősebb.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Ez mi? 😀
Saban kizárt, hogy eljönne Alabamából, márciusban hosszabbított 2020-ig! Meg ne vegyétek sértésnek, de a legjobb college csapatból, ahol zsinórban szállítja a bajnoki címeket, miért akarna egy ekkora rizikót bevállalni. Miami-ban már egyszer megégette magát. Neki az NCAA való, ott vitathatatlanul a legnagyobb edzők egyike.
több mint 13 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 758 — Believelander
Ez mi? 😀
És Chip is...Joey Tribbiani
ezt miből gondolod?Helmut Zimmer
Csak találgatok. De szvsz ha Kelly átjön az NFL-be, nem feltétlen akar úgy ugrálni, ahogy egy GM fütyül. A saját programját akarja felépíteni itt is. Nálunk elég hatalmat kapna ehhez.

Mindenesetre asszem JMD-t kizárhatjuk.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Ez mi? 😀
És Chip is...Joey Tribbiani
ezt miből gondolod?
több mint 13 éve
Nah azért van itt GM jelölt is: Jim Popp, a CFL-es Montreal GM-e.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Ez mi? 😀
És Chip is...

több mint 13 éve
Ez mi? 😀
Végül is a veletek szóba hozott Saban absz ilyen, ebben van vmi.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Ez mi? 😀
az új Andy Reid-et / Cowher-t 😊 keressük, nekem úgy tűnik. Egy karizmatikus, erős vezetőt.

több mint 13 éve
Ez mi? 😀
#Browns Haslam: "We're going to begin very quickly to look for a new head coach first, then GM.''

Madden hates me.
több mint 13 éve
Pizsama Los Angeles Rams 3 017 — pizsama@gmail.com
Na, fellélegezhettek ti is, vége a "Shurmur érának", innen csak előrelépni lehet! El se tudom mondani mennyire utáltam a fickót mikor a Rams-nél volt! 😊
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 547 — Ajmo Vatreni
Beindultak a pletykák:

Chris Fedor (ESPNCleveland) szerint Mike Zimmer is a jelöltek között van.
Schefter itt ( espn.go.com/nfl/story/_/id/8793005/cleveland-browns-eye-fresh-offensive-mind-coach-sources-say) arról ír, h. rookie NFL HC érkezhet, Haslam tiszta lappal akar indulni, így McDaniels pl. kilőve. Chip Kelly-t és Bill O'Brien-t említi esélyesként.

Joey Tribbiani
fúúú azért utóbbi 2 nem lenne rossz Drip
Csodálkoznék, ha O'Brien otthagyná a Lionst. Nagyon emociónálisan nyomja ott. (Persze, biztos van az a pénz.)
több mint 13 éve
Első pozitívum ! Haslam nem követte el azt a hibát, amit Holmi Manginivel.

17:30-kor sajtótájékoztató.

BÚÉK !

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jay Glazer ‏@JayGlazer
In addition to Shurmur the Browns have also fired GM Tom Heckert
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jay Glazer ‏@JayGlazer
Black Monday begins. The Cleveland Browns have just fired HC Pat Shurmur
több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 621 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Beindultak a pletykák:

Schefter itt ( espn.go.com/nfl/story/_/id/8793005/cleveland-browns-eye-fresh-offensive-mind-coach-sources-say) arról ír, h. rookie NFL HC érkezhet, Haslam tiszta lappal akar indulni, így McDaniels pl. kilőve. Chip Kelly-t és Bill O'Brien-t említi esélyesként.

Joey Tribbiani
fúúú azért utóbbi 2 nem lenne rossz

több mint 13 éve
Shurmur finished his tenure with a 2-9 record against AFC North teams. The previous win against Pittsburgh on Nov. 25 stood as the Browns’ only victory against a team with a winning record in 32 games under Shurmur.

Ennyi.

több mint 13 éve
Az is eldőlt, h. a 6. helyen draftolunk.

több mint 13 éve
Huhhh, ebből a katyvaszból hogy mászunk ki...
De azért buékot kívánok minden klívlendernek! 😊Vokey
mondjuk a Crennel- és Mangini-utáni katyvasz nagyobb volt. Meg kell találni azt a bizonyos QB-t és egy kicsit megerősíteni a secondary-t. A többi csapatrész jó. De a legfontosabb egy korrekt HC és GM. Ez a 2-3 évente váltás semmire sem jó.

több mint 13 éve
Vokey 309 — LockOut-szökevény
Huhhh, ebből a katyvaszból hogy mászunk ki...
De azért buékot kívánok minden klívlendernek! 😊
több mint 13 éve
megvolt a 19. QB is !

kezdődhet az edzőkeresés, négy év alatt harmadszor.

több mint 13 éve
Beindultak a pletykák: