Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem lebecsülés, egyszerűen az erőviszonyok objektiv megítélése. Az baromira álszent duma akár a sportolók/vezetők/szurkolók részéről, hogy minden meccs ugyan olyan fontos, és mindegyiken pontosan annyira kell koncentrálni meg ráfeszülni, mert bárki megverhet bárkit. Nem kell és nem is lehet 16 meccset 10000%-an végigpörögni, erre jók az ilyen meccsek, amelyek egy közepes teljesítménnyel is hozhatóak. (Most az extrém dolgokat és eseteket hanyagoljuk).flzoli
Azért az NFL más, mint a kosárlabda vagy a foci, arra a 16 meccsre fel lehet készülni maximális koncentrációval. Természetesen ezt is emberek játsszák, nyilván egy csoportrangadó, egy playoff meccs, vagy akár az SB előtt más mentális állapotban vannak az edzők és játékosok is. Így mást is jelent(het) a maximális koncentráció. De az adott helyzethez képest biztos vagyok benne, hogy minden csapat és a stáb minden meccset ugyanolyan komolyan vesz és teljes intenzitással készül.

Persze az esélyek ettől még esélyek, és a csapatok ereje is adott. Úgyhogy én is úgy gondolom, hogy ezt a meccset sok hiányzóval is meg kellene tudni nyerni, és ezzel nem nézem le Ryan-éket.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
StormST Denver Broncos 12 726 — SB 50 Champion @ Grund
A kis csapatok elleni meccseket pont ugyanolyan komolyan kell venni, mert a nagyok ellen becsúszhat egy-egy zakó, ahogy a Seahawks ellen be is csúszott, az bele is fér, de a kicsik ellen már nem. Én legalábbis így látom... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintem Harris és Caldwell is játszani fog, ezek csak kis apróbb sérülések voltak...StormST
Gondolod hogy ez számítana a Jets ellen? Őket azért nélkülük is magabiztosan ütni kéne....flzoli
Egyrészt senkit se szabad az NFL-ben lebecsülni, másrészt elég korán vagyunk a szezonban még a kísérletezéshez, szóval én most egyik csapategységet se bontanám meg, ha nem feltétlen szükséges...StormST
Nem lebecsülés, egyszerűen az erőviszonyok objektiv megítélése. Az baromira álszent duma akár a sportolók/vezetők/szurkolók részéről, hogy minden meccs ugyan olyan fontos, és mindegyiken pontosan annyira kell koncentrálni meg ráfeszülni, mert bárki megverhet bárkit. Nem kell és nem is lehet 16 meccset 10000%-an végigpörögni, erre jók az ilyen meccsek, amelyek egy közepes teljesítménnyel is hozhatóak. (Most az extrém dolgokat és eseteket hanyagoljuk).

Sőt, az én szememben akár egy Jets, KC, Raiders elleni vereség is belefér simán, ha közben magabiztosan ütjük a 49ers, Pats, SD, Bengals négyest, mert azok a PO szempontjából sokkalta mérvadóbb meccsek lesznek.

több mint 11 éve
Szerintem Harris és Caldwell is játszani fog, ezek csak kis apróbb sérülések voltak...StormST
Gondolod hogy ez számítana a Jets ellen? Őket azért nélkülük is magabiztosan ütni kéne....flzoli
Egyrészt senkit se szabad az NFL-ben lebecsülni, másrészt elég korán vagyunk a szezonban még a kísérletezéshez, szóval én most egyik csapategységet se bontanám meg, ha nem feltétlen szükséges...

több mint 11 éve
Gondolod hogy ez számítana a Jets ellen? Őket azért nélkülük is magabiztosan ütni kéne....

több mint 11 éve
Szerintem Harris és Caldwell is játszani fog, ezek csak kis apróbb sérülések voltak...

több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 755 — The Mathematician
remélem Caldwell helyén megnézzük Latimert

Harris?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Injury report a holnapi meccsre:

- Out: Ball
- Probable: Bruton, Caldwell, Harris, McCray, McManus, Schofield (nem sérül, más okból nem edzett péntek előtt), Thompson

több mint 11 éve
most nézem épp hogy Vinitieri már kb 300TDnyi pontot termelt 😀

több mint 11 éve
Mondjuk Trevathan visszatértével az MLB poszt jelentősége azért eléggé lecsökkent szerintem. Majdhogynem mindegy, hogy Marshall vagy Irving van ott többségében, hasonlót tudnak produkálni.

több mint 11 éve
szal nagy tehetségnek felvetted Juwant előre? 😀

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Remélem Höri Trevathan-t kezdette. 😊 (Úgy tippeltem az első héten még nem kap teljes snapszámot, aztán tessék. 😊)peterk2005
ő nincs nálam, csak Marshall és Von Miller.

