Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Mondjuk Ramsey egyszer nem nezett hatra amikor latta hogy mar eg homoritott egyet.És mi az Urak véleménye a Gallupra behívott OPI-ról?10-ből 9-szer elengedik az ilyen adok-kapokat a sporik. Most meg nem. Volt ilyen. Lesz ilyen. És persze mindig szar érzés a büntetett fél oldaláról.
tamas424
Pizsama
Ennel az O-line es maga a D teljesitmenye sokkal tobb kerdest vet fel bennem.
Szerkesztette: Blevi
több mint 5 éve
És mi az Urak véleménye a Gallupra behívott OPI-ról?10-ből 9-szer elengedik az ilyen adok-kapokat a sporik. Most meg nem. Volt ilyen. Lesz ilyen. És persze mindig szar érzés a büntetett fél oldaláról.
tamas424
több mint 5 éve
Arrol nem olvasott valaki valamit, hogy az első fourth downos kisérletnél a negyedik negyedben, Lamb nem hibázott hogy egy yarddal a firstdown előtt futott befele? Nem hiszem hogy így volt felrajzolva a play, hogy így kell megfutnia azt a routeot. Ha jó helyen van, hiába érkezik az safety - ahogy érkezett is - first down.Legyen meg a PO. Legyen a csapat addigra eles aztan barmi lehet. De nem erzem azt hogy a dallas lenne a team to beat. A gyengesegeink latszanak eleg erosen sajnos. Egy meccs volt akar nyerhettunk is volna, de sokmindennek ossze kell alnia hogy ebbol nagyobb po run legyen.
Na mindegy nem sokon mulott ez egyébként és amugy se lehet sokat levonni az első meccsekből. Meglátjuk.
Cowboykarcsi90
Nekem tetszett hogy ramentunk. Gyoztes mentalitast hianyoltuk eddig, nevezhetjuk hulyesegnek is, de hosszabb tavon remelem jol jovunk ki ezekbol.
Az OPI meg nevetseges home field call volt de ez van. Ezzel egyutt is kellett vna nyerni.
több mint 5 éve
És mi az Urak véleménye a Gallupra behívott OPI-ról?
több mint 5 éve
Arrol nem olvasott valaki valamit, hogy az első fourth downos kisérletnél a negyedik negyedben, Lamb nem hibázott hogy egy yarddal a firstdown előtt futott befele? Nem hiszem hogy így volt felrajzolva a play, hogy így kell megfutnia azt a routeot. Ha jó helyen van, hiába érkezik az safety - ahogy érkezett is - first down.Azon nyomban írták kint: rookie mistake.
Na mindegy nem sokon mulott ez egyébként és amugy se lehet sokat levonni az első meccsekből. Meglátjuk.
Cowboykarcsi90
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Arrol nem olvasott valaki valamit, hogy az első fourth downos kisérletnél a negyedik negyedben, Lamb nem hibázott hogy egy yarddal a firstdown előtt futott befele? Nem hiszem hogy így volt felrajzolva a play, hogy így kell megfutnia azt a routeot. Ha jó helyen van, hiába érkezik az safety - ahogy érkezett is - first down. Na mindegy nem sokon mulott ez egyébként és amugy se lehet sokat levonni az első meccsekből. Meglátjuk.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Na és ki hogy játszott?voltak egészen jó performanszok, például Alson Smith, aki az egyetlen (!!) sack-et jegyezte dallasi oldalról. ehhez hozzá kell tenni, hogy McVay gyakorlatilag kivette az első félidőből teljesen, és a második félidő nagy részéből is az 5 yardnál hosszabb passzokat, nem is lett volna idő kialakulni az útvonalaknak, mert átlagban 2,2 yardot passzolt, és meg kell hagyni, a Cowboys védelem meg nyelte a yardokat a screen passzokból. az egyetlen sack is olyan szituációban jött, amikor kénytelen lett volna Goff nagyot passzolni, az offense fal azonnal betlizett előtte. de az idő nagy részében DLaw és társai esélytelenként indultak - és ki is jött, hogy hiányzik egy jó safety... bár Woods sokszor, és keményen szerelt, és futás ellen szerintem jót játszott, Darian Thompson akinek ez feladta lett volna egészenjól beleszükült a mezőnybe.
Cowboykarcsi90
Awuzie jött le a pályáról az egyetlen pick-el (egy Aldon Smith által megütött labda esett az ölébe) de a cornerek szerintem hullámzóan játszottak.
