Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Dez sideline soundwww.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000271580/Dez-Bryant-sideline-sound
több mint 12 éve
Nfl.comon van fenn videó a Dez fele kirohanásrol. Nézzetek érdemes. Kicsit talán meg is követem Dezt, se a viselkedés akkor is gaz.Ami a legbeszédesebb rész a videón az amikor Romo ül mellette áll Witten es Garrett. Dez bemegy közéjük es magyarázni kezd, Garrett meg mint egy majom csak néz... Ennél tobb tekintélye kene hogy legyen. Ráadásul be is kellett volna ott avatkoznia.
több mint 12 éve
Szerintem Murray jól tette úgy mond, ha nem érzi úgy, hogy 100% ne játsszon,mert arra rá mehet az egész szezon ha rásérül,Spencert is kellett erőltetni 50%os állapotban az eredmény meg is van....Carrnak is elhiszem elege van,mindent megtett de nem sok esélye volt,amiről nem ő tehetett nem értem miért nem lehetett kettőzni Megatront stb.
Garrett,Callahan takarodás..
több mint 12 éve
Igen, állítólag azt mondták neki az orvosok, hogy ha ő iy úgy gondolja, játszhat, de ő még "nem érezte magát 100%-osnak", ezért inkább még lazázik.Eatmanék arról beszélnek most, hogy Murray játszhatott volna tegnap, de ő még nem akart. Valami itt nagyon nincs rendben, hogy nálunk mindenkinek ekkora itt az arca.gorbelCowboys Break? Ezen megint leolvadna az agyam ha tényleg ez van. Amúgy épp az előbb említették hogy Carrnak volt egy kitörése, ami mellett Dez műsora állítólag eltörpül. Erről valahogy nem beszélnek, mert Dez az éretlen ugye... de azért figyelemre méltójelenség, hogy a játékosoknak pont egyszerre lett tele a hócipőjük.gyeek
Bryantet is védték, hogy kiakad, egyből ő a kezelhetetlen gyerek, és nem kapja meg a benefit of the doubt-ot.
több mint 12 éve
Eatmanék arról beszélnek most, hogy Murray játszhatott volna tegnap, de ő még nem akart. Valami itt nagyon nincs rendben, hogy nálunk mindenkinek ekkora itt az arca.gorbelCowboys Break? Ezen megint leolvadna az agyam ha tényleg ez van. Amúgy épp az előbb említették hogy Carrnak volt egy kitörése, ami mellett Dez műsora állítólag eltörpül. Erről valahogy nem beszélnek, mert Dez az éretlen ugye... de azért figyelemre méltójelenség, hogy a játékosoknak pont egyszerre lett tele a hócipőjük.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Eatmanék arról beszélnek most, hogy Murray játszhatott volna tegnap, de ő még nem akart. Valami itt nagyon nincs rendben, hogy nálunk mindenkinek ekkora itt az arca.
több mint 12 éve
Mondjuk én a következő Lions-Cowboys meccs előtt szólnék a csapatnál (Dallas) mindenkinek, hogy ne mondjanak semmit Megatronra. Múltkor RR most meg Dez...BazzaniUhh, most aztán felbaszták a futball atyúristenét és haragja lesújtott az istenkáromló gyarló Cowboysra! Küldd el nekem légyszi angolul szó szerint Dez nyilatkozatát, mert lehet hogy nem ugyanazt olvastuk. Én, mint lentebb is írtam már, azt a verziót láttam, amelyben Dez azt nyilatkozta, hogy ő is képesnek érzi magát megcsinálni olyan dolgokat mint Johnson.
