Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez volt a nagyjából teljes gázon pörgő Broncos, ez kb. bárki ellen elég lenne... 😊StormSTEgyetértek, hozzátéve, hogy bajnokságot mindig az nyer, aki a labda minden oldalán le is tudja tenni a legjobbat, a legjobbkor. Tavaly az utolsó lépcsőnél elég nagyobb esett orra a csapat, mégpedig kezdve az offensive line-al, amiről azt hittük, domináns. Aztán a Seattle dline ledominálta.
Ebben a csapatban bőségesen benne van, hogy idén is odaérjen, és ezúttal meg is csinálja, de amíg nincs meg, addig .én inkább nem jósolok. 😊 Láttuk sokszor, hogy SB-ket olyanok döntenek el, akik két év múlva a ligában sincsenek, szóval tényleg akármin múlhat a dolog. Inkább azt nézem, hogy min kéne még javítani. Először is az oline-n. Nem mondom, hogy rosszak, de nem az igazi. Sok a hiba, sok a felesleges bünti, van javulni való. Remélhetőleg idén fordítva lesz, és az alapszakaszbeli bzonytalankodást a playoffbeli dominancia követi.
A másik a futás. Hillman remek helyettes eddig, de hogy januárban, csúcsformában játszó ellenfelek ellen ez mire lesz elég, abban bizonytalan vagyok. Ball vissza fog térni, és remélhetőleg idény végére felveszi azt a ritmust, amit remélünk tőle, mert kelleni fog. Ha pedig Hillman tudja ezt folytatni, a villámgyors, széleken veszélyes játékával, az rengeteget jelenthet. De egyelőre azért még ott a kérdőjel.
A harmadik pedig a passz védelem. Nem tetszett ma a sok 3&long benyalása. Igaz, Kaepernick stílusából ez adódik, ha ki tud bújni, akkor az azt jelenti, hogy 4-5mp idő után tud dobni, addig meg nehéz tartani bárkit is. Ha "csak" ennyi történt, az nem probléma, ennyit elvisel a csapat, mert a futkorászó QB-k azért nem szórják a 3-4TD-ket és 300 yardokat, szóval ha a futási lehetőségeiket kizárjuk, akkor pontszámban is limitálhatóak, a néhány nagy play-el együtt. Úgyhogy kíváncsi vagyok mit nyújtunk majd Riversék ellen. Ő klasszikusabb pocket QB, képes 400 yardot és 4-5TD-t dobni, ha a secondary elveszti a ritmust. Ha tőle is nyeljük a hosszú passzokat, akkor viszont kell majd valamit csinálni, mert ez a gárda annál jobb emberanyagból áll. Néha egyébként úgy érzem (mivel a mély passzok 2012 óta időnként előjönnek, mint probléma), hogy Del Rio linebacker volt, és ez látszik is. Kiválóan képes felkészíteni a front7-t, a játékosokat, blitz csomagokat, stb. is nagyon jól váltogatja, jók a gameplanjei is, és amikor meccs közben kiesik valaki a front7-ből, azt általában jól reagálja le. De a secondary-val időnként nem igazán tudja, hogy mit kezdjen (jó, ez erős, de gondolom értitek mire gondolok). És ha onnan esik ki valaki, akkor az bizony erősen meg szokott látszani az aznapi teljesítményen is, átalában alaposan visszaesik az egység aznapra.
Kb. ennyi ami "kritikaként" eszembe jut, de ez is inkább csak elmélkedés arról, hogy minek kéne még működnie, hogy idén a Denver legyen az a csapat, aki összerakja azt a tökéletes playoff szezont. Amúgy nagyon bíztató amit eddig látunk, ez a csapat nem egyoldalas, itt most az offense mellett defense is van rendesen.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Függetlenül a 49ers sérültjeitől, ez egy elég domináns meccs lett (leszámítva néhány idegesítő nagy playt...).PM-et talán nem is láttam még ennyire élesen játszani, elképesztő volt (de ki lehetne emelni Sanderst, DT-t, West is).
Ami külön öröm volt az a Ware-Miller páros, összesen már 7 ill. 8 sackkel, ami a dobogó első két foka jelenleg az egész ligát beleértve!
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
Ez volt a nagyjából teljes gázon pörgő Broncos, ez kb. bárki ellen elég lenne... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Nem várt sima győzelem, PM csúcsdöntéssel. A labda mindkét oldalán remek teljesítményekkel. 😊
több mint 11 éve
Azt csiripelik a madarak h Paul Cornick fog kezdeni Clark helyén az RT poszton. Chris nem volt eddig túl megbízható, de engem ettől függetlenül meglep a dolog.Általános DoktorAz enyhe kifejezés, hogy nem volt megbízható. Az egész fal a képességei alatt játszik eddig szerintem - beleértve Clady-t is -, de Clark aztán különösen. (Eddig) sokkal gyengébb, mint tavaly volt az elvileg nehezebb LT poszton. Se futás blokkban se passz blokkban nem virít, többször is megverik, és ennek a tetejébe még rengeteg flaget is összeszed. Ha valami visszatartotta az offense-et az eddigi meccseken, az leginkább az volt, hogy elsőre csak 2-3 yardot tudtunk futni, aztán másodikra meg false start, holding, és máris harmadik és sokakat kellett (időnként volna) megoldani.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
#Broncos inactives: WR Latimer 😕 , RB Ball, CB T. Carter, LB Barrett, G Garland, T Schofield and DT Unrein.

