NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 11 éve
Hát ha azt nézzük Doom 12 pénzéből hoztunk egy Welker, Vasquez duót. Bármennyire is ősbronkó Doom, ez biza jó csere volt szerintem.
több mint 11 éve
Egyébként meg 14M az, nem 12...Akkor az 7 évente. Hm? még így is jó?akike34 millióig minden jó! 😀
több mint 11 éve
Ez *** jó egy egy ilyen szintű spílerért 😊Azt hittem egy 10 misit elkér majd, de 6-7 milliót bőven megér. Főleg 2 évre. Zseniális üzlet szerintem
több mint 11 éve
Egyébként meg 14M az, nem 12...Akkor az 7 évente. Hm? még így is jó?
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
Ha nem reálisan áll hozzá...Egy szurkolónak mindig a csapata legjobb nem? Még ha a béka segge alatt van akkor is.ThundersNFLEngem, mert 3-4-5-10 év múlva is jó csapatnak akarok drukkolni....StormST2 év? Ki lesz itt 3 év múlva WR? 😛StormSTha addig SB-t nyertek akkor kit érdekel?ThundersNFL
Én a 4-12 idején egy pillanatra se gondoltam, hogy a miénk a legjobb csapat, meg 2 éve se...
Én a Broncos-nak drukkolok tűzön-vízen át, de ettől még igyekszem nem felvenni a narancs-kék szemüveget...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Mostantól minden Pats fan Broncos fan is lesz. 😀
több mint 11 éve
Egy szurkolónak mindig a csapata legjobb nem? Még ha a béka segge alatt van akkor is.Engem, mert 3-4-5-10 év múlva is jó csapatnak akarok drukkolni....StormST2 év? Ki lesz itt 3 év múlva WR? 😛StormSTha addig SB-t nyertek akkor kit érdekel?ThundersNFL
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Engem, mert 3-4-5-10 év múlva is jó csapatnak akarok drukkolni....2 év? Ki lesz itt 3 év múlva WR? 😛StormSTha addig SB-t nyertek akkor kit érdekel?ThundersNFL
több mint 11 éve
2 év alatt 12M-et fog keresni Welker.Beki
Draft
több mint 11 éve
2 év 12 milla, ez vállalható szerintemde hogy ennyit sem ért meg a Patsnek... az meglep, főleg a Brady captakarítás után
több mint 11 éve
#Chris Harris @ChrisHarrisJrIt's gonna be some Amazing practices with me and Welker in this slot . Games should be easy
😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
2 év alatt 12M-et fog keresni Welker.
több mint 11 éve
2 év? Ki lesz itt 3 év múlva WR? 😛StormSTha addig SB-t nyertek akkor kit érdekel?
Draft
több mint 11 éve
2 év és mennyi??kyobaluÉs még egy év felfüggesztett
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
2 év? Ki lesz itt 3 év múlva WR? 😛
több mint 11 éve
Shefter szerint a miènk...StormSTElway szerint is...
több mint 11 éve
Megegyeztetek Welkerrel.Beki2 yr deal... hmmm. lehet vagy 20 mikulás összesen váááááááá!
több mint 11 éve
Welker a kedvenc játékosom évek óta..Elhiszem, hogy élete nagy szerződését akarja,de még én sem adnék neki 3 évnél hosszabb szerződést... Tavaly belement volna állítólag egy 3év/24M szerződésbe..Nem kapta meg ezért lett a tag. Úgy látszik idén már nem elég neki a tavalyi kívánság..A 8 és a 8,75 között pedig nagy a különbség..Főleg 4 év alatt..S így nálatok is elég nagy sansza van egy SB-ra..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Shefter szerint a miènk...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Megegyeztetek Welkerrel.
több mint 11 éve
Viszont így a Patsbe az is benne lehet majd, hogy már csak azért is megadják azt a plusz 1-2-3 milliót évente, hogy ne pont a Broncoshoz menjen.
több mint 11 éve
3 évre akartunk adni neki 24-et...Talán egy 4 év/32 M-be még bele mennének nálunk, de 8 fölé nem hiszem, hogy megy a Pats... De több mint idegesítő lenne, ha hozzátok menne...kyobaluUgyan ezt érezzük mi Bronco drukkerek, mikor veletek játszunk. Több mint idegesítő mindig kikapni. Egye fene, már azért megérné ide hozni, mert így Brady kedvenc célpontja oda lenne...
szerk: Lehet ez egy új Elway taktika. Mindegy, hogy ki, csak gyengítsük a riválist (ha azt nézzük a villámosok egyetlen értelmes falemberét már elhoztuk)
több mint 11 éve
Welker állítólag visszament a Pats-hez, hogy megnézze matchelik-e az ajánlatunkat. "Bekaphatja" díj újabb jelöltje nálam... 😛StormSTez pl nálam nem egy negatív dolog
legalább 'kis' loyalitása maradt még
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
3 évre akartunk adni neki 24-et...Talán egy 4 év/32 M-be még bele mennének nálunk, de 8 fölé nem hiszem, hogy megy a Pats... De több mint idegesítő lenne, ha hozzátok menne...
Ward egy paraszt.. 😉