NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
41
6
2:15, ARENA4
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Charlie igen, igazad is van,de szezon közbe is volt 1-2 meccs amikor ilyen 2 elkapása volt. Szerintem ő is azt várná h olyan szerepet kapjon mint Megatron,Julio Jones,A.J. Green,Gordon mert képes rá,Továbbra is tartom h ennek az Onak sokkal jobban kéne támogatnia ezt a jelenlegi D-t.
Az a baj h ha van fal és Romo is jó, és Dez is, akkor nincs futás v Murray épp sérült, amikor Deznek nem megy megy Williamsnek, máskor Wittennek megy,aztán Murray jó, de olyan h tartósan az egész O működjön olyan nincs. Nagyon sokszor van h1-2 negyedig egy first down sincs meg Romoval,Dezzel,Williamsel,Wittenel,Murrayvel ami vicc.
Azért abban mindenki egyet ért hogy ha ezt az Ot Belichik,Payton stb stábja vezérelné, nem itt tartanánk.
Más: nyomás van secondary is. ilyen egyszerű. Meg ha megfelelő séma.lsd Newman Bengals stb...itt azt se tudná hol van, meg mit kéne csinálnia...
több mint 12 éve
Romo apropojan meg kell mutatnom ezt a cikket. eredetileg nem akartam, mert ekkora baromsagot Schein off-season okorsege otas nem lattam, de vegulis ez is peldaerteku:Amúgy szépen csöndben,a háttérbe de Murray összehozhatja az 1000 yardos szezont,valami 150 yard kell még neki.2006 óta első futónk lenne.Ha ennek ellenére se leszünk bent a rájátszásba,akkor mondják csak,hogy több futás kell..TehenészTony sem fut rossz szezont és Dez sem, de védelem nélkül nehéz, bár nem lehetetlen.Charlie Firpo
Ez valami uj, talan egy uj kategoriat jelez. Romo szar, mert nem szerez eleg fentezi pojntot,
Nuff said.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Én azért annyiba vitatkoznék,hogy Romo tényleg nagyon jó kis szezont fut,de ez nagyban összefügg azzal is,hogy Callahan elég kis konzervatív a playhívásokkal.A hosszú playek láthatóan visszaestek tavalyhoz képest,most néztem meg 20+ yard feletti passzban tavaly 8! idén 25.ek vagyunk.És Dez pont ebben volt a legjobb,a hosszú playekben,emlékezzünk csak milyen elkapásai voltak tavaly.Amúgy szépen csöndben,a háttérbe de Murray összehozhatja az 1000 yardos szezont,valami 150 yard kell még neki.2006 óta első futónk lenne.Ha ennek ellenére se leszünk bent a rájátszásba,akkor mondják csak,hogy több futás kell..TehenészTony sem fut rossz szezont és Dez sem, de védelem nélkül nehéz, bár nem lehetetlen.Charlie Firpo
több mint 12 éve
Learytol neha a fejem fogom, de összeségében van az említett fiatal emberekben potenciál. Kar hogy az O-line 5 tagú 😀
több mint 12 éve
Amúgy szépen csöndben,a háttérbe de Murray összehozhatja az 1000 yardos szezont,valami 150 yard kell még neki.2006 óta első futónk lenne.Ha ennek ellenére se leszünk bent a rájátszásba,akkor mondják csak,hogy több futás kell..TehenészTony sem fut rossz szezont és Dez sem, de védelem nélkül nehéz, bár nem lehetetlen.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Amúgy szépen csöndben,a háttérbe de Murray összehozhatja az 1000 yardos szezont,valami 150 yard kell még neki.2006 óta első futónk lenne.Ha ennek ellenére se leszünk bent a rájátszásba,akkor mondják csak,hogy több futás kell..Nagyban köszönhető azért a falnak, Smith-Leary-Frederick trió a jövőre nézve bíztató,végre lehet egy aránylag fiatal,és megbízható fal Dallasban
több mint 12 éve
Sztem Ware nem egészséges. Vagy lehet hogy csak ezt akarom gondolni. Offense összehozott dome csapatként 28 pontot a minusz nagyon sokban. SZóval reméljük nem lesz otthoni betli.BleviBiztos hogy nem egészséges, ő is ezt mondja. De már nem is fiatal, sajnos.
