Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 11 éve
Elway tegnap a KOA rádiónál járt...Túl sok okosságot nem mondott, kb. két lényeges dolog volt benne:
- BPA fogunk draft-olni (ezt mondjuk sejtettük), ahogy szerinte tavaly is tettünk, bár azon szerintem páran akkor vitatkoztak volna, hogy Wolfe volt akkor aktuálisan a BPA, de ő legalább érthető pick volt...
- Bár Abraham és Freeney még lehetőségként ott van, de nagyon bízunk Ayers-ben, akit kvázi kineveztek kezdő RDE-nek. Hát ennyit a jól kidolgozott B tervről... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Ezt hoztam össze a mockdraft játékbanNekem tetszik. 😊 Szerintem Geno kiválóan beválik majd RB-ben. 😊
bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/mock_draft_game/789824
Lehet anyázni 😀gabokocka
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Ezt hoztam össze a mockdraft játékbanazért Geno ide nagyon nem kéne 😀
bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/mock_draft_game/789824
Lehet anyázni 😀gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Ezt hoztam össze a mockdraft játékbanLehet anyázni 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Sorry off, Black_Adder ment egy PM, de magadtól nem veszed észre. 😀
több mint 11 éve
én már csak mayst nem értem 😀NegritisAsszem őt tök mindegy, h mikor basszuk ki, így meg jó lesz még campbodynak.
Egyébként lehet megtartjuk veterán minimumért, elvégre ha valaki fülbevalót szeretne, senki nem tud nála jobban fület lyukasztani, kérdezzétek Schaubot 😊
Btw Kuper se marad ennyiért az biztos. Ő is vagy nagyon komoly paycuton esik át, vagy csapatot vált. FA-n nem lenne túl nagy értéke a sok sérülés miatt, úgyh van esély megtartani, nála jobb csere nem is kéne...
Mays és Kupi pénzét hozzáadva a caphez, egyébként egész jól állnánk /*még egy ok amiért nem értem a Doom-saga szükségességét*/, szóval futná arra is, ha áron felül kéne egy DE-t igazolni. De amíg az nincs meg, addig más se valószínű, h jönne más posztra.
Bár egyébként most az a pletyka, h Freeney igényei hallatán inkább drafton akarjuk megoldani a DE posztot. Hogy ez mennyire puhítás, mennyire komoly azt nem tudom, de most olybá tűnik Strom járt közelebb az igazsághoz a "B-terv" kidolgozottságát illetően...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Doom elküldése előtt nem álltunk messze a cap-től, volt is rá fejtegetés akkor. Jöttek és maradtak többen, menni csak kevesen mentek, hamar elfogyott az a 18 misi... 😊
több mint 11 éve
Szerintem ezek a számok csak közelítőek, nem hiszem, hogy pontosak lennének. A Denver 8.8-a pl. megegyezik a Doom elmenetele utáni felszabadult összeggel. Elég kizártnak tartom, hogy nullán álltunk volna előtte...Mays ügye meg gondolom ráér. Lényegében nulla dead cappel kivágható bármikor. Lehet, hogy biztonsági tartalékként van itt, lehet, hogy Elway megpróbálja majd elcserélni, stb.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Gsn is 8,8M-t ir nekünk. Nem vagyok pénzügyi guru, de sztem már minden benne van. Ezt a Dallasól kiindulva gondolom. Nem gondolnám, hogy 51ezerrel vágnának bele a draftba. 😊 Viszont nagyon kíváncsi lennék a Doom féle 3/18M elosztàsára. 😊roniadiA Cowboys elég rosszul áll cap-el, az utóbbi két szerződtetett FA-juk arra vár, hogy legyen space rájuk, addig nem lesz érvényes a szerződésük... 😊
több mint 11 éve
én már csak mayst nem értem 😀
több mint 11 éve
a 8.8ba mennyire van benne a rookie-k leendő fizetése?Nincs benne, de ettől még nincs feltétlenül baj. A roster végül 53-as lesz, akár a draftolt rookie, akár valamelyik szerződtetett (UD)FA marad végül rajta. Akárhogy is, a most szerződésben lévők közül a roster végéről jópáran ki fognak esni. (Szvsz 2 milliónál nem fog többe kerülni a draft.)