Ez van itt:
espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/9861941/dez-bryant-dallas-cowboys-do-calvin-johnson-detroit-lions-do
Itt meg az van, hogy a proli funkcionális analfabéták valahogy ezt is félreértették és felfújták:
profootballtalk.nbcsports.com/2013/10/27/dez-bryant-says-his-megatron-comments-were-taken-the-wrong-way/
Akkor lennék igazán kiakadva, ha Bryant nem törekedne arra, hogy olyan jó legyen mint Johnson.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
Trade? pletyka? nem lenne rossz 😛, de szerintem mi egy ordas nagy RB tradere készülünk amiért a jövő évi fél draft cetlinket oda adjuk( ja akkor lehet Peterson 😀)
több mint 12 éve
Hetvegen mar Allen ellen jatszunk? :-/
több mint 12 éve
Remélem valaki lenyilatkozza, hogy Murray is tud mindent, amit AP, aztán utóbbi fut ellenünk 300 yardot!Attól nem kell tartani,Murray még a szokásos 3-6meccses/szezon fizetett szabadságát tölti
gorbel
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Remélem valaki lenyilatkozza, hogy Murray is tud mindent, amit AP, aztán utóbbi fut ellenünk 300 yardot!Mert örülök, hogy páran még mindig bizakodtok, de komoly csapatot idén továbbra sem vertünk meg, a védelmünk egy röhej, tudom, szedett-vedett D-line, de az nem igaz, hogy kb egyszer tudtuk siettetni Staffordot az egész meccsen (az sack is lett amúgy). A másik fele meg az, hogy nem érdekel, hogy milyen játékos Megatron, egy PO kandidáns csapat ellen még az atyaúristen sem kaphat el 329 yardot! Mit akarunk még? A defense-ből 2 játékosunk van, aki konstans normális teljesítményt tud hozni (Hatcher és Lee, utóbbi Pro Bowl szint simán), a talentekkel teletűzdelt O meg minden második meccsen befuccsol.
Sikerült elérnünk azt, hogy a 0-6-al kezdő Giants 2 meccsre kerüljön tőlünk, és én meg vagyok róla győződve, hogy vérszemet kapnak, és behúzzák a csoportot (minket a Metlifeban biztosan rommá vernek).
Most jön nekünk egy papírforma hazai, de egy ilyen vereség biztosan nem megy ki egykönnyen a fejekből, utána Saints idegenben, szerintem ki sem kellene állnunk, ezzel a D-vel esélytelen (főleg úgy, hogy Ryan miatt ők még plusz előnyben is vannak). Utána Raiders, akik az elmúlt idényekhez képest nagyon feljavultak, ha Pryort addigra nem törik össze ellenük is nagyon nehéz meccsre számítok.
Szóval lehet, hogy ez még csak a meccs utáni depresszió, de én egy 7-9-nél többet nem látok ebbe az idénybe.
több mint 12 éve
Elnéztem,azt hittem az Oakland is még a bye előtt lesz.Mindegy,akkor ugy mondom hogy a következő 3 meccsből nem lehetetlen egy 2-1et kihozni,onnan meg a három csoportmeccsel meglehet a pozitív mérleg.Bazzani,a buzi media által lett ennyire felfújva ez a CJ-Bryant párhuzam szvsz.Volt miről beszélni/írni a héten,én rengetegszer éreztem hogy a media akar kicsikarni valamelyikükből valami velőset a másikról hogy aztán azon lehessen csámcsogni egész héten.Bryant annyit mondott hogy minden olyat meg tud csinálni amit CJ is.Ez egyrészt - még ha egy kis csúsztatással is - de nem áll messze a valóságtól,másrészt semmi sértő,támadó nem volt.Mit kellett volna mondani?Hogy ő igazából sokkal rosszabb játékos és a cipőjét se kötheti be?(még javában az uborka szezonban volt egy interjú Dezzel,valamelyik szintén nagytudású megkérdezte,hogy mit gondol,ő és az offense képes lenne összehozni egy 2000 yardos szezont?Bryant persze mondta hogy igen(mi mást mondott volna),más nap az nfl.comon fenn volt hogy Bryant 2000 yardot fogja megcélozni idén...no comment...)Az ilyen kérdések a legtipikusabb hatás vadász firkászok jellemzője,akit a legkevésbé érdekel az éppen interjúvolt alanya,vagy hogy miről is ír,ért e hozzá egyáltalán,van e valóság alapja,csak jó nagyot szóljon.
(Egyébként ennyi erővel azt is ki lehetett volna ragadni,hogy Johnson azt mondta Bryantről hogy a route running-ot leszámítva nagyon jó elkapó,ugyanis ez kb a tavalyi szezon fele óta nettó baromság semmi több,iszonyat pontos és fegyelmezettek lettek Bryantnek a routja,talán leginkább ennek köszönhette a tavalyi szintlépést.De ez már csak nagyon zárójeles megjegyzés)
a győzelmet meg mindig az a csapat érdemli meg amelyik nyer,ezen ne rágd magad 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Ha a 3.futás helyett csak letérdel Romo akkor marad vagy 20mp-ünk a drivera mínusz amennyi lepörög a kickoff return alatt.Mondjuk én a következő Lions-Cowboys meccs előtt szólnék a csapatnál (Dallas) mindenkinek, hogy ne mondjanak semmit Megatronra. Múltkor RR most meg Dez...
