Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
Cowboys released WR Allen Hurns.És: save $5M against cap
The Cowboys picked up Hurns' option in March only to release him four months later. Hurns missed the offseason recovering from an ankle injury and broken fibula. He was buried on a crowded receiver depth chart, so this could be better for his playing time if he lands in good spot. With Hurns gone, Michael Gallup, Randall Cobb, and Tavon Austin have a clearer path to snaps behind Amari Cooper.
empty taxi
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Az idei szezon eddigi legfontosabb híre:Cowboys center Travis Frederick expected to be active for the start of training camp!!!
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Cowboys released WR Allen Hurns.The Cowboys picked up Hurns' option in March only to release him four months later. Hurns missed the offseason recovering from an ankle injury and broken fibula. He was buried on a crowded receiver depth chart, so this could be better for his playing time if he lands in good spot. With Hurns gone, Michael Gallup, Randall Cobb, and Tavon Austin have a clearer path to snaps behind Amari Cooper.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Fontosabb szerintem, hogy ebbe nem számítanak bele a passz játékok amik a futóra mennének. Zeke hátára tették a terhet Dak helyett és még idejében teszi fel a kezét, hogy akkor itt is lehet dolgozni a következő szerződésen.twitter.com/SharpFootball/status/1153098156277751808?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1153098156277751808&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2019%2F7%2F22%2F20703213%2Fone-thing-the-cowboys-absolutely-have-to-change-in-2019-is-how-they-handle-the-third-quarterKi is pihenni ezt az OT alatt.
"Of course it’s Ezekiel Elliott."
gyeek
Dobjuk meg mar zsetonnal. 😊
Dak-ra ne tartogassunk.
beltazor
A Cowboys saját magát hozta ilyen helyzetbe és Zeke előtt elég sok opció van most.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
twitter.com/SharpFootball/status/1153098156277751808?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1153098156277751808&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2019%2F7%2F22%2F20703213%2Fone-thing-the-cowboys-absolutely-have-to-change-in-2019-is-how-they-handle-the-third-quarterKi is pihenni ezt az OT alatt.
"Of course it’s Ezekiel Elliott."
gyeek
Dobjuk meg mar zsetonnal. 😊
Dak-ra ne tartogassunk.

több mint 6 éve
twitter.com/SharpFootball/status/1153098156277751808?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1153098156277751808&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2019%2F7%2F22%2F20703213%2Fone-thing-the-cowboys-absolutely-have-to-change-in-2019-is-how-they-handle-the-third-quarter"Of course it’s Ezekiel Elliott."
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Bő egy éve megházasodtam, most pedig megerkezett a kislányunk! 😊 Az biztos hogy ha mondjuk két éve mondja ezt valaki biztos kiröhögöm, bár azt hogy apa lettem még azért nem is sikerült teljsen felfogni 😊gratula 😊
Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Bő egy éve megházasodtam, most pedig megerkezett a kislányunk! 😊 Az biztos hogy ha mondjuk két éve mondja ezt valaki biztos kiröhögöm, bár azt hogy apa lettem még azért nem is sikerült teljsen felfogni 😊egy kislány az nagy kaland 😊
Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Bő egy éve megházasodtam, most pedig megerkezett a kislányunk! 😊 Az biztos hogy ha mondjuk két éve mondja ezt valaki biztos kiröhögöm, bár azt hogy apa lettem még azért nem is sikerült teljsen felfogni 😊Gratulálok, jó egészséget a családnak!
Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Bő egy éve megházasodtam, most pedig megerkezett a kislányunk! 😊 Az biztos hogy ha mondjuk két éve mondja ezt valaki biztos kiröhögöm, bár azt hogy apa lettem még azért nem is sikerült teljsen felfogni 😊Nem is kell, csak élvezd a maga természtes módján. Aztán vigyàzz, nehogy Giants, Skins vagy Eagles fan legyen 😉 😊
Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Bő egy éve megházasodtam, most pedig megerkezett a kislányunk! 😊 Az biztos hogy ha mondjuk két éve mondja ezt valaki biztos kiröhögöm, bár azt hogy apa lettem még azért nem is sikerült teljsen felfogni 😊A lényeg, hogy egészséges legyen a csemete, és hogy írd meg Ricsiéknek! 😀
Cowboykarcsi90
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Bő egy éve megházasodtam, most pedig megerkezett a kislányunk! 😊 Az biztos hogy ha mondjuk két éve mondja ezt valaki biztos kiröhögöm, bár azt hogy apa lettem még azért nem is sikerült teljsen felfogni 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
1: ez nem ellenetek szólt, s nem arról, hogy mások milyen bénák, mi meg milyen ügyesek2017-2019 között az Eagles egy második és két negyedik kört költött futókra, és 2016-tól free agency-ben sikerült leigazolni Ryan Matthews-t, (3év, 12 millió $) DeMarco Murray-t (5év 42 millió $) LeGarrette Blount-t (1 év, 2,8 millió $) és Jay Ajayi-t (rookie szerződés)Na, kezdődik itt is:Azt hiszem lassan érthető mi miért nem is nagyon hajtottunk elit teljesítményű futóra, illetve a rotációnak köszönhetően nem is hagytuk, hogy vki azzá váljo (bár ez persze kevésbé ezzel van összefüggésben) . A SB így is meglett, mindenki hozta ami kell s nincs hiszti. Kíváncsi vagyok a Howard Sanders párost hogyan használjuk majd.
