NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 11 éve
Valaki írta a neten, hogy érdekes módon az NFL még nem fogadja el az egyébként egyre több helyen már elfogadott elektronikus aláírással ellátott e-maileket, ami szerintem elég maradi hozzáállás 2013-ban. (speciel nálunk már a közjegyzők is használják, ha jól tudom)
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Tényleg, milyen kézbesítési/közlési forma számít érvényesnek ilyenkor? E-mail, fax, posta, teló, sms, szóbeli?Gergőbácsifax, az USA-ban még mindig használják
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Tényleg, milyen kézbesítési/közlési forma számít érvényesnek ilyenkor? E-mail, fax, posta, teló, sms, szóbeli?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy az ügynök döntött a végén...Állítólag Doom a csapatnak 1:30-kor szólt (2 volt a határidő), hogy benne van a paycut-ban, majd 1:54 körül írt a közeli barátainak is arról, hogy marad, így nagyon úgy tűnik, hogy tényleg az ügynök kúrta el...StormSTNem biztos. gsn szerint 40 perccel deadline előtt állapodott meg Elway és az ügynök. Akkor telefonálhatott neki az ügynöke, hogy megvan a deal.
Sőt, kellett neki telefonálnia, hiszen a papírt Doom-nak személyesen kellett aláírnia. Az a kérdés, hogy hol volt Doom, miért nem ért oda hozzá időben az ügynöke.tomi-tomi
A USA Today szerint, akiknek egy ex-Denver Post újságíró, Lindsay Jones tudósít, aki elég régóta tudósít a csapatról és elég jók a kapcsolatai, Doom jelezte 1:30 előtt a csapatnak, hogy elfogadja a paycut-ot, nem az ügynöke...
több mint 11 éve
Állítólag Doom a csapatnak 1:30-kor szólt (2 volt a határidő), hogy benne van a paycut-ban, majd 1:54 körül írt a közeli barátainak is arról, hogy marad, így nagyon úgy tűnik, hogy tényleg az ügynök kúrta el...StormSTNem biztos. gsn szerint 40 perccel deadline előtt állapodott meg Elway és az ügynök. Akkor telefonálhatott neki az ügynöke, hogy megvan a deal.
Sőt, kellett neki telefonálnia, hiszen a papírt Doom-nak személyesen kellett aláírnia. Az a kérdés, hogy hol volt Doom, miért nem ért oda hozzá időben az ügynöke.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Állítólag Doom a csapatnak 1:30-kor szólt (2 volt a határidő), hogy benne van a paycut-ban, majd 1:54 körül írt a közeli barátainak is arról, hogy marad, így nagyon úgy tűnik, hogy tényleg az ügynök kúrta el...
több mint 11 éve
gsn írt rólatok...www.profootballbusiness.com/2013/03/az-elvis-dumervil-fiasko.html
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Új káromkodás Bronco Country-ban: Marty Magid...Állítólag rákérdez a csapat a ligánál, hogy mi van ilyenkor, de csak minden-mindegy alapon, ők elküldték a kirúgást, mert akkor mind a 12 misi bement volna a cap alá, ha nem teszik, innentől viszont a liga valszeg nem nagyon fog foglalkozni az egésszel...
több mint 11 éve
Hát ha Doom fair és maradni akar, akkor aláír a 8-dead money pénzért, legalább 1 évre, aztán lesz ami lesz. Persze én azt is megértem, ha elmegy, mert végül is ráerőszakolták a paycut-ot és most megkapja a dead money-t és kereshet valakinél még 6-7-8 misit...StormSTÉrdekes felvetés. Ilyen még nem volt, hogy mindkét fél a maradásra szavaz és mégis dead money keletkezik. Mondhatja Doom, hogy a pénz végül is megvan, a többit kipótoljuk az elvben megmaradó összegekre (többesszámban ,mert nem egyéves lett volna a szerződés). És a különbözetről szerződünk.