(meg Knighton, McManus, Manning, Sanders és JT 😀)

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
Remélem Höri Trevathan-t kezdette. 😊 (Úgy tippeltem az első héten még nem kap teljes snapszámot, aztán tessék. 😊)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 466
azé' nem minden nigga T betűs amcsifocis Thomas... 😊

nézegettem kicsit a snapszámokat.
 www.footballoutsiders.com/stats/snapcounts
Kedvenc posztomon (LB)
Brandon Marshall: 38
Nate Irving: 20
Lamin Barrow: 8
Von Miller: 52
Danny Trevathan: 55

Úgy tűnik Trevathan visszatérése inkább Irvinget szorította háttérbe mint Marshallt. Igazából nem is tudom, h erre számítottam-e vagy csak reméltem...

Amúgy Trevathan eléggé kézbe vette a védelem irányítását, snappek 95%ban fenn volt, 6 solo tackle-t írtak a neve mellé.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Meh, én meg a nevek...

több mint 11 éve
van így is elég Thomasunk 😛

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Juwan Thomasra (remélem jól írom a nevét) kíváncsi leszek. Amit láttam tőleg eddig, az alapján egy nagyon jó mozgású és jó felépítésű gyerek.peterk2005
nem.
úgy írják Thompson

több mint 11 éve
Juwan Thomasra (remélem jól írom a nevét) kíváncsi leszek. Amit láttam tőleg eddig, az alapján egy nagyon jó mozgású és jó felépítésű gyerek.

több mint 11 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
Jeremy Stewart RB érkezett a PSbe Ryan Miller OL helyére.

Julius Thomas 8,286$os büntetést kapott a chop block miatt.
több mint 11 éve
Bay-Bay lett AFC Offensive Player of the Week! Megérdemelte nagyon! 😊

Innentől csak ilyet vagy jobbat várok tőle... 😛 😀

több mint 11 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Sziasztok!

Arról tudni valamit hogy Ball sérülése mennyire komoly? Azt olvastam hogy 3 hetet hagyhat ki, de mi a pontos sérülés például?
Leonidasz007
Az ágyéka húzódott meg eléggé súlyosan, állítólag ha túlerőlteti akk relatíve könnyen lehet belőle részleges szakadás is, úgyhogy egyelőre pár hétig pihi lesz neki.empty taxi
Remélem okos lesz a stáb, abszolút nem létszükséglet a játéka. Csak 100%-os állapotban térjen vissza, nem sok jelentősége van az eredmények szempontjából, hogy 3 vagy 6 hetet pihen esetleg... Gyógyuljon.
több mint 11 éve
És ti mennyire számoltok a futásunk erősődésével? Esetleg Hilman lehet több snap-et fog kapni Ball visszatérése után is? Leonidasz007
Na, én azzal nem számolok. 😊

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
Sziasztok!

Arról tudni valamit hogy Ball sérülése mennyire komoly? Azt olvastam hogy 3 hetet hagyhat ki, de mi a pontos sérülés például?
Leonidasz007
Az ágyéka húzódott meg eléggé súlyosan, állítólag ha túlerőlteti akk relatíve könnyen lehet belőle részleges szakadás is, úgyhogy egyelőre pár hétig pihi lesz neki.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 368
Sziasztok!

És ti mennyire számoltok a futásunk erősődésével? Esetleg Hilman lehet több snap-et fog kapni Ball visszatérése után is?
Eg jó futás nagyon kellene szerintem, mert hiába oldjuk meg a meccseink eddig ugy néz ki csak passzokból is, de egy erősebb D (akárki szinte a playoffba), nagyon megfoghat minket és akkro futás nélkül bajba leszünk.
több mint 11 éve
3 play 2:17 -10 yard PuntBlack_Adder
Ha jól emlékszem ennél a drive-nál volt a QB csere. Ezt megelőzően volt 6db 3&out. Nem azon múlott, hogy Stanton lesérült, annak ellenére sem, hogy jó ideig az eredményen ez nem látszott.