Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Azok a nüanszok egy győztes típusú HC val közel 50-50%-os lenne...
Más: Murray és Dunbar is egész héten edzett.
Austin ezen a héten sem eddz...kezd már ez is gyanús lenni,nem tom fog e még nálunk játszani ő is... remélem majd eltudjuk tradelni v vmi amivel a legjobban jövünk ki pénzügyileg...
Ratliff Bears és Chiefsnél is járt....rohadjon meg..vmit biztos bekamuzott remélem JJék nem hagyják annyiban. Nem hiszem azért várunk 1 éve egész felkészülés alatt, h év közben kivágjuk,azért vártunk h rendbe jöjjön,és amikor már azt mondta ratliff v ügynöket v bekamuztak valamit utána vágtuk ki amikor úgy tűnt nem tud játszani..kivágjuk rögtön tud...persze..

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Claiborne a következő 2 meccset biztos kihagyja, a Giants ellen tér vissza. Így marad 3 corner: Carr, Scandrick, Webb. Nem tudom mi volt Sterling Moore bűne, de lehet most jól jönne, Pellerinnél csak jobb lehet. Még mindig FA.gyeek
Webb-el azért lehet bajba leszünk,bár nem tudom mennyire mély Vikings elkapók terén.Másrészt úgy néz ki,hogy Church játszani fog,Heath pedig bíztató előző meccs alapján,szval ott rendbe leszünk.

Most olvastam espn cowboys blogon,hogy 2011 óta, .500 alatti csapat ellen 16-1 (legjobb a ligába), .500 vagy felette lévő csapat ellen viszont 4-19 ( 28. a ligába).Gondoljunk csak vissza milyen nüanszokon mentek el azok a meccsek ..
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 599 — Grady Judd fan
Claiborne a következő 2 meccset biztos kihagyja, a Giants ellen tér vissza. Így marad 3 corner: Carr, Scandrick, Webb. Nem tudom mi volt Sterling Moore bűne, de lehet most jól jönne, Pellerinnél csak jobb lehet. Még mindig FA.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
Watersszel gondban vannak, hogy mit is kéne csinálniuk, a vezetőségből valaki végtelenül naiv sors-kisértésében Edgar Jonest tette IR-designated to return stástuszba. Pár hetet regenerálódna Waters, aztán kiderülne tud-e játszani. Pár hét simán belefér szerintem, Arkin és Weems egész szezonban az inaktívak listáját erősítette például.gyeek
Arkin azóta PS-be került, valakit ki kellene tenni a keretből, hogy felhívhassákslowmotion
Nem arra értettem. Arkint nem sürgős felhívni, de ha muszály, akkor Weemset el lehet küldeni nyugodtan egyebek iránt. 😊gyeek
ez mondjuk igaz.
több mint 12 éve
Watersszel gondban vannak, hogy mit is kéne csinálniuk, a vezetőségből valaki végtelenül naiv sors-kisértésében Edgar Jonest tette IR-designated to return stástuszba. Pár hetet regenerálódna Waters, aztán kiderülne tud-e játszani. Pár hét simán belefér szerintem, Arkin és Weems egész szezonban az inaktívak listáját erősítette például.gyeek
Arkin azóta PS-be került, valakit ki kellene tenni a keretből, hogy felhívhassákslowmotion
Nem arra értettem. Arkint nem sürgős felhívni, de ha muszály, akkor Weemset el lehet küldeni nyugodtan egyebek iránt. 😊

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
Arkin azóta PS-be került, valakit ki kellene tenni a keretből, hogy felhívhassák
több mint 12 éve
Watersszel gondban vannak, hogy mit is kéne csinálniuk, a vezetőségből valaki végtelenül naiv sors-kisértésében Edgar Jonest tette IR-designated to return stástuszba. Pár hetet regenerálódna Waters, aztán kiderülne tud-e játszani. Pár hét simán belefér szerintem, Arkin és Weems egész szezonban az inaktívak listáját erősítette például.

több mint 12 éve
rkstzz Baltimore Ravens 473 — justinblackmonpohara
Múlt hetet végigtolta limitálva, ha jól tudom. Ettől még lehet inaktív a héten is. (nem lesz)

Teljes értékű edzésen volt, tényleg itt az alagút. 😀
több mint 12 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Alagút a fény végén: Murray újra edzésbe állt.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
"Jason Garrett hasn't ruled brian Waters out for the season." úgy legyen!!!

JJ pedig azt nyilatkozta, hogy többet lesz ezentúl az oldalvonal mellett... nagyon elégedetlen a 4-4-el! Esetleg kezdi végre kapisgálni, hogy JG fos? 😊

és ez??? "The Ravens have waived veterans Michael Huff and Marcus Spears"speeedy1
helyes, remélem 2 hét hét múlva már ő hívja a playeket 😊beltazor
Jaja! 😊 Owner, GM, HC, OC és ha kell beáll a falba pass rusht generálni 😊
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd

és ez??? "The Ravens have waived veterans Michael Huff and Marcus Spears"speeedy1
Spears igazi 3-4-es DE, Huff meg állítólag nagyon trehány volt. De ki tudja, ha nincs jobb...
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan

JJ pedig azt nyilatkozta, hogy többet lesz ezentúl az oldalvonal mellett... nagyon elégedetlen a 4-4-el! Esetleg kezdi végre kapisgálni, hogy JG fos? 😊

helyes, remélem 2 hét hét múlva már ő hívja a playeket 😊

több mint 12 éve

és ez??? "The Ravens have waived veterans Michael Huff and Marcus Spears"
több mint 12 éve
A legnagyobb baj, hogy ha bevergődünk valahogy a rájátszásba még a végén Garrett marad egy újabb évre... de be fogunk vergődni kétségetek ne legyen! JJ fonnyadt agya pedig nem fogja fel, hogy el kell küldeni Callahannel együtt csomagban!!! Sőt Callahant idény közben kivágnám (lásd tavaly Ravens) Nézze meg hol tart az a középszer Pats tele sérülésekkel... de még lehetne sorolni a példákat! Nem is tudom minek örülnék jobban, egy rájátszás meccsnek ahol valljuk be nincs sok esélyünk vagy ismét maradjunk le és szedje Red a sátorfáját a bamba fejével együtt!!!
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
A fal innentől egyre sz.rabb lesz, secondary és a d-line romokban...8-8 már bravúr lenne, same old szar maradt, stáb nagy részének menni kellene!! (persze lehet megtáltosodunk, Leary,Bernadett, atom lesz, 5-8 számú D emberek sackelnek mindekit, lesz futás, Callahan zseniálisan hív majd, Secondary üti le a labdákat, Garrett normálisan tud menedzselni,időt zseniálisan futattja stb...)

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
egyébként Eatman annyit finomított a sérülthelyzeten, hogy Waters valószínűleg out for season, Claiborne biztosan nem játszik a Vikings ellen
több mint 12 éve
Webb mellet nem volt elkapása CJ-nek. 😊
4 TO-val már meccset kell nyerni... igaz 6al is majdnem kikaptunk.
Akkor most lesz ideje bizonyítani,mert Mo could miss 2 weeks because of a hamstring injury .
Ja és akkor még nincs említve se Waters,se Church.Tehenész
Waters out for season.gorbel
mondhatni épp ideje volt, nehogy Tony túlzottan elkényelmesedjen...
több mint 12 éve
Akkor most lesz ideje bizonyítani,mert Mo could miss 2 weeks because of a hamstring injury .
Ja és akkor még nincs említve se Waters,se Church.Tehenész
Waters out for season.
több mint 12 éve
Ja és akkor még nincs említve se Waters,se Church.
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Rendben!Nem akartalak felzaklatni! 😀
több mint 12 éve
Trade? pletyka? nem lenne rossz 😛, de szerintem mi egy ordas nagy RB tradere készülünk amiért a jövő évi fél draft cetlinket oda adjuk( ja akkor lehet Peterson 😀)Kroos
Hehhe!Csak szeretned kisfiam! 😀ZoliZoltán
Senki nem szeretné, 10+ millát keres, nekünk 2 misink van a sapi alatt, az is kell majd a jövőbeli IR-ek miatt, end of story.
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Trade? pletyka? nem lenne rossz 😛, de szerintem mi egy ordas nagy RB tradere készülünk amiért a jövő évi fél draft cetlinket oda adjuk( ja akkor lehet Peterson 😀)Kroos
Hehhe!Csak szeretned kisfiam! 😀
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
Dez sideline sound
 www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000271580/Dez-Bryant-sideline-soundWong
ez semmi 😊 (ennél durvább ordibálás van, egy bekapott gólnál a csapatomban)

Defense-t én a védelmembe venném..31pontból 24et negyedik negyedbe kaptunk.Kik is voltak akkor a pályán? kezdő safety páros Hamilton-Heat,cornereknél meg ugye Carr-Scandrck-Webb,Dline ugye rég tudott,hogy elég lyukas,egyedül a LB sor volt hiánytalan. Ilyen felállással nem lehet megfogni egy Calvin Johnson féle támadóegységet,a legjobb játékosokkal ellátott csapatok sem képesek sokszor.Turnover mutató +9 jelenleg,amit vártunk idénre,csak azt nem,hogy az OFFENSE ebből most már mondhatjuk,hogy konstansan nem tud mit kezdeni.És nem csak a defensetől,de Dwayne Harris személyébe a special teamtől is megkapja az offense a segítséget,állandó jó fieldpozícióval.
Tehenész

több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Na én most jutottam el odáig,hogy írjak,ezt a meccset azért fel kellett dolgozni.

Defense-t én a védelmembe venném..31pontból 24et negyedik negyedbe kaptunk.Kik is voltak akkor a pályán? kezdő safety páros Hamilton-Heat,cornereknél meg ugye Carr-Scandrck-Webb,Dline ugye rég tudott,hogy elég lyukas,egyedül a LB sor volt hiánytalan. Ilyen felállással nem lehet megfogni egy Calvin Johnson féle támadóegységet,a legjobb játékosokkal ellátott csapatok sem képesek sokszor.Turnover mutató +9 jelenleg,amit vártunk idénre,csak azt nem,hogy az OFFENSE ebből most már mondhatjuk,hogy konstansan nem tud mit kezdeni.És nem csak a defensetől,de Dwayne Harris személyébe a special teamtől is megkapja az offense a segítséget,állandó jó fieldpozícióval.

Ami JG-t illeti,én is amellett vagyok,hogy mehet nyugodtan,de az utolsó driveban nem hibáztatom azért,hogy 3 runt hívott,lehet ezt konzervatívnak hívni,de ha nincs flag,akkor ez a meccs megvan.Tehenész
Én 1etértek veled!
több mint 12 éve
Na én most jutottam el odáig,hogy írjak,ezt a meccset azért fel kellett dolgozni.

Ami JG-t illeti,én is amellett vagyok,hogy mehet nyugodtan,de az utolsó driveban nem hibáztatom azért,hogy 3 runt hívott,lehet ezt konzervatívnak hívni,de ha nincs flag,akkor ez a meccs megvan.