Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 11 éve
StormST Denver Broncos 11 179 — SB 50 Champion @ Grund
Rossz évjárat... 😂

Igazából, ahogy Elway is mondja, a hátsóbb pick-ekkel rendelkező csapatoknak jó, mert a bőség zavarával küzdhetnek, a top5-10-nek szar... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
érdekes amúgy , mer a mostani NBA draft is 'gyenge' lesz
mély, de igazi kiemelkedő tehetség nélkül

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
"The draft this year is not top-heavy," Elway said. "So we feel like we can get as good a player at No. 28 as we could at 10. It's not like last year with (Andrew) Luck and RGIII (Robert Griffin III). The year before with Von (Miller), (Marcell) Dareus, A.J. Green and Patrick Peterson -- (a) loaded top end. This is probably a deeper draft, but not nearly as many top-impact guys."Negritis
Hát ebben nagyjából igaza van, évek óta nem láttam ennyire "gyenge" draft class-t... 😊

több mint 11 éve
"The draft this year is not top-heavy," Elway said. "So we feel like we can get as good a player at No. 28 as we could at 10. It's not like last year with (Andrew) Luck and RGIII (Robert Griffin III). The year before with Von (Miller), (Marcell) Dareus, A.J. Green and Patrick Peterson -- (a) loaded top end. This is probably a deeper draft, but not nearly as many top-impact guys."

több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Összegyűjtöttem nagyjából kronológiai sorrendben, h kik után érdeklődtünk eddig az offseason alatt. Lehet h már mind meg volt említve, de legyen egy helyen is

Le'Veon Bell RB (Michigan State) Workout 2-3 kör
Jarrel Childs OLB (Kansas State) Workout 7. kör / UDFA
Zac Dysert QB (Miami of Ohio) Visit Lateround
Quinton Patton WR (Louisiana Tech) Meeting 3-4. kör
Sean Porter LB (Texas A&M) Interest 2-3 kör
Matt Scott QB (Arizona) Visit 3-4.kör
Jamar Taylor CB (Boise State) Workout 1-2. kör
Christine Michael RB (Texas A&M) Visit Lateround
John Boyett S (Oregon) Workout/Pro Day Lateround/UDFA
Luke Marquardt OT (Azusa Pacific) Pro Day

szerk:
Vinston Painter OT Virginia Tech Visit

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Ámúgy
2500+100+200+300 az csak szerintem 3100? 😛 😀Black_Adder
háát, lehet olyan összeadást felépíteni ahol 3000 😀

mondjuk ha megnézem jobban akkor nem értem h coachin+equipment 5 session míg taping csak 4 😀

több mint 11 éve
Ámúgy

2500+100+200+300 az csak szerintem 3100? 😛 😀

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Itt az nfl hír a fake számláról, plusz egy videó a comeback player of the year award átvételről és a köszönő beszédből. A díjátadók Favre és Rodgers voltak, és PM nem hazudtolta meg magát. Előbb parolázott egyet Favre-év felé, majd közölte, hogy lesz ez még úgy is, hogy ő és Andrew Luck adja majd át a díjat. 😀

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/r5ebpkupctdbzawxpvva
Peyton Manning sends Eric Decker fake training bill
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Unrein aláírta a tendert:  pro32.ap.org/article/unrein-signs-one-year-tender-denver

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
John Boyett S (Oregon) jön workoutra hozzánk. Középső körös prospektként tartották számon, de aztán lesérült, így most örülhet ha valaki kiválasztja.

Matt Scott QB (Arizona) szintén zenész. Jelenleg nincs 3rd QB-nk. Legolcsóbban ezt az UDFA-n oldhatjuk meg, nos ez nem Matt Scott. A középső körös prospekt. 3 évet padozott Foles mögött, majd 1 évet játszott kezdőként, mutatós számokat produkált, 2nd QB, nem 3rd.