Nem érdemeltük meg, remélem a POban találkozunk.
több mint 12 éve
Távol álljon tőlem hogy Redet védjem de...Ha jól emlékszem 1:24 volt hátra amikor 27-24nél megkaptuk a labdát,gyakorlatilag rögtön field goal távolságban.A Lionsnak volt két időkérése,meg nekünk is.Ha a 3rd down playnél nem szopjuk be azt a holdingot,akkor - lévén hogy a D már kifujta a timeoutjait - szépen az óra lepereg 0:44ig mi kérünk egy időt,Bailey ha belövi az 53 yardos FGt(ami látva az aznapi formáját egyáltalán nem volt egy vállalhatatlan dolog)a Lionsnak van cca 40 másodperce végig menni a pályán,időkérés nélkül.Azért nagyon nem mindegy hogy erre 1:02ed van vagy 40 másodperc.(még ha a Durham-Johnson féle hosszú passz valamelyikét így is benyeltük volna,a játékidő kb fele lemegy csak azzal hogy Staffordék felérjenek a LoSra)Cowboykarcsiőszintén szólva vártam, hogy mikor fújnak holdingot, egész meccsen összesen kettő volt, ha jól emlékszem. egyszer ugye itt, egyszer meg egy punt során, amikor ránk fújtak holdingot, a Harris ellenit meg le se szarták.
nekem egyébként az is fájt, hogy draw playeket hívtak első két down-ra. hogy a picsába lehet két futásból mínusz két yardot menni ilyen szituációban? főleg, hogy szerintem egész meccsen egyetlen pozitív draw sem volt. ilyenkor azt a játékot kell elővenni, amit már próbáltunk aznap, és bejött, nem?
Konzervatív PC volt?Nyilván,ha már be lett linkelve ez a diagramm,azt is mondhatom hogy 99%os nyerési esélynél nem kockáztatott,nem véletlen hogy amikor a Lions bebukta a 4th down és megkaptuk a labdát Billick már arról beszélt hogy mi lesz a 'Boys-al most hogy 5-3al állnak...Ha hívtunk volna valami passz playt,incomplete,aztán a Lions jön szűk egy és egynegyed perccel a vége előtt(azt nem is említve hogy mondjuk esetleg pont Bailey is kihagyja a FGt,esetleg a Lionsnak még időkérése is maradhat),akkor meg azért lenne most hülye Garrett,itt mindenki szerint,mert miért nem futottunk.Nem azt mondom hogy a lehető legjobb döntés volt,de szerintem,1:24el a vége előtt,úgy hogy az ellenfélnek csak 2 időkérése van,gyakorlatilag rögtön field goal távolságban,elfogadható és magyarázható döntés volt egy olyan scenario választása a részéről,ami a lehető legkevesebb kockázattal jár.Személy szerint 2nd downál kiküldtem volna az Ot mondjuk egy 3WR 1TE 1RB felállásban,akár még shutgunba is,és súgtam volna Romonak két playt,egy viszonylag biztonságos passplayt,meg valami running playt,aztán a presnap read alapján Romo eldönti hogy mi legyen.De nem én vagyok az edző.Cowboykarcsinem akar kockáztatni, na de mi lett volna, ha blokkolja a FG-t a Lions, és labdát visszaviszik TD-re? az egyetlen kockázatmentes play a kneel down, de azt meg kell szolgálni. mi lett volna, ha mondjuk a kickoffot visszaviszi TD-re a Lions?
