Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 11 éve

Elkezdodott az ideny
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 11 éve
Brutonnak kiugrott a válla, "day-to-day", nem kizárt h játszhat a KC ellen.Közben a PSből kivágtuk McDermottot (így nem fog kiderülni miért kellett oda egy LS :p), jött helyette Dominique Jones TE, aki a Billsszel edzett augusztusban
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Meghalt Goose Gonsoulin.Egyike volt a csapat első játékosainak, annak 1960-as alapulásától 7 éven át erősített minket. 2× All Pro, 5× Pro Bowl CB, 43 INT-je máig a 2. legtöbb a franchise történelmében (több mint amennyit Baiely szerzett nálunk 10 év alatt). Rookieként 11 INTet szerzett, ami akkor legtöbb volt a ligában. A Broncos Ring of Fame 1984-es megalapításakor azonnal beválasztották.
Nyugodjék békében!
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
köszi, meglesem milyenépp pesten vagyok állás interjúk miatt a metron jó lesz ez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
A condensed az kb. sípszótól sípszóig az egyes play-ek, párszor néztem olyat, de nekem elég zavaró volt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
hülye kérdések félórája:a condensed verzió a meccs torrentjénél azt jelenti hogy "összevágott?"
valamelyik podcastben beszéltek róla hogy olyan meccsanyagot néztek ahol a reklám-időkérés ki volt vágva
ez lenne az?
köszi
ez lenne az amúgy:
thepiratebay.se/torrent/11002371/NFL_WK_01_09-07-2014_Colts_at_Broncos_%28Condensed%29_%281280x720%29_%5BPh
több mint 11 éve
Egyebkent a meccs jelenete:mtc.cdn.vine.co/r/videos/FEA5837A9C1120567501596594176_2b107af25c6.2.1.7515168224122275545.mp4?versionId=4bIubonlVlJoVNCp3Zcvrz6gVa3N41m6
Rossz nezni 😀
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 11 éve
Én Von-t figyeltem közben, általában 2, nem ritkán 3 ember volt ellene, ezért általában Ware-re csak 1 jutott, meg néha vissza kellett mennie coverage-be, de az is tény, hogy mozgott ennél már jobban is, de én ezt betudom most még a sok kihagyásnak...