mer ha nincs akkor van bajNegritis
Clady viszont biztosan benne van, akár aláírta, akár nem. A szabályok szerint a cap hitje abban a pillanatban kerül be a cap-be amikor tagelik a játékost. (Érdekesség, hogy ha nincs annyi hely a cap alatt, akkor a csapat nem is tagelhet.)
több mint 11 éve
Gsn is 8,8M-t ir nekünk. Nem vagyok pénzügyi guru, de sztem már minden benne van. Ezt a Dallasól kiindulva gondolom. Nem gondolnám, hogy 51ezerrel vágnának bele a draftba. 😊 Viszont nagyon kíváncsi lennék a Doom féle 3/18M elosztàsára. 😊
több mint 11 éve
a 8.8ba mennyire van benne a rookie-k leendő fizetése?Ez is érdekes kérdés, de az is, hogy Clady benne van-e, mert hivatalosan még nem írta alá a tag-et, az viszont magában több, mint ez a 8,8... 😛
mer ha nincs akkor van bajNegritis
több mint 11 éve
a 8.8ba mennyire van benne a rookie-k leendő fizetése?mer ha nincs akkor van baj
több mint 11 éve
Még $8,831,523 van a cap alatt. Valamint Osi 8,5M-ért 2 évre csatlakozott a Falconshoz, ami elérheti a 12,2M-t. Személy szerint ennyit nem adnék Freeneynek, még ha az egyik kedvenc játékosom is...
több mint 11 éve
Nem kell ebbe többet belelátni, mint ami. Egyszerűen benyalt az új csapatánál, mint minden épeszű új játékos. Kb. Flacco és Rice maradt a nagy nevek közül, így az se meglepő, hogy pont őket említette.Még jobb, nem csak PM-be rúgott bele, hanem McGahee-be is (ok, itt azért tényleg jogos), meg Fox-ba... 😊StormSTElvis rúgott egyet gyorsan visszafelé, már az első interjújában... 😛Egész pontosan ezt mondta: m.tmi.me/Q0zJo 😊puffin
Megkérdezték tőle, hogy miért gondolja, hogy a Ravens adja neki a legjobb esélyt a SB győzelemre és azt mondta, hogy "the quarterback"...StormST
több mint 11 éve
Tekintettel arra, h Doomnak 3 év 18 milliót ajánlottunk nem meglepő, h innen kezdi a tárgyalást. Ezzel az igénnyel csak két gondom van, egyrészt a 6 millió, másrészt, h az évente az sugallja, mintha 1 évnél hosszabb távlatban gondolkozna...Freeney nem fog elfogadni 1 évet, ha teheti. Márpedig szerintem teheti, lesz aki hosszabb távot ajánl neki (2/3 évet). A 4 milla idénre nem lehet gond, ha nem 1 évet, hanem 2/3-at ajánlunk, akkor nem is túl sok aláírás pénzzel ez megoldható. A probléma inkább az, hogy - bár én sokkal többre tartom, mint néhányan itt - a mostani állapotában nem ér évi 6-ot. Ha teljesít akkor viszont bőven. Így szerintem egy 2-3 éves szerződés, 3-4 millió alappal és 6-ig elmenő teljesítmény bónusszal, de ha nem teljesít, akkor minimális dead money-val lehet neki reális. Meglepne, ha nem valami ilyesmit kapna valahol.
1 év 4 millió lenne az én ajánlatom, akár neki, akár Abrahamnak. Figyelembe véve azt, h a Faxiaskóig 8 milliót akartunk szánni erre a posztra, és most van 4 millió deadmoney, ez az FO álláspontjától se lehet olyan távol...Black_Adder
több mint 11 éve
Még jobb, nem csak PM-be rúgott bele, hanem McGahee-be is (ok, itt azért tényleg jogos), meg Fox-ba... 😊Elvis rúgott egyet gyorsan visszafelé, már az első interjújában... 😛Egész pontosan ezt mondta: m.tmi.me/Q0zJo 😊puffin
Megkérdezték tőle, hogy miért gondolja, hogy a Ravens adja neki a legjobb esélyt a SB győzelemre és azt mondta, hogy "the quarterback"...StormST
több mint 11 éve
Elvis rúgott egyet gyorsan visszafelé, már az első interjújában... 😛Egész pontosan ezt mondta: m.tmi.me/Q0zJo 😊
több mint 11 éve
Hát igen, csak Doom egy jó szezon után van 4 évvel fiatalabban, így ugyanazt a pénzt elvárni elég vicces, főleg ha még Avril szerződését is nézzük... 😛No, hát a tündérmese egyelőre késik, Freeney 6 misit akar évente, az nfl.com szerint, így a tárgyalások egyelőre még nem haladnak annyira fényesen, állítólag a TC-ig is elhúzódhatnak, ami azért nagyobb rizikó, mint amit be lehetne vállalni szerintem normális esetben...StormSTTekintettel arra, h Doomnak 3 év 18 milliót ajánlottunk nem meglepő, h innen kezdi a tárgyalást. Ezzel az igénnyel csak két gondom van, egyrészt a 6 millió, másrészt, h az évente az sugallja, mintha 1 évnél hosszabb távlatban gondolkozna...