több mint 11 éve
Közben a Chiefs tett nekünk egy kis szívességet és San Diegoban megverte a Chargerst. Ha ma este sikerül nyerni, akkor meglesz a lépéselőny, ami el is kéne a @KC, @SD meccsekre.

több mint 11 éve
A Chiefs elkapta a Bolts-ot. Bánjuk? Nem bánjuk. 😉

több mint 11 éve
Azt csiripelik a madarak h Paul Cornick fog kezdeni Clark helyén az RT poszton. Chris nem volt eddig túl megbízható, de engem ettől függetlenül meglep a dolog. | Bár elég sokszor észrevettem h 6 falemberrel állunk fel, ezekben az esetekben pedig -ha jól tévedek- a 71-es Cornick állt fel a fal jobb oldalára. |
Kíváncsi vagyok h mi lesz (lesz-e bmi) ebből...

több mint 11 éve
sajna kimarad a meccs, de sebaj holnap pótlom addigis info stopot csinálok magamnak 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Elwayt rookie GM-nek nézték 😀Caroll. 😀 Végülis megpróbálni meg lehet. 😊
Adam Schefter @AdamSchefter
Seattle proposed sending Percy Harvin to Denver, sources say, in exchange for Pro Bowl TE Julius Thomas. Broncos never pondered it. No.empty taxi
Nekem pedig az lenne a vágyam, hogy idén először az oline játsszon igazán jól. (Merthogy szerintem eddig saját képességeik alatt teljesítenek idén.)

több mint 11 éve
sztem kb 2-3 hete várjuk ezt mindannyian 😀
több mint 11 éve
Injury report (kb. ugyanaz, mint múlt héten):Out: Ball
Probable: Bolden, Bruton, Harris, McManus, Nelson, Thompson
Ahogy múlt héten meccs alatt írtam, bízom benne, hogy ezen a héten Cladwell neve lesz az inaktív listán Latimer-é helyett...

több mint 11 éve
Elwayt rookie GM-nek nézték 😀Adam Schefter @AdamSchefter
Seattle proposed sending Percy Harvin to Denver, sources say, in exchange for Pro Bowl TE Julius Thomas. Broncos never pondered it. No.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
ráadásul a Bengalsnak 44 éve sikerült, szóval épp itt az ideje.1-5re emlékeztem valamiért, de az hogy 2. eset lenne bizonyítja hogy nem elképzelhetetlen 😀Negritisaz lenne a Super Bowl-éra 2. esete ilyen mérlegről 😀HöriAzt hiszem ez után elég nyugodtan kijelenthetjük, hogy Harvin idén többet a mi levesünkbe már nem fog beleköpni... 😛StormSTazért erre nem vennék mérget, simán benne lehet egy WC a jetsbe, ha elkezd rendesen működni a támadósorNegritis
több mint 11 éve
1-5re emlékeztem valamiért, de az hogy 2. eset lenne bizonyítja hogy nem elképzelhetetlen 😀az lenne a Super Bowl-éra 2. esete ilyen mérlegről 😀HöriAzt hiszem ez után elég nyugodtan kijelenthetjük, hogy Harvin idén többet a mi levesünkbe már nem fog beleköpni... 😛StormSTazért erre nem vennék mérget, simán benne lehet egy WC a jetsbe, ha elkezd rendesen működni a támadósorNegritis
több mint 11 éve
az lenne a Super Bowl-éra 2. esete ilyen mérlegről 😀Azt hiszem ez után elég nyugodtan kijelenthetjük, hogy Harvin idén többet a mi levesünkbe már nem fog beleköpni... 😛StormSTazért erre nem vennék mérget, simán benne lehet egy WC a jetsbe, ha elkezd rendesen működni a támadósorNegritis
több mint 11 éve
Hát ha ez a Jets becsúszik a PO-ba, akkor megeszem a kalapom... 😛

több mint 11 éve
Áhh, 1-6-al állnak, ha mostantól minden meccset hoznak akkor is max. 10-6-al végeznének. Innen a westből tuti (legalább) 2 csapat megy a playoffba, és a northból is gyanúsan 2 ott lesz (Cincy, Ravens). Az meg kizárt, hogy a Jets nyerje a csoportot. Ha netán valami hatalmas leolvadás történne a Patriotsnál - ami nem fog -, akkor is a Miami vagy a Bills behúzná előttük a divíziót.

több mint 11 éve
Azt hiszem ez után elég nyugodtan kijelenthetjük, hogy Harvin idén többet a mi levesünkbe már nem fog beleköpni... 😛StormSTazért erre nem vennék mérget, simán benne lehet egy WC a jetsbe, ha elkezd rendesen működni a támadósor
több mint 11 éve
Azt hiszem ez után elég nyugodtan kijelenthetjük, hogy Harvin idén többet a mi levesünkbe már nem fog beleköpni... 😛

több mint 11 éve
Mint tavaly a Richardson trade az Indy-nek. Ha annyira jön be ez a Jets-nek, akkor Ryan állása semmivel sem lesz ettől kisebb veszélyben. 😀

több mint 11 éve

nfl.com face oldalán 😀