Ja és dicséret a giant-s topikos írásaidért, nem is értettem, miért személyeskedtek , totál korrekt voltál.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Így van, ráadásul már Ware-t cseszegetik is az újságírók, meg gondolom a stáb is, szóval a jövőjéért - is - játszik.Offensel nem lesz gond szerintem,hozni fogják a kötelezőt,a defense pedig biztos megérzi Lee hiányát,de most a fejekben kéne ott rendet tenni,mert azért chicago ellen is látszott,hogy vele együtt volt szar a defense.Az alapja az egésznek pedig PRESSURE PRESSURE PRESSURE szval én Ware-től várok az utolsó 3 meccsre egy nagy visszatérést.TehenészÉn nem láttam a hétfői meccset, nem is nézem meg, de kicsit vitatkoznék veled. Dez-nek már van 3 fumblija, az oakland elleni nagyon csúnya volt, egyszerűen elbizonytalanodott, a védők ezt megérzik és kiverik a kezéből a labdát. Ahogy a fiú fejben összeáll, nem lesz gond. Tony szerintem ezért hanyagolja.Charlie FirpoLeet max a PO-ra hoznám vissza, ami nélküle valszeg nem lesz meg.. szóval furcsa egy helyzet.Ami benne is lenne simán az offensbe,de sajnos nem tudják valamik,valakik miatt megcsinálni.Top5be kéne lenni ennek az Onak a statok alapján,nem 22.nek....
Szerintem akkor van esélyünk ha az offense három meccsen keresztül kiemelkedően játszik.Blevi
ez a hétfői meccs teljes letargiába taszított...
Amugy Dezt jobban kéne tömni,többre képes, nem kapja meg azt a mennyiséget,mint amit kellene.persze ez csak 1 dolog, sokkal kreatívabbnak kéne lenni, bátrabbnak stb.Kroos
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Sztem Ware nem egészséges. Vagy lehet hogy csak ezt akarom gondolni. Offense összehozott dome csapatként 28 pontot a minusz nagyon sokban. SZóval reméljük nem lesz otthoni betli.
több mint 12 éve
Offensel nem lesz gond szerintem,hozni fogják a kötelezőt,a defense pedig biztos megérzi Lee hiányát,de most a fejekben kéne ott rendet tenni,mert azért chicago ellen is látszott,hogy vele együtt volt szar a defense.Az alapja az egésznek pedig PRESSURE PRESSURE PRESSURE szval én Ware-től várok az utolsó 3 meccsre egy nagy visszatérést.Én nem láttam a hétfői meccset, nem is nézem meg, de kicsit vitatkoznék veled. Dez-nek már van 3 fumblija, az oakland elleni nagyon csúnya volt, egyszerűen elbizonytalanodott, a védők ezt megérzik és kiverik a kezéből a labdát. Ahogy a fiú fejben összeáll, nem lesz gond. Tony szerintem ezért hanyagolja.Charlie FirpoLeet max a PO-ra hoznám vissza, ami nélküle valszeg nem lesz meg.. szóval furcsa egy helyzet.Ami benne is lenne simán az offensbe,de sajnos nem tudják valamik,valakik miatt megcsinálni.Top5be kéne lenni ennek az Onak a statok alapján,nem 22.nek....
Szerintem akkor van esélyünk ha az offense három meccsen keresztül kiemelkedően játszik.Blevi
Amugy Dezt jobban kéne tömni,többre képes, nem kapja meg azt a mennyiséget,mint amit kellene.persze ez csak 1 dolog, sokkal kreatívabbnak kéne lenni, bátrabbnak stb.Kroos
több mint 12 éve
Én nem láttam a hétfői meccset, nem is nézem meg, de kicsit vitatkoznék veled. Dez-nek már van 3 fumblija, az oakland elleni nagyon csúnya volt, egyszerűen elbizonytalanodott, a védők ezt megérzik és kiverik a kezéből a labdát. Ahogy a fiú fejben összeáll, nem lesz gond. Tony szerintem ezért hanyagolja.Leet max a PO-ra hoznám vissza, ami nélküle valszeg nem lesz meg.. szóval furcsa egy helyzet.Ami benne is lenne simán az offensbe,de sajnos nem tudják valamik,valakik miatt megcsinálni.Top5be kéne lenni ennek az Onak a statok alapján,nem 22.nek....
