Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
Iloka - jó, főleg Heath helyére (bár ilyen méretekkel 2 LB-s felállásoknál is bent lehet, kvázi harmadiknak).Innen akkor inkább a fal az erősítendő a drafton (Quinn még beférne) - egy magas DT/De, egy RB Zeke mögé és S még mindig, vagy ha beesik egy jó LB. A sorrend mindegy.
Amúgy komplett a csapat, úgyis Prescott-on fog múlni minden.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
van ott több videó is, először bent ment a balhé a kidobófiúkkal, aztán kinn a rendőrökkelA végén ő fekszik a földön ?? Mert nem igazán tudom megállapítani.
www.dailymail.co.uk/video/news/video-1887298/Video-Dallas-Cowboy-Tyrone-Crawford-brawls-bouncers.html
ebből eltiltás lesz szerintem, nagyon nagy a hallgatás mind a Cowboys mind Crawford részéről.
rva
több mint 6 éve
Ez nekem megint egy ilyen letszamra megvagyunk igazolas, bar talan Heathhez kepest javulas. Draft akkor igyis DE, S, WR bacup RBAz, de mindig el is mondjak hogy a draftrol akarjak a csapatepitest megoldani. Az utolso nagy igazolas Carr volt 8 evvel ezelott.
Blevi
több mint 6 éve
Ez nekem megint egy ilyen letszamra megvagyunk igazolas, bar talan Heathhez kepest javulas. Draft akkor igyis DE, S, WR bacup RB
több mint 6 éve
van ott több videó is, először bent ment a balhé a kidobófiúkkal, aztán kinn a rendőrökkelwww.dailymail.co.uk/video/news/video-1887298/Video-Dallas-Cowboy-Tyrone-Crawford-brawls-bouncers.html
ebből eltiltás lesz szerintem, nagyon nagy a hallgatás mind a Cowboys mind Crawford részéről.
több mint 6 éve
pont azért érzek zavart az erőben.Én pl. azt olvastam amikor először kijöttek ezek a hírek, hogy “csak” arréb tolta a rendőrt.Nem tudom volt e már, de crawford kicsit bunyózott a zsarukkalzsarukkal? bunyózott? némi zavart érzek az erőben.
www.google.hu/amp/s/amp.tmz.com/2019/03/19/dallas-cowboys-tyrone-crawford-bar-brawl-police-cops/
kapitnono
slowmotion
Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Én pl. azt olvastam amikor először kijöttek ezek a hírek, hogy “csak” arréb tolta a rendőrt.Nem tudom volt e már, de crawford kicsit bunyózott a zsarukkalzsarukkal? bunyózott? némi zavart érzek az erőben.
www.google.hu/amp/s/amp.tmz.com/2019/03/19/dallas-cowboys-tyrone-crawford-bar-brawl-police-cops/
kapitnono
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Nem tudom volt e már, de crawford kicsit bunyózott a zsarukkalzsarukkal? bunyózott? némi zavart érzek az erőben.
kapitnono
több mint 6 éve
Nem tudom volt e már, de crawford kicsit bunyózott a zsarukkalwww.google.hu/amp/s/amp.tmz.com/2019/03/19/dallas-cowboys-tyrone-crawford-bar-brawl-police-cops/