több mint 11 éve
Moreno elengedéséről szerintem ne is beszéljünk. Nekem Ő is nagyon hiányzik ebből az offensből. Elképesztő, amit tegnap levágott a Pecc ellen.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
Pofásnak néz ki így a D... Annak ellenére, hogy közel 400 passzolt yardot beszedtünk.Nekem is detto ez a velemenyem.
+ Nekem Irving nagy meglepetés: Sack, TFL, (egyszer mondjuk nagyon csúnyán ott maradt Wayne-nel párban, amit be is nyaltunk egyből - mondjuk Luck természetesen van annyira jó, hogy az ilyen missmatch-eket kihasznája)
+ Roby - magabiztos takler a srác és volt egy szép PD-je is
+ Q.Carter - FF szerintem nyoma sincs a 2 év kihagyásnak
+ R.Moore - 2 INT o_o Azt csinálja, amit egy FS-nek kell. Ott ólálkodik mindig akció közelben legyen az futás vagy passz. Szépen segített be a cornereknek.
+ C.Harris: hála a jó égnek egyáltalán nem rusty
+ Ware szállította a nyomást ill. a sackeket, ezért hoztuk.
+ B.Marshall nem Trevathan szint, de hozta a tackle-ket
- Von? Hol volt a pályán? Na ő rozsdás
Igazából a D-t figyeltem jobban, de nyilván feltünt, hogy DT teljesítménye egy nagy kaki volt, ill. szerintem 3rd downnál Welker hiányzik nagyon de nagyon.
3. negyedben be is szunnyadtam, mert azért ma dolgozni is kellett jönni... de este visszanézem a 2. félidőt is.akike
Roby volt a legnagyobb pozitiv meglepetes nekem. Jo a srac, plane azok alapjan, hogy TC meg preseason meccsek utan nem volt agyonhypeolva. Fizikalis, biztosan utkozik, ragad az elkapora. Persze nem kell isteniteni de jo solid kezdo lesz ez alapjan.
Talib kimaradt a sorbol. Lehet azert mert masodik felidot nem lattad. O hozza amit elvartunk tole. Nem talaltak rajta fogast, end zone vedekezese is nagyon rendben volt. Futasokhoz is fellepett.
Ware is kap egy nagy pirospontot tolem. Szepen dolgozott egesz meccsen. Daralt. Ez azert jo hir mert elso eles meccsen merfold magasan ez eleg biztato jel az eronletet tekintve.
Sanders is nagyon jo volt. Latszott hogy elvezi a Sheriff bizalmat es mentek is a labdak fele, lubickolt.
DT tenyleg nem volt ott fejben a mai meccsen. Remelem nem durcazik Sanders miatt. Bar Decker is megvoltak egymas mellett szepen.
B. Marshall azzal tette volna fel a pontot az i-re ha behuzza azt az INT-et, pontos masolata lett volna Trevethan Dallas elleni INT-jenek.
Von remelem csak rozsdas. Viszont meccs alatt mintha sokat lett volna coverben illetve 4 men rush-ban. De ebben nem vagyok biztos. Viszont tole varok nagy javulast kovetkezo meccseken.
A tavalyi evben mindig gorcs allt a hasamba, ha feljott a #D. Most viszont nagyon szepen teljesitettek, ha mindenki egeszseges marad, akkor rajtuk meccs nem fog elmenni, SOT hozni is fognak ebben biztos vagyok. A Colts a masodik felidoben vegig garbage time mode-ban tolta szoval eles helyzetben, ha van vesziteni valojuk biztos nem mennek neki szinte minden 4th downnak illetve kevesbe rizikos playeket hivnak. Amugy ez a Colts #O nagyon jo lesz iden szvsz. Nagy fegyverteny oket nullazni szinte egy egesz felidon keresztul.
Viszont #O oldalon a masodik felidore nincs mentseg. Borzalom volt. Es ez gyerekbetegsege a csapatnak az elmult ket evben... Egyszeruen nem tudnak elonyben hatekonyan jatszani. Pedig meg kellene tanulni mert lesz ra alkalom ebben biztos vagyok. Amugyis, ez olyan preciz kimeletlen #O, hogy vetek orat egetni vele egy felidon keresztul, ha a harmadik negyedben ralepnek a Colts nyakara akkor nem kellett volna meg picit sem izgulni a vegen...
Osszefoglalva, jo kis szezonkezdet volt (a tavalyit nehez lesz valaha is felulmulni), de nekem tetszett amit lattam.
PS: masodik felidot csak eros idegzetu versenyzoknek ajanlom.
több mint 11 éve
Fasza, hogy nem láttam az egész 2. félidőt... Most látom, hogy Irvinget le kellett cipelni a pályáról. Lower leg injury... Ne jó jel. 😕akikeUtána visszajött hamarosan, szóval ne izgulj! 😊

több mint 11 éve
Fasza, hogy nem láttam az egész 2. félidőt... Most látom, hogy Irvinget le kellett cipelni a pályáról. Lower leg injury... Ne jó jel. 😕

több mint 11 éve
Hát, nekem Roby az utolsó negyedig egyáltalán nem tetszett, sokszor csak kavargott a pályán és volt pár missed tackle is tőle. Jó, persze egy rookie-nál ez belefér, meg most is belefért...

több mint 11 éve
Pofásnak néz ki így a D... Annak ellenére, hogy közel 400 passzolt yardot beszedtünk.+ Nekem Irving nagy meglepetés: Sack, TFL, (egyszer mondjuk nagyon csúnyán ott maradt Wayne-nel párban, amit be is nyaltunk egyből - mondjuk Luck természetesen van annyira jó, hogy az ilyen missmatch-eket kihasznája)
+ Roby - magabiztos takler a srác és volt egy szép PD-je is
+ Q.Carter - FF szerintem nyoma sincs a 2 év kihagyásnak
+ R.Moore - 2 INT o_o Azt csinálja, amit egy FS-nek kell. Ott ólálkodik mindig akció közelben legyen az futás vagy passz. Szépen segített be a cornereknek.
+ C.Harris: hála a jó égnek egyáltalán nem rusty
+ Ware szállította a nyomást ill. a sackeket, ezért hoztuk.
+ B.Marshall nem Trevathan szint, de hozta a tackle-ket
- Von? Hol volt a pályán? Na ő rozsdás
Igazából a D-t figyeltem jobban, de nyilván feltünt, hogy DT teljesítménye egy nagy kaki volt, ill. szerintem 3rd downnál Welker hiányzik nagyon de nagyon.
3. negyedben be is szunnyadtam, mert azért ma dolgozni is kellett jönni... de este visszanézem a 2. félidőt is.

