Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
Szerdán meg is műtik.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Hu, de sok. Egyertelmu volt, hogy ennyit kap, de akkor is sok. Szamomra egyszeruen nem realis, hogy egy non-kube evi 20+ milliot keressen ennel a capnel. Prescott-tal elviszik majd a cap harmadat, ha Zeke becsatlakozik, akkor meg tobbet.
több mint 6 éve
Idén ráadásul 31 milliót fog keresni, szóval később egész jól lehet korrigálni a szerződésétEn is azt mondom hogy jo deal, ez van, a jelenlegi piacon ennyibe kerül egy 10+ sackes passrusher. Es azért tegye a szívére a kezét mindenki. Nem lett volna kivel pótoljuk. Meg kellett tartani.A 65 millió 5 évre, az végül is nem rossz nekünk, a végösszeg meg neki. Alternatíva nem sok maradt.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo

több mint 6 éve
En is azt mondom hogy jo deal, ez van, a jelenlegi piacon ennyibe kerül egy 10+ sackes passrusher. Es azért tegye a szívére a kezét mindenki. Nem lett volna kivel pótoljuk. Meg kellett tartani.A 65 millió 5 évre, az végül is nem rossz nekünk, a végösszeg meg neki. Alternatíva nem sok maradt.
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Látva az idei edge pénzeket, ennyit ér is DLaw. Good move.egyrészt persze van náluk potenciál, másrészt azért mégiscsak mi vagyunk a csoport címvédője, úgyhogy engedtessék már meg, hogy ne megfogni kelljen őket, hanem magunk mögött tartani 😊
Jól néz ki papíron ez a Cowboys, nem kell nagy dolog Prescotttól, hogy megfogjátok a sasokat.
cikesz
több mint 6 éve
En is azt mondom hogy jo deal, ez van, a jelenlegi piacon ennyibe kerül egy 10+ sackes passrusher. Es azért tegye a szívére a kezét mindenki. Nem lett volna kivel pótoljuk. Meg kellett tartani.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Látva az idei edge pénzeket, ennyit ér is DLaw. Good move.Jól néz ki papíron ez a Cowboys, nem kell nagy dolog Prescotttól, hogy megfogjátok a sasokat.
több mint 6 éve
Kicsit konkrétabb adatok. twitter.com/RapSheet/status/1114301738541039616
Ja és mehet a műtét, már nincs tét.Ha kicsi a tét, a kedven sötét. (Johnnny Firpo)
Charlie Firpo
több mint 6 éve
5 éves szerződés néz ki, 100 millió felett.Ez is megvan (én azért annyira most nem örülök).
Ja és mehet a műtét, már nincs tét.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Azt írják, új lendületet vett "A" tárgyalás DeMarcus-szal.Ja, Rap-nál én is láttam. A Profootballtalk egyébként 22,5 millát pedzeget.
Charlie Firpo
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Azt írják, új lendületet vett "A" tárgyalás DeMarcus-szal.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Igen, ebben én is bízom, csak ezért (és kicsit az új OC miatt) vagyok óvatosan optimista az offense-el kapcsolatban. Ettől függetlenül 9-7-től 12-4ig minden benne van most a csapatban.11-5 ha már szavazni kell.Szerintem 9-7,10-6 és jóindulatú voltamérdekes->Papíron 9. legkönnyebb sorsolás.14-2, most mondom.
Jelenleg én így láttom: (draft előtt)
vs. New York Giants W
at New York Giants D
vs. Philadelphia Eagles W
at Philadelphia Eagles L
vs. Washington Redskins W
at Washington Redskins D
at Chicago Bears L
at Detroit Lions W
at Green Bay Packers L
vs. Minnesota Vikings D
vs. Buffalo Bills W
vs. Miami Dolphins W
at New England Patriots D
at New York Jets W
Los Angeles Rams L
New Orleans Saints L
Ez 7-4-5. Úgy hogy még kéne egy jó draft a PO-ért 😊
beltazor
Charlie Firpo
ja, és wildcard, mert nem lesz meg a csoportelsőség
rva
jóindulattal 10-6 á la rva 😊
tamas424
A védelem nem gyengült semmit. Csupa fiatal játékosból áll akik egy év alatt csak tapasztaltabbak lettek.