több mint 6 éve
D-lineba es a safety sorra egy kis talent elferne.Ahhot kepest oke. Es nagyjabol ez a keret 7-1-et jatszott.tavaly ilyenkorhoz képest? dehogy nincs, sőt már ki is választottuk vele CoopertLassan ott tartunk a kerettel ahol tavaly befejeztük.Lássuk, mit tud még. Az ára elég kedvező.Na, Randall Cobb - 1 év, 5 millió.6-7 évvel ezelőtt mennyire imádtam volna Cobb érkezését.
És lassan Robert Quinn is !
Charlie Firpo
Mondjuk most sincs ellenemre.
Sonpi
Charlie Firpo
Elment Gregory, Irving, Beasley és Swaim aki értékelhető volt.
Ezekből akit még nem pótoltunk az Gregory, bár nekem nem jött be tavaly se annyira a játéka. Hozott egy közepes szezont egy csomó buta -15 yardos szabálytalansággal együtt.
Swaim helyett jött Witten aki fél lábbal is többe tud, Beasley helyet meg Cobb.
Irving meg tavaly már nem is nagyon játszott.
Draft előtt nem rossz pozíció -igaz nincs első körösünk-.
100yard
slowmotion
100yard
több mint 6 éve
Ahhot kepest oke. Es nagyjabol ez a keret 7-1-et jatszott.tavaly ilyenkorhoz képest? dehogy nincs, sőt már ki is választottuk vele CoopertLassan ott tartunk a kerettel ahol tavaly befejeztük.Lássuk, mit tud még. Az ára elég kedvező.Na, Randall Cobb - 1 év, 5 millió.6-7 évvel ezelőtt mennyire imádtam volna Cobb érkezését.
Charlie Firpo
Sonpi
Charlie Firpo
Ezekből akit még nem pótoltunk az Gregory, bár nekem nem jött be tavaly se annyira a játéka. Hozott egy közepes szezont egy csomó buta -15 yardos szabálytalansággal együtt.
100yard
slowmotion
több mint 6 éve
Kicsit ránéztem az O#-raLassan ott tartunk a kerettel ahol tavaly befejeztük.Lássuk, mit tud még. Az ára elég kedvező.Na, Randall Cobb - 1 év, 5 millió.6-7 évvel ezelőtt mennyire imádtam volna Cobb érkezését.
Charlie Firpo
Sonpi
Charlie Firpo
100yard
WR: Gallup,Cooper,Cobb - Kezdő rendben Auston, Brown Hurns - csere elmegy
RB: Elliot - nagyon rendben Csere??????? kéne vlaki
T: Smith Collins - rendben Csere Fleming - rendben
G: martin, CW rendben - csere Xavier - elmegy
C Frederick rendben csere Looney rendben
TE: Witten -rendben csere: gathers,Schultz Jarwin- rendben
QB: nem értékelem 😀

több mint 6 éve
tavaly ilyenkorhoz képest? dehogy nincs, sőt már ki is választottuk vele CoopertLassan ott tartunk a kerettel ahol tavaly befejeztük.Lássuk, mit tud még. Az ára elég kedvező.Na, Randall Cobb - 1 év, 5 millió.6-7 évvel ezelőtt mennyire imádtam volna Cobb érkezését.
Charlie Firpo
Sonpi
Charlie Firpo
100yard
több mint 6 éve
Lassan ott tartunk a kerettel ahol tavaly befejeztük.Lássuk, mit tud még. Az ára elég kedvező.Na, Randall Cobb - 1 év, 5 millió.6-7 évvel ezelőtt mennyire imádtam volna Cobb érkezését.
Charlie Firpo
Sonpi
Charlie Firpo
több mint 6 éve
Lássuk, mit tud még. Az ára elég kedvező.Na, Randall Cobb - 1 év, 5 millió.6-7 évvel ezelőtt mennyire imádtam volna Cobb érkezését.
Charlie Firpo
Sonpi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Na, Randall Cobb - 1 év, 5 millió.6-7 évvel ezelőtt mennyire imádtam volna Cobb érkezését.
Charlie Firpo

több mint 6 éve
Na, Randall Cobb - 1 év, 5 millió.És lassan Robert Quinn is !
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Róbert Quinn-nel esetleg erősödhetünk. Állítólag 2020-as pick-kért jönne hozzán a Miami-ból, tárgyalunk róla.Meg hozná a 12,5-es fizetését is.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Jött Kerry Hyder DE Lionsbol, illetve Berry fog jonni visitre.
több mint 6 éve
Randall Cobb és Geathers érkezik próbára/tárgyalni.Hát elég sérülékeny mind2.
Akár mindkettő maradhatna, és akkor DE, DT, RB a draftról.
Charlie Firpo
több mint 6 éve
Randall Cobb és Geathers érkezik próbára/tárgyalni. Akár mindkettő maradhatna, és akkor DE, DT, RB a draftról.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
kicsit bővebben: megváltani ő sem fogja a világot, még ha Big Dick Nick is dobál a fal mögöttkb ennyi. Jó srác, nem problémás.Swaim -> JacksonvilleAzon túl, hogy blokkoló TE, kell valami egyebet tudni róla?
Blevi
iktriad
Antonius
több mint 6 éve
kb ennyi. Jó srác, nem problémás.Swaim -> JacksonvilleAzon túl, hogy blokkoló TE, kell valami egyebet tudni róla?
Blevi
iktriad
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Swaim -> JacksonvilleVárható volt. Így hogy Witten visszajött, a maradék snap -ek Jarwin-nak fognak kelleni, neki minimális jutott volna.
Blevi
Cowboys 4ever.