Dallas Cowboys
Tehát szerda este, tehát, mintha mi se történt volna, készülünk tovább.Biztos nem mertek felé futni/dobni 😆
Gratulálok az új stábnak, a vérzést elállították a védelemben!
Majd ha a Giants is lever minket, akkor valami kis látszatjavítás?
Napi bónusz: a csapat 5. (5.!!!) legdrágább játékosának, T. Crawfordnak (DE) négy meccsen 1, azaz egy szerelése van. Nem sack, szerelés.
Charlie Firpo
Gratulálok az új stábnak, a vérzést elállították a védelemben!
Majd ha a Giants is lever minket, akkor valami kis látszatjavítás?
Napi bónusz: a csapat 5. (5.!!!) legdrágább játékosának, T. Crawfordnak (DE) négy meccsen 1, azaz egy szerelése van. Nem sack, szerelés.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
köszönöm!*szerk: mit csinálok rosszul, hogy a tweet-eket nem ágyazza be a hozzászólásaimban? régen ez ment automatikusanpár hónapja nem működik már. a tweetnél (gépről) rákattintasz a kis lenyíló háromszögre jobb felül, és tweet beágyazása. utána pedig katt a linkre amit ad, és már másolható is 😉
rva
Borbinho
From @NFLResearch Dak Prescott leads the NFL w 1,690 pass yards this season, most pass yards in any 4-game span in NFL history. Prescott is on pace for 6,760 pass yards in 2020 at his current rate he would break Peyton Manning’s single-season NFL record (5,477 pass yards in 2013)
— Jane Slater (@SlaterNFL) October 7, 2020
pár hónapja nem működik már. a tweetnél (gépről) rákattintasz a kis lenyíló háromszögre jobb felül, és tweet beágyazása. utána pedig katt a linkre amit ad, és már másolható is 😉itt egy másik szemszög, ráadásul elég látványos:www.dallascowboys.com/news/5-bucks-defensive-identity-mccarthy-s-stamp-moreAzt olvasom, hogy Thompson helyett Donovan Wilson fog kezdeni. Erre - nagy-nagy lelkierővel - belenéztem legalább az összefoglalóba. Ott meg minden nagy játéknál Diggset láttam nagyon rosszul játszani. Ha végig égetni fogják a szezonban, akkor akár ki se menjen a védelem a pályára, hacsak a DL fel nem éled, de ők meg olyan lassúnak és erőtlennek látszanak, még az összefoglalóban is, hogy fáj.sok helyen nincs összeszokottság a cornerek és a safety-k között, sokat zónáznak de nem tudnak felvenni embereket, amikor meg megy a press, akkor nem vesszük észre, hogy ez egy futó játék... 😕
Ezt hogy a szarba hozták össze így?
Charlie Firpo
rva
ez a cikk is ezt részletei, hogy össze-vissza szaladgálnak a sec tagjai, a linebackerekkel egyetemben.
100yard
Lowlights from @dallascowboys Week 4.
— Darius Butler (@DariusJButler) October 6, 2020
Issues that showed up over and over again up front in the run game.
Gap Discipline ❌
Setting an Edge ❌#EverythingDB @TheManToManPod pic.twitter.com/qixi1hfMAM
“Earn the right to rush the passer.”