Az igazi kérdés, hogy az offense melyik formáját fogja hozni. Ha a jobbat akkor akár SB run is lehet, ha nem akkor meg még a playoff is necces. Én azért bízom benn hogy Frederick visszatérése összerántja a falat.
100yard
Ha mindenáron szavazni kell, akkor 10:6 és wildcard az én tippem is. A Philly sztem jobb csapat még, mint mi és van egy Wentz-ük.
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
11-5 ha már szavazni kell.Szerintem 9-7,10-6 és jóindulatú voltamérdekes->Papíron 9. legkönnyebb sorsolás.14-2, most mondom.
vs. New York Giants W
at New York Giants D
at Philadelphia Eagles L
at Washington Redskins D
at Chicago Bears L
at Detroit Lions W
at Green Bay Packers L
vs. Minnesota Vikings D
vs. Buffalo Bills W
vs. Miami Dolphins W
at New York Jets W
Los Angeles Rams L
New Orleans Saints L
beltazor
Charlie Firpo
rva
tamas424
A védelem nem gyengült semmit. Csupa fiatal játékosból áll akik egy év alatt csak tapasztaltabbak lettek.
Az igazi kérdés, hogy az offense melyik formáját fogja hozni. Ha a jobbat akkor akár SB run is lehet, ha nem akkor meg még a playoff is necces. Én azért bízom benn hogy Frederick visszatérése összerántja a falat.
több mint 6 éve
Szerintem 9-7,10-6 és jóindulatú voltamérdekes->Papíron 9. legkönnyebb sorsolás.14-2, most mondom.
vs. New York Giants W
at New York Giants D
at Philadelphia Eagles L
at Washington Redskins D
at Chicago Bears L
at Detroit Lions W
at Green Bay Packers L
vs. Minnesota Vikings D
vs. Buffalo Bills W
vs. Miami Dolphins W
at New York Jets W
Los Angeles Rams L
New Orleans Saints L
beltazor
Charlie Firpo
rva
több mint 6 éve
10-6 és jóindulatú voltamérdekes->Papíron 9. legkönnyebb sorsolás.14-2, most mondom.
vs. New York Giants W
at New York Giants D
at Philadelphia Eagles L
at Washington Redskins D
at Chicago Bears L
at Detroit Lions W
at Green Bay Packers L
vs. Minnesota Vikings D
vs. Buffalo Bills W
vs. Miami Dolphins W
at New York Jets W
Los Angeles Rams L
New Orleans Saints L
beltazor
Charlie Firpo
több mint 6 éve
érdekes->Papíron 9. legkönnyebb sorsolás.14-2, most mondom.
vs. New York Giants W
at New York Giants D
at Philadelphia Eagles L
at Washington Redskins D
at Chicago Bears L
at Detroit Lions W
at Green Bay Packers L
vs. Minnesota Vikings D
vs. Buffalo Bills W
vs. Miami Dolphins W
at New York Jets W
Los Angeles Rams L
New Orleans Saints L
beltazor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Kifejezetten kikötötték neki, hogy 3-4 marad.Mert lehet, hogy Gregg Williams érkezésével nem 3-4 lesz az alap?Madden gondolatok:és ő miért kéne a jets 3-4es védelmébe?
Jets 1/3 - DLaw + 4 kor 😀
beltazor
Amadeus
somoskovig
több mint 6 éve
Vlahol olvastam hogy a Jets erdeklodott Dlaw felol. Igy nekik akartam lepasszolni.Mert lehet, hogy Gregg Williams érkezésével nem 3-4 lesz az alap?Madden gondolatok:és ő miért kéne a jets 3-4es védelmébe?
beltazor
Amadeus
somoskovig

több mint 6 éve
Mert lehet, hogy Gregg Williams érkezésével nem 3-4 lesz az alap?Madden gondolatok:és ő miért kéne a jets 3-4es védelmébe?
beltazor
Amadeus
több mint 6 éve
Madden gondolatok:és ő miért kéne a jets 3-4es védelmébe?