Elway:
 milehighsports.com/2013/04/10/elway-likes-where-the-broncos-are-as-a-team/
A lényeg: Nincs igazán nagy needünk, lehet BPAzni. Ezzel egyébként nagy részben egyetértek, de azért megjegyezném, h MLB és RDE poszton ... MLB: Szóval Irving még sosem kezdett. Lehet benne bízni, és be is válthatja a reményeket, de amíg ez nem történt meg, lehet korai hátra dődlni. RDE: Itt meg Ayers a nagy kérdőjel, aki mondjuk a 2011-es szezont nagyon jó formában fejezte be, aztán a séma váltás áldozata lett, de akárhogy is Dumervil cseréje volt, szóval nekem nem lehet beadni, h ez nem visszalépés ahhoz képest.

Chris Clark is aláírta az RFA tendert. Ő valószínűbb h marad is még egy évet, bár meggyőződésem, h ilyen képességű játékost az RFA tendernél olcsóbban is lehet szerzni, de nem ezen a pár százezren kell spórolni. Na igen, én mondjuk előbb sóherkedtem volna itt, mint kezdő DE poszton, dehát ez van. Mindenesetre rá is igaz, ha TC-n lesz nála jobb, akkor caphit nélkül cutolhatjuk.

Amivel pedig megelőztek, h PM Duke-on tréningezik az elkapóival. Btw, Elisha szintén, ha jól tudom. Ezek Manning első passzai Welkernek. Csupa jókat mondott róla, de természetesen ennek semmi jelentősége, egyrészt mert ilyenkor csak jókat mond mindenki mindenről, a balhé az a regular seasonre szokott maradni, másrészt meg Welker nem érdemtelenül All Pro SR, nem kell hozzá nagy szakértelem, h megállapítsuk amit Manning 😛

több mint 11 éve
Peyton Manning a Duke-ra invitálta az elkapóit tréningre:
Dzsokijuing
Az igazi poén az volt, hogy Decker nevére csináltatták a számlát és be is etették, hogy tényleg neki kell kifizetni az egészet, majd jót nevettek az egészen együtt... 😊

Egyébként Welker, DT és Decker volt ott, hogy elkapkodja PM passzait... 😊

több mint 11 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 294 — Saturday Night Lights
Peyton Manning a Duke-ra invitálta az elkapóit tréningre:

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
továbbra se örülök lance-nak de ez van 😀

köszi az RB helyzet felvázolását

több mint 11 éve
Ball aláírta az RFA tendert. Továbbra se jelent sokat, 0 garantált, bármikor büntetlenül kirúghatjuk, ha nem csinál rostert McGahee, Moreno, Hillman, Hester, Jeremiah Johnson és Mario Fannin pályázik mellette az szvsz max 5 helyre, és az RB prospektek se hagyják hidegen az FO-t. Most pl Christine Michael érkezik workoutra, Texas A&M.

A terv ha minden igaz egy nagyobb fizikálisabb RB megszerzése, míg McGahee szerepe fokozatosan csökkenne. Egész szezont már nem igen lehet rábízni, a kora és a vele járó sérülések miatt.

Christin Michael:
+ 5-9, 220 font: Egyetemről jövet ez nem rossz
+ Hozza a yardokat contakt után is
+ Még valamennyire elusive is
+ Bernard Pierce-hez hasonlítják
- Nem ismeretlen fogalom számára a sérülés '10 lábtörés, '11 ACL szakadás
- '12-ben összesen 2 meccsen kezdett
- Character issues: Volt kiállítva, és a csapat által padoztatva
- Fumblitisz
- Gyenge passzblokkolásban

Középső körös prospekt. 5 körben kiválasztani alacsony kockázat, de ha a sok HA mind a jó oldalra dől el, hasznos csapattag lehet. Nekünk szerintem egyáltalán nem fit. Mindegy hanyadik körös passz blokk az alap, már-már fontosabb mint maga a futás. Azon kívül az öltözőnk jelenleg mentes az ilyen problémás egyedektől, ezt jó lenne megtartani, és harmadrészt HA nem sérül le, HA nem lesznek gondok vele az öltözőben, HA lesz legalább olyan szinten passz blokkolásban, h a jelenléte nem hordozza maga után 100%-ban, hogy futni fogunk, akkor is gyengébb mint McGahee, se utódja se helyettese nem lehet => tök fölösleges.