1 év 4 millió lenne az én ajánlatom, akár neki, akár Abrahamnak. Figyelembe véve azt, h a Faxiaskóig 8 milliót akartunk szánni erre a posztra, és most van 4 millió deadmoney, ez az FO álláspontjától se lehet olyan távol...Black_Adder
több mint 11 éve
No, hát a tündérmese egyelőre késik, Freeney 6 misit akar évente, az nfl.com szerint, így a tárgyalások egyelőre még nem haladnak annyira fényesen, állítólag a TC-ig is elhúzódhatnak, ami azért nagyobb rizikó, mint amit be lehetne vállalni szerintem normális esetben...StormSTTekintettel arra, h Doomnak 3 év 18 milliót ajánlottunk nem meglepő, h innen kezdi a tárgyalást. Ezzel az igénnyel csak két gondom van, egyrészt a 6 millió, másrészt, h az évente az sugallja, mintha 1 évnél hosszabb távlatban gondolkozna...
1 év 4 millió lenne az én ajánlatom, akár neki, akár Abrahamnak. Figyelembe véve azt, h a Faxiaskóig 8 milliót akartunk szánni erre a posztra, és most van 4 millió deadmoney, ez az FO álláspontjától se lehet olyan távol...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Doom volt az eszetlen tesztoszteron állat a csapatnál, akitől mindenki tarthatott valamilyen szintenflzoliNálunk az ilyenek nagy része a Gonosz uralkodása alatt száműzve lett. Ha maradt hírmondójuk, akkor az Mays. Nála le tud jönni úgy a lilaköd, hogy az anyja sincs biztonságban. Nem makulátlan Doom offseason története, de messze NFL átlag alatt van, az öltözőben meg inkább visszahúzódó.
Ugyanakkor pozitív értelemben is hiányzik a védelemből olyan, akinek bármilyen visszatartó ereje lenne, hiába volt valamikor kiváló védő Doom, DJ vagy Champ egyikük se vette fel magára ezt a szerepet. Az lenne jó, h idővel Von ilyen szempontból is felnőne Dawkinshoz vagy Ray Lewishoz. Eddig még túl fiatal volt ahhoz, h ő dirigáljon a 9 éves veteránok mellett, de lassan eljön az az idő, amikor a kevesebb éve ellelére többet tett le az asztalra.
Woodyban látok még esetleg potenciált hasonlóra
több mint 11 éve
No, hát a tündérmese egyelőre késik, Freeney 6 misit akar évente, az nfl.com szerint, így a tárgyalások egyelőre még nem haladnak annyira fényesen, állítólag a TC-ig is elhúzódhatnak, ami azért nagyobb rizikó, mint amit be lehetne vállalni szerintem normális esetben...
több mint 11 éve
Kicsit off téma. Nagyon pedzegették mostanság, hogy előbb utóbb el kell jöjjön a pillanat, amikor egy NFL játékos is coming out-ol majd. Eddig ugye a sport jellege miatt ez rejtve maradt a nagyközönség elől. Ez most csak azért jutott eszembe, mert ahogy én gondoltam eddig, Doom volt az eszetlen tesztoszteron állat a csapatnál, akitől mindenki tarthatott valamilyen szinten. És most hogy elment, mindenki kiélheti a dolgait talán, és új oldaláról ismerhetjük majd meg őket.... 😊
több mint 11 éve
Elvis rúgott egyet gyorsan visszafelé, már az első interjújában... 😛Nem állt át még az agya a magaslati levegőről, ezért beszél félre 😛
Várjuk akkor Freeney kapitányt a fedélzetre. Vagy ha mindenképpen kell egy gyilkológép a front7-be Doom helyére, akkor menjünk rá Harrisonra.