beltazor
több mint 6 éve
Arra valahogy nem érzek sok esélyt, hogy ikszeltek a Gillette-ben, mondjuk még mindig sanszosabb, mint a négy döntetlen 😀

több mint 6 éve
érdekes->Papíron 9. legkönnyebb sorsolás.Jelenleg én így láttom: (draft előtt)
vs. New York Giants W
at New York Giants D
at Philadelphia Eagles L
at Washington Redskins D
at Chicago Bears L
at Detroit Lions W
at Green Bay Packers L
vs. Minnesota Vikings D
vs. Buffalo Bills W
vs. Miami Dolphins W
at New York Jets W
Los Angeles Rams L
New Orleans Saints L

több mint 6 éve
Mennyire kibaszott buta ez a Lawrence, nem hajlando megmuttetni a szakadt vallat, amig nem kap hosszu tavu szerzodest. Egy olyan serulesnel, aminel a felepulesi ido alaphangon 3-4 honap, o huzza az idot. A csavo sajat magaval baszik ki.Slowmotion lejjebb szerintem leírta a legvalószínűbb indokot:
Stez
a műtét holdout szerintem azért van, mert így is tudna játszani (nyilván nem teljes kapacitáson, de még így is állat az ember), viszont a műtét meg semmit nem garantál - hogy használható lenne az alapszakaszra, vagy egyáltalán hogy nem csesződik el valami, és nincs szükség több műtétre mondjuk egy fertőzés miatt. szóval az rizikó, és ezért több évre előre szeretné magát bebiztosítani..
járhatna pont úgy, mint Anthony Spencer (aki szintén kétszer kapott franchise taget nálunk. az első ilyen évben a posztján a három legjobb között volt, a második éve előtt viszont csináltatott egy elég komplikált műtétet, és ki is kellett ülnie szinte az egész szezont. utána biztosításként megtartottuk egy évre (aprópénzért), aztán kitettük), de valszeg pont ezt akarja elkerülni.
slowmotion
amúgy az lesz a vége mint Le'veon Bell esetében: nem ír alá, holdoutol egész évben majd a következő évben az ajánlatok alacsonyabbak lesznek mert mindeki igyekszik óvatos lenni. Lawrence-nek ráadásul van sérülés története... nem jó ómen.Előre megjósolhatatlan, hogy mi fog történni. Ezek a srácok rulettet játszanak, reménykedve, hogy az a szín jön be, amire raknak. Ki gondolta volna például a tavaly száraz FA idény után, hogy idén ilyen kereslet lesz a safety-kre. Hogy Thomas két sérüléssel a háta mögött (ugyanarra a lábára), a felépülés közben kap 4 év 55 milliót. Thomas esete a legjobb példája annak, hogy ember legyen a talpán aki előre megmondja, hogy mit érdemes csinálni. Lehet rosszul is és jól is járni így is meg úgy is.
rva
Azért a Bell, Thomas, Mack, Donald esetek (négy különböző eset négyféle eredménnyel, de még a legrosszabbul járó - Bell - se járt rosszul) után szerintem a top játékosok egyre inkább "vagy megfizettek, vagy kiülöm az évet" attitűddel állnak majd hozzá.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Mennyire kibaszott buta ez a Lawrence, nem hajlando megmuttetni a szakadt vallat, amig nem kap hosszu tavu szerzodest. Egy olyan serulesnel, aminel a felepulesi ido alaphangon 3-4 honap, o huzza az idot. A csavo sajat magaval baszik ki.biztos van ebben nem kevés ügynöki nyomás is
Stez
nyilván nincs alkupozícióban, ezért ki kell találnia valamit
amúgy az lesz a vége mint Le'veon Bell esetében: nem ír alá, holdoutol egész évben majd a következő évben az ajánlatok alacsonyabbak lesznek mert mindeki igyekszik óvatos lenni. Lawrence-nek ráadásul van sérülés története... nem jó ómen.
több mint 6 éve
Mennyire kibaszott buta ez a Lawrence, nem hajlando megmuttetni a szakadt vallat, amig nem kap hosszu tavu szerzodest. Egy olyan serulesnel, aminel a felepulesi ido alaphangon 3-4 honap, o huzza az idot. A csavo sajat magaval baszik ki.