A 4 vereség közül mindegyik minimum PO contender csapatok ellen voltak,a négyből háromnak ligaszinten top10es irányítója van.Na ők azok akikkel az idei D semmit nem tud kezdeni a szarból várépített Dline miatt,pedig egy rájátszásban javarészt ők fognak szembe jönni.A Lions ellen az utolsó negyedben 24(!) azaz huszonnégy pontot kaptunk az utolsó negyedben(!).A Chargers ellen,kb ugyan ezt láttuk,csak ott jobban megoszlott a két utolsó negyed között,a Broncos elleni meccsre meg gondolom mindenki emlékszik.Arra akadok kilyukadni hogy mekkora faszság volt RR elküldése és egy teljesen új séma ide hozatala csak azért mert az majd milyen jó lesz.Itt tenném hozzá hogy nekem ez a majd három éve tartó akut sérülés hullám is nagyon gyanús,ez egyszerűen nem lehet véletlen,Ratlifel is mi volt már?Spencer helyzetének a kezelése az ultimate fail,mert 1.,Ratliffel ellentétben Spence talán idén is all pro szinten játszott volna,2.,szintén Ratliffel ellentétben vele hosszú távon számolt még a csapat,ehhez képest kb 90% az esély rá hogy jövőre máshol fog játszani(...khmm..saints...khmm),ja és persze idén fizetjük neki emellett a tag-et is ugy hogy volt vagy 5 snappet a pályán idén?Cowboykarcsi38 snap az az 5, de persze a lényegen nem változtat.
tegnap nem láttam press coverage-et egyáltalán. amikor így játszottunk, akkor 400 yardot szívtunk Riverstől, és 400 yardot szívtunk Manningtől (igazából mindkét Manningtől).
mondjuk a végén állítólag nem volt Mo, Church, szóval a nickel secondary 60 százaléka csere volt, DE ez sem menti fel őket az alól, hogy egy perc alatt végigment a pályán a Lions. lehet, hogy pont a press coverage hiányzott ahhoz, hogy a hosszú passznál, amit Durham elkapott, odaérjen a DL.
Viszont annak ellenére hogy sem mérleg szerint,sem - összességében - mutatott játék szerint nem vagyunk előrébb mint tavaly vagy tavaly előtt ugyan ilyenkor,magasan most van a legnagyobb esélyünk egy POra az elmúlt 3 év közül.szerintem a bye-ig egy 6-5 simán hozható,onnan meg ha csak a 3 csoport meccset hozzuk(mondjuk kettő idegenben lesz)az már 9-7,az meg idén több mint valószínű hogy viszi ezt a csoportot.Persze az egy másik kérdés hogy a rájátszásban meddig jutnánk.Cowboykarcsibye week-ig 6-5 az fantasztikus lenne, mert már csak két meccsünk van addig (MIN o, NO i). az biztos, hogy a következő meccset hozni kéne, aztán NO-ban... nos, a két legutolsó ottani meccsből egyszer nyertünk (a 13-0-ás Saints ellen), egyszer pedig egy Roy Williams fumble-nyire (a Saints gólvonala előtt) voltunk a győzelemtől. én bizakodok.
több mint 12 éve
Rendben volt a futás be hívása. Kivéve az utolsó külsőt, megadta az esélyt a bíroknak hogy másodszor visszahozzak a meccsbe a Lionst. A baj az hogy az O-line tegnap totális csődöt mondott. Ok nem volt sack, de Romo ugy futkározot a 4 man rush elől hogy nekem fajt nézni.Futás pedig megint 0. 60 yard??? Hagyjuk mar. Amugy lehet mondani h a D be szopott n+1 pontot, de szereztek 4 labdát! Amiből ugy szedtunk ossze 10 pontot hogy egy 53 yardos FG + egy short field TD (5yard ?), ami Dez zsenije nélkül nem lett vna meg...offense nagyon gyenge volt idén 7. Alkalommal, Ja hogy nekünk offenzív minded HC zseninek van.... (n)
több mint 12 éve
Távol álljon tőlem hogy Redet védjem de...Ha jól emlékszem 1:24 volt hátra amikor 27-24nél megkaptuk a labdát,gyakorlatilag rögtön field goal távolságban.A Lionsnak volt két időkérése,meg nekünk is.Ha a 3rd down playnél nem szopjuk be azt a holdingot,akkor - lévén hogy a D már kifujta a timeoutjait - szépen az óra lepereg 0:44ig mi kérünk egy időt,Bailey ha belövi az 53 yardos FGt(ami látva az aznapi formáját egyáltalán nem volt egy vállalhatatlan dolog)a Lionsnak van cca 40 másodperce végig menni a pályán,időkérés nélkül.Azért nagyon nem mindegy hogy erre 1:02ed van vagy 40 másodperc.(még ha a Durham-Johnson féle hosszú passz valamelyikét így is benyeltük volna,a játékidő kb fele lemegy csak azzal hogy Staffordék felérjenek a LoSra)Konzervatív PC volt?Nyilván,ha már be lett linkelve ez a diagramm,azt is mondhatom hogy 99%os nyerési esélynél nem kockáztatott,nem véletlen hogy amikor a Lions bebukta a 4th down és megkaptuk a labdát Billick már arról beszélt hogy mi lesz a 'Boys-al most hogy 5-3al állnak...Ha hívtunk volna valami passz playt,incomplete,aztán a Lions jön szűk egy és egynegyed perccel a vége előtt(azt nem is említve hogy mondjuk esetleg pont Bailey is kihagyja a FGt,esetleg a Lionsnak még időkérése is maradhat),akkor meg azért lenne most hülye Garrett,itt mindenki szerint,mert miért nem futottunk.Nem azt mondom hogy a lehető legjobb döntés volt,de szerintem,1:24el a vége előtt,úgy hogy az ellenfélnek csak 2 időkérése van,gyakorlatilag rögtön field goal távolságban,elfogadható és magyarázható döntés volt egy olyan scenario választása a részéről,ami a lehető legkevesebb kockázattal jár.Személy szerint 2nd downál kiküldtem volna az Ot mondjuk egy 3WR 1TE 1RB felállásban,akár még shutgunba is,és súgtam volna Romonak két playt,egy viszonylag biztonságos passplayt,meg valami running playt,aztán a presnap read alapján Romo eldönti hogy mi legyen.De nem én vagyok az edző.