— Darius Butler (@DariusJButler) October 7, 2020
-Kenny Moore
See what the back sees. Hit it outside in. Make YOUR play with leverage! #CowboysNation @TheManToManPod @Everything_DB #NFL #NFLTwitter pic.twitter.com/1LwvXEMf78
Good OCs force Corners to make tackles in the run game! When you’re the free hitter you gotta make the play. This is a FINE for all Safeties out there. Put that WR in the gap. @dallascowboys #EverythingDB @TheManToManPod @Everything_DB #NFL #NFLTwitter #CowboysNation pic.twitter.com/uAnIOjgrWh
— Darius Butler (@DariusJButler) October 6, 2020
*szerk: mit csinálok rosszul, hogy a tweet-eket nem ágyazza be a hozzászólásaimban? régen ez ment automatikusan
rva
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
itt egy másik szemszög, ráadásul elég látványos:www.dallascowboys.com/news/5-bucks-defensive-identity-mccarthy-s-stamp-moreAzt olvasom, hogy Thompson helyett Donovan Wilson fog kezdeni. Erre - nagy-nagy lelkierővel - belenéztem legalább az összefoglalóba. Ott meg minden nagy játéknál Diggset láttam nagyon rosszul játszani. Ha végig égetni fogják a szezonban, akkor akár ki se menjen a védelem a pályára, hacsak a DL fel nem éled, de ők meg olyan lassúnak és erőtlennek látszanak, még az összefoglalóban is, hogy fáj.sok helyen nincs összeszokottság a cornerek és a safety-k között, sokat zónáznak de nem tudnak felvenni embereket, amikor meg megy a press, akkor nem vesszük észre, hogy ez egy futó játék... 😕
Charlie Firpo
rva
ez a cikk is ezt részletei, hogy össze-vissza szaladgálnak a sec tagjai, a linebackerekkel egyetemben.
100yard
twitter.com/DariusJButler/status/1313553240966008833
twitter.com/DariusJButler/status/1313651537479073793
twitter.com/DariusJButler/status/1313581557827997698
*szerk: mit csinálok rosszul, hogy a tweet-eket nem ágyazza be a hozzászólásaimban? régen ez ment automatikusan
Szerkesztette: rva
A CBS Sporton öt lépés/tanács:1. támadófal!
1.: kevesebb labdavesztés a támadóktól
2.: egy új safety (Berry ??) + Donovan a kezdőbe
3.: sémaváltás
4.: Edwards legyen az új DC
5.: Randy Gregory
Charlie Firpo
2. érdekes a pff-en szinte Woods az egyetlen értékelhető védőnk
3-4-es összefügg. egyelőre az a mondás, hogy nem időszerű az edzőváltás. gondolom ez még két meccset jelent Nolannak. Wade papa esetén is hasonló volt a mondás, aztán hirtelen megfagyott körülötte a levegő.
5. Majd eljön az is.
1.: kevesebb labdavesztés a támadóktól
2.: egy új safety (Berry ??) + Donovan a kezdőbe
3.: sémaváltás
4.: Edwards legyen az új DC
5.: Randy Gregory
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
www.dallascowboys.com/news/5-bucks-defensive-identity-mccarthy-s-stamp-moreAzt olvasom, hogy Thompson helyett Donovan Wilson fog kezdeni. Erre - nagy-nagy lelkierővel - belenéztem legalább az összefoglalóba. Ott meg minden nagy játéknál Diggset láttam nagyon rosszul játszani. Ha végig égetni fogják a szezonban, akkor akár ki se menjen a védelem a pályára, hacsak a DL fel nem éled, de ők meg olyan lassúnak és erőtlennek látszanak, még az összefoglalóban is, hogy fáj.sok helyen nincs összeszokottság a cornerek és a safety-k között, sokat zónáznak de nem tudnak felvenni embereket, amikor meg megy a press, akkor nem vesszük észre, hogy ez egy futó játék... 😕
Charlie Firpo
rva
Azt olvasom, hogy Thompson helyett Donovan Wilson fog kezdeni. Erre - nagy-nagy lelkierővel - belenéztem legalább az összefoglalóba. Ott meg minden nagy játéknál Diggset láttam nagyon rosszul játszani. Ha végig égetni fogják a szezonban, akkor akár ki se menjen a védelem a pályára, hacsak a DL fel nem éled, de ők meg olyan lassúnak és erőtlennek látszanak, még az összefoglalóban is, hogy fáj.sok helyen nincs összeszokottság a cornerek és a safety-k között, sokat zónáznak de nem tudnak felvenni embereket, amikor meg megy a press, akkor nem vesszük észre, hogy ez egy futó játék... 😕
Charlie Firpo
de itt a fejekben is van probléma (Jaylon, D'Law, stb), és erre a szezonra az már csak tűzoltás lenne
Watching and waiting.