Másik private workoutolt RB Le'Veon Bell (Michigan State)
+ 235 font
+ spinning&cutting
- túl sokat vár a LoS mögött (Maroney?)
- néha akkor is oldalra fut, amikor előre kéne.

nem tökéletes pass blockban, de nem is reménytelen
nem esik kétségbe, ha passzt kell elkapni, de azért nem tartozik az erősségei közé se
A hiányosságai miatt 2. körös prospektnek írják, de egyik se olyan, amit pár év alatt ne tanulhatna meg. Vagyis én úgy gondolom, hogy leginkább első évében, éveiben lenne hátrányban az első körös prospektekkel szemben, aztán idővel behozhatná őket.
Nekünk szerintem túl drága. 2. kör végén nekünk steel lenne, azonban van más poszt ahol többet jelentene egy ilyen képességű játékos.

Azon kívül - bár nem igazán vagyok jó abban, h egy NCAA játékosról megállapítsam, mire viheti NFL-ben, sőt ha negálnám minden véleményem, lehet h úgy közelebb lennék 😊 - én azt látom benne, h képes highlight jelenetek előhúzni a semmiből, de nem hozza konzisztensen a jó yardokat. Ha átlagban jó is lesz, akkor is nagy szórással. Persze a nagy playekkel könnyű belopnia magát a szurkolók szívébe, de ez nem jelenti azt, h magának a csapatnak is ez a legjobb...

Klis szerint nagyon valószínű, h jön egy RB az első 3 körben. Ha így lesz, az lehet akár Bell is, én a 3. körnek örülnék jobban, persze ez attól is függ ki lesz ott a 2-ban.
Az alábbi lehetőségeket hozza:
Eddie Lacy (Alabama): A class legjobb RB-je
Stepfan Taylor (Stanford): 215 font. Jól kap el, jól blokkol passzhoz és "esze" is van hozzá /*azt is tudja kit kell megblokkolni*/, üresre tudja magát játszani, mindent megtesz az extra yardokért. Ellenben nem igazán gyors, ami miatt sokat csúszhat, és így nagyot lehet kaszálni, mert harmadik és negyedik kísérleteknél mind a passz játékban hasznos lehet, de ő is megkaphatja a labdát a rövid yardért.
Knile Davis (Arkansas): 227 font és 4,35 negyvenen. Kérdés mire lesz ez elég a drafton
Bell, lásd fent
Michael, lásd fent
Stefphon Jefferson (Nevada),
Montee Ball (Wisconsin)

Forrás:
 miketanier.sportsonearthblog.com/draftathon-big-back-attack/

több mint 11 éve
G0007 Denver Broncos 463
nem baj az 😊
több mint 11 éve
 insider.espn.go.com/nfl/freeagency/index?year=2013&team=7

nézegetem itt a dolgokat és 'idegeskedek' hogy 1-2 szivemcsücske játékos még nem írt alá 😕

több mint 11 éve
FootballOutsiders elemzés Clady passblock technikájáról:
 www.footballoutsiders.com/word-muth/2013/word-muth-examining-cladys-set

több mint 11 éve
Megvan a PS menetrend. Úgy alakult, h csak NFC Westes csapat ellen játszunk.
1.) 9ers
2.) Seahawks
3.) Rams
4.) CardinalsBlack_Adder
Egész pontosan:
@ 49ers
@ Seahawks
vs Rams (országos TV-ben)
vs Cards