Terrence Steele egészen vállalhatóan kezdett RT-ben (a srác UDFA, és a korábbi első körös Erving helyett (!!) kezdett, persze Erving sérülése miatt maradt is végig) de látszanak a technikai hiányosságok, szóval ez még nem kezdő szint, és nem csak a Cowboysban, de liga szinten sem. van potenciál, de egy év még kellene a fejlődéshez.
Looney viszont nem tudja összetartani a falat úgy, mint Frederick tette, szóval hiába tért vissza Connor Williams, néha össze-vissza mozogtak ők ketten a fal közepén, amit Aaron Donald köszönt szépen. Ami rossz hír, hogy Donald még Martin-on is csinált egy sack-et 😕
szóval az offense fal egy komplett trágyahalom, hiába Tyron és Zack, ha a másik három csalódás. és ez meg is látszik a passzblokkolásban, futás ellen még csak-csak elvoltunk egy jó közepes szinten, de a yardok nagy részét Elliott magának csinálta.
a másik oldalon is szarok voltunk, mert olyan "nagynevű" játékosokkal álltak fel, mint az örökös all-pro Joseph Noteboom, a sokszoros probowler Austin Corbett és az all world center Austin Blythe. (ja nem). és valahogy mégis ment a futás nekik... nyilván nem segített, hogy Vander Esch már az elején elköszönt, de amíg játszott se tudta, hogy merre van arccal előre.
Szerkesztette: rva
több mint 5 éve
nagyon jó döntés volt az a 160 dollár spórolás
több mint 5 éve
Na és ki hogy játszott?Inkább az a kérdés ki meddig 😊
Cowboykarcsi90
LVE kb 2 percig, Erwing kicsit többet, és Jarwin sem élte meg a félidőt.
több mint 5 éve
Na és ki hogy játszott?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
NFC LEast igazolta melto hiret. 😊 kar a serultekért, jol jatszani meg decembertol kell.
több mint 5 éve
Amúg Wentz meg DP hülye döntései fordították meg a meccset, a Skinsnek(nekem ők azok maradnak) csak nem volt szabad elrontani 😛 A DLük nagyon kemény, Prescottnak készülnie kell.Na, hát akkor boldog új évet mindenkinek.A Football Team elég szépen fordította meg a meccset, lehet idén ők a legnagyobb fenyegetés csoporton belül.
Most nézem, az Eagles meg kikapott a Football Teamtől 😀 Már csak ezért is jó lenne nyerni ma 😀
Antonius
gyeek
több mint 5 éve
LVE törött kulcscsont
több mint 5 éve
Jarwint - úgy néz ki - egész szezonra elvesztettük.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Zeke új hasitasi tetkója. Following his highlight reel touchdown catch, Zeke showed off his new tattoo across his stomach: “Feed me!” pic.twitter.com/YmyKQfaghP
— Field Yates (@FieldYates) September 14, 2020
több mint 5 éve
nem láttam a meccset, majd holnap visszanézem a 40 perces összefoglalót.Na, hát akkor boldog új évet mindenkinek.A Football Team elég szépen fordította meg a meccset, lehet idén ők a legnagyobb fenyegetés csoporton belül.
Most nézem, az Eagles meg kikapott a Football Teamtől 😀 Már csak ezért is jó lenne nyerni ma 😀
Antonius
gyeek
Ezeknek az első fordulós meccseknek egyébként én sose tulajdonítok nagy jelentőséget, minden évben van pár ordas meglepetés.
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Na, hát akkor boldog új évet mindenkinek.A Football Team elég szépen fordította meg a meccset, lehet idén ők a legnagyobb fenyegetés csoporton belül.
Antonius
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Na, hát akkor boldog új évet mindenkinek.Most nézem, az Eagles meg kikapott a Football Teamtől 😀 Már csak ezért is jó lenne nyerni ma 😀
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Fa mogott kezeket osszedorzsolo neger meme.
több mint 5 éve
hogy áll a dolog, lesz meccs?Úgy néz ki.
beltazor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=wlYd8E7madM
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
ez már nem az első idén, Tyron 7,1 millió, Zack Martin 8 millió, és most Lawrence 12 millió... értem én, hogy át lehet vinni jövőre, és azt is értem, hogy jövőre jóval alacsonyabb lesz a cap, mint idén
de mihez kell ennyi lóvé? egy második Prescott tag-hez? vagy csak a tárgyalásokon a lehetőséghez, hogy mutassák, megtehetik megint, hogy tag-et tesznek rá?