— Wade Phillips (@sonofbum) October 6, 2020
Hát a seggem verném a földhöz örömömben Cowboys fanként, ha jönne Sonofbum 😀
Oké, a tavalyi Rams D már nem volt olyan baszó, de az egész Rams tett egy nagy lépést hátra, nem varrnám a nyakába.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Hát, ha egymás után 10szer hatost dobsz egy dobókockán, akkor ő lehet a Cowboys támadófalának új Romoja.Most akkor mi a jó, ha látjuk pályán?? 😊Amúgy meg haiti-i, 2018as Ravens draft pick (Wagner, FCS), karrierje javát IR-en töltötte pár helyen.Greg Senat jött, ki?Remélem a Wunderwaffe! Ném nem volt soha bevetve, eddig stimmel a dolog.
Charlie Firpo
gyeek
gyeek
Mert úgy fogy a támadófal, mintha direkt csinálnák.
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Most akkor mi a jó, ha látjuk pályán?? 😊Amúgy meg haiti-i, 2018as Ravens draft pick (Wagner, FCS), karrierje javát IR-en töltötte pár helyen.Greg Senat jött, ki?Remélem a Wunderwaffe! Ném nem volt soha bevetve, eddig stimmel a dolog.
Charlie Firpo
gyeek
gyeek
Mert úgy fogy a támadófal, mintha direkt csinálnák.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
Amúgy meg haiti-i, 2018as Ravens draft pick (Wagner, FCS), karrierje javát IR-en töltötte pár helyen.Greg Senat jött, ki?Remélem a Wunderwaffe! Ném nem volt soha bevetve, eddig stimmel a dolog.
Charlie Firpo
gyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
Greg Senat jött, ki?Remélem a Wunderwaffe! Ném nem volt soha bevetve, eddig stimmel a dolog.
Charlie Firpo
Jöhet egy def back!
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
Amstrong állítólag futás ellen jó. 😊 passzsiettetésnél nincs fenn, vagy gondolom nincs fenn.ezt adom, szerintem is futás blokkolásban nagyon gyenge a fal, ezért is nincs futásSzerintem meg ez az OL nem nyit Elliottnak elég helyet. Ez önmagában nem lenne baj, csak a nagy lóvét már odaadtuk neki, csinálja meg kis helyen a nagy játékot.Igen, csak Dak is azért dobálja át a pályát a három elkapóval, mert idén az első negyed végére már átlalában minimum két labdabirtoklási hátrányban vagyunk. Nem nagyon van lehetőség lenyomni a labdát az ellenfél torkán.Ennek a védelemnek lehetne egy aspektusból jobb dolga: ha hosszú, sok futásos támadásokat vezetnénk, olyan klasszik 6-8 perceseket. Most alig ül le a védelem, már mehet vissza, mert Dak átdobálja a pályát a sok jó elkapójával. Zeke valahogy odén nem érzi a futásokat, Pollard meg bizonytalan.Elliott labdabiztonságán javítani kell, de passzjátékban is hasznos miatta nem parázok. Cooper meg legalább jóváteszi a dropot egy cirkuszi-mutatvánnyal. Plusz a sideburnjéért is kap egy piros pontot. A védelemmel van komoly problémám. Elfogadhatatlanul puhák és elveszettek.Aszittem csak engem zavar, meghogy pl az elég rendesen megfizetett Elliottunk belassult és fumblizik. Cooper meg néha droppolgat. De legalább megvan a nagy lóvé.Ezzel a rövid offseason meg 0 preseason meccsek dologgal az a bajom, hogy szerintem egyszerűen nincs mentség ilyen szintű lebőgésre. Nem az első két meccsen kapott a D két 30+os pofont és most kezdenék magukat összeedni, hanem igazából pont fordítva. Nolan így kívülről ugy tűnik semmit sem tud tenni, hogy a védelem javuljon.Valóban nincs mentség. Nem várok csodát és Nolannek egy one-and-done szerep jut. Cowboys színekben A nagyobb probléma, hogy 4 meccs alatt egyetlen kulcsjátékost se tudok kiemelni a védelemből akire építeni lehetne. Én ezen a ponton pl. D-Lawt padoztatnám, cseveghet a padon Griffennel, betenném helyettük Anaet és Armstrongot. Jaylon dettó, helyette rotáljon Gifford és Bernard. Valamivel muszáj felrázni ezeket a "sztárokat", mert sajnos a zsíros szerződés cash-inelése óta egyéb süvegelendő dolgot nem tettek.