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Leet max a PO-ra hoznám vissza, ami nélküle valszeg nem lesz meg.. szóval furcsa egy helyzet.Ami benne is lenne simán az offensbe,de sajnos nem tudják valamik,valakik miatt megcsinálni.Top5be kéne lenni ennek az Onak a statok alapján,nem 22.nek....
Amugy Dezt jobban kéne tömni,többre képes, nem kapja meg azt a mennyiséget,mint amit kellene.persze ez csak 1 dolog, sokkal kreatívabbnak kéne lenni, bátrabbnak stb.
több mint 12 éve
Most már azt mondják, hogy Lee out, és jövő hétre is questionable. Lacy meg játszik. Bajok lesznek.gorbelEzt hogy hozták össze? Reggel még expected to play,most meg már kérdéses a jövőheti megjelenés is.Azért Amerikától nagyobb szakértelmet várna az ember
több mint 12 éve
Leet max a PO-ra hoznám vissza, ami nélküle valszeg nem lesz meg.. szóval furcsa egy helyzet.Szerintem akkor van esélyünk ha az offense három meccsen keresztül kiemelkedően játszik.
több mint 12 éve
In exchange for the guarantees, the deal allows the Cowboys to reduce Scandrick’s compensation and save $4.5 million on the salary cap over the next three seasons.a lényeg
több mint 12 éve
Most már azt mondják, hogy Lee out, és jövő hétre is questionable. Lacy meg játszik. Bajok lesznek.gorbelLacy sérülésből jön, Wilber majd jól megállítja!
Más: Orlando plusz két év, meg plusz pénz.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Semmi értelme erőltetni, ilyen védelemmel nem lesz ugy se playoff. eltudom képzelni h az ucsó Eagles meccs már tét nélküli lesz...
több mint 12 éve
Most már azt mondják, hogy Lee out, és jövő hétre is questionable. Lacy meg játszik. Bajok lesznek.
több mint 12 éve
Ha Rodgers fent lenne, az meg akkor azért lenne jó.Carter mikor szenvedett Harmstringet amugy??????????? ezt a szót ugy megutáltam a félcsapattal ez végez.........KroosMég meccs közbe bears ellen,húzta a lábát,aztán már nem is ment vissza a pályára.Amúgy tényleg durva ez a sok hamstring sérülés,Garret is megemlítette,hogy dolgoznak az ügyön.
Rodgers out,az kell mondjam,így fair,ha már eagles ellen se voltTehenész
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Felesleges ilyen állapotban...minek h kidőljön utána 9-10 hónapra,lsd. Spencer, Harrist se tudom egy limitált edzéssel miért kellett erőltetni..
több mint 12 éve
De milyen védelem lesz, Se lee, se Carter, Ware nem egészséges, tiszta pesszimista vagyok....nem tudom csak akkor van esélyünk ha az O k.baszott sokat van fenn és sok pontot szereznek 30 felett...remélem Garrették is rájönnek...KroosLee nem biztos,hogy nem lesz csak ma nem edzett,próbáltam megkeresni,hogy miért nem de nem találtam.
több mint 12 éve
De milyen védelem lesz, Se lee, se Carter, Ware nem egészséges, tiszta pesszimista vagyok....nem tudom csak akkor van esélyünk ha az O k.baszott sokat van fenn és sok pontot szereznek 30 felett...remélem Garrették is rájönnek...
több mint 12 éve
Carter mikor szenvedett Harmstringet amugy??????????? ezt a szót ugy megutáltam a félcsapattal ez végez.........KroosMég meccs közbe bears ellen,húzta a lábát,aztán már nem is ment vissza a pályára.Amúgy tényleg durva ez a sok hamstring sérülés,Garret is megemlítette,hogy dolgoznak az ügyön.
Rodgers out,az kell mondjam,így fair,ha már eagles ellen se volt
több mint 12 éve
Carter mikor szenvedett Harmstringet amugy??????????? ezt a szót ugy megutáltam a félcsapattal ez végez.........KroosA fejében a Chargers ellen, a lábában a Bears ellen.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Carter mikor szenvedett Harmstringet amugy??????????? ezt a szót ugy megutáltam a félcsapattal ez végez.........