Azt írják, Elliott kihagyhatja a TC-t, ha nem kap új szerződést.
Valahol ezt az egészet meg kellene állítani már.
Charlie Firpo
dande
itt egy összehasonlítás, hogy mi volt az Eagles előtt, és mit csinált az Eagles-nél:
Ryan Matthews 2013 Chargers: 285 carry 1255 yard, 2015 Eagles: 106 carry 539 yards
DeMarco Murray 2014 Cowboys: 392 carry 1845 yard, 2015 Eagles: 193 carry 702 yards
Jay Ajayi 2015 Dolphins: 26 carry 1272 yards, 2017/2018 Eagles (együtt): 115 carry, 592 yards
LeGarrette Blount 2016 Patriots: 299 carry 1161 yard, 2017 Eagles: 173 carry 766 yards
szóval még jó, hogy az Eagles nem hajt nagy teljesítményű futókra, és az milyen jól bejön nekik....
rva
2: helyzet önelemzés akart lenni, az Eagles futókhoz való viszonyáról mondjuk amióta DP itt van. Nem húztunk a drafton eløl futót, akitől jó teljesítmény volt várható (pl Kamara) s nem igyekeztünk sem RMt sem Ajayit, sem pl Blountot később megfizetni. Mondjuk náluk sérülés, kor is közrejátszott. Ahozz kapcsolódva írtam, hogy Bell, Gordon, s úgy tűnik most Elliott is reklamál. Murray a kivétel, még a Kelly érához tartozik, azt a helyzetet ő kezelte valóban nagyon rosszul Shadyvel szemben, részben abba is bukott bele.
S ezért is raktam be a Simmons szerződést, hogy ahhoz képest meg, ha megvizsgáljuk a dolgot, a teljesítményüket tekintve, valahol jogos a reklamáció.
Valóban, írhattam volna erről az Eagles topicban, de gondoltam talán nem zavaró ha itt folytatunk diskurzust erről. Nem is az Eagles volt a lényeg, hanem a jelenség.
Peace 😊
több mint 6 éve
Nekem is ez ugrott be, kösz!2017-2019 között az Eagles egy második és két negyedik kört költött futókra, és 2016-tól free agency-ben sikerült leigazolni Ryan Matthews-t, (3év, 12 millió $) DeMarco Murray-t (5év 42 millió $) LeGarrette Blount-t (1 év, 2,8 millió $) és Jay Ajayi-t (rookie szerződés)Na, kezdődik itt is:Azt hiszem lassan érthető mi miért nem is nagyon hajtottunk elit teljesítményű futóra, illetve a rotációnak köszönhetően nem is hagytuk, hogy vki azzá váljo (bár ez persze kevésbé ezzel van összefüggésben) . A SB így is meglett, mindenki hozta ami kell s nincs hiszti. Kíváncsi vagyok a Howard Sanders párost hogyan használjuk majd.
