NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
28
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 736
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 11 éve
újabb hülye kérdés, de most FAn vagy Waiver-en van DJ ?NegritisŐ szerintem FA-n...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
újabb hülye kérdés, de most FAn vagy Waiver-en van DJ ?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Mernék fogadni,hogy Shanny fel is kapja a piacról DJ-t...
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
www.denverpost.com/broncos/ci_22766805/elvis-dumervil-may-follow-d-j-williams-out-broncosKemény, nem hittem volna, hogy tényleg idáig fajul a dolog. Most már igazán kíváncsi lennék, hogy kire gyűjt a vezetőség..... Doom-ot szerintem csak így lehet majd lenyomni a nép torkán
el vagyok keseredve...Black_Adder
több mint 11 éve
Doom-al megrekedtek a tárgyalások, állítólag azt kérte, hogy ha nincs megegyezés addig, akkor a FA kezdetéig rakjuk ki, gondolom korán akar menni a piacra, ha már mennie kell, de remélem nem jutunk el idáig, bár egyre inkább félek tőle... 😕Szerk.: Hopp, látom közben Black linkelt erről cikket, nem látom az új hsz-eket valamiért... 😕
több mint 11 éve
Bruton 3 évre 4,5 misit kap, de az eloszlás még nem ismert...
több mint 11 éve
www.denverpost.com/broncos/ci_22766805/elvis-dumervil-may-follow-d-j-williams-out-broncosel vagyok keseredve...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Iszonyatosan sajnálom DJ-t... Igaz tufa volt, de az egyik legjobban alulértékelt LB a ligában. Egy páran talán még emlékszünk erre a sorra: DJ - Al Wilson - Ian Gold 😕akikeHát az utolsó tagját annak a sornak szívesen elfelejteném... 😛
DJ egyébként sokakban úgy fog megmaradni, mint az a LB, aki 3-4 éven keresztül megérdemelte volna, de sose került a PB-ba...
több mint 11 éve
tehát akkor ez bármi lesz nálunk cap hit?Negritisennyi a dead money utána. Bárhova megy most már új szerződést köt, a jelenlegi szerződését senki nem akarta átvenni, érthető módon.Black_AdderHanie is repült...ha vkivel szerződést köt az a 2.misit úgyis üti nálunk?
DJ 6 misi, Hanie 1,25 cap space, igaz DJ így is kap 2,03-at idénre, ha jól értettem...StormST
/tényleg nem vágomNegritis
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Egy páran talán még emlékszünk erre a sorra: DJ - Al Wilson - Ian Gold 😕akikehmmm 😊
több mint 11 éve
tehát akkor ez bármi lesz nálunk cap hit?ennyi a dead money utána. Bárhova megy most már új szerződést köt, a jelenlegi szerződését senki nem akarta átvenni, érthető módon.Black_AdderHanie is repült...ha vkivel szerződést köt az a 2.misit úgyis üti nálunk?
DJ 6 misi, Hanie 1,25 cap space, igaz DJ így is kap 2,03-at idénre, ha jól értettem...StormST
több mint 11 éve
Iszonyatosan sajnálom DJ-t... Igaz tufa volt, de az egyik legjobban alulértékelt LB a ligában. Egy páran talán még emlékszünk erre a sorra: DJ - Al Wilson - Ian Gold 😕
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
ennyi a dead money utána. Bárhova megy most már új szerződést köt, a jelenlegi szerződését senki nem akarta átvenni, érthető módon.Hanie is repült...ha vkivel szerződést köt az a 2.misit úgyis üti nálunk?
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Hanie is repült...ha vkivel szerződést köt az a 2.misit úgyis üti nálunk?
/tényleg nem vágom
több mint 11 éve
Hanie is repült...DJ 6 misi, Hanie 1,25 cap space, igaz DJ így is kap 2,03-at idénre, ha jól értettem...
több mint 11 éve
DJ Williams CUT! 😕MarioAna😕
Várható volt sajnos, sok szerencsét neki a továbbiakra! Magának köszönheti, de azért fáj, mert évekig alapköve volt a Broncos védelmének!
több mint 11 éve
Legjobb és legrosszabb FA igazolásainksports.yahoo.com/news/reviewing-best-worst-denver-broncos-free-agent-signings-230300018--nfl.html
több mint 11 éve
nekem Ellerbe szimpi lenneNegritisSzerintem ő esélytelen. Jó nagy pénzért marad majd a Ravensben, mint hivatásos Lewis utód.
Én inkább Kruger-re mennék, bár ő is nagy pénzt kérne....
Az öregekhez mit szólnátok, megérne bepróbálni egy Urlachert esetleg, vagy mondjuk nagy istenkáromlás lenne az ex-villámos Shaun Phillips? 😊
több mint 11 éve
Andy Levitre (26 éves Guard, ex Bills játékos,2009-ben All-Rookie team csapattag, azóta nagyjából semmi) iránt érdeklődünk. Örülök, hogy azért a védelmen túl az O falra is vetik vigyázó szemeik, mert nem túl hosszú a kispad....
több mint 11 éve
nekem Ellerbe szimpi lenne
több mint 11 éve
LB választék:prod.www.broncos.clubs.nfl.com/news-and-blogs/article-1/Free-Agency-Outlook-Linebackers/e0656bcc-1e7d-45a2-8ffb-58d52383eef0
több mint 11 éve
Végre, legalább Bruton megvan! 3 év, persze szokás szerint a részletek még nem ismertek...Az első McD érás pick, aki hosszabbít, de meg is érdemli, ST-ben jobbat nehéz találni (lehet, de nehéz 😊 ) és backup S-ként is megállja a helyét, ha kell... 😊
több mint 11 éve
Brutonnal megegyeztünk
több mint 11 éve
Ez csak az én okoskodásom.Amikor Doom sack király lett, még annyira se értettem hozzá, mint most, nem tudom h valójában mennyire volt széles a passrush repertoárja, de általában úgy beszéltek róla, mint akinek széles lett volna.
Na most az biztos, h idén, pontosabban tavaly legtöbbet speedrusht csinált. és ha jól emlékszem, sokat volt 9 technicben.
Hogy most a képességei fogytak-e el, vagy JDR sémájába kifejezetten egy speedrusher kellett, nem tudom.
Valamikor láttam egy statot, h ki hány százalékban bull rush, speed rush, stb, de most nem találom. Pedig az megerősíthetne vagy megcáfolhatna. Az előző hsz írásakor azzal a feltételezéssel írtam, h Doomot szimplán speedrusherként használtuk, de ezúttal nem néztem ennek utána.
Egyébként én elégedett voltam Doom teljesítményével, szóval ezt az egész ügyet nehezen emésztem, de más magyarázatot meg nem nagyon találok rá. Egy tisztán speedrusher nem ér 12 misit, és abból nem is biztos, h Doom a legjobb. 4 évvel ezelőtt Freeney ebben egészen biztosan jobb volt /*azért 4 év, mert fejből kb ennyi van köztük korban Freeney javára*/ Ha Elway-ké vevők arra amit itt a coltsosok írnak, h Freeney király lesz, mint régen, akkor még akár upgrade is lehet olcsóbban.
Egy biztos, ha Doom távozik, akkor a DE draft is egyre valószínűbb 1/28-ra. igaz ott van Ayers, de ő akkor már idén is több lehetőséget kapott volna szvsz...
Persze ez mind csak az én elméletem, koránt sem szentírás, sőt nagyon szívesen várok más elméletet is erre.