Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
Ehhez add meg hozza Byron Jonest is, aki ha lehoz egy hasonlo idenyt, mint a tavalyi, akkor a legjobban fizetett corner lesz. Marpedig a cornereknel most a topok 15-16 millio korul keresnek, de ez lesz szvsz a kovetkezo poszt, ahol jo 2-3 millioval emelkedik majd az atlagfizetes a jobbaknal, miutan most az ILB, a safety, de a rusherek is nagyon elszaladtak, idomulni fog hozzajuk a CB-poszt is.Hu, de sok. Egyertelmu volt, hogy ennyit kap, de akkor is sok. Szamomra egyszeruen nem realis, hogy egy non-kube evi 20+ milliot keressen ennel a capnel. Prescott-tal elviszik majd a cap harmadat, ha Zeke becsatlakozik, akkor meg tobbet.Prescott most egy 25/év értékű QB, Zeke érdekesebb, mert zseni, viszont futót meg nehéz agyonfizetni. Azt nem tudom, hogy oldjuk meg, egy 15/év már jó lenne.
Stez
Charlie Firpo
Ugyhogy Jones siman lehet, hogy az elso corner lesz, aki evi 18 millios szerzodest kap majd. Ja, meg hat ott van Cooper is, akinek igazabol mar a mostani holt szezonban meg kellene kapnia a hosszabbitasat, mert nagyon igergettek neki a jo kezdes utan.
Ez igy egy kicsit sok lesz majd szvsz.
több mint 6 éve
(ennyit kap kézhez, nem ennyit foglal majd a sapkából)Idén ráadásul 31 milliót fog keresni, szóval később egész jól lehet korrigálni a szerződésétEn is azt mondom hogy jo deal, ez van, a jelenlegi piacon ennyibe kerül egy 10+ sackes passrusher. Es azért tegye a szívére a kezét mindenki. Nem lett volna kivel pótoljuk. Meg kellett tartani.A 65 millió 5 évre, az végül is nem rossz nekünk, a végösszeg meg neki. Alternatíva nem sok maradt.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
kapitnono
több mint 6 éve
Hu, de sok. Egyertelmu volt, hogy ennyit kap, de akkor is sok. Szamomra egyszeruen nem realis, hogy egy non-kube evi 20+ milliot keressen ennel a capnel. Prescott-tal elviszik majd a cap harmadat, ha Zeke becsatlakozik, akkor meg tobbet.Prescott most egy 25/év értékű QB, Zeke érdekesebb, mert zseni, viszont futót meg nehéz agyonfizetni. Azt nem tudom, hogy oldjuk meg, egy 15/év már jó lenne.
Stez
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Minden évben megmozgatjuk a szerződéseket, ha kell. Jövőre meg nagy hely van.Idén ráadásul 31 milliót fog keresni, szóval később egész jól lehet korrigálni a szerződésétEn is azt mondom hogy jo deal, ez van, a jelenlegi piacon ennyibe kerül egy 10+ sackes passrusher. Es azért tegye a szívére a kezét mindenki. Nem lett volna kivel pótoljuk. Meg kellett tartani.A 65 millió 5 évre, az végül is nem rossz nekünk, a végösszeg meg neki. Alternatíva nem sok maradt.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
kapitnono
Van hely Elliott-ra meg Prescottra is.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Szerdán meg is műtik.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Hu, de sok. Egyertelmu volt, hogy ennyit kap, de akkor is sok. Szamomra egyszeruen nem realis, hogy egy non-kube evi 20+ milliot keressen ennel a capnel. Prescott-tal elviszik majd a cap harmadat, ha Zeke becsatlakozik, akkor meg tobbet.