Charlie Firpo
dande
itt egy összehasonlítás, hogy mi volt az Eagles előtt, és mit csinált az Eagles-nél:
Ryan Matthews 2013 Chargers: 285 carry 1255 yard, 2015 Eagles: 106 carry 539 yards
DeMarco Murray 2014 Cowboys: 392 carry 1845 yard, 2015 Eagles: 193 carry 702 yards
Jay Ajayi 2015 Dolphins: 26 carry 1272 yards, 2017/2018 Eagles (együtt): 115 carry, 592 yards
LeGarrette Blount 2016 Patriots: 299 carry 1161 yard, 2017 Eagles: 173 carry 766 yards
szóval még jó, hogy az Eagles nem hajt nagy teljesítményű futókra, és az milyen jól bejön nekik....
rva
Amúgy meg a sztoriban ki érdekelnek a sasok? Szerencsére nem róluk van itten szó...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
2017-2019 között az Eagles egy második és két negyedik kört költött futókra, és 2016-tól free agency-ben sikerült leigazolni Ryan Matthews-t, (3év, 12 millió $) DeMarco Murray-t (5év 42 millió $) LeGarrette Blount-t (1 év, 2,8 millió $) és Jay Ajayi-t (rookie szerződés)Na, kezdődik itt is:Azt hiszem lassan érthető mi miért nem is nagyon hajtottunk elit teljesítményű futóra, illetve a rotációnak köszönhetően nem is hagytuk, hogy vki azzá váljo (bár ez persze kevésbé ezzel van összefüggésben) . A SB így is meglett, mindenki hozta ami kell s nincs hiszti. Kíváncsi vagyok a Howard Sanders párost hogyan használjuk majd.
Charlie Firpo
dande
több mint 6 éve
???Na, kezdődik itt is:Azt hiszem lassan érthető mi miért nem is nagyon hajtottunk elit teljesítményű futóra, illetve a rotációnak köszönhetően nem is hagytuk, hogy vki azzá váljo (bár ez persze kevésbé ezzel van összefüggésben) . A SB így is meglett, mindenki hozta ami kell s nincs hiszti. Kíváncsi vagyok a Howard Sanders párost hogyan használjuk majd.
Charlie Firpo
dande
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Na, kezdődik itt is:twitter.com/VoiceOfTheStar/status/1150833728362557441
Charlie Firpo
több mint 6 éve
Rossz topik, de Rozsit tenyleg mar lassan HoF szintnek gondolom. Howard hoz egy jo szezont, ev vegen hagyjatok elmenni es kapjatok majd '21ben a 3v4.koros picket. Meg a kovi offseasonben tradeltek vmi 2017es draftolt futoert egy hatso korost, akit utana megint egy szezon utan elengedtek a piacra.Na, kezdődik itt is:Azt hiszem lassan érthető mi miért nem is nagyon hajtottunk elit teljesítményű futóra, illetve a rotációnak köszönhetően nem is hagytuk, hogy vki azzá váljo (bár ez persze kevésbé ezzel van összefüggésben) . A SB így is meglett, mindenki hozta ami kell s nincs hiszti. Kíváncsi vagyok a Howard Sanders párost hogyan használjuk majd.
Charlie Firpo
dande
Hogy picit ON is legyen, az Evoktol tenyleg nem szep h mar 4.eveben rinyal, legalabb megvarta volna az opcios evet mint Gordon 😀
De a futo poszt tenyleg potolhato, ha Jonesek megis ot fizetik meg, akkor meg Dakota mondhatja majd, h oke, en iden pihenek.
O keresett eddig ~1.5 misit, Zeke meg 20.5et.
Aztan majd jon Cooper is a tavalyi fel szezonjara h evi 20at akar.
En megprobalnam elcserelni Elliottot. Kerdes ki fizetne meg, gyanusan senki.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Na, kezdődik itt is:Azt hiszem lassan érthető mi miért nem is nagyon hajtottunk elit teljesítményű futóra, illetve a rotációnak köszönhetően nem is hagytuk, hogy vki azzá váljo (bár ez persze kevésbé ezzel van összefüggésben) . A SB így is meglett, mindenki hozta ami kell s nincs hiszti. Kíváncsi vagyok a Howard Sanders párost hogyan használjuk majd.
Charlie Firpo
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Na, kezdődik itt is:Azt írják, Elliott kihagyhatja a TC-t, ha nem kap új szerződést.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
15 ezer a cél inkább.A “biztonsági őr” gyerek, pereli Elliottot...15 perc hírnév
Cowboykarcsi90
rva
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
1x volt Phillyben kutyavásár 😎Lawrence meg megakarja dönteni a sackrekordot még Von Miller előtt. Reméljük sikerül neki.Annyi sackrekordot dönt meg amennyit akar, a SBt meg mi nyerjük 😊 😉
peticsek
dande
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
A “biztonsági őr” gyerek, pereli Elliottot...15 perc hírnév
Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Lawrence meg megakarja dönteni a sackrekordot még Von Miller előtt. Reméljük sikerül neki.