Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
BESZARÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez az onside................................óriási!!!
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
azzal mondjuk nincs baj, hogy agresszív az edzőfeláll a szőr a hátamon most is, ha arra gondolok, hogy Garrett nemhogy 2 pontosra nem ment rá, de az ellenfél térfelén a 4& kevésre sem
eddig ez az egyik pozitívum, amit látok, a másik meg az első két választás, mind Lamb mind Diggs remek játékosnak tűnik.
jah: D'Law-al mi lett?
Szerkesztette: rva
több mint 5 éve
Előre a 0-3-ért...előző héten az volt a szöveg, hogy nincs ideje kialakulni a passrush-nak, mert Goff eldobálja 2,2mp alatt. igaz is volt, de ezek után úgy tűnik, hogy nem volt akkora szüksége neki sietni, Matty Ice halál lazán oszt ki majdnem 270 yardot a zsebből.Nincs pass rush es az elkapok ember nelkul rohangalnak a zonak kozt.Dzsoki: McCarthy első meccsén 4/3-ra kockáztatott, ma fake punt kockáztatás. Konzervatív edző kellene ide!!!még jó, hogy ezek a fake puntok jól sikerülnek.
Charlie Firpo
ja nem.
hatalmas volt a hype, és én is belevettem. tetszett, hogy jó a draft, tetszett, hogy all-star edzőgárda jött, minden jó irányba mutatott.
aztán kiderült, hogy a fél csapat már az első héten (vagy előtte) kiesik, az offense fal nem létezik, és Jaylon Smith-nek köze sincs a linebackerséghez.
rva
Ez a vedelem nulla minden possesionbol pontot kaptunk pedig nem egy elit O jott szembe. Nembaj decemberben kell megnyerni a csoportot altatunk.
Blevi
jövő héten mély torokra vesszük Wilsont is.
rva
több mint 5 éve
előző héten az volt a szöveg, hogy nincs ideje kialakulni a passrush-nak, mert Goff eldobálja 2,2mp alatt. igaz is volt, de ezek után úgy tűnik, hogy nem volt akkora szüksége neki sietni, Matty Ice halál lazán oszt ki majdnem 270 yardot a zsebből.Nincs pass rush es az elkapok ember nelkul rohangalnak a zonak kozt.Dzsoki: McCarthy első meccsén 4/3-ra kockáztatott, ma fake punt kockáztatás. Konzervatív edző kellene ide!!!még jó, hogy ezek a fake puntok jól sikerülnek.
Charlie Firpo
ja nem.
hatalmas volt a hype, és én is belevettem. tetszett, hogy jó a draft, tetszett, hogy all-star edzőgárda jött, minden jó irányba mutatott.
aztán kiderült, hogy a fél csapat már az első héten (vagy előtte) kiesik, az offense fal nem létezik, és Jaylon Smith-nek köze sincs a linebackerséghez.
rva
Ez a vedelem nulla minden possesionbol pontot kaptunk pedig nem egy elit O jott szembe. Nembaj decemberben kell megnyerni a csoportot altatunk.
Blevi
jövő héten mély torokra vesszük Wilsont is.
Szerkesztette: rva
több mint 5 éve
Nincs pass rush es az elkapok ember nelkul rohangalnak a zonak kozt.Dzsoki: McCarthy első meccsén 4/3-ra kockáztatott, ma fake punt kockáztatás. Konzervatív edző kellene ide!!!még jó, hogy ezek a fake puntok jól sikerülnek.
Charlie Firpo
ja nem.
rva
több mint 5 éve
Dzsoki: McCarthy első meccsén 4/3-ra kockáztatott, ma fake punt kockáztatás. Konzervatív edző kellene ide!!!még jó, hogy ezek a fake puntok jól sikerülnek.
Charlie Firpo
ja nem.
több mint 5 éve
Dzsoki: McCarthy első meccsén 4/3-ra kockáztatott, ma fake punt kockáztatás. Konzervatív edző kellene ide!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
5 fumle 4 lost. O fal nincs.Bellnek kellett bejönnie 6. falembernek, így megy is a futás.
beltazor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Prescott is elmehet oda, a 32 milliójával. Dinucci is fel tudná adni a labdát Elliottnak.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Dallas Cowboys Pro Bowl left tackle Tyron Smith ruled out of Atlanta Falcons game https://t.co/EjxkFsRn0Z
— Clarence Hill Jr (@clarencehilljr) September 20, 2020

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Uh-oh, roncsderbi jön?
több mint 5 éve
Tyron nem edzett. Sajnos megeszik a serulesek.Adrian Clayborne mondjuk nem csinal 6 sacket.
több mint 5 éve
Sean Lee 6 hét pihi....😕 simán HOF karrier lehetett volna ha...gyógyulást!Nekem az!
dande
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Sean Lee 6 hét pihi....😕 simán HOF karrier lehetett volna ha...gyógyulást!
több mint 5 éve
Mutatták, ahogy Nolan fent ül és lapozgatja a papírjait. Szerintem még ma is azon gondolkodik, mit is játszottak tegnap a Rams támadói. (Csak azz az első driveot, csak azt tudnám feledni!)