több mint 6 éve
Idén ráadásul 31 milliót fog keresni, szóval később egész jól lehet korrigálni a szerződésétEn is azt mondom hogy jo deal, ez van, a jelenlegi piacon ennyibe kerül egy 10+ sackes passrusher. Es azért tegye a szívére a kezét mindenki. Nem lett volna kivel pótoljuk. Meg kellett tartani.A 65 millió 5 évre, az végül is nem rossz nekünk, a végösszeg meg neki. Alternatíva nem sok maradt.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo

több mint 6 éve
En is azt mondom hogy jo deal, ez van, a jelenlegi piacon ennyibe kerül egy 10+ sackes passrusher. Es azért tegye a szívére a kezét mindenki. Nem lett volna kivel pótoljuk. Meg kellett tartani.A 65 millió 5 évre, az végül is nem rossz nekünk, a végösszeg meg neki. Alternatíva nem sok maradt.
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Látva az idei edge pénzeket, ennyit ér is DLaw. Good move.egyrészt persze van náluk potenciál, másrészt azért mégiscsak mi vagyunk a csoport címvédője, úgyhogy engedtessék már meg, hogy ne megfogni kelljen őket, hanem magunk mögött tartani 😊
Jól néz ki papíron ez a Cowboys, nem kell nagy dolog Prescotttól, hogy megfogjátok a sasokat.
cikesz
több mint 6 éve
En is azt mondom hogy jo deal, ez van, a jelenlegi piacon ennyibe kerül egy 10+ sackes passrusher. Es azért tegye a szívére a kezét mindenki. Nem lett volna kivel pótoljuk. Meg kellett tartani.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Látva az idei edge pénzeket, ennyit ér is DLaw. Good move.Jól néz ki papíron ez a Cowboys, nem kell nagy dolog Prescotttól, hogy megfogjátok a sasokat.
több mint 6 éve
Kicsit konkrétabb adatok. twitter.com/RapSheet/status/1114301738541039616
Ja és mehet a műtét, már nincs tét.Ha kicsi a tét, a kedven sötét. (Johnnny Firpo)
Charlie Firpo
több mint 6 éve
5 éves szerződés néz ki, 100 millió felett.Ez is megvan (én azért annyira most nem örülök).
Ja és mehet a műtét, már nincs tét.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Azt írják, új lendületet vett "A" tárgyalás DeMarcus-szal.Ja, Rap-nál én is láttam. A Profootballtalk egyébként 22,5 millát pedzeget.
Charlie Firpo
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Azt írják, új lendületet vett "A" tárgyalás DeMarcus-szal.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Igen, ebben én is bízom, csak ezért (és kicsit az új OC miatt) vagyok óvatosan optimista az offense-el kapcsolatban. Ettől függetlenül 9-7-től 12-4ig minden benne van most a csapatban.11-5 ha már szavazni kell.Szerintem 9-7,10-6 és jóindulatú voltamérdekes->Papíron 9. legkönnyebb sorsolás.14-2, most mondom.
Jelenleg én így láttom: (draft előtt)
vs. New York Giants W
at New York Giants D
vs. Philadelphia Eagles W
at Philadelphia Eagles L
vs. Washington Redskins W
at Washington Redskins D
at Chicago Bears L
at Detroit Lions W
at Green Bay Packers L
vs. Minnesota Vikings D
vs. Buffalo Bills W
vs. Miami Dolphins W
at New England Patriots D
at New York Jets W
Los Angeles Rams L
New Orleans Saints L
Ez 7-4-5. Úgy hogy még kéne egy jó draft a PO-ért 😊
beltazor
Charlie Firpo
ja, és wildcard, mert nem lesz meg a csoportelsőség
rva
jóindulattal 10-6 á la rva 😊
tamas424
A védelem nem gyengült semmit. Csupa fiatal játékosból áll akik egy év alatt csak tapasztaltabbak lettek.
Az igazi kérdés, hogy az offense melyik formáját fogja hozni. Ha a jobbat akkor akár SB run is lehet, ha nem akkor meg még a playoff is necces. Én azért bízom benn hogy Frederick visszatérése összerántja a falat.
