Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 4 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Na jo, ez a draft oda lett. Cbket buktuk es utana Patsons... 😕

Ezzel az extra 3.kal vissza lehetne jonni az 1. Vegere.
beltazor
Off-ball linebacker az első körben... tudom, hogy need volt, de talán másodikban jobban örültem volna. Most egy Slater pick szerintem jobb lett volna.

Nyilván nem volt további hátra mozgásra lehetőség.
rva
Amúgy az mit jelent hogy off-ball?
Cowboykarcsi90
nagyon leegyszerűsítve a front 7 azon része, aki a snap pillanatában nem a labda irányába mozog el
ha ketté bontod a linebackereket, akkor 3-4-ben az outside linebacker az effektive egy passrusher, na ennek az ellentettje - nem a futás megállítása és a QB szerelése az elsődleges cél, inkább a másodlagos védővonal: passzvédekezés tight endeken, ilyesmi. gyakorlatilag egy box safety, csak más néven.
ha felállás szerint nézzük, akkor 3-4-ben a két középső, 4-3-ban a középső (azaz LVE helye - nem is hívta le a csapat az ötödik évét Vander Esch-nek, gondolom ez elég sok mindent elárul)
gondolom az új DC miatt jött egy linebacker, már Atlantában is volt elképzelése arról, hogy a mai modern NFL-ben mi a középső linebacker feladata:
 www.atlantafalcons.com/news/how-can-nfl-defenses-keep-up-with-ever-changing-offenses-dan-quinn-has-a-few-ide
rva
Ezt értem, de nem ezért hozták Keanu Neal-t? Vagyis ez volt a mondás ahogy emlékszem.
több mint 4 éve
rva 4 592 — Me for President!

beltazor
Off-ball linebacker az első körben... tudom, hogy need volt, de talán másodikban jobban örültem volna. Most egy Slater pick szerintem jobb lett volna.

rva
Cowboykarcsi90
nagyon leegyszerűsítve a front 7 azon része, aki a snap pillanatában nem a labda irányába mozog el
ha ketté bontod a linebackereket, akkor 3-4-ben az outside linebacker az effektive egy passrusher, na ennek az ellentettje - nem a futás megállítása és a QB szerelése az elsődleges cél, inkább a másodlagos védővonal: passzvédekezés tight endeken, ilyesmi. gyakorlatilag egy box safety, csak más néven.
ha felállás szerint nézzük, akkor 3-4-ben a két középső, 4-3-ban a középső (azaz LVE helye - nem is hívta le a csapat az ötödik évét Vander Esch-nek, gondolom ez elég sok mindent elárul)
gondolom az új DC miatt jött egy linebacker, már Atlantában is volt elképzelése arról, hogy a mai modern NFL-ben mi a középső linebacker feladata:
 www.atlantafalcons.com/news/how-can-nfl-defenses-keep-up-with-ever-changing-offenses-dan-quinn-has-a-few-ide
több mint 4 éve
Blevi 8 988 — Lions & Cowboys fan
Nem szeretem az olyan prospecteket akiknek kerdeses az elkotelezettsege. Slater es Tucker is benn volt meg.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 379 — Így remélem megfelelek nektek.....
Elég volt a velünk való szórakozásból, kellett valamit a Giantnek is adni 😛 addig jó ez a csoporton belüli szívatás míg magatokkal is ki nem szúrtok 😀
több mint 4 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Kicsit légüres térbe kerültünk mikor kiment a két korner. Reméljük most végre kaptunk egy nem sérülékeny jó LB-t.
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!

beltazor

rva

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Blevi 8 988 — Lions & Cowboys fan
Vegyesek az erzeseim. Jo lenne Moehriget behuzni.
több mint 4 éve

beltazor

több mint 4 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 918 — Pfizer & Moderna fan

több mint 4 éve
Ezt nem hiszem el. Kiment surtain es horn is

több mint 4 éve
Ki hogy nézi a draftot?
rva
En fekve, de a mi pickunkre sztem felulok.

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 284 — Cowboys fan
Ki hogy nézi a draftot?
rva
hát én leginkább sehogy
több mint 4 éve
Ki hogy nézi a draftot?
több mint 4 éve
 fb.watch/57PYMog5wX/

húbaszki. Az Igazira felugrott vagy tíz kiló alsó hangon
slowmotion
fénykorában is 100 klió volt, most meg inkább 120 a magasságához viszonyítva 😊
úgy néz ki mint egy visszavonult DT 😀 😀
több mint 4 éve
 fb.watch/57PYMog5wX/

húbaszki. Az Igazira felugrott vagy tíz kiló alsó hangon

Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Hatalmas tehetség, hatalmas karakter. Büszke vagyok rá.
gyeek
fenomenális kozmikus erő... egy icipici kis lábasban
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 644 — Grady Judd fan
Hatalmas tehetség, hatalmas karakter. Büszke vagyok rá.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
Amúgy ha hatalmasat csuszik Fairley és bent lesz a 2. körben mikor mi jövünk. ( tudom azért nagyon nem valószínű) és első körben jött CB, kihúznátok őt is?
beltazor
az ő draftolása nem akkora lutri mint Jaylon Smith vagy Randy Gregory első körös választása volt anno, szóval nem látom azt, hogy a második körig csúszna (a neve amúgy Farley, ha rákeresel Caleb Fairley-re, rájössz miért mondtam 😀)
rva
Illetve Jaylonnál sokkal fontosabb poszton játszik, Gregorynál pedig sokkal nagyobb tehetség, jelenleg nem látom, hogy csúszhatna le a 2. körig.
több mint 4 éve
kicsit szomorkás a hangulatom máma
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Köszönet neki mindenért. Egy hall of famer játékos, egy porcelán testbe zárva.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 379 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sean Lee visszavonult!
piocasember
Szegény csoda, hogy nem hamarabb. Több volt a karrierjében, mint ami a sérülések miatt kijött. Remélem LVE nem jár hasonlóan.
több mint 4 éve
piocasember Dallas Cowboys 52
Sean Lee visszavonult!
több mint 4 éve
Amúgy ha hatalmasat csuszik Fairley és bent lesz a 2. körben mikor mi jövünk. ( tudom azért nagyon nem valószínű) és első körben jött CB, kihúznátok őt is?
beltazor
az ő draftolása nem akkora lutri mint Jaylon Smith vagy Randy Gregory első körös választása volt anno, szóval nem látom azt, hogy a második körig csúszna (a neve amúgy Farley, ha rákeresel Caleb Fairley-re, rájössz miért mondtam 😀)
több mint 4 éve
Kozeledunk a drafthoz. Most ket jo opcio van a fejemben, ami meg realis is lehet.
- Surtain 10. Helyen
- trade le Pats 15. Helyen Horn
beltazor
Ha lemegyünk a 15. helyre, az iglisz ölébe hullik Surtain. Azt inkább nem nézném (hallgatnám) évekig. Jó volt az a Lamb-taktika tavaly.
Charlie Firpo
És ha Hornt vinnék és ő lenne a jobb? 😊
gyeek
am Prescott miat levettem a csillagot, ha meg akar tartani a csapat Surtaint draftoljáK 😀
De együtt tudok élni Hornal is a 10.picken is. Payet semmiképpen nem akarom, így OT draftot is eltudok fogadni.

több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Úgy tűnik Aldon Smith ismét gondoskodott arról, hogy véget érjen a karrierje. Sajnáltam, hogy eladjuk, de ezek szerint nem véletlenül.
piocasember
Ez a kavezos sztori mar a Seahawksba igazolasa utan tortent (elvileg 2 nappal az utan, hogy alairt hozzank.