A 4 vereség közül mindegyik minimum PO contender csapatok ellen voltak,a négyből háromnak ligaszinten top10es irányítója van.Na ők azok akikkel az idei D semmit nem tud kezdeni a szarból várépített Dline miatt,pedig egy rájátszásban javarészt ők fognak szembe jönni.A Lions ellen az utolsó negyedben 24(!) azaz huszonnégy pontot kaptunk az utolsó negyedben(!).A Chargers ellen,kb ugyan ezt láttuk,csak ott jobban megoszlott a két utolsó negyed között,a Broncos elleni meccsre meg gondolom mindenki emlékszik.Arra akadok kilyukadni hogy mekkora faszság volt RR elküldése és egy teljesen új séma ide hozatala csak azért mert az majd milyen jó lesz.Itt tenném hozzá hogy nekem ez a majd három éve tartó akut sérülés hullám is nagyon gyanús,ez egyszerűen nem lehet véletlen,Ratlifel is mi volt már?Spencer helyzetének a kezelése az ultimate fail,mert 1.,Ratliffel ellentétben Spence talán idén is all pro szinten játszott volna,2.,szintén Ratliffel ellentétben vele hosszú távon számolt még a csapat,ehhez képest kb 90% az esély rá hogy jövőre máshol fog játszani(...khmm..saints...khmm),ja és persze idén fizetjük neki emellett a tag-et is ugy hogy volt vagy 5 snappet a pályán idén?
Ettől még Garrett egy eléggé kaki edző,csak az a baj hogy egy ilyen D mellett a liga legjobb offense gurujával is max jobb alapszakasz mérleggel kerülnénk be a rájátszásba több esélyünk ott úgy sem lenne.
Viszont annak ellenére hogy sem mérleg szerint,sem - összességében - mutatott játék szerint nem vagyunk előrébb mint tavaly vagy tavaly előtt ugyan ilyenkor,magasan most van a legnagyobb esélyünk egy POra az elmúlt 3 év közül.szerintem a bye-ig egy 6-5 simán hozható,onnan meg ha csak a 3 csoport meccset hozzuk(mondjuk kettő idegenben lesz)az már 9-7,az meg idén több mint valószínű hogy viszi ezt a csoportot.Persze az egy másik kérdés hogy a rájátszásban meddig jutnánk.
több mint 12 éve
The fine art of finding ways to lose:win háttérnek is elmegy ha túl jól érzed magad, vagy csak simán azt akarod, hogy fájjon.. 0.99WP-ről bukó, ...Istenem.
gyeek
több mint 12 éve
jól van, Skins azért hozta a papírformát.szerk: eddig azt hittem, a san diego-i 21-10-ről 21-30 csúnya, de ma a soon-to-be-bravehearts 21-7-ről tudott kikapni 21-45-re, na ez a nem semmi. mág akkor is, ha RGknee megint megsérült
több mint 12 éve
Az első nyolc meccsnek - és sajnos a mainak is - az már tanulsága, hogyha a védőfal nem generál iszonyat nyomást, akkor szétdobálnak minket. A mai megint ilyen broncos-os volt, csak most Tony nem dobott szart, de végig az volt az érzésem, hogy nem is rizikózik. Ware majd visszatér, Murray is - ja sajnos túl sokat láttam Randle-be vagy a támadó fal nem tudott felyet csinálni, de 17 yard ? Észrevettétek, hogy Witten lassan, de fokozatosan kikopik?