Előny, hogy a "legkomolyabb", 3. meccs otthon lesz, hátrány, hogy a legkomolytalanabb, a 4., is otthon lesz... 😊

több mint 11 éve
Megvan a PS menetrend. Úgy alakult, h csak NFC Westes csapat ellen játszunk.
1.) 9ers
2.) Seahawks
3.) Rams
4.) Cardinals

több mint 11 éve
JDR-nek boldog 50.ket

több mint 11 éve
Per ESPN's Adam Schefter, the deal is worth "up to" $3 million, and includes a $1.35 million base salary. The rest is probably tied up in playing-time incentives. It includes no guaranteed money, per Asomugha's request. (He's getting $4 million guaranteed from the Eagles, anyway).
Félreértés ne essék, én örültem DRC érkezésének, de akkor is kicsit soknak éreztem a fizuját és azóta egyre inkább így gondolom. Benne is ugyanúgy rizikó van, mint Aso-ban, igaz fiatalabb, jóval, de DRC máris "megkapott" 4,2 misit a semmiért...

A lényeg az, hogy elég furának találom a FO szerződtetési munkáját idén, vannak benne pozitív dolgok is, de vannak kicsit vagy épp nagyon negatívak is, tavaly (leszámítva PM érkezését, ami ugye már ki lett tárgyalva) nem voltak ilyen érzéseim...

Én sokkal fontosabbnak éreztem volna a már meglévő értékek megtartását/bebiztosítását, mint az állóvíz megkavarását, ezzel szemben pont a sajátjainkon spórolunk, pl. Colquitt-nak sincs hosszú távú szerződése, sőt még a 700 ezret se szántuk rá, ami a legalacsonyabb RFA tender és a második körös között van, pedig szerintem megérdemelte volna a srác, Clady-vel sincs szerződés és ugye ott volt Doom esete...

több mint 11 éve
Nem tudom, szeritnem DRC >>> Aso, és az ő fizetését nem is Aso függvényében kell nézni.
Kapott egy 1 év után voidolódható 2 éves szerződést, viszont a rosterbonusz miatt ha nem válik be utána is lesz deadmoney, szóval nem a megszokott biztonságos szerződés. Viszont 2 évre írt alá, és pont 2 éve van Baileynek hátra. Chris Harris kiváló volt CB2nek, de fizikai korlátjai miatt kérdéses, h CB1-nek beválna-e. Itt megjegyzem, amikor nickelCB-nek jó volt, akkor abban kétkedtünk, h kezdőként beválna-e, de ez most mindegy, szóval nekünk kellett egy CB, akiben CB1 potenciál van.
Most lehet azzal jönni, h Asoban is az van, de hát egyrészt szerintem meg MÁR nem, és az FA első heteiben csengetik a nagyobb pénzeket. Aki most még szabadügynök, az lassan annak is elkezd örülni, ha lesz csapata. Mondjuk mi CB ügyben pont kivárhattuk volna ezt a helyzetet, mert 2013-ra nem vagyunk rászorulva az azonnali upgradere ezen a poszton, dehátezvan.
Akkor se lenne ez a kedvenc ersőítésem, ha aso utóbb 20 milláért írt volna alá, de így se látom negatívabban, h aso olcsóbb lett, mint ő....

több mint 11 éve
Aso 3 misiért, 0 garantálttal ment a 49ers-hez, ez azért DRC szerződését kicsit más fénybe helyezi... 😛

több mint 11 éve
Porter is csoporton belül maradt

több mint 11 éve
Elway tegnap a KOA rádiónál járt...

Túl sok okosságot nem mondott, kb. két lényeges dolog volt benne:
- BPA fogunk draft-olni (ezt mondjuk sejtettük), ahogy szerinte tavaly is tettünk, bár azon szerintem páran akkor vitatkoztak volna, hogy Wolfe volt akkor aktuálisan a BPA, de ő legalább érthető pick volt...
- Bár Abraham és Freeney még lehetőségként ott van, de nagyon bízunk Ayers-ben, akit kvázi kineveztek kezdő RDE-nek. Hát ennyit a jól kidolgozott B tervről... 😛StormST
Hát, ha Damontre Moore bent lesz 28-ban szvsz egyértelmű kit fogunk húzni, esetleg még akkor is ha Geno Smith is bent lesz. Tudom én h nincs 3rd QB, de azt nem az 1. körből szokták hozni 😛