több mint 11 éve
Számomra Sanders volt a legnagyobb pozítivum. Nagy fogásnak tűnik a srác. DT-t valaki csapja tarkón szedje össze magát meg jó lenne ha nem lazulnánk el máskor.
De a W a lényeg.
Reméljük Von és DT következő meccsen feledtetik mai haloványabb teljesítményüket.
A D# jóval erősebb mint tavaly pedig Trevathan még hiányzik is.
Jó lesz ez... 😀
több mint 11 éve
Ebben a második félideji teljesítményben erősen a bealvás is benne volt. Főleg offense oldalon. Leeresztés után meg nagyon nehéz felpörögni. Manning is fejben hazament félidőben. És azért ez a Colts az AFC 3. legjobb csapata. De még az is kiderülhet, hogy annál is jobb.Idénykezdetnek elment, főleg úgy, hogy jónéhány húzóember még igencsak rozsdás volt. DT-t ilyen sz*rul még nem láttam játszani, de Von is elég csendes napon van túl. Lesz ez sokkal jobb is, ahogy formába lendülnek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
hát kell még egy kis olaj a gépezetbe, de a lényeg a duplavé megvan...
több mint 11 éve
Amilyen gála első félidőn voltunk túl, annyira gyászos lett ez a második. Főleg O# oldalon...A Secondary viszont elég pöpec volt, Roby, Talib, Harris, Ward és különösen Moore nagyon jól játszott.
Így belegondolva lehet h hosszútávon jól járunk egy ilyen szorosabb eredménnyel, legalább nem hisszük el h ez gálamenet lesz, de a W a zsebben van.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
Hát ez melegebb lett, mint kellett volna, az egész csapat elég halvány volt a második félidőben, ennél több kell majd, szerencse, hogy ma ennyi is elég volt...

több mint 11 éve
Az inaktív listánk, több meglepivel:Ha Hillmanre ill. Websterre gondolsz (mint meglepi) ők valami betegséget szedtek össze Dallasban ill. lehet nem ott, de az uccsó PS meccs után még kórházba is kerültek. Még Hétfőn is limitált edzésmunkát végeztek. Visszaestek, az erre a meccsre való felkészülésben és ezért döntöttek Foxiék arra, hogy jobb, ha az oldalvonal mellől figyelik az eseményeket. Nekem egyedül Unrein a meglepetés... Főleg, hogy Vick-et elzavartuk.
Linebacker - Danny Trevathan
Running Back - Ronnie Hillman
Cornerback - Kayvon Webster
Guard - Ben Garland
Receiver - Nathan Palmer
Offensive Tackle - Michael Schofield
Defensive Tackle - Mitch UnreinÁltalános Doktor

több mint 11 éve
Thompson be fog mutatkozni szerintem. A preseasonban nagyon bíztató volt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Az inaktív listánk, több meglepivel:Linebacker - Danny Trevathan
Running Back - Ronnie Hillman
Cornerback - Kayvon Webster
Guard - Ben Garland
Receiver - Nathan Palmer
Offensive Tackle - Michael Schofield
Defensive Tackle - Mitch Unrein
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
Na ez tetszik, ezt elteszem. 😉közbe Moreno parádézottNegritisTudatosan erősítjük a Pats divízió riválisait (Decker -> Jets, Moreno -> Phins) hátha legyőzzük őket mielőtt egyáltalán találkoznánk 😉Black_Adder

több mint 11 éve
közbe Moreno parádézottNegritisTudatosan erősítjük a Pats divízió riválisait (Decker -> Jets, Moreno -> Phins) hátha legyőzzük őket mielőtt egyáltalán találkoznánk 😉
több mint 11 éve
közbe Moreno parádézott