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
The fine art of finding ways to lose:
több mint 12 éve
háromnegyed, de egyébként igazad van.Yep. Nem mentség a viselkedésére, de ugyanakkor érthető.Többször visszanézve a Dez kiborul c. videókat rájöttem, hogy Ware nem 1x meg 2x bunyózott élete során, nagyon ügyesen nyugtatta Byrant-et.Az a baj hogy azért nem volt megjátszva többet mert a két csapat passrusha közt ég és föld volt a különbség. Nézd meg hányszor kapott normális labdát. A TD is csúnyán underthrow volt de valahogy össze szedte. Gondolom frusztrálta hogy jól ment és nem kap ladbát vagy ha kap szar.Blevi
CJ -> 14 rec 329 yard 1TD
DB -> 3 rec 72 yrad 2TD
A meccs során is volt egy statisztikai adat, miszerint az 50 első meccsükön elért eredmények szerint Bryant jobban teljesített mint Johnson.
Természetesen itt adott a feltevés, hogy ha többször meg lett volna játszva Dez, akkor most verhetné a mellét, hogy ki az a Megatron, és valószínű, hogy a csapat is nyert volna.
De nálunk mindig ott van az a volna... És ez engem dühít, hát még Dezt, mint játékost.Wong
Azt a nyilvánvaló tényt meg majdnem elfelejtettem leírni, hogy Lee egy fél Isten !!Wong
több mint 12 éve
Yep. Nem mentség a viselkedésére, de ugyanakkor érthető.Többször visszanézve a Dez kiborul c. videókat rájöttem, hogy Ware nem 1x meg 2x bunyózott élete során, nagyon ügyesen nyugtatta Byrant-et.Az a baj hogy azért nem volt megjátszva többet mert a két csapat passrusha közt ég és föld volt a különbség. Nézd meg hányszor kapott normális labdát. A TD is csúnyán underthrow volt de valahogy össze szedte. Gondolom frusztrálta hogy jól ment és nem kap ladbát vagy ha kap szar.Blevi
DB -> 3 rec 72 yrad 2TD
A meccs során is volt egy statisztikai adat, miszerint az 50 első meccsükön elért eredmények szerint Bryant jobban teljesített mint Johnson.
Természetesen itt adott a feltevés, hogy ha többször meg lett volna játszva Dez, akkor most verhetné a mellét, hogy ki az a Megatron, és valószínű, hogy a csapat is nyert volna.
De nálunk mindig ott van az a volna... És ez engem dühít, hát még Dezt, mint játékost.Wong
Azt a nyilvánvaló tényt meg majdnem elfelejtettem leírni, hogy Lee egy fél Isten !!
több mint 12 éve
Többször visszanézve a Dez kiborul c. videókat rájöttem, hogy Ware nem 1x meg 2x bunyózott élete során, nagyon ügyesen nyugtatta Byrant-et.Az a baj hogy azért nem volt megjátszva többet mert a két csapat passrusha közt ég és föld volt a különbség. Nézd meg hányszor kapott normális labdát. A TD is csúnyán underthrow volt de valahogy össze szedte. Gondolom frusztrálta hogy jól ment és nem kap ladbát vagy ha kap szar.
DB -> 3 rec 72 yrad 2TD
több mint 12 éve
Többször visszanézve a Dez kiborul c. videókat rájöttem, hogy Ware nem 1x meg 2x bunyózott élete során, nagyon ügyesen nyugtatta Byrant-et. CJ -> 14 rec 329 yard 1TD
DB -> 3 rec 72 yrad 2TD
De nálunk mindig ott van az a volna... És ez engem dühít, hát még Dezt, mint játékost.
több mint 12 éve
Japp, de végig nyomás alatt volt Romo. A passprotection őőő nem volt az igazi.Smith is egy agysebész. jövőhéten megint ezeknek fogok szurkolni. siralmas.beltazortíz ilyen volt a meccsen, ott pont befújták. semmit sem csinált senki sem másképpen, mint az előző kb 60 play során.
nulla sack-et csináltak Romón, csak szólok.slowmotion