Igen, tudom ott van a rengeteg sérült. Egyrészt ez más csapatnál is van, mégsem ennyire nulla a csapatrész. Másrészt egy közepes védelmet kéne itt összegyúrni és ez a csapat jelenleg bárkivel felvenné a harcot. De Nolannel nekem úgy tűnik, hogy ettől is fényévekre vagyunk.
Ha valaki csak a szerzett pontokat nézi meg az eddigi négy meccsről, a 17-40-31-38-ról biztos hogy nem az jut az eszébe, hogy ez egy hangyafasznyi hijján’ éppen hogy nem 0-4. Röhej.
Cowboykarcsi90
gyeek
Charlie Firpo
gyeek
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
De persze, a védelem egy fos, ez nem is vitás.
Már Wade papát is pedzegetik Bródusz mesternél, végülis Fassellel újra együtt...
Charlie Firpo
hátrányból úgy is lehet focizni, hogy pihentetjük a védelmet és nem 2,5 perc alatt megyünk végig a pályán, hanem 6 perc alatt (feltéve, hogy belül vagyunk a 2 labdabirtoklási hátrányon)
biztos vagyok benne, hogy Colombo elengedése hiba volt, én a kisfiú helyében ragaszkodtam volna hozzá
a védelemről meg említette valaki, hogy Anae meg Armstrong - hát az előbbi tényleg nem kap sok snap-et, első meccsen nulla, utána 3 (4%) majd 2 (3%) és a negyedik meccsen is nulla, ez elhanyagolható, de Armstrongnak lett volna ideje kitűnni: sorban 17 (23%) 20 (27%) 19 (25%) 20 (27%) a számok a snap-ek száma zárójelben az összes snap százaléka, szóval a meccsek negyedén a pályán van. első meccsen 1 solo tackle meg egy combined tackle, második meccsen 1 solo tackle, 3 combined tackle és 2 assist, harmadik meccsen 1 assist és 1 combined tackle, negyediken 1 solo és 1 combined tackle. szóval átlagban a play-ek 12-14%-án sikerül neki valami (nulla QB hit, nulla sack, nulla hurry)
rva
ezt adom, szerintem is futás blokkolásban nagyon gyenge a fal, ezért is nincs futásSzerintem meg ez az OL nem nyit Elliottnak elég helyet. Ez önmagában nem lenne baj, csak a nagy lóvét már odaadtuk neki, csinálja meg kis helyen a nagy játékot.Igen, csak Dak is azért dobálja át a pályát a három elkapóval, mert idén az első negyed végére már átlalában minimum két labdabirtoklási hátrányban vagyunk. Nem nagyon van lehetőség lenyomni a labdát az ellenfél torkán.Ennek a védelemnek lehetne egy aspektusból jobb dolga: ha hosszú, sok futásos támadásokat vezetnénk, olyan klasszik 6-8 perceseket. Most alig ül le a védelem, már mehet vissza, mert Dak átdobálja a pályát a sok jó elkapójával. Zeke valahogy odén nem érzi a futásokat, Pollard meg bizonytalan.Elliott labdabiztonságán javítani kell, de passzjátékban is hasznos miatta nem parázok. Cooper meg legalább jóváteszi a dropot egy cirkuszi-mutatvánnyal. Plusz a sideburnjéért is kap egy piros pontot. A védelemmel van komoly problémám. Elfogadhatatlanul puhák és elveszettek.Aszittem csak engem zavar, meghogy pl az elég rendesen megfizetett Elliottunk belassult és fumblizik. Cooper meg néha droppolgat. De legalább megvan a nagy lóvé.Ezzel a rövid offseason meg 0 preseason meccsek dologgal az a bajom, hogy szerintem egyszerűen nincs mentség ilyen szintű lebőgésre. Nem az első két meccsen kapott a D két 30+os pofont és most kezdenék magukat összeedni, hanem igazából pont fordítva. Nolan így kívülről ugy tűnik semmit sem tud tenni, hogy a védelem javuljon.Valóban nincs mentség. Nem várok csodát és Nolannek egy one-and-done szerep jut. Cowboys színekben A nagyobb probléma, hogy 4 meccs alatt egyetlen kulcsjátékost se tudok kiemelni a védelemből akire építeni lehetne. Én ezen a ponton pl. D-Lawt padoztatnám, cseveghet a padon Griffennel, betenném helyettük Anaet és Armstrongot. Jaylon dettó, helyette rotáljon Gifford és Bernard. Valamivel muszáj felrázni ezeket a "sztárokat", mert sajnos a zsíros szerződés cash-inelése óta egyéb süvegelendő dolgot nem tettek.