De csak tőle függ. Ha akar, valóban mondhatja azt is, most FA vagyok, adjatok egy ajánlatot, és aki jobbat ad, oda írok alá. Ami elmúlt, elmúlt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Hát ha Doom fair és maradni akar, akkor aláír a 8-dead money pénzért, legalább 1 évre, aztán lesz ami lesz. Persze én azt is megértem, ha elmegy, mert végül is ráerőszakolták a paycut-ot és most megkapja a dead money-t és kereshet valakinél még 6-7-8 misit...
több mint 11 éve
A dead money Doom-hoz kerül?StormSTEz így fura megfogalmazás, de végül is lehet így mondani. Doomhoz a pénze kerül, amiről a szerződése szólt. Ami a Broncosnak olyan összeg, amiért nem kap semmit.
Jól járt Dumervil, de nem akarta ő ezt. Most kereshet csapatot (és ügynököt 😛), vagy kezdheti elölről a Denverrel egy baromarc miatt.
több mint 11 éve
Freeney meg a Pats-hez visit-re, lehet BB-ék így akarnak visszavágni Welker-ért? 😀StormSTLehet jelen állás szerint inkább Doom-ot visszük cserébe, Freeney meg lehet a tietek... 😛
(Bocsi, de magas labda volt... No offense...) 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 11 éve
Úgy értem ebből az 5 millióból hozhattak volna (gondolom ezt tervezték) egy futót, rutinos safetyt vagy Freeney-t, fene tudja. Persze ettől még Doom maradhat, csak kérdés mennyire akarják megtartaniNem feltétlen, mert mást is hiába hoznak, az se fog kevesebbért jönni...Faszom, ez most nagyon nem kellett...Az szép. Szóval ha Doom mondjuk 7 misiért aláír, akkor is olyan, mintha semmit sem mahináltak volna, és továbbra is a 12-t fizetik..... Szerintem ezt nem vállalják be, és Doom-nak leáldozott 😕flzoli
4,87 misi a dead money...StormST
A dead money Doom-hoz kerül?StormST
több mint 11 éve
Nem feltétlen, mert mást is hiába hoznak, az se fog kevesebbért jönni...Faszom, ez most nagyon nem kellett...Az szép. Szóval ha Doom mondjuk 7 misiért aláír, akkor is olyan, mintha semmit sem mahináltak volna, és továbbra is a 12-t fizetik..... Szerintem ezt nem vállalják be, és Doom-nak leáldozott 😕flzoli
A dead money Doom-hoz kerül?
több mint 11 éve
Faszom, ez most nagyon nem kellett...Az szép. Szóval ha Doom mondjuk 7 misiért aláír, akkor is olyan, mintha semmit sem mahináltak volna, és továbbra is a 12-t fizetik..... Szerintem ezt nem vállalják be, és Doom-nak leáldozott 😕
több mint 11 éve
azért ezt még mindig nem dolgoztam felHát azt kétlem, hogy ez így menne, meg ez egy a csapattól független dolog lenne, nekik ettől még kell adniuk valami szerződést, ami nem lehet annyira magas, mint amiben megegyeztek...
de nem bánnám, ha azt mondaná az ügynök h fizeti a Dead Moneyt (nyílván nem fogja) doom kap mostanra mondjuk 5 millát jövőre meg 8atNegritis
több mint 11 éve
Micsoda kókler.....Így elbénázni valamit. Hát itt döntsön a nép, és Denver békés lakosaira kell bízni az ügynök sorsát 😊
több mint 11 éve
Az ügynök biztos Kansas-drukker 😊atapapaNekünk speckó van OTnk. 😊
több mint 11 éve
azért ezt még mindig nem dolgoztam felde nem bánnám, ha azt mondaná az ügynök h fizeti a Dead Moneyt (nyílván nem fogja) doom kap mostanra mondjuk 5 millát jövőre meg 8at
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Az a minimum, hogy üvöltenek. Lehet keresik a kardot. A fickó ügynöki karrierje itt ért véget. Mekkora kibaszás. Ez már doom.
több mint 11 éve
Most így nem tudom mi lesz...Lehet új szerződést írni, de az nem lesz egyszerű a dead money miatt...
Szerintem Elway és/vagy Bowlen éppen üvölt...
több mint 11 éve
Faszom, ez most nagyon nem kellett...4,87 misi a dead money...
több mint 11 éve
Nem tudom, így azért került dead money is a capbe, kérdés mennyi?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...