A támadófalnak fel kell élednie, ahogy a védőfalnak is. Plusz kell egy TE, aki elkapni is tud.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Am sztem leirtal egy fontos dolgot.A legjobb, hogy tényleg Garrettel az X meglett volna abban a szituban. Szerintem amúgy jó döntés volt h nekimentek, de Daknek is picit vezetnie kellett vna Lambet, és elé dobni a labdát. Neki meg fél yarddal mélyebben futni az útvonalat. De utána is megvolt az esély, csak ha ott berúgják az FG-t, akk a végén a győzelemért lehetett volna menni. Ettől független sztem jó döntés volt és remélem legközelebb is nekimennek.imádom a csávót 😀 Naggyon hülye 😀 😀youtu.be/wwxy8U0XsVw
Antonius
tenorx
Antonius
Mondjuk 5 yard alatti must win szituban tuti Dakre hívnék vmi playt, read option zeke-kel, v rpo, a WR-ek mennek slantre, ha az LB ellép fut Dak, ha nem megdobja és first.
Sztem pár hét múlva okosabbak leszünk, h mennyire is jó ez a csapat, mert a Rams O talán 2018 óta nem nézett ki ilyen jól, mint pár driveban. A DB-knek sztem sokkal szorosabban/erőszakosabban kellett vna játszaniuk, mert Goff 2.2 alatt dobálta a labdát. A pass rush nyilván nem érhet oda ennyi idő alatt, 2 secig fognia kéne a CB-knek az emberüket, de Woods, Kupp meg a TE-k és futók is csomószor üresen voltak már a play legelején.
A csoportot elnézve meglepődnék ha nem húznátok be idén, de ugye az se biztos h a szezon lemegy...
Borbinho
Daknak most vezetni kellett volna a WReket. Nem volt anyi ideje hogy megtalalja az ureseket.
De sajnos ebben vannak hianyosagai.
En azon gondolkozva fekudtem le hogy Romoval ezt behuztuk volna 😊 ( ha nem serul le 😊 )

több mint 5 éve
Nagyon 2014 érzésem van... Bárcsak bejönne!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
A legjobb, hogy tényleg Garrettel az X meglett volna abban a szituban. Szerintem amúgy jó döntés volt h nekimentek, de Daknek is picit vezetnie kellett vna Lambet, és elé dobni a labdát. Neki meg fél yarddal mélyebben futni az útvonalat. De utána is megvolt az esély, csak ha ott berúgják az FG-t, akk a végén a győzelemért lehetett volna menni. Ettől független sztem jó döntés volt és remélem legközelebb is nekimennek.imádom a csávót 😀 Naggyon hülye 😀 😀youtu.be/wwxy8U0XsVw
Antonius
tenorx
Antonius
Mondjuk 5 yard alatti must win szituban tuti Dakre hívnék vmi playt, read option zeke-kel, v rpo, a WR-ek mennek slantre, ha az LB ellép fut Dak, ha nem megdobja és first.
Sztem pár hét múlva okosabbak leszünk, h mennyire is jó ez a csapat, mert a Rams O talán 2018 óta nem nézett ki ilyen jól, mint pár driveban. A DB-knek sztem sokkal szorosabban/erőszakosabban kellett vna játszaniuk, mert Goff 2.2 alatt dobálta a labdát. A pass rush nyilván nem érhet oda ennyi idő alatt, 2 secig fognia kéne a CB-knek az emberüket, de Woods, Kupp meg a TE-k és futók is csomószor üresen voltak már a play legelején.
A csoportot elnézve meglepődnék ha nem húznátok be idén, de ugye az se biztos h a szezon lemegy...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
És mi az Urak véleménye a Gallupra behívott OPI-ról?Összességében szerintem a LAR végig dominált a meccset nem az OPI-n múlt. Kis szerencsével persze nyerhettünk volna.
tamas424
több mint 5 éve
imádom a csávót 😀 Naggyon hülye 😀 😀youtu.be/wwxy8U0XsVw
Antonius
tenorx
Cowboys 4ever.