Igen, tudom ott van a rengeteg sérült. Egyrészt ez más csapatnál is van, mégsem ennyire nulla a csapatrész. Másrészt egy közepes védelmet kéne itt összegyúrni és ez a csapat jelenleg bárkivel felvenné a harcot. De Nolannel nekem úgy tűnik, hogy ettől is fényévekre vagyunk.
Ha valaki csak a szerzett pontokat nézi meg az eddigi négy meccsről, a 17-40-31-38-ról biztos hogy nem az jut az eszébe, hogy ez egy hangyafasznyi hijján’ éppen hogy nem 0-4. Röhej.
Cowboykarcsi90
gyeek
Charlie Firpo
gyeek
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Már Wade papát is pedzegetik Bródusz mesternél, végülis Fassellel újra együtt...
Charlie Firpo
hátrányból úgy is lehet focizni, hogy pihentetjük a védelmet és nem 2,5 perc alatt megyünk végig a pályán, hanem 6 perc alatt (feltéve, hogy belül vagyunk a 2 labdabirtoklási hátrányon)
biztos vagyok benne, hogy Colombo elengedése hiba volt, én a kisfiú helyében ragaszkodtam volna hozzá
a védelemről meg említette valaki, hogy Anae meg Armstrong - hát az előbbi tényleg nem kap sok snap-et, első meccsen nulla, utána 3 (4%) majd 2 (3%) és a negyedik meccsen is nulla, ez elhanyagolható, de Armstrongnak lett volna ideje kitűnni: sorban 17 (23%) 20 (27%) 19 (25%) 20 (27%) a számok a snap-ek száma zárójelben az összes snap százaléka, szóval a meccsek negyedén a pályán van. első meccsen 1 solo tackle meg egy combined tackle, második meccsen 1 solo tackle, 3 combined tackle és 2 assist, harmadik meccsen 1 assist és 1 combined tackle, negyediken 1 solo és 1 combined tackle. szóval átlagban a play-ek 12-14%-án sikerül neki valami (nulla QB hit, nulla sack, nulla hurry)
Ilyenkor mindig Belichick-fílingem van, soha senkit túlfizetni.Hát, cap terén idén elég szarul állnak idén.