100yard
Ha mindenáron szavazni kell, akkor 10:6 és wildcard az én tippem is. A Philly sztem jobb csapat még, mint mi és van egy Wentz-ük.
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
11-5 ha már szavazni kell.Szerintem 9-7,10-6 és jóindulatú voltamérdekes->Papíron 9. legkönnyebb sorsolás.14-2, most mondom.
vs. New York Giants W
at New York Giants D
at Philadelphia Eagles L
at Washington Redskins D
at Chicago Bears L
at Detroit Lions W
at Green Bay Packers L
vs. Minnesota Vikings D
vs. Buffalo Bills W
vs. Miami Dolphins W
at New York Jets W
Los Angeles Rams L
New Orleans Saints L
beltazor
Charlie Firpo
rva
tamas424
A védelem nem gyengült semmit. Csupa fiatal játékosból áll akik egy év alatt csak tapasztaltabbak lettek.
Az igazi kérdés, hogy az offense melyik formáját fogja hozni. Ha a jobbat akkor akár SB run is lehet, ha nem akkor meg még a playoff is necces. Én azért bízom benn hogy Frederick visszatérése összerántja a falat.
több mint 6 éve
Szerintem 9-7,10-6 és jóindulatú voltamérdekes->Papíron 9. legkönnyebb sorsolás.14-2, most mondom.
vs. New York Giants W
at New York Giants D
at Philadelphia Eagles L
at Washington Redskins D
at Chicago Bears L
at Detroit Lions W
at Green Bay Packers L
vs. Minnesota Vikings D
vs. Buffalo Bills W
vs. Miami Dolphins W
at New York Jets W
Los Angeles Rams L
New Orleans Saints L
beltazor
Charlie Firpo
rva
több mint 6 éve
10-6 és jóindulatú voltamérdekes->Papíron 9. legkönnyebb sorsolás.14-2, most mondom.
vs. New York Giants W
at New York Giants D
at Philadelphia Eagles L
at Washington Redskins D
at Chicago Bears L
at Detroit Lions W
at Green Bay Packers L
vs. Minnesota Vikings D
vs. Buffalo Bills W
vs. Miami Dolphins W
at New York Jets W
Los Angeles Rams L
New Orleans Saints L
beltazor
Charlie Firpo
több mint 6 éve
érdekes->Papíron 9. legkönnyebb sorsolás.14-2, most mondom.
vs. New York Giants W
at New York Giants D
at Philadelphia Eagles L
at Washington Redskins D
at Chicago Bears L
at Detroit Lions W
at Green Bay Packers L
vs. Minnesota Vikings D
vs. Buffalo Bills W
vs. Miami Dolphins W
at New York Jets W
Los Angeles Rams L
New Orleans Saints L
beltazor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Kifejezetten kikötötték neki, hogy 3-4 marad.Mert lehet, hogy Gregg Williams érkezésével nem 3-4 lesz az alap?Madden gondolatok:és ő miért kéne a jets 3-4es védelmébe?
Jets 1/3 - DLaw + 4 kor 😀
beltazor
Amadeus
somoskovig
több mint 6 éve
Vlahol olvastam hogy a Jets erdeklodott Dlaw felol. Igy nekik akartam lepasszolni.Mert lehet, hogy Gregg Williams érkezésével nem 3-4 lesz az alap?Madden gondolatok:és ő miért kéne a jets 3-4es védelmébe?
beltazor
Amadeus
somoskovig

több mint 6 éve
Mert lehet, hogy Gregg Williams érkezésével nem 3-4 lesz az alap?Madden gondolatok:és ő miért kéne a jets 3-4es védelmébe?
beltazor
Amadeus
több mint 6 éve
Madden gondolatok:és ő miért kéne a jets 3-4es védelmébe?
beltazor
több mint 6 éve
Arra valahogy nem érzek sok esélyt, hogy ikszeltek a Gillette-ben, mondjuk még mindig sanszosabb, mint a négy döntetlen 😀