Charlie Firpo
Szerintem meg ez az OL nem nyit Elliottnak elég helyet. Ez önmagában nem lenne baj, csak a nagy lóvét már odaadtuk neki, csinálja meg kis helyen a nagy játékot.Igen, csak Dak is azért dobálja át a pályát a három elkapóval, mert idén az első negyed végére már átlalában minimum két labdabirtoklási hátrányban vagyunk. Nem nagyon van lehetőség lenyomni a labdát az ellenfél torkán.Ennek a védelemnek lehetne egy aspektusból jobb dolga: ha hosszú, sok futásos támadásokat vezetnénk, olyan klasszik 6-8 perceseket. Most alig ül le a védelem, már mehet vissza, mert Dak átdobálja a pályát a sok jó elkapójával. Zeke valahogy odén nem érzi a futásokat, Pollard meg bizonytalan.Elliott labdabiztonságán javítani kell, de passzjátékban is hasznos miatta nem parázok. Cooper meg legalább jóváteszi a dropot egy cirkuszi-mutatvánnyal. Plusz a sideburnjéért is kap egy piros pontot. A védelemmel van komoly problémám. Elfogadhatatlanul puhák és elveszettek.Aszittem csak engem zavar, meghogy pl az elég rendesen megfizetett Elliottunk belassult és fumblizik. Cooper meg néha droppolgat. De legalább megvan a nagy lóvé.Ezzel a rövid offseason meg 0 preseason meccsek dologgal az a bajom, hogy szerintem egyszerűen nincs mentség ilyen szintű lebőgésre. Nem az első két meccsen kapott a D két 30+os pofont és most kezdenék magukat összeedni, hanem igazából pont fordítva. Nolan így kívülről ugy tűnik semmit sem tud tenni, hogy a védelem javuljon.Valóban nincs mentség. Nem várok csodát és Nolannek egy one-and-done szerep jut. Cowboys színekben A nagyobb probléma, hogy 4 meccs alatt egyetlen kulcsjátékost se tudok kiemelni a védelemből akire építeni lehetne. Én ezen a ponton pl. D-Lawt padoztatnám, cseveghet a padon Griffennel, betenném helyettük Anaet és Armstrongot. Jaylon dettó, helyette rotáljon Gifford és Bernard. Valamivel muszáj felrázni ezeket a "sztárokat", mert sajnos a zsíros szerződés cash-inelése óta egyéb süvegelendő dolgot nem tettek.
Cowboykarcsi90
gyeek
Charlie Firpo
gyeek
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
Igen, csak Dak is azért dobálja át a pályát a három elkapóval, mert idén az első negyed végére már átlalában minimum két labdabirtoklási hátrányban vagyunk. Nem nagyon van lehetőség lenyomni a labdát az ellenfél torkán.Ennek a védelemnek lehetne egy aspektusból jobb dolga: ha hosszú, sok futásos támadásokat vezetnénk, olyan klasszik 6-8 perceseket. Most alig ül le a védelem, már mehet vissza, mert Dak átdobálja a pályát a sok jó elkapójával. Zeke valahogy odén nem érzi a futásokat, Pollard meg bizonytalan.Elliott labdabiztonságán javítani kell, de passzjátékban is hasznos miatta nem parázok. Cooper meg legalább jóváteszi a dropot egy cirkuszi-mutatvánnyal. Plusz a sideburnjéért is kap egy piros pontot. A védelemmel van komoly problémám. Elfogadhatatlanul puhák és elveszettek.Aszittem csak engem zavar, meghogy pl az elég rendesen megfizetett Elliottunk belassult és fumblizik. Cooper meg néha droppolgat. De legalább megvan a nagy lóvé.Ezzel a rövid offseason meg 0 preseason meccsek dologgal az a bajom, hogy szerintem egyszerűen nincs mentség ilyen szintű lebőgésre. Nem az első két meccsen kapott a D két 30+os pofont és most kezdenék magukat összeedni, hanem igazából pont fordítva. Nolan így kívülről ugy tűnik semmit sem tud tenni, hogy a védelem javuljon.Valóban nincs mentség. Nem várok csodát és Nolannek egy one-and-done szerep jut. Cowboys színekben A nagyobb probléma, hogy 4 meccs alatt egyetlen kulcsjátékost se tudok kiemelni a védelemből akire építeni lehetne. Én ezen a ponton pl. D-Lawt padoztatnám, cseveghet a padon Griffennel, betenném helyettük Anaet és Armstrongot. Jaylon dettó, helyette rotáljon Gifford és Bernard. Valamivel muszáj felrázni ezeket a "sztárokat", mert sajnos a zsíros szerződés cash-inelése óta egyéb süvegelendő dolgot nem tettek.
Cowboykarcsi90
gyeek
Charlie Firpo
gyeek